2015. január 4. vasárnap

jan. 4
17:24
Eb 2016: újpesti és diósgyőri játékost figyelnek a bosnyákok? (She)
Asmir Suljic (Újpest) és Senad Husic (DVTK) is ama labdarúgók közé tartozik, akik hamarosan bekerülhetnek Bosznia-Hercegovina válogatottjának keretébe – véli egy bosnyák lap.
jan. 4
17:42
Így fogadták Torrest a Vicente Calderónban (Infostart)
Több mint negyvenezer szurkoló köszöntötte vasárnap a Vicente Calderón Stadionban Fernando Torrest, aki hét év után tért vissza az Atlético Madrid labdarúgócsapatához.
jan. 4
18:00
Tandemugrásért kap büntetést Benzema (Blikk)
Dubaj - Nagy ugrás után nagy pofára esés lett a sorsa Karim Benzemának (27). A Real Madrid Bajnokok Ligája-győztes francia csatára a csapat keddi, egyesült arab emírségekbeli gálameccse után szilveszterezett a helyszínen.
jan. 4
18:18
FA-kupa: Milner a hosszabbításban lőtte tovább a Man. Cityt (She)
A Manchester City alaposan megszenvedett szezonbeli FA-kupa-bemutatkozó mérkőzésén: az angol bajnokcsapat a másodosztályú Sheffield Wednesdayt fogadta, és 0–1-ről fordítva, James Milner 91. percben szerezett góljával jutott tovább a következő körbe.
jan. 4
18:20
Francia Kupa: Adamo Coulibaly nagyon ráijesztett a Lyonra (She)
A kétszeres magyar gólkirály Adamo Coulibaly gólja ellenére a Lens 3–2-re kikapott a Lyontól a labdarúgó Francia Kupa 64-es táblájának vasárnapi játéknapján, így nem jutott be a következő fordulóba.
jan. 4
18:22
FTC: a Lokival is megküzd a csapat a felkészülés során (She)
Cseh, szlovák, dán és japán első osztályú csapatokkal is játszik a Ferencváros a téli felkészülési időszakban. Erről a fradi.hu adott hivatalos tájékoztatást.
jan. 4
18:24
Asztalitenisz: Póta ismét kupagyőztes berlini csapatával (She)
Megvédte címét az asztalitenisz Német Kupában Póta Georgina csapata, a TTC Berlin Eastside.
jan. 4
18:36
FA-kupa: szenvedve, de továbbjutott a Man. United (She)
Az angol FA-kupa harmadik fordulójában a Manchester United 2–0-s győzelmet aratott a harmadosztályú Yeovil Town otthonában. A tartalékosan felálló vendégek első gólját Ander Herrera szerezte a 64. percben, majd a csereként beálló Ángel Di María állította be a végeredményt a 90. percben.
jan. 4
18:36
Póta ismét kupagyőztes berlini csapatával (Metropol)
A német fővárosban rendezett négyes döntő fináléjában a berlini együttes 3-1-re nyert a TTG Bingen/Münster-Sarmsheim gárdája ellen.
jan. 4
18:38
Videó: Torres fiesztáján a gyermekei is gólt rúgtak (She)
Negyvenötezer Atlético Madrid-szurkoló köszöntötte vasárnap a Vicente Calderónban a „hazatérő” nagy kedvencet, Fernando Torrest. A spanyol válogatott támadó gyermekeit is magával vitte a fogadásra, és a pályán még labdát is kergetett velük.
jan. 4
18:40
FA-kupa: Arsenal-Hull City élőben az NSO-n! (She)
Az angol FA-kupa harmadik fordulójában a címvédő Arsenal a Hull Cityt látja vendégül, amelyet tavaly májusban legyőzött a Wembleyben rendezett döntőben. Sikerül revánsot venni a londoniakon a „tigriseknek”? Kövesse velünk a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünkkel, és megtudja!
jan. 4
18:45
Francia foci: Cavanit és Lavezzit megbüntette a PSG (Agroinform)
A két dél-amerikai klasszis nem csatlakozott időben a kerethez, kétmeccses eltiltást és pénzbüntetést kaptak jutalmul.
jan. 4
18:54
La Liga: vesztett a Real Madrid Valenciában (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Real Madrid Valenciában 2–1-re kikapott, így megszakadt a 12 bajnoki mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata.
jan. 4
19:12
Póta ismét kupagyőztes berlini csapatával (Infostart)
Megvédte címét az asztalitenisz Német Kupában Póta Georgina csapata, a TTC Berlin Eastside.
jan. 4
19:12
Videó: Herrera 21-ről bombázott, Di María higgadt gólt lőtt (She)
Az angol FA-kupa harmadik fordulójában a Manchester United  2–0-s győzelmet aratott a harmadosztályú Yeovil Town otthonában. A Manchester City a másodosztályú Sheffield Wednesdayt fogadta, és 0–1-ről fordítva, James Milner 91. percben szerezett góljával jutott tovább. Tekintse meg az összefoglalókat!
jan. 4
19:14
Görögország: Megyeriék győzelemmel kezdték az évet (She)
Ha nem is lehengerlő játékkal, de Kosztasz Mitroglunak a 73. percben szerzett góljával az Olympiakosz Pireusz 2–1-re legyőzte a Plataniaszt a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 4
19:30
Büntetést kaptak a Paris Saint-Germain sztárjai (Infostart)
Edinson Cavani és Ezequiel Lavezzi is büntetést kapott klubjától, a francia futballbajnok Paris Saint-Germaintől, mert önkényesen meghosszabbította szabadságát.
jan. 4
19:48
Valenciában megszakadt a Real Madrid győzelmi sorozata (Metropol)
A királyi gárda legutóbb szeptember 13-án, a címvédő Atlético Madridtól kapott ki a Primera Divisiónban.
jan. 4
20:06
Megszakadt a Real Madrid győzelmi sorozata! (Infostart)
A Valencia megszakította az éllovas Real Madrid győzelmi sorozatát a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
jan. 4
20:06
Női kézi NB I: másodszor kapott ki hazai pályán a Siófok (She)
A Dunaújváros elleni mérkőzésen másodszor kapott ki hazai pályán a bajnoki szezonban a Siófok női kézilabdacsapata. A szünetben még Golovin Vlagyimir tanítványai vezettek 10–9-re, a második félidőben azonban fordítottak a vendégek, és végül 21–20-ra nyertek. A Balaton-partiak korábban csak a Győri Audi ETO KC-val szemben veszítettek pontokat odahaza.
jan. 4
21:00
Férfi kosár: Hanga jó játéka kevés volt az Avellinónak (She)
Az Avellino magyar kosárlabdázója, Hanga Ádám hiába játszott jól, nem tudott segíteni csapatán, amelynek így még nem jött össze a kuparészvétel biztosítása. A Sidigas Avellino 88–81-re kapott ki a Vanoli Cremona otthonában.
jan. 4
21:02
La Liga: Real Sociedad–Barcelona élőben az NSO-n! (She)
Real Sociedad–FC Barcelona spanyol bajnoki találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
jan. 4
21:04
Darts-vb-döntő: Anderson-Taylor - élőben az NSO-n! (She)
Skót–angol párharcot hoz a darts-világbajnokság döntője 2015-ben. A negyedik helyen kiemelt Gary Anderson a sportág egyik legnagyobb nevű játékosával, Phil Taylorral küzd meg a címért. Kövesse a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
jan. 4
21:18
Olaszország: hazatér a veterán, a magyar kapusnak mennie kell (She)
A rutinos Emanuele Belardi visszatérésével minden bizonnyal távozik az olasz labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Regginától a magyar kapus, Kovácsik Ádám.
jan. 4
22:12
Női kézilabda NB I - Szoros meccsen nyert a Dunaújváros és a Mosonmagyaróvár (Infostart)
A Dunaújváros egy góllal nyert a Siófok otthonában, a Mosonmagyaróvár pedig két góllal bizonyult jobbnak a vendég Vácnál a női kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
jan. 4
22:30
Eurofutball: derbit nyert a Galata, száguld az Aberdeen (She)
A Galatasaray 2–0-ra legyőzte a Besiktast a török labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján, és ezzel az élen tartotta a szombaton előző harmadik isztambuli óriásklubot, a Fenerbahcét.
jan. 4
22:32
Pocsék kezdés után feltámadt, és továbbjutott a Cowboys (She)
Az Indianapolis 26–10-re legyőzte a Cincinnati Bengalst az NFL rájátszásának első fordulójában. A wild card héten aratott győzelme után a Colts a Denver Broncoshoz látogat majd az AFC főcsoport-elődöntőben. A „vadlovak" jelenlegi irányítója egy bizonyos Peyton Manning...
jan. 4
22:33
Az életébe került a jégszörfözés (Behaviour)
jan. 4
23:06
Dakar-rali - Célban a magyar autók és motoros (Infostart)
Az UNIQA Sandlander Team mindhárom autója célba ért a vasárnap megkezdődött, Dél-Amerikában zajló Dakar-rali első szakaszán, és a motorosoknál érdekelt Dési János is teljesítette a nyitóetapot.
jan. 4
23:06
La Liga: Barcelona-vereség a Real Sociedad ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Barcelona egy öngóllal szenvedett vereséget a Real Sociedad vendégeként, ezzel nem tudta kihasználni a Real Madrid vereségét.
jan. 4
23:08
Chelsea: Mourinho odapörkölt a bírónak, majd megkövette (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere előbb kritizálta Kevin Friend játékvezetőt egy meg nem adott büntető miatt, ám később beszélt a Watford elleni vasárnapi FA-kupa-mérkőzés bírájával, és a hallottak után bocsánatot kért tőle.
jan. 4
23:24
Juve: tárgyalások a Galatával Sneijderről (She)
Bár Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője a napokban cáfolta, hogy Wesley Sneijder a csapatában folytathatja a pályafutását, olaszországi lapértesülések szerint a torinói klub vasárnap már konkrét lépéseket tett a holland irányító leigazolása érdekében.
jan. 4
23:42
Videó: Jordi Alba remek mozdulattal fejelt - öngól! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Barcelona egy öngóllal szenvedett vereséget a Real Sociedad vendégeként. Tekintse meg az összefoglalót!
jan. 4
23:44
Videó: láttak már ilyet? 180 helyett így dobott 0-t Anderson (She)
Elképesztő jelenet játszódott le a darts-világbajnokság döntőjében. Gary Anderson a kilencedik szettnél 180-at dobott volna, de a harmadik nyilával kiütötte az első kettőt, így nulla pontot szerzett...
jan. 4
23:46
NS: Bogdán 9.7 pontja; így készül az NB I; versenynaptár-melléklet! - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés