2015. április 19. vasárnap

ápr. 19
19:59
Bundesliga - Döntetlen Wolfsburgban (Infostart)
A második helyezett Wolfsburg hazai pályán döntetlent játszott a Schalkéval a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
ápr. 19
20:57
Kiütésessel győzött az Újpest a Pápa ellen (Metropol)
A fővárosi együttes első idei bajnoki sikerével továbbra is nyolcadik a tabellán, míg a pápaiak az utolsó előtti helyen állnak.
ápr. 19
21:09
Férfi kézi BL: búcsúzott a Szeged, nyolccal nyert a Kiel (She)
Nyolcgólos (31–23) vereséget szenvedett a Kiel vendégeként a Mol-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján. A hazai pályán megszerzett kétgólos előny nem tartott ki a szegedieknek, és 60–54-es összesítéssel a párharc favoritja, a német együttes jutott be az elődöntőbe.
ápr. 19
21:45
Lanyhuló felháborodás (Behaviour)
Az ügyek súlyossága ellenére a vártnál jóval kevesebben tiltakoztak az országszerte meghirdetett korrupcióellenes demonstrációkon.
ápr. 19
22:21
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
Nem változott a sorrend az élcsoportban a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.
ápr. 19
22:23
Primera División - A sereghajtóval szemben veszített pontokat a Villarreal (Infostart)
A hatodik helyen álló Villarreal hazai pályán meglepetésre gól nélküli döntetlent játszott a sereghajtó Córdobával a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
ápr. 19
22:25
Férfi kézilabda BL - Lemaradt a négyes döntőről a Szeged (Infostart)
Nem jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe a Szeged, mivel a Kiel elleni negyeddöntős párharcának visszavágóján nyolc góllal kikapott.
ápr. 19
22:39
F1: az összes pilóta nyilatkozata a Bahreini Nagydíj után (She)
Az utolsó körös izgalom ellenére biztos volt a győzelmében Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon. Nico Rosberg azt mondta, ha nincs a fékhibája, amely miatt két körrel a leintés előtt megcsúszott, maga mögött tartja Kimi Räikkönent. A finn biztos benne, hogy mostantól rendszeresek lesznek a Mercedes–Ferrari csaták. Sebastian Vettel gyenge napot fogott ki, ezt a Ferrarinál sem tagadták.

Keresés