2015. június 19. péntek

jún. 19
17:27
Babosék visszaléptek a negyeddöntőtől (Infostart)
Visszalépett a negyeddöntőtől párosban Babos Tímea és Kristina Mladenovic a 731 ezer dollár (203 millió forint) összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztornán.
jún. 19
17:27
Férfi kézi Eb: Itt az ideje, hogy elkapjuk a dánokat! - Mikler (She)
Mint arról beszámoltunk, Dánia, Oroszország és Montenegró lesz a magyar férfi kézilabda-válogatott csoportellenfele a 2016-os lengyelországi Európa-bajnokságon. Mikler Roland, a nemzeti csapat kapusa az NSO Tv-nek beszélt az esélyekről.
jún. 19
17:45
Hatvankettedik születésnapját ünnepli vasárnap Gergely Gábor (Blikk)
A kétszeres világbajnok asztaliteniszező vasárnap ünnepli 62. születésnapját. Az egykor a Blikk sportrovatvezetőjeként is dolgozó legenda fáradhatatlan, saját pingpongiskoláját irányítja és televíziónál is dolgozik.
jún. 19
18:18
Vb-erősségű úszómezőny Balatonfüreden (Behaviour)
Risztov Éva nagyon nehéz versenyre számít.
jún. 19
19:15
Döntetlent játszott Görögországban a magyar női labdarúgó-válogatott (Infostart)
A magyar női labdarúgó-válogatott pénteken 1-1-es döntetlent játszott a görög csapat vendégeként felkészülési mérkőzésen.
jún. 19
19:51
Federer elődöntős (Infostart)
Az első helyen kiemelt Roger Federer az elődöntőbe jutott az 1,575 millió euró (493 millió forint) összdíjazású hallei füves pályás tenisztornán.
jún. 19
19:51
Tenisz: Federer nyert, de a rekorder Karlovic a nap hőse (She)
A hétszeres győztes Roger Federer két szettben megverte a német Florian Mayert a Halléban zajló füves pályás tenisztorna negyeddöntőjében. A svájci játékos a legjobb négy között a horvát Ivo Karloviccsal találkozik, aki rekordot döntött a Tomás Berdych ellen megnyert mérkőzésén.
jún. 19
20:42
Új menekültbefogadó helyek Ausztriában (Behaviour)
Később a hadsereg laktanyáit is megnyithatják.
jún. 19
20:45
Bundesliga: Szalai csatártársa elhagyta a Hoffenheimet (She)
Anthony Modeste, a Hoffenheim labdarúgója az ugyancsak német élvonalbeli 1. FC Kölnbe igazolt – jelentette be utóbbi klub pénteken a hivatalos honlapján.
jún. 19
21:21
DVSC: meghosszabbította szerződését a válogatott védő (She)
Mészáros Norbert 2016. június 30-ig meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB I legutóbbi negyedik helyezettjével, a DVSC-Tevával – tudta meg a Nemzeti Sport.
jún. 19
21:39
Légiósok: Priskin már pályára lépett, három évre ír alá (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a 2014–2015-ös idényben a harmadik helyen végző Slovan Bratislava hivatalos honlapján adta hírül, hogy Priskin Tamás hamarosan aláírja három évre szóló szerződését a klubbal.
jún. 19
21:41
Videó: Piqué csúcs nyaralása – „szuperhősként” repült a tenger felett (She)
Karim Benzema otthoni pihenése – pontosabban gurulása – után jöjjön a nagy ellenfél, a Barcelona védőjének, Gerard Piquének nyaralása. A spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes katalánok védője pihenése alkalmával kipróbálta az úgynevezett flyboardot. Íme!
jún. 19
21:57
Tour de France: a szervező kilépéssel fenyegeti az UCI-t (She)
Az ASO cég azzal fenyegeti a Nemzetközi Kerékpáros Szövetséget (UCI), hogy jövőre kiveszi az általa szervezett versenyeket - többek között a Tour de France-t - az UCI naptárából, mert elégedetlen a reformprogramokkal.
jún. 19
22:33
Troicki lesz Murray ellenfele az elődöntőben (Infostart)
A szerb Viktor Troicki két játszmában legyőzte az amerikai John Isnert az 1,7 millió euró (533 millió forint) összdíjazású londoni füves pályás tenisztorna pénteki negyeddöntőjében.

Keresés