2015. június 2. kedd

jún. 2
14:51
Csapatgyűlés a bakui magyar résztvevőknek (Metropol)
Az Európa Játékokra 200 magyar sportoló utazik.
jún. 2
15:09
PSG: Ibrahimovic nem megy a Milanba – és máshová sem (She)
Zlatan Ibrahimovic nem tér vissza az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milanhoz, állítja a Paris Saint-Germain elnöke.
jún. 2
15:27
6 százalékkal csökkent az NB I nézőszáma (Metropol)
Kósa Lajos szerint a jelenlegi szabályok szurkoló- és jegyvásárló-ellenesek, és emiatt azok sem tudnak kimenni focimeccsre, akik szeretnének
jún. 2
15:45
Tóth Márton az FTC vízilabdázója lett (Infostart)
Tóth Márton a Ferencváros vízilabdacsapatában folytatja pályafutását.
jún. 2
15:45
Barcelona: Messi elárulta, mivel hosszabbíthatja meg karrierjét (She)
Lionel Messi szerint könnyen elképzelhető, hogy pályafutása későbbi részében más poszton hasznosíthatja tudását. A Barcelona szombati, Juventus elleni Bajnokok Ligája-döntőjére készülő argentin játékos a Squawkának adott interjúban beszélt arról, miként változhat a játéka a jövőben.
jún. 2
15:45
165 perc után rúgták ki az ex-Fradistát (Blikk)
Miskolc - A Ferencvárpsnál közönségkedvenc volt, Diósgyőrben nem váltotta meg a világot Julian Jenner
jún. 2
15:47
Videoton: fizetniük kell, hogy a bajnok Carrillo távozzon (She)
A Nemzeti Sport Online Spanyolországból származó információja szerint folynak az egyeztetések a jövőről a bajnok Videoton és a csapat vezetőedzője, Joan Carrillo között. A fehérvári klub el akarja küldeni a szakembert, akinek azonban végkielégítést kell fizetni, mivel a jövő nyárig érvényes a szerződése.
jún. 2
16:03
Bajnokok Ligája - Iniesta játszhat a döntőben (Infostart)
A szombati spanyol kupadöntőt követően kérdésessé vált a játéka, kedden azonban Andrés Iniesta bejelentette: semmi akadálya, hogy pályára lépjen a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati berlini döntőjében, ahol csapata, az FC Barcelona a Juventusszal csap össze.
jún. 2
16:03
Férfi kézi: az adózás miatt nem hivatalos még Karabatic váltása (She)
Francia lapinformációk szerint négyéves szerződés várja Nikola Karabaticot a Paris Saint-Germainnél, és ugyan a kontraktust még nem írták alá, nem kétséges, hogy elhagyja a Barcelonát a párizsiak kedvéért.
jún. 2
16:39
Roland Garros: Ivanovic és Safarova az elődöntőben (Metropol)
A 27 éves Ivanovic először került GS-elődöntőbe a 2008-as párizsi diadala óta.
jún. 2
16:57
Roland Garros - Ivanovic és Safarova az elődöntőben (Infostart)
A 2008-as bajnok Ana Ivanovic, majd Lucie Safarova is bejutott az elődöntőbe kedden a francia nyílt teniszbajnokság női versenyében.
jún. 2
16:57
Olimpiai rekordra hajt Kammerer és Mohamed (Blikk)
Budapest — Olimpiai rekordra hajt Mohamed Aida (39) és Kammerer Zoltán (37). Az Európa-bajnok, világbajnoki második vívó és a háromszoros ötkarikás aranyérmes kajakos hatodik olimpiájára sze­retne kijutni.
jún. 2
16:59
3,9 milliárd az NB I vesztesége (Blikk)
Budapest ‒ Brutális veszteséget termel a hazai labdarúgó-élvonal, tavaly mintegy 3,9 milliárd forint mínusszal zárt az NB I!
jún. 2
17:15
BL: Messi a Juvét méltatta, és felfedte az MSN titkát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona argentin támadója, Lionel Messi úgy véli, együttese BL-döntős riválisa, a Juventus nagyon furfangos ellenfél, arról álmodik, hogy mindent megnyer a csapatával, valamint kitért az MSN sikerének titkára is.
jún. 2
17:33
Mourinho boldoggá teszi Diego Costát (Infostart)
Az angol bajnok Chelsea vezetőedzője szerint Diego Costa jól érzi magát a londoni labdarúgócsapatnál.
jún. 2
17:33
Honvéd: 9-ből 8-an - távoztak a „minőségi igazolások”, és mások is (She)
A Bp. Honvéd hivatalos honlapján bejelentette, hogy több változás is történt a játékosállományban. Lejárt a szerződése és távozott a klubtól Emmanuel Mensah, Marko Vidovics és Jevrem Kosznics is.
jún. 2
17:33
Bulvár: Minden idők legmelegebb brit nyarára fogadhatunk a bukiknál (Agroinform)
Nagy-Britanniában arra is fogadhatunk, hogy esőmentes lesz a wimbledoni tenisztorna.
jún. 2
18:09
Románia: nagy nyereséggel adnák el a volt Fradi-játékost (She)
A bajnok Steauának akarja eladni holland játékosát, a korábban a Ferencvárosban is megforduló Quenten Martinust a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik helyén végző Botosani.
jún. 2
18:42
Roland Garros - Babos kiesett a negyeddöntőben (Infostart)
Babos Tímea, oldalán Alexander Peyával, kikapott a vegyes párosok negyeddöntőjében a párizsi francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 2
18:42
Roland Garros: Babosék két labdára voltak a továbbjutástól (She)
A Babos Tímea, Alexander Peya duó 7:6, 3:6, 10–8-ra kikapott a Lucie Hradecká, Marcin Matkowski kettőstől a Roland Garros vegyes páros versenyének negyeddöntőjében.
jún. 2
18:44
Chelsea: győzelem Sydney-ben, Mourinho mégsem elégedett (She)
Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság 2014–2015-ös szezonjának bajnoka, a Chelsea az idény végeztével sem pihent, előbb Bangkokban, majd Sydney-ben lépett pályára hírverő mérkőzésen. José Mourinho, a londoniak menedzsere az Ausztráliában rendezett találkozót követően kritikusan értékelte fiatal játékosa, Ruben Loftus-Cheek teljesítményét.
jún. 2
18:46
Roland Garros: Federer kiesett, Wawrinka a négy között (She)
A nyolcadik kiemelt svájci Stanislas Wawrinka három szettben legyőzte a 2009-es győztes Roger Federert a Roland Garros férfi egyesének negyeddöntőjében. A 2014-es Australian Open-győztes Grand Slam-tornán először verte meg a korábbi világelsőt.
jún. 2
19:00
Németh Krisztián megtalálta a számításait (Blikk)
Az Egyesült Államok futballbajnokságában, a Major League Soccerben (MLS) szereplő Sporting Kansas Citynél megtalálta számításait a csatár, aki gólerős játékának köszönhetően először kapott meghívót Dárdai Pál szövetségi kapitánytól – a labdarúgó-válogatott a Litvánia elleni, hazai felkészülési mérkőzésre és a finnországi Európa-bajnoki selejtezőre készül.
jún. 2
19:00
FIFA: fordulat, Sepp Blatter bejelentette távozását! (She)
Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) napokban újraválasztott elnöke kedd délutáni zürichi sajtótájékoztatóján bejelentette: nem marad a szervezet élén, és minél hamarabb rendkívüli kongresszust kell összehívni, hogy megválasszák az utódját. Amíg ez megtörténik, Blatter a hivatalában marad, és belefog a szervezet megreformálásának előkészítésébe.
jún. 2
19:18
Joseph Blatter lemondott (Infostart)
Joseph Blatter lemondott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjáról négy nappal azután, hogy újraválasztották.
jún. 2
19:20
Roland Garros - Federer búcsúja (Infostart)
A nyolcadik helyen kiemelt svájci Stan Wawrinka három szettben legyőzte honfitársát, a másodikként rangsorolt Roger Federert a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon, a férfi egyes negyeddöntőjében, kedden.
jún. 2
19:21
Joseph Blatter lemondott (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke négy nappal újraválasztása után jelentette be távozását. Ali bin al-Husszein ismét elnökjelölt lesz.
jún. 2
19:36
Videó: szurkoló ennél durvábban nem tudja megalázni a riválist (She)
Paraguay két legsikeresebb klubja csapott össze a Primera División legutóbbi fordulójában, és ahogy az várható volt, a Guaraní–Olimpia összecsapás most sem ért véget balhé nélkül.
jún. 2
19:54
MLSZ - Pénzbüntetést kapott a Pécs és az FTC (Infostart)
Az OTP Bank Liga múlt hétvégi utolsó fordulója után a Pécs és a Ferencváros kapott pénzbüntetést a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságától.
jún. 2
19:54
NB II: távozik Gyirmótról a máshonnan ajánlatot kapó Sisa (She)
Mivel ajánlatot kapott máshonnan, Sisa Tibor vezetőedző nem hosszabbítja meg a Gyirmót FC Győrrel június 30-án lejáró szerződését – számolt be róla a klub honlapja.
jún. 2
19:56
MLSZ: 500 ezret fizet a PMFC, de a Fradi sem úszta meg (She)
A labdarúgó NB I utolsó, 30. fordulója után a Pécs és a Ferencváros kapott pénzbüntetést a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságától.
jún. 2
20:15
Babos vegyes párosban is búcsúzott (Metropol)
A magyar teniszező oldalán Alexander Peyával döntő rövidítésben maradt alul egy cseh, lengyel duóval szemben a negyeddöntőben.
jún. 2
20:30
Férfi kézi: fiatalok igazoltak Veszprémből a feltörekvő Füredbe (She)
Az MKB-MVM Veszprémből tavaly kölcsönadott Ligetvári Patrik aláírt Balatonfüreden, akárcsak Gyene Norbert, aki a PLER-ben játszott.
jún. 2
20:32
NB II: hatan távozhatnak Szolnokról, Zsolnai sem kell (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint hat labdarúgó, Zsolnai Róbert, Mile Krisztián, Racskó Roland, Galambos Ádám, Csirszki Martin és Zvara Dávid is távozhat a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoktól.
jún. 2
20:48
FIFA - Ali bin al-Husszein ismét elnökjelölt lesz (Infostart)
Ali bin al-Husszein ismét versenybe száll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjáért.
jún. 2
20:51
Roland Garros: Wawrinka űrtenisszel oktatta Federert (Agroinform)
A Roland Garros keddi játéknapján mindkét nemnél kiderült, hogy kik játsszák majd az alsó ági elődöntőket.
jún. 2
21:06
Platini szerint nehéz, de jó döntést hozott Blatter (Infostart)
Nehéz, bátor, de jó döntésnek nevezte Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke azt, hogy Joseph Blatter úgy határozott, távozik a nemzetközi szövetség (FIFA) éléről.
jún. 2
22:18
Figo: végre itt a változás (Infostart)
"Végre itt a változás" - írta Facebook-oldalán Luis Figo arra reagálva, hogy Joseph Blatter bejelentette: távozik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) éléről.
jún. 2
22:36
Bundesliga 2.: örömmámor a 92. percben – bent maradt az 1860 (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság osztályozójának visszavágóján az 1860 München hazai pályán hátrányból felállva 2–1-re legyőzte a harmadik vonalban szereplő Holstein Kielt, ezzel bent maradt a Bundesliga 2.-ben. A házigazdák győztes gólját Kai Bülow szerezte a 92. percben. Simon Krisztián nem lépett pályára a találkozón.
jún. 2
22:54
NFL: Cam Newton is belépett a 100 milliósok klubjába (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Carolina Panthers a 2020-as idény végéig meghosszabbította irányítója, Cam Newton szerződését. A 26 éves játékos több mint 100 millió dollárt kereshet új egyezsége értelmében az együttesnél.
jún. 2
23:12
Serie B: Garics Györgyék az élvonal küszöbére érkeztek (She)
Kedd este a Bologna és a Pescara jutott be az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) rájátszásának döntőjébe, kettejük közül kerül ki a Serie A következő idényének harmadik újonca.
jún. 2
23:48
Márciusig új elnököt választ a FIFA (Infostart)
Joseph Blatter nem tölti ki ötödik négyéves ciklusát a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztján, kedden ugyanis bejelentette: rendkívüli kongresszus összehívását kezdeményezi, hogy megválasszák utódját. A tisztújításra valamikor december és március között kerülhet sor.

Keresés