2015. június 23. kedd

jún. 23
17:09
50 éve nyerte meg a Ferencváros a VVK-t (Blikk)
Budapest — Olasz vendégek is érkeztek a Ferencváros ünnepségére, amelyet abból az alkalomból tartottak, hogy a zöld-fehérek 50 éve, 1965. június 23-án Torinóban 1-0-ra nyertek a Juventus ellen, s ezzel elhódították az Európa-liga elődének számító Vásárvárosok Kupáját.
jún. 23
17:27
Női kézi BL: a Győr norvég vagy romániai csapattal küzdhet a főtábláért (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a női Bajnokok Ligája pénteki sorsolásának kiemelési kalapjait. Ennek értelmében a selejtezőre kényszerülő kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC az első kalapból várja ellenfeleit, míg a már főtáblán szereplő FTC-Rail Cargo Hungaria szintén az első kalapba került.
jún. 23
17:45
Kezdésnek tízgólos pólógyőzelem a Világligában (Infostart)
Tízgólos győzelemmel kezdte a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világliga döntőjét Bergamóban. A kínaiak a harmadik negyedet megnyerték, egyébként nagy különbség mutatkozott a két csapat között.
jún. 23
17:45
Anglia: Ferdinandot sokkolták az U21-esekről készült képek (She)
Rio Ferdinandot megdöbbentették az U21-es Európa-bajnokságon szereplő angol válogatottról kiszivárgó fotók, amelyek arról árulkodnak, hogy rasszok szerint klikkesednek a játékosok Csehországban.
jún. 23
17:47
Ferencváros: tucatnyi játékos távozik a zöld-fehérektől (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján összegezte, kik azok a labdarúgók, akik távoznak az együttestől. Meglepetés nincs a listában, a legtöbb játékos távozásáról már beszámoltunk. A klub ezzel a Nemzeti Sport Online több korábbi értesülését is megerősítette, köztük azt, hogy néhány napja Benjamin Lauthtal is megegyeztek a szakításról – ez az egyezkedés húzódott a…
jún. 23
18:03
Női kézi-vb: Kuba az első., a mieink a harmadik kalapban (She)
Bármennyire is furcsa, de egy nappal a decemberi, dániai női kézilabda-világbajnokság szerda esti csoportsorsolása előttig a nemzetközi szövetség (IHF) nem hozta nyilvánosságra a kiemelési kalapokat. A montenegrói Vijesti honlapján közölt egy verziót, amely szerint meglepetésre Kuba az első kalapban szerepel, míg a magyar válogatott a harmadikban. Ezt később a rendező dán szövetség is…
jún. 23
18:05
Videó: nem Räikkönenék ijedtek meg a legjobban a balesetben (She)
Érdekes szurkolói videó látott napvilágot a spielbergi Formula–1-es futamon történt balesetről Fernando Alonso és Kimi Räikkönen között. A felvételen egy pályamunkás nagyon megijedt, másrészt egyesek úgy vélik, hogy a hetedik másodpercben látható, amint Alonso meglöki a finn pilóta autóját. A spanyol lenne tehát a hibás?
jún. 23
18:07
MLSZ: vezetői miatt bűnhődik a Nyíregyháza és szurkolótábora (She)
Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szóvivője hétfő este a Nemzeti Sport Online-nak már beszélt arról, hogy a szövetség álláspontja szerint milyen szerepet játszott a Nyíregyháza vezetősége a klub NB I-es licencének elveszítésében – kedden megtette ezt bővebben az MLSZ is a saját honlapján.
jún. 23
18:21
NB II: Ajkára igazol a zalai kapus, Kecskemétről pótolnák (She)
Ma délben a Csank János által vezetett szakmai stáb irányításával, 23 játékossal megkezdte a felkészülést a ZTE a labdarúgó NB II 2015–2016-os idényére.
jún. 23
18:39
Dinamo: a négyéves kizárás miatt többen menekülnének (She)
Több sztárjátékos is menekülne a Dinamo Moszkvából. A francia L’Équipe szerint Mathieu Valbuenának, Yann M'Vilának és William Vainqueurnek is el kell gondolkoznia azon, hogy marad-e az orosz csapatnál, amelynél a fizetéscsökkentések mellett az is rontott a hangulaton, hogy az UEFA négy évre eltiltotta a csapatot az európai kupákban való szerepléstől.
jún. 23
18:57
Copa: a játékosok majd’ fele érkezett európai klubokból (She)
A Chilében zajló Copa Américán szereplő 276 labdarúgó 46.4 százaléka, azaz 128 futballista játszik európai klubokban.
jún. 23
18:57
Neymart sokként érte az eltiltása (Blikk)
Santiago — Kesereg Neymar (23). A brazil labdarúgó-válogatott csillagát négy mérkőzésre eltiltották a Copa Américán.
jún. 23
18:59
EJ: Varga Miklós és Nagy Bianka kikapott a negyeddöntőben (She)
Mindkét, a keddi negyeddöntőkben érdekelt magyar bokszoló vereséget szenvedett a baki i Játékokon, azaz Nagy Bianka és Varga Miklós is lemaradt a dobogóról.
jún. 23
18:59
Ronaldo a fiával lubickol - fotó! (Blikk)
Nassau — Cristiano Ronaldo (30) élvezi, hogy mostanában a szokottnál többet lehet együtt a fiával, Cristiano Ronaldo Juniorral (5).
jún. 23
19:15
Kézilabda BL - Az FTC-t a főtáblára, a Győrt a selejtezőre húzzák az első kalapból (Infostart)
A magyar bajnok Ferencváros női kézilabdacsapatát a Bajnokok Ligája főtáblájára, míg az ezüstérmes Győrt a BL-selejtezőre fogják az első kalapból húzni a legrangosabb kupasorozat pénteki sorsolásán.
jún. 23
19:15
Újpest: Filkor nem próbajátékos – nem Vignjevicsen múlik (She)
A Nemzeti Sport Online ma az Újpest FC edzésén járt, amelyen – mint azt már jeleztük – az AC Milan játékosa, Filkor Attila is részt vett. A tréning után róla és a többi kiszemeltről is beszélgettünk Nebojsa Vignjevics vezetőedzővel. A szakember a lehetséges célok mellett arról is beszélt, hogy nem is olyan könnyű az NB I-ben futballozni, mint azt sokan gondolnák.
jún. 23
19:17
NB II: a rivális kapusedzőjét akarja kapusnak a Csákvár (She)
Egy hét múlva kezdi a felkészülést az augusztus 1-én rajtoló másodosztályú bajnokságra az Aqvital FC Csákvár, a keret megerősítésén azonban már most dolgoznak a vezetők.
jún. 23
19:19
Tenisz: Ferrer és még hat kiemelt kiesett Nottinghamben (She)
Igazi csillaghullást láthattak a nézők a Nottinghamben zajló férfi tenisztorna második fordulójának kedd délutáni mérkőzésein, hiszen az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer máris búcsúzott a viadaltól – őt a ciprusi Markosz Bagdatisz győzte le két szettben – mellette pedig még hat rangsorolt maradt alul.
jún. 23
19:33
Szuperkupa: aki jegyet akar a Vidi–Fradira, most figyeljen! (She)
Szerdától megvásárolhatók a jegyek a Videoton–Ferencváros szuperkupa-mérkőzésre, amelyet a székesfehérvári Sóstói Stadionban rendeznek meg július 5-én.
jún. 23
19:51
Felkészülés: lejátszotta első nyári mérkőzését a DVTK (She)
A Diósgyőri VTK kedd este lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését: Bekő Balázs legénysége hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a szlovák második ligás rimaszombati csapattal.
jún. 23
20:09
Tokaji Viktor a MAC jégkorongcsapatában (Infostart)
A MOL Liga-újonc MAC jégkorongcsapatában folytatja pályafutását Tokaji Viktor.
jún. 23
20:27
NB II: Szűcs Lajos elmondta, miért az Újvárost választotta (She)
Szűcs Lajos érkezését immár hivatalos honlapján is bejelentette a labdarúgó NB II rajtjára készülő Dunaújváros – a háromszoros válogatott kapus el is mondta, a Lombard Pápától távozván miért a Fejér megyei csapatot választotta.
jún. 23
21:03
F1: kora estig tartott az esős tesztelés Ausztriában (She)
A Mercedest kormányzó német Pascal Wehrlein volt a leggyorsabb az F1-es csapatok ausztriai kétnapos tesztjének keddi nyitányán.
jún. 23
21:39
Női kézilabda-vb - Harmadik kalapban a magyar válogatott a sorsoláson (Infostart)
A magyar kézilabda-válogatottat a harmadik kalapból húzzák ki a december 5. és 20. között Dániában sorra kerülő női világbajnokság szerdai sorsolásán.
jún. 23
22:15
Kemény meglepetés a vízilabda Világliga Szuperdöntőjében (Infostart)
Meglepetés a vízilabda Világliga Szuperdöntőjében: a brazil válogatott legyőzte Horvátországot.
jún. 23
22:15
Férfi vízi-vl: a brazilok héttel győzték le a horvátokat (She)
Meglepetés a férfi vízilabda világliga nyolccsapatos szuperdöntőjének első fordulójában: a jövőre olimpiai házigazda brazil válogatott hét góllal nyert az olimpiai címvédő horvátok ellen.
jún. 23
22:33
A visszatérésen gondolkodik minden idők egyik legjobb profi bokszolója (Infostart)
A visszatérésen gondolkodik Oscar De La Hoya, minden idők egyik legjobb profi ökölvívója, aki 2009-ben döntött a visszavonulás mellett.
jún. 23
22:33
NB II: Takács marad, Búrány megy, Koller jöhet – Mezőkövesd (She)
Alakul a kerete a labdarúgó NB II-ben a következő szezonban a feljutást megcélzó, immár Benczés Miklós által irányított Mezőkövesdnek.
jún. 23
22:33
Tízgólos győzelemmel kezdtek a pólósok (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 18-8 arányban győzött Kína legjobbjai ellen az olaszországi Bergamóban, a világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében.
jún. 23
22:51
Benedek Tibor értékelése a Kína elleni mérkőzés után (Infostart)
Elégedett vagyok, szerdán más műfaj jön - a szövetségi kapitány szerint megfelelő volt a nyitás a bergamói Szuperdöntőben, összességében elégedett Benedek Tibor a játékkal.
jún. 23
23:45
NS: Kitl-ügy: kiakadt az ügynök; óvatosan a bálnavadászokkal! – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Keresés