2015. június 25. csütörtök

jún. 25
21:20
FTC: „Szerencsém volt a gólnál” - Varga nem lesz specialista (She)
Egymás ellen játszotta első nyári felkészülési találkozóját az egyaránt az Európa-ligára készülő Debrecen és a Ferencváros. A Fradi idegenben 2–0-s győzelmet aratott Busai Attila és Varga Roland góljával. A mérkőzés után Busai Attila, Horváth Zsolt, Varga Roland és Kondás Elemér nyilatkozott az NSO Tv-nek.
jún. 25
21:36
Újpest: Kovács Zoltán a lila-fehérekkel készül (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint Kovács Zoltán az Újpest labdarúgócsapatával készül. A 30 éves kapus szabadon igazolható.
jún. 25
21:54
Férfi kosár: a paksiak megegyeztek az új edzővel (She)
Schmidt Bélával szóban megegyezett a klub, a következő szezontól ő irányítja az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapatát – adta hírül az egyesület honlapja.
jún. 25
22:12
Koltai Tamás a bajnok Videotonhoz igazolt (Infostart)
A bajnok Videoton labdarúgócsapatához igazolt a 12-szeres válogatott Koltai Tamás. A Győrből érkező középpályás három évre kötelezte el magát a klubhoz.
jún. 25
22:12
Sportkrém: Boczkó Gábor minden héten kap néhány pofont (She)
A Nemzeti Sport pénteki mellékletéből ajánljuk.
jún. 25
23:06
Tenisz: imádja a kürtőskalácsot a britek reménysége (She)
A szabadkártyával induló Konta Johanna a negyeddöntőig menetelt az Eastbourne-i füves pályás teniszversenyen, amiben egy magyar tulajdonú kávézónak is szerepe lehetett.
jún. 25
23:08
Videó: ballal ellőtte a japán sztár, majd jött a busz és… (She)
Nem mindennapi produkciót mutatott be Nakamura Sunszuke, a Celtic és az Espanyol korábbi középpályása. A japán szabadrúgás-specialista ballal ellőtte a labdát, amely ezúttal nem a kapuban ért célt.  Nézze meg, mi történt!
jún. 25
23:10
Női kézi: magyar lány is a fiatalok álomcsapatában (She)
Korsós Dorina, a Győri Audi ETO KC balszélsője is bekerült abba az összeállításba, amelyet a handball-planet.com szakértői és olvasói állítottak össze szavazataikkal a világ legjobb fiatal játékosaiból a 2014–2015-ös szezon teljesítménye alapján.
jún. 25
23:42
NS: új debreceni hadrend; önkritikus László – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés