2015. június 26. péntek

jún. 26
21:00
Cselgáncs Eb: Gercsák Szabina ötödik (Infostart)
Kikapott a bronzmérkőzésen, így ötödik lett Gercsák Szabina a 70 kilogrammos súlycsoportban a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
jún. 26
21:00
Női röpi: csak szettnyerésekre futotta válogatottunknak (She)
Pénteken folytatódott Érden az Európa Ligára és az Európa-bajnokságra készülő női válogatottunk hármas felkészülési tornája. Az első meccset a spanyolok nyerték a finnek ellen 2:1-re, s a mieink is remekül kezdtek az északiak ellen, de végül 2:1-es vereség lett a vége. Ugyanez ismétlődött meg a spanyolok elleni meccsen, így a mieink két vereséggel zárták ezt a napot.
jún. 26
21:02
Férfi vízilabda világliga: a magyarok nem jutottak be az elődöntőbe (Infostart)
A világbajnok magyar férfi vízilabda-válogatott nem jutott be a legjobb négy közé a világliga bergamói nyolccsapatos szuperdöntőjében, miután a pénteki negyeddöntős összecsapáson 8-7-re kikapott az Egyesült Államok csapatától.
jún. 26
21:18
Női kézi BL: Innen a Győrnek tovább kell jutnia! - Tomori (She)
Elkészítették a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének sorsolását. A magyar bajnoki ezüstérmes Győri ETO a szerb WHC Radnicsiki Kragujevaccal játszik a négycsapatos minitorna elődöntőjében, míg továbbjutás esetén a főtáblára jutásért a holland Sercodak Dalfsen vagy a norvég Glassverket lesz az ellenfele. Tomori Zsuzsanna értékelte a sorsolást.
jún. 26
21:20
Felkészülés: a Haladás két góllal kikapott az osztrák újonctól (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás első nyári felkészülési mérkőzésén 3–1-re kikapott az osztrák élvonalba feljutó Mattersburgtól. A szombathelyi csapat a mérkőzés elején Halmosi Péter góljával megszerezte a vezetést, de a nagymartoni együttes a későbbiekben két tizenegyesnek is köszönhetően fordított.
jún. 26
21:22
Hertha: Petry aláírt, kapusedzőként segíti Dárdait - hivatalos (She)
A legutóbbi szezonban még a Hoffenheimnél dolgozó Petry Zsolt lett a Hertha kapusedzője, Dárdai Pál vezetőedző segítője. Erről a korábbi válogatott kapus tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t.
jún. 26
21:36
Férfi kézi BL: Nehéz a dolgunk, de a célunk az első hely – Mikler (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) péntek este Bécsben elkészítette a férfi Bajnokok Ligája főtáblájának sorsolását. Az erősebb ágra kerülő MKB-MVM Veszprém  a THW Kielt kapta az első kalapból, csoportjában többek között a francia Paris Saint-Germain is ott van.
jún. 26
21:39
Győzelemmel kezdett a női vízilabda-válogatott Hollandiában (Metropol)
Az utrechti nemzetközi torna első napján a görögök legjobbjait verte Merész András szövetségi kapitány csapata.
jún. 26
21:54
Szavazás: milyen a sportszakmai értéke az Európai Játékoknak? (She)
Azerbajdzsán fővárosában, Bakiban rendezik meg az 1. Európai Játékokat. Ön szerint milyen a sportszakmai értéke a kontinensbajnokságnak?
jún. 26
21:56
Hertha: a sztárok nélkül, de vasárnap már edzést tart Dárdai (She)
Nem sokáig tartott a nyaralás Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzőjének. A magyar szakember vasárnap délután már edzést vezényel a fővárosban.
jún. 26
21:57
Sorsoltak a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában (Metropol)
Az MKB-MVM Veszprém többek között a német THW Kiellel, míg a MOL-Pick Szeged a címvédő Barcelonával került azonos csoportba.
jún. 26
21:58
Férfi kézi BL: Bravúrokkal a harmadik hely elérhető – Ancsin (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) péntek este Bécsben elkészítette a férfi Bajnokok Ligája főtáblájának sorsolását. Az erősebb ágra kerülő MKB-MVM Veszprém  a THW Kielt kapta az első kalapból, csoportjában többek között a francia Paris Saint-Germain is ott van. Az ötödik kalapból húzott Mol-Pick Szeged a Barcelona nyolcasába került.
jún. 26
22:12
NB III: 600 millió! Az NB I-ből kizárt klubot Duchatelet viszi? (She)
Továbbra sincs egyezség a labdarúgó NB I-től búcsúzó Pécsi MFC kapcsán. A pécsi klub továbbra is Matyi Dezső kezében van, aki azonban szeretne megválni a csapattól. Az önkormányzat és az Újpest tulajdonosa is lecsaphat – olvasható a bama.hu-n.
jún. 26
22:14
NB II: Magasföldi József három évre a Dunaújvárosé (She)
Magasföldi József a labdarúgó NB I-ből kieső, a következő szezonban a másodosztályban szereplő Dunaújvárosban folytatja pályafutását. A játékos hároméves szerződést kötött új klubjával.
jún. 26
22:48
Kiel ellen a Veszprém, Barcelona ellen a Szeged játszik (Infostart)
Az előző idényben döntős MKB-MVM Veszprém többek között a német THW Kiellel, míg a legutóbb negyeddöntős MOL-Pick Szeged a címvédő Barcelonával került azonos csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján.
jún. 26
22:50
Győzelemmel kezdett a női vízilabda-válogatott Hollandiában (Infostart)
Győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott a hollandiai nemzetközi tornán, amelynek első napján a görögök legjobbjait verte Merész András szövetségi kapitány csapata.
jún. 26
23:24
Videó: a Pool klasszisa küldte volna el a boltból az evertonost (She)
Tökéletes kandikamerás videót tett közzé a Liverpool labdarúgócsapatának YouTube-csatornája. Jordan Henderson és Lucas Leiva álruhába öltözött, és a Pool ajándékboljában „vállalt” eladói munkát. Különleges helyzetbe is keveredtek, például amikor egy Everton drukker tette be a lábát a boltba.
jún. 26
23:26
NS: Petry: Megállt az idő; Dzsudzsák 11 milliója – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés