2015. június 29. hétfő

jún. 29
19:48
Milan: újabb fiatal futballista érkezhet a Romától? (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan Alessio Romagnolival kívánja megerősíteni a keretét.
jún. 29
20:06
Videó: mosolyogva égették el Cech mezét Kuvaitban (She)
Mint arról beszámoltunk, Petr Cech az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenalban folytatja pályafutását. A cseh válogatott kapus tizenegy év után távozott a városi rivális Chelsea-től. A „kékek” rajongói nem örültek a hírnek, egy kuvaiti Chelsea-drukker például már elégette „Cech” feliratú mezét.
jún. 29
20:08
Úszó ob: Kapás és Bernek második aranyát nyerte Győrben (She)
Szombat után hétfőn is egy-egy aranyérmet nyert Bernek Péter és Kapás Boglárka az úszók Győrben zajló országos bajnokságán.
jún. 29
20:10
Vb 2018: Barbados jogosulatlan szerepeltetés miatt búcsúzott (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntése nyomán a barbadosi válogatott búcsúzott a 2018-as világbajnokság selejtezősorozatából, mert jogosulatlanul szerepeltetett egy játékost.
jún. 29
20:24
FTC: „Nem szeretnék még egyszer ebbe a hibába esni!” (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön este 20 órától a hollandiai Emmenben játszik a Go Ahead Eagles csapatával az Európa-liga első selejtezőkörében. Az NSO Tv a játékosokat kérdezte az esélyekről és a csapat erősségeiről.
jún. 29
20:26
Öttusa-vb: ötödik lett a magyar páros a férfi váltóversenyben (She)
Ötödik helyen végzett a Tibolya Péter, Tomaschof Soma páros a férfiak váltóversenyében a berlini öttusa-világbajnokságon.
jún. 29
20:28
Haladás: a fiatal védőt ismét kölcsönadják az Ajkának (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás kölcsönadja Zsirai Martint a másodosztályú Ajkának.
jún. 29
20:30
Man. United: a válogatott védő 2019-ig hosszabbított (She)
A Manchester United hivatalos honlapján jelentette be, hogy hosszabbított Phil Jones-szal, a csapat angol válogatott védőjével.
jún. 29
21:18
Felkészülés: a macedón bajnok nem bírt a Puskás Akadémiával (She)
A Puskás Akadémia NB I-es labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott a macedón bajnok Vardar Szkopjéval az ausztriai Dietersdorfban. A magyar csapat gólját Lencse László szerezte.
jún. 29
21:36
DVSC: szurkolói kártyával lehet csak bemenni, íme, hogy miért! (She)
Több debreceni szurkoló sérelmezte, hogy a DVSC a csütörtöki, Szutjeszka elleni Európa-liga-selejtezőre is csak szurkolói kártyával engedi be a nézőket. Az indok: a klub nem akar többmilliós büntetést fizetni.
jún. 29
21:38
Juventus: Allegri játékmestert keres, és Iscót magasztalja... (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri a Real Madridot erősítő Iscót magasztalta, miközben épp gőzerővel keresi együttese új irányítóját.
jún. 29
21:40
Wimbledon: Wawrinka és a Garros-döntős a 2. körben (She)
A Roland Garros-címvédő Stan Wawrinka három szettben nyert a portugál Joao Sousa ellen a wimbledoni teniszverseny első fordulójában. A nőknél a Garroson döntőt játszó Lucie Safárová szetthátrányból fordított Alison Riske ellen.
jún. 29
21:54
Úszó ob - Kapás Boglárka második aranyát nyerte (Infostart)
Szombat után hétfőn is egy-egy aranyérmet nyert Bernek Péter és Kapás Boglárka az úszók Győrben zajló országos bajnokságán.
jún. 29
22:12
Petr Cech az Arsenalban folyatja (Infostart)
Hivatalossá vált, hogy az Arsenal labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Petr Cech: a 114-szeres cseh válogatott kapus tizenegy év után távozott a Chelsea-től.
jún. 29
22:30
MLS: „Ha Némethnek egy inch szabad területet adsz, betalál” (She)
Az amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban remeklő Németh Krisztiánt a legutóbbi mérkőzést követően a legyőzött ellenfél mestere is magasztalta. Mint ismert, a magyar támadó szerezte a Sporting Kansas City első találatát a Colorado Rapids elleni 2–0-s siker során.
jún. 29
22:32
Videó: Ne kezdj ki a Real játékosaival, mert megjárod! (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata és egyik főszponzora közös reklámfilmet forrgatott, amelyben Keylor Navas, Javier Hernández, Álvaro Arbeloa és Toni Kroos kapott szerepet. A történet nagyon egyszerű: a kisgyerekekből álló csapat a sztárok segítségével száll szembe az ellenféllel.
jún. 29
22:34
Tévés pénzek: uralkodó a Real, Barca páros; a PL veri a többi topligát (She)
A 2014–2015-ös szezonban a Barcelona és a Real Madrid kapta a legtöbb pénzt a tévés bevételekből az európai topligák csapatai közül. A két spanyol gigász több mint háromszor annyit keresett, mint a La Liga-s listán harmadik Valencia. A többi bajnokságban kiegyenlítettebb a rendszer. Az összbevételeket nézve a Premier League egyeduralkodó, s Angliában még a „legcsóróbb" is 40 millió euróval…
jún. 29
22:48
Videó: váratlan vendéget kapott az égből a csinos teniszező (She)
A 2012-es wimbledoni döntős Agnieszka Radwanska 6:4, 4:6, 6:0-s vereséget szenvedett a 18 éves Belinda Bencictől az eastbourne-i füves pályás női tenisztorna fináléjában. A lengyel teniszező az egyik szervája előtt váratlan vendéget kapott a levegőből.
jún. 29
22:50
Real: a Man. United ajánlatot tett Sergio Ramosért – sajtóhír (She)
A Sky Sports értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United 28.6 millió fontos ajánlatot tett a Real Madridnak Sergio Ramosért.
jún. 29
23:06
Nem tér vissza a ringbe Oscar de la Hoya (Infostart)
Nem tér vissza a kötelek közé a 42 éves Oscar De La Hoya, minden idők egyik legjobb profi ökölvívója, aki 2009-ben döntött a visszavonulás mellett.
jún. 29
23:24
Inter: szerdán átesik az orvosin a Barca-védő - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona védője, Martín Montoya szerdán átesik az orvosi vizsgálaton az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionalénál.
jún. 29
23:26
Ökölvívás: nem tér vissza a ringbe Oscar De La Hoya (She)
jún. 29
23:42
NS: Fradi: műfű, igazi foci; Babos és Serena – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Keresés