2015. június 5. péntek

jún. 5
18:42
Két csatár Dárdai kezdőcsapatában (Infostart)
Dárdai Pál szövetségi kapitány Nikolics Nemanja és Priskin Tamás személyében két csatárt nevezett a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatába a litvánok elleni barátságos találkozón.
jún. 5
18:42
WTCC: pluszsúly a Hondáknak, Michelisz 8. az első napon (She)
Michelisz Norbert a nyolcadik helyen zárta a túraautó-világbajnokság moszkvai állomásának pénteki tesztjét. Az oroszországi viadalon az idén először a Honda is pluszsúlyt kap, húsz kilogrammal több terhet visznek magukkal a Civicek, mint eddig.
jún. 5
18:44
Négygólos győzelmet aratott Dárdai csapata a litvánok ellen (Infostart)
Stieber, Dzsudzsák, Nikolics és Priskin egy-egy góljával, az első félidőben jobb teljesítményt nyújtva, 4-0-s győzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott a litvánok ellen Debrecenben.
jún. 5
18:45
Két csatárral a litvánok ellen (Metropol)
Dárdai Pál szövetségi kapitány a Nikolics Nemanja, Priskin Tamás támadósort nevezte a litvánok elleni barátságos mérkőzésre.
jún. 5
19:36
A Formula-1-es csapatok még nem támogatják a tankolás visszaállítását (Infostart)
Egyelőre nem támogatják a Formula-1-es csapatok azt az ötletet, amely szerint 2017-től újra lehetne a versenyek közben tankolni.
jún. 5
19:36
Tereprali: Kordáék az élen, Szalayék a hatodik helyen (She)
A bemelegítés gyors volt, és megadta az alaphangot. A tereprali országos bajnokság gyulai futamán pénteken egy 9.28 kilométeres szakaszt teljesítettek a párosok, akik közül a Korda Erik és Csató Attila volt a leggyorsabb.
jún. 5
20:12
Thaiföldi tulajdonosa lesz az AC Milan futballklubnak (Infostart)
Thaiföldi befektető vásárolja meg az AC Milan olasz futballklub 48 százalékát.
jún. 5
20:15
Thaiföldi tulajdonosa lesz a Milannak (Metropol)
Silvio Berlusconi egykori olasz miniszterelnök 470 millió euróért adja el a lklub 48 százalékos tulajdonrészét Bee Taechaubol thaiföldi üzletembernek.
jún. 5
20:15
Bajnokok Ligája: Ez a döntő is Messiről szól majd? (Agroinform)
Lionel Messi lehet az első játékos, aki három BL- fináléban is gólt szerez. Valóban ő lehet a nyerőember szombaton?
jún. 5
20:30
Felkészülés: fél óra foci is elég volt a litvánok ellenében (She)
Felkészülési mérkőzésen a magyar válogatott az első félidő pazar játékának köszönhetően 4–0-ra megverte Debrecenben Litvániát.
jún. 5
20:48
Magyarország-Litvánia 4-0 (Blikk)
Debrecen - Sorsdöntő Eb-selejtező vár jövő szombaton a magyar labdarúgó-válogatottra. A finnországi csata előtt Debrecenben tartja főpróbáját Dárdai Pál (39) együttese. Az ellenfél Litvánia.
jún. 5
20:48
Válogatott: fél óra foci is elég volt a litvánok legyőzéséhez (She)
Felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott az első félidő pazar játékának köszönhetően 4–0-ra megverte Debrecenben Litvániát.
jún. 5
20:50
Sevilla: Unai Emery 2017-ig hosszabbított – hivatalos (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2017-ig meghosszabbította vezetőedzője, Unai Emery szerződését.
jún. 5
20:51
Könnyedén nyert a magyar csapat a litvánok ellen (Metropol)
A debreceni Nagyerdei Stadionban rendezett barátságos labdarúgó mérkőzésen a Dárdai Pál vezette magyar válogatott 15 perc alatt négy gólt szerzett.
jún. 5
21:06
Roland Garros - Félbeszakadt a Djokovic-Murray elődöntő (Infostart)
Egyelőre nem derült ki, hogy ki lesz a svájci Stan Wawrinka ellenfele a francia nyílt teniszbajnokság férfi fináléjában, mivel Novak Djokovic és Andy Murray pénteki elődöntője sötétedés miatt félbeszakadt.
jún. 5
21:06
Eurofutball: a norvég újonc alaposan meglepte a bajnokot (She)
A norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eliteserien) 12. fordulójában az újonc Tromsö hatalmas meglepetésre 2–0-ra legyőzte a 2014-es kiírást megnyerő Moldét.
jún. 5
21:24
NB I: Szanyó Károly tovább folytatja a munkát a Vasasnál (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Szanyó Károly megegyezett a Vasas labdarúgócsapatának vezetőivel, így továbbra is ő marad a piros-kékek szakmai vezetője.
jún. 5
21:45
Még nem tudni, ki lesz Wawrinka ellenfele a döntőben (Metropol)
A francia nyílt teniszbajnokságon Novak Djokovic és Andy Murray pénteki elődöntője sötétedés miatt félbeszakadt.
jún. 5
22:00
Női kézi: a magyar válogatott egy félidő alatt elintézte Ausztriát (She)
A magyar női kézilabda-válogatott semmit sem bízott a véletlenre, az Ausztria elleni világbajnoki selejtező első mérkőzésén idegenben már az első félidőben nyolcgólos előnyt dolgozott ki, a végére pedig tizenhárom gólosra növelte előnyét, kialakítva a 33–20-as végeredményt. Németh András együttese ezzel hatalmas lépést tett a decemberi dániai viadal felé, amelyen már az olimpiai részvételért…
jún. 5
22:18
Női kézilabda vb-selejtező - Kiütéses győzelem Ausztriában, vb-közelben a magyarok (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott esélyeshez méltóan 33-20-ra nyert Stockerauban az osztrák csapat ellen világbajnoki selejtezőn, így formalitásnak tűnik a jövő szombati győri visszavágó.
jún. 5
22:21
Női kézilabda vb-selejtező: kiütéses győzelem Ausztriában (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott esélyeshez méltóan 33-20-ra nyert Stockerauban az osztrák csapat ellen világbajnoki selejtezőn.
jún. 5
22:36
Kanadai Nagydíj - Hamilton nyerte a második szabadedzést is (Infostart)
Az első gyakorláson is leggyorsabb Lewis Hamilton, a Mercedes világbajnoki címvédő brit pilótája nyerte a Formula-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzését.
jún. 5
22:36
Benfica: váratlan váltás, az ősi riválisnál a szurkolók kedvence (She)
Az egyik lisszaboni topklubtól a másik lisszaboni topklubhoz szerződött Jorge Jesus, aki hat év után elhagyta a Benficát, és három évre elkötelezte magát a Sportinghoz. A 60 éves szakember oda tér vissza, ahonnan 1971-ben játékosként elindult.

Keresés