2015. június 1. hétfő

jún. 1
14:33
Dénes Ferenc: komoly nehézségek előtt áll a FIFA (Infostart)
A korrupciós botrány presztízsveszteséget és vélhetően finanszírozási nehézségeket okoz a FIFÁ-nak, azonban egyáltalán nem biztos, hogy az európai és amerikai rosszallás miatt ellehetetlenül a szervezet működése - mondta az Inforádiónak Dénes Ferenc sportközgazdász.
jún. 1
14:33
Légiósok: edzője méltatta a balhátvédként játszó Kádárt (She)
Elégedetten nyilatkozott Kádár Tamás hétvégi teljesítményéről Maciej Skorza, a Lech Poznan vezetőedzője.
jún. 1
15:09
Marad a lengyel kapus a szegedi kéziseknél (Infostart)
A bajnoki ezüstérmes MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata további egy évvel meghosszabbította lengyel kapusa, Piotr Wyszomirski szerződését.
jún. 1
15:27
Haladás: Mészöllyel terveznek; 5-6 érkező lehet; költözés előtt (She)
Szombathelyen szeretnék, ha Mészöly Géza folytatná a szakmai munkát az NB I-es tagságát meghosszabbító Haladás labdarúgócsapatnál, amelyhez öt-hat futballistát szerződtetnének a nyáron. A stadion tervezett felújítása alatt az sem kizárt, hogy ideiglenesen elhagyják a várost. Minderről Tóth Miklós ügyvezető nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának.
jún. 1
15:29
Videó: fej vagy írás? Eldőlt, mielőtt földet ért az érme (She)
Kis norvég futballpoén: a bajnokságban játszott Strömsgodset–Lilleström (2–0) mérkőzésen a játékvezető eltalálta pénzérmével a hazaiak csapatkapitányát, Espen Bugge Pettersent. Természetesen szándékosságról szó sincs.
jún. 1
15:45
Edzősors: Klopp szünetet tart, feldolgozza az elmúlt hét évet (She)
Jürgen Klopp, a német Borussia Dortmund labdarúgócsapatától hét év után távozó edző megerősítette azokat a korábbi sajtóhíreket, miszerint tart egy kis szünetet, mielőtt elfogadja egy másik klub ajánlatát, és újra munkába áll.
jún. 1
15:45
Megkezdte vb-felkészülését a női vízilabda-válogatott (Infostart)
Megkezdte felkészülését a nyári oroszországi világbajnokságra a magyar női vízilabda-válogatott.
jún. 1
15:45
Marad a Citynél Afrika legjobbja (Metropol)
Az elefántcsontparti Yaya Touré a következő szezonban is a Manchester City labdarúgója lesz.
jún. 1
15:47
Öttusa: négy magyar érem született a junior Eb-n (She)
Két arany- és két ezüstérmet nyertek a magyarok a vasárnap zárult szófiai junior öttusa Európa-bajnokságon.
jún. 1
16:03
Gólért kapott sárgát Ronaldinho – videó! (Blikk)
Querétaro – Duplán bosszankodhatott Ronaldinho (35). A brazil focizseni csapata, a Querétaro elbukta a mexikói bajnokság döntőjét, ráadásul pimasz góljáért sárga lapot kapott a bírótól
jún. 1
16:21
Blatter és Platini sem ússza meg! Kihallgatják őket (Blikk)
Zürich – Már nem csak Joseph Blattert (79), a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) pénteken újraválasztott svájci elnökét, hanem az európai szervezetet (UEFA) vezető francia Michel Platinit (59), és az orosz sportminiszter Vitalij Mutkót (56) is ki akarja hallgatni a hatóság a korrupciós ügyekben indított eljárás során.
jún. 1
16:21
Olasz Foci: Nápolyban gyászolnak, Rómában ünnepelnek, Benítez pedig már Madridra gondol (Agroinform)
A Napoli az év meccsén bukta el a Bajnokok Ligáját, de Benítez már hétfőn aláírhat Madridban.
jún. 1
16:39
Beindult a nagyüzem a Hungaroringen (Infostart)
A július végi Formula-1-es Magyar Nagydíj előtt is több kiemelt program várja a szurkolókat - mondta az InfoRádiónak Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.
jún. 1
16:39
Rossi marad a Honvéd edzője (Blikk)
Budapest – A Pápa ellen 2-0-ra megnyert szombati NB I-es zárómeccs után még nem tudta, hol folytatja Marco Rossi. Hétfőn újabb kétéves szerződést kötött a Bp. Honvéd labdarúgócsapatával
jún. 1
16:39
Benítez a Reallal tárgyal (Metropol)
Az olasz Napolitól távozó Rafael Benítez hazatérve Spanyolországba hétfőn megkezdte a tárgyalásokat a Real Madriddal.
jún. 1
16:57
Újpest: nemzetközi öregfiúkderbit rendeznek az évfordulóra (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 130 éves fennállását ünneplő eseménysorozat következő állomásán az öregfiúk csapata a Cardiff Academicalsszel mérkőzik meg június 6-án, szombaton 14.00-kor a Szusza Ferenc Stadionban.
jún. 1
17:15
Pécs: gyors NB I-be jutást szeretnének, Matyi Dezső nélkül (She)
Páva Zsolt pécsi polgármester hétfőn tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a város célja, hogy legyen egy pécsi csapat az NB I-ben a lehető legrövidebb időn belül, de ezt a pályán kell kiharcolni, és nem a zöld asztal mellett. A polgármester azt is elmondta, hogy felkérte Matyi Dezsőt, a Pécsi MFC vezetőjét, mondjon le a stadion és a kovácstelepi edzőközpont 50 éves bérleti szerződéséről.
jún. 1
17:33
Férfi kézi BL: Rutenka ortegai magasságban; spanyol-német 15-15 - 10 érdekesség (She)
A Barcelona 28–23-ra legyőzte az MKB-MVM Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2015-ös döntőjében. A BL-finálé után összeszedtünk tíz statisztikát, érdekességet, amely a final fourban történtek miatt aktuális. Tudták például, hogy a Barca sikerével Szjarhej Rutenka utolérte a Veszprém edzőjét, Carlos Ortegát? Íme, a részletek!
jún. 1
17:51
Serena Williams és Murray is a negyeddöntőben (Metropol)
A világelső Serena Williams hétfőn három játszmában legyőzte az amerikai Sloane Stephenst, így bejutott a negyeddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokság női versenyében.
jún. 1
18:09
Roland Garros - Serena Williams és Murray is a negyeddöntőben (Infostart)
A világelső Serena Williams hétfőn három játszmában legyőzte az amerikai Sloane Stephenst, így bejutott a negyeddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokság női versenyében.
jún. 1
18:09
Videó: jéghideg meglepetés a csinos riporternő nyakába (She)
Josh Hamilton remek teljesítményével az utolsó játékrészben segítette győzelemhez a Texas Rangers baseballcsapatát a Boston Red Sox ellen. A 4–3-ra megnyert mérkőzést követően a Fox Tv riporterének adott interjút, amikor jött a hagyományos jéghideg meglepetés. Hamilton számított társai „kedvességére”, azonban Emily Jones nem...
jún. 1
18:09
Videóra vették szexkalandjaikat a focisták (Blikk)
Bangkok – Újabb szexbotrány borzolja a kedélyeket Angliában! A fociélvonalban éppenhogy bentmaradt Leicester három játékosa Thaiföldön pihente ki a szezon fáradalmait és ott kerültek pikáns kalandokba, amiért súlyos pénzbüntetés várhat rájuk
jún. 1
18:09
Protipp: A hétvégi zöldhullám jelentős pluszt termelt (Agroinform)
A protipp-rendszer követői egy újabb mozgalmas héten vannak túl, melynek végén profitot könyvelhettek el.
jún. 1
18:45
"A sportban nincs helye a korrupciónak" (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség már elég időt és lehetőséget kapott a reformra, most itt az ideje a változásnak - húzta alá az Európai Bizottság illetékes szóvivője, Joseph Blatter FIFA-elnök újraválasztására reagálva.
jún. 1
18:45
Videó: a 10 év legjobb élőképeivel jubilált a Bayern-stadion (She)
Vasárnap ünnepelte jubileumi évfordulóját az Allianz Aréna. A Bayer München egy videoösszeállítással foglalta össze a stadion emlékezetes momentumait az elmúlt tíz év leglátványosabb szurkolói élőképeiről.
jún. 1
19:03
Olaszország: Conte két évvel tovább maradna kapitány (She)
Két évvel meghosszabbítaná szerződését Antonio Conte, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 1
19:21
PSG: 2019-ig hosszabbított a csapat gólpasszkirálya (She)
A Paris Saint-Germain 2019-ig meghosszabbította Javier Pastore szerződését – jelentette be hétfőn a párizsi labdarúgóklub.
jún. 1
19:21
Conte tovább maradna olasz kapitány (Metropol)
Két évvel meghosszabbítaná szerződését Antonio Conte, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 1
19:39
Kecskeméti TE: beadták a licenckérelmet az NB III-ra (She)
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk már dolgozik a jövő alapjainak lerakásán, ennek első lépéseként beadtuk licenckérelmünket az NB III-as bajnokságra – olvasható a legutóbbi szezonban még az NB I-ben szereplő, de a folytatásra licencet nem kapó KTE hivatalos honlapjának hétfői hírében.
jún. 1
19:57
Roland Garros - Nadal és Djokovic is a negyeddöntőben (Infostart)
A világelső Novak Djokovic és a hatodik helyen kiemelt Rafael Nadal is bejutott a negyeddőntőbe a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 1
19:57
Arsenal: nem lesz nagy költekezés a nyáron - Wenger (She)
Arsene Wenger, az FA-kupa-győztes Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere nem készül nyári nagybevásárlásra, és nem száll be a Paul Pogba átigazolásáért folyó harcba, ugyanis nem hajlandó tetemes pénzt költeni egy labdarúgóra.
jún. 1
19:57
Nadal és Djokovic is a negyeddöntőben (Metropol)
A világelső Novak Djokovic és a hatodik helyen kiemelt Rafael Nadal is bejutott a negyeddőntőbe a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 1
20:33
F1: fejleszt, zsetonokat költött el a Ferrari és a Honda (She)
Az FIA által a csapatoknak körbeküldött hétfői technikai jelentés szerint a Ferrari és a Honda már elhasznált néhány motorfejlesztési zsetont a 2015-ös szezon közben a hajtómű fejlesztésére költhető keretéből. Azt azonban nem lehet tudni, mikor kerülnek a pályára a fejlesztett erőforrások.
jún. 1
20:33
Dárdai kemény edzéssel kezdett (Metropol)
Megkezdte a felkészülését a magyar labdarúgó-válogatott, amely jövő héten szombaton Finnországban lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn.
jún. 1
21:09
Barca: Iniestáék túl az év legfontosabb napján, jöhet a BL-döntő! (She)
Megszületett Andres Iniesta második gyermeke, Paolo Andrea. A Barcelona labdarúgója a közösségi oldalán közölte a jó hírt, miszerint a baba és a mama is jól van. A klasszis lánya, Valeria áprilisban volt négyéves. Az Iniesta család legfontosabb napja után a középpályás mostmár izgalom nélkül készülhet a Bajnokok Ligája döntőjére.
jún. 1
21:11
Futsal NB I: a Dunaferr bravúrja után csak 6. lett az Aramis (She)
Hétfőn két mérkőzéssel befejeződött a futsal NB I 2014–2015-ös küzdelemsorozata. A Dunaferr az ezüstérmes Berettyóújfalu legyőzésével megelőzte a Veszprémben vereséget szenvedő Aramist, így feljött az ötödik helyre.
jún. 1
21:27
Videó: remek szabadrúgással egyenlítettek Stieberék (She)
A Hambrug 2–1-re legyőzte a Karlsruhert a német Bundesliga osztályozó labdarúgó-mérkőzés visszavágóján. A 78. percben lett izgalmas Stieber Zoltánék találkozója, amikor Reinhold Yabo vezetést szerzett a Karlsruhernek. A Hamburg a 91. percben egyenlített, majd Nicolai Müller a 115. percben biztosította be Stieberék helyét a német élvonalban. Íme, a visszavágó góljai!
jún. 1
21:29
NB III: mégis kiáll az Orosháza, a pályán kell nyernie a Vácnak (She)
A korábbi hírekkel ellentétben az Orosháza mégis elutazik Vácra, hogy lejátssza 30. fordulóbeli mérkőzését, és befejezze a bajnokságot az NB III Középső csoportjában.
jún. 1
21:45
Roland Garros - Bacsinszky kiejtette Kvitovát (Infostart)
A 23. helyen kiemelt svájci Timea Bacsinszky három szettben búcsúztatta a negyedikként rangsorolt cseh Petra Kvitovát a francia nyílt teniszbajnokság hétfői nyolcaddöntőjében.
jún. 1
21:45
Bundesliga: Stieber remekül passzolt, bent maradt a HSV! (She)
Stieber Zoltán csapata, a Hamburger SV a 91. percben egyenlített a Karlsruhe elleni osztályozó hétfői idegenbeli visszavágóján, majd a hosszabbításban szerzett góllal 2–1-re győzött, és ezzel kiharcolta a bennmaradást.
jún. 1
21:45
Roland Garros: Sarapova és Kvitová búcsúzott, Serenánál is rezgett a léc (Agroinform)
Meglepetések a hölgyeknél, a férfiaknál viszont papírforma eredmények születtek a Roland Garros hétfői játéknapján.
jún. 1
21:47
Nyíregyháza: az NB III-ban is Mátyus marad a vezetőedző (She)
Révész Bálint marad a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa, Mátyus János pedig továbbra is vezetőedzőként dolgozik a klubnál – erről számolt be a nyírségi klub vezetősége a hétfői idényzáró vacsorán.
jún. 1
22:03
Három sportvezetőt eltiltott a FIFA etikai bizottsága (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai bizottsága hétfőn minden futballal kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta Enrique Sanzot, az észak- és közép-amerikai konföderáció (CONCACAF) főtitkárát.
jún. 1
23:15
Haladás: Rocchi hazautazott Rómába, kérdéses a folytatás (She)
Tommaso Rocchi szerződése lejárt, hétfőn hazautazott Rómába, még nem tudja, visszatér-e Szombathelyre – írja hétfő esti hírében a labdarúgó NB I-ben maradást az utolsó fordulóban kiharcoló Haladás hivatalos honlapja.
jún. 1
23:33
Videó: nem Mervó találata lett a nap gólja a FIFA-nál (She)
Bejárta a világot Mervó Bence Észak-Korea ellen (5–1) szerzett mesterhármasa, a futballkedvelők különösen a harmadik gólja után csettinthettek, amikor a kapust kicselezve az alapvonal közeléből belsőzött az ellenfél kapujába. A FIFA mégsem ezt a gólt, hanem a Nigéria–Brazília (2–4) találkozó első afrikai gólját választotta a nap találatának.

2015. június 2. kedd

jún. 2
3:45
Benik Balázs hét év után indul ralifutamon (Blikk)
Budapest ‒ A háromszoros abszolút ralibajnok visszatér! Benik Balázs (36) hét esztendeje hagyta abba a versenyzést, de most úgy döntött, a júliusi (11-12.) veszprémi futamon ismét autóba ül.
jún. 2
6:45
Edzősors: Roberto Carlos máris új kihívást talált magának (She)
Roberto Carlos, a korábbi világbajnok brazil futballista a katari élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Arabi vezetőedzője lesz.
jún. 2
7:21
MLSZ: 12 csapattal indul az NB I, dán modell a lebonyolításban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfői ülésén eldőlt, hogy a labdarúgó NB I 2015–2016-os szezonja tizenkét csapattal indul el, valamint hogy nem rájátszásos rendszerben lesz az első osztály, hanem dán modellt alkalmaznak, és három kört játszanak az együttesek.
jún. 2
7:21
Bacsinszky kiejtette Kvitovát (Metropol)
Wimbledon bajnoka korán búcsúzott a Garrostól.
jún. 2
7:23
Nagyot lépett a Veszprém (Metropol)
A Veszprém büszke lehet a szezonjára: mindössze háromszor kapott ki egész évben, ebből kétszer már tét nélküli meccsen.

Keresés