2016. október 25. kedd

okt. 25
17:06
MLSZ: ennyibe került az Újpestnek a DVTK elleni pirózás (She)
Négy klubot, a Debrecent, a Budapest Honvédot, az Újpestet és a Diósgyőrt sújtotta pénzbüntetéssel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kedden ülésező fegyelmi bizottsága.
okt. 25
17:24
Jégkorong: a magyar lányok parázs csatában verték meg az Eaglest (She)
A Kanadai Magyar Hokiklub Budapest EWHL-csapata az osztrák Salzburg Eagles-t fogadta a Tüskesátorban. A budapestiek az izgalmas, pörgős meccsen hosszabbításban, aranygóllal nyertek 3–2-re.
okt. 25
17:24
Sportfogadás: 300 Ft-ból közel 1 millió, sokan bíztak a győri lányok győzelmében (Agroinform)
A fogadók közel 60 százaléka tippelte meg sikerrel a győri kézisek idegenbeli győzelmét a Rosztov ellen.
okt. 25
17:26
Videó: a PSG sztárja kikérte magának, amikor lecserélték (She)
Nem született gól a PSG–Olympique Marseille francia labdarúgó bajnoki rangadón a hétvégén. A meccs egyik érdekes jelenete az volt, amikor az 59. percben Marco Verrattit lecserélte a párizsiak vezetőedzője, Unai Emery. Az olasz középpályás nem értette, miért döntött így a spanyol szakember és ezt a kapusedzővel, a kispad előtt vitatta meg.
okt. 25
17:42
PL: Indokolatlan volt Mourinho kirohanása – Pedro (She)
Pedro, a Chelsea spanyol futballistája ártalmatlannak titulálta edzője, Antonio Conte viselkedését, szerinte a felfokozott hangulat eredményezte José Mourinho kiakadását a Chelsea–Manchester United mérkőzésen.
okt. 25
18:00
India: Forlán góljával idegenben nyertek Vadóczék – videó (She)
A Vadócz Krisztiánt kezdőként végig a soraiban tudó Mumbai City Diego Forlán góljával nyert az Atletico de Kolkata vendégeként az indiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (ISL) 6. fordulójában.
okt. 25
18:15
Videó: ekkora gólt még nem lőtt futballistanő (She)
Carli Lloyd az egyik legjobb futballistanő a világon. Az Egyesül Államokkal kétszer nyert olimpiát és egyszer világbajnokságot, 2015-ben a FIFA az év nő játékosának választotta. A 34 éves középpályás hétvégén irgalmatlan nagy gólt rúgott egy felkészülési mérkőzésen Svájcnak.
okt. 25
18:17
NFL: öltönyben oktatta a bénázó rúgókat a korábbi sztárelkapó (She)
Az Arizona és a Seattle hétfő hajnalban elképesztő végjáték után végződött 6–6-ra. Randy Moss korábbi NFL-sztárelkapó új „munkaruhájában”, öltönyben mutatta meg, hogyan kellett volna. Kétszer is.
okt. 25
18:33
Gyász: távozott a legenda, a vb-győztes brazilok csapatkapitánya (She)
Hetvenkét éves korában szülővárosában, Rio de Janeiróban elhunyt Carlos Alberto Torres, az 1970-es vb-győztes brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. A hírt az a tévécsatorna jelentette be, ahol szakértőként tevékenykedett. Halálát szívroham okozta, két nappal korábban még dolgozott.
okt. 25
18:35
Angol Ligakupa: De Bruyne kihagyja a manchesteri rangadót (She)
Kevin De Bruyne, a Manchester City labdarúgója vádlisérülés miatt kihagyja a Manchester United elleni városi rangadót, amelyet a Ligakupa nyolcaddöntőjében rendeznek szerdán.
okt. 25
18:36
Tenisz-vb: Jön a tavalyi elődöntő visszavágója (Agroinform)
Szerdán ismét a fehér csoport főszerepben, a második körben Plisková Kuznyecovával, míg Radwanska Muguruzával meccsel.
okt. 25
18:37
MK: védője lőtte tovább a Soroksárt; tizenegyesek Csákváron (She)
A Soroksár védője, Lorentz Márton ziccerből szerzett góljával 1–0-ra győzött a megyei I. osztályú Ménfőcsanak otthonában, ezzel a legjobb 32 közé jutott a Magyar Kupában. A Szolnok a Dunaújvárost győzte le idegenben, szintén továbbjutott. A Csákvár hazai pályán tizenegyesekkel győzte le és ejtette ki a Békéscsabát.
okt. 25
18:51
Videó: felébredt a kómából a kapus, folyékonyan beszélt idegen nyelvet (She)
Az Egyesült Államokban, egy Atlantához közeli kisvárosban korosztályos mérkőzésen szenvedett fejsérülést a 16 éves Reuben Nsemoh. Mentőhelikopter szállította kórházba a kapust, néhány napig kómában volt, majd mikor felkelt, mindenkinek tátva maradt a szája.
okt. 25
19:09
Férfi kosár NB I: a Vasas nyerte meg a fővárosi derbit (She)
A Vasas legyőzte a MAFC-ot a férfi kosárlabda NB I két fővárosi csapatának keddi mérkőzésén. A két, eddig nyeretlen csapat közül a Vasas szerezte meg első diadalát.
okt. 25
19:11
Videó: ilyet sem látni mindennap! sárga a hanyag mozdulatért (She)
Hétvégén a dél-afrikai labdarúgó-bajnokságban a Boraka–Platinium Starts mérkőzésen Sipho Moeti, a hazaiak 24 éves játékosa sportszerűtlen magatartásért kapott sárga lapot  a 76. percben. Az eset sokakat megosztott, van, aki szerint ez még belefér, mások szerint jogos a sárga lap, hiszen valóban túlment egy határon a játékos.
okt. 25
19:13
Tenisz: a döntő rövidítés lett a magyar páros veszte (She)
A Kisgyörgy Gergely, Nagy Péter kettős az első fordulóban búcsúzott a párosok versenyében a 64 ezer euró (20 millió forint) összdíjazású budapesti férfi tenisztornán, amelynek a BOK (volt Syma) Csarnok ad otthont.
okt. 25
19:27
Kajak-kenu: gödi edzővel készül Kammerer, aki tervez a négyessel (She)
Közös csapatban képzelik el a jövőt a Londonban ezüst-, a bakui Európa Játékokon pedig aranyérmes férfi kajaknégyes tagjai, amíg el nem dől, hogy a férfi négyesek 500 vagy 1000 méteren fognak versenyezni Tokióban a 2020-as olimpián. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapjának keddi beszámolója szerint a döntés hamarosan várható ezzel kapcsolatban.
okt. 25
19:29
Videó: ciki vagy menő az Arsenal-sztár filtere az Instagramon? (She)
Alexis Sánchezről, az Arsenal labdarúgócsapatának chilei játékosáról köztudott, hogy imádja a kutyákat. Mivel Arsene Wenger pihenőt adott neki, nem játszik a kedd esti, Reading elleni Ligakupa-mérkőzésen, ezért az edzőteremből küldött magáról egy videót. Az Instagramot használva némi filtert is rakott a felvételre.
okt. 25
19:30
Premier League: Csak három játékos elég jó a MU-hoz - Mills (Agroinform)
A korábbi angol válogatott játékos szerint a játékosanyan távolról sem elég jó a bajnoki címhez a MU-nál.
okt. 25
19:31
NBA: nem kap több fizetést a korábbi sztár, a gyerekei bánják (She)
A 2001-től 2012-ig az NBA-ben játszó Gilbert Arenas 160 millió dollárt keresett karrierje során, plusz több tízmilliót tett zsebre szponzori szerződéseinek köszönhetően. Most mégis azt tervezi, hogy jólétét a későbbiekre biztosítandó néhány költséget megtakarít. A gyerekei fogják bánni.
okt. 25
19:45
Vízilabda: Gyöngyösi András pályázna a kapitányi posztra (She)
Gyöngyösi András a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, hogy pályázna a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára.
okt. 25
19:47
SEHA-liga: félidőt bukott odahaza a Veszprém, de azért nyert (She)
A férfi kézilabda SEHA-liga alapszakaszának negyedik fordulójában a Telekom Veszprém hazai környezetben négygólos győzelmet aratott a horvát Nexe Nasice ellen.
okt. 25
20:03
Női kézi NB I: a Budaörs 20 gólt dobott a Győrnek (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 6. fordulójában a Budaörs 20 gólt dobott a Győri Audi ETO vendégeként, de a papírformának megfelelően így is nagy különbség alakult ki a két együttes között. A házigazdák az első félidőben 24 gólt szereztek, amit a szünet után 16-tal toldottak meg.
okt. 25
20:18
Női Eb: teljessé vált a mezőny, a győri játékos nem utazhat (She)
Kedden rendezték a 2017-es női Európa-bajnokság pótselejtezőjének visszavágóját, amelyet követően teljessé vált a jövő évi kontinenstorna tizenhat csapatos mezőnye.
okt. 25
20:36
Német Kupa: St. Pauli–Hertha BSC élőben az NSO-n! (She)
A Német Kupában ismét megmutatja magát Dárdai Pál csapata, a Hertha, amely a hamburgi „ligakalózok” otthonába látogat. Kövesse a mérkőzést ONLINE, SZÖVEGES KÖZVETÍTÉSÜNK segítségével!
okt. 25
20:54
Kosár: ismét magyarellenes rigmust skandáltak a nagyszebeniek (She)
Ismét magyarellenes rigmust skandáltak egy romániai bajnoki mérkőzésen a CSU Nagyszeben kosárlabdacsapat szurkolói - írta kedden a Maszol.ro portál.
okt. 25
20:56
Férfi röpi NB I: Kecskeméten nyert rangadót a Kazincbarcika (She)
A Vegyész RC Kazincbarcika meglepően simán, 3:0-ra megnyerte a férfi röplabda NB I alapszakaszának keddi rangadóját Kecskeméten.
okt. 25
21:12
NFL: a mackónadrágtolvaj lábai előtt hever a liga (She)
Jay Ajayi, a Miami futója megrengette az NFL-t, a semmiből vált a liga hősévé, és még klasszis csapattársát is „visszavonultatta". Erre senki sem számított szeptember elején.
okt. 25
21:14
Videó: „Kifelé a magyarokkal az országból!” – így zúgott a szebeni tábor (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, ismét magyarellenes rigmust skandáltak egy romániai bajnoki mérkőzésen a CSU Nagyszeben kosárlabdacsapat szurkolói.
okt. 25
21:48
Német Kupa: harmadosztályú csapat ejtette ki a Bayert (She)
Óriási meglepetésre a harmadosztályú Sportfreunde Lotte búcsúztatta a Bayer Leverkusent a Német Kupa további küzdelmeitől.
okt. 25
21:50
NFL: a Giants elbocsátotta a feleségét verő játékosát (She)
A New York Giants elbocsátotta Josh Brown rúgót, akiről a múlt héten nyilvánosságra hozott részletes bírósági jegyzőkönyvből kiderült, elismerte, hogy fizikailag, szóban és érzelmileg is terrorizálta korábbi feleségét.
okt. 25
22:06
Kép: ijesztő hasonlóság Moyes és Mourinho között, de valami eltér (She)
Érdekes és elgondolkodtató grafikát tett közzé a Bleacher Report UK nevű labdarúgással is foglalkozó oldal. Összehasonlították, hogy a 2013 nyarától 2014 április elejéig a Manchester Unitedet irányító David Moyes és a jelenlegi menedzser, José Mourinho hogyan teljesített az angol bajnokságban első kilenc fordulójában.
okt. 25
22:08
Férfi kosár Ek: a Körmend és a Sopron is nagyon kikapott (She)
Az Egis Körmend a francia Gravelines Donkerque, a Sopron a belga Antwerp Giants vendégeként szenvedett súlyos vereséget kedden a férfi kosárlabda Európa-kupa csoportkörének második fordulójában.
okt. 25
22:24
EBEL: pontot sem szerzett a listavezető Salzburg (She)
A jégkorong EBEL-ben listavezető Salzburg hiába szerzett három gólt vendégként, pont nélkül távozott Grazból. A hazai pályán szétlövéses győzelmet arató Linz egy pontra megközelítette az éllovast.
okt. 25
22:42
Serie A: a Genoa nem Juve, hármat vágott a Milannak (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójában a Milan háromgólos vereséget szenvedett a Genoa otthonában. A vendégek szombaton a Juventust győzték le (1–0), ezúttal viszont pont nélkül maradtak.
okt. 25
23:00
Német Kupa: a Hertha nem botlott Hamburgban, továbblépett (She)
Folytatta remek szereplését a Német Kupában is Dárdai Pál csapata, a Hertha, amely St. Paulit idegenben legyőzve jutott tovább a sorozatban a legjobb 16 közé.
okt. 25
23:02
Angol Ligakupa: nem kellett hét gól az Arsenal-sikerhez (She)
A Liverpool a Tottenham, az Arsenal a másodosztályú Reading legyőzésével jutott az angol Ligakupa negyeddöntőjébe.
okt. 25
23:33
Lengyelország: Kádárék otthon nem bírtak Guzmicsékkal (She)
A Guzmics Richárddal a kezdőben felálló Wisla Kraków – a magyar labdarúgó végig a pályán lehetett, a 23. percben sárga lapot kapott – döntetlent ért el a Lech Poznan vendégeként a Lengyel Kupa negyeddöntőjének első felvonásán. A hazaiak magyar légiósa, Kádár Tamás nem volt a meccskeretben.
okt. 25
23:35
Tenisz: Fucsovics simán elintézte az őt megelőző bosnyákot (She)
Fucsovics Márton bejutott a második fordulóba a 64 ezer euró (20 millió forint) összdíjazású budapesti férfi tenisztornán, amelynek a BOK (volt Syma) Csarnok ad otthont.
okt. 25
23:51
Férfi kosár Euroliga: Hangáék Madridban győzték le a Realt (She)
Hanga Ádám csapata, a Baskonia négypontos (91–87) győzelmet aratott a Real ellen Madridban a férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének harmadik fordulójában.
okt. 25
23:53
Videó: Huszti kíméletlen volt, ő is kellett a továbbjutáshoz (She)
Az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapata gól nélküli rendes játékidő után tizenegyesekkel továbbjutott az Ingolstadt ellen a Német Kupa legjobb 2. fordulójában. A legjobb 16 közé jutó frankfurtiak magyar középpályása, Huszti Szabolcs tökéletesen értékesítette a saját tizenegyesét a párbajban.

Keresés