2016. október 5. szerda

okt. 5
16:23
Női kézi: Elek Gábor szerint C-tervre van szükség a Fradinál (She)
Elek Gábor, a Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője az Érdtől elszenvedett fájó bajnoki vereség után elmondta, a sérülések és az utóbbi meccseken látott játék miatt C-tervre lesz szükség.
okt. 5
16:25
Videó: ritkán rúgnak szépségdíjas gólt ilyen gyorsan (She)
Megan Searson, a University of Mary Marauders női futballcsapatának játékosa szépségdíjas találatot szerzett csapata legutóbbi mérkőzésén a főiskolai labdarúgó-bajnokságban az Egyesült Államokban.
okt. 5
16:39
Tenisz: Murray fogadóként nem veszített játékot (She)
Az első kiemelt brit Andy Murray két játszmában (6:2, 6:1) megverte Andrej Kuznyecovot a pekingi kemény pályás férfi tenisztorna második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. Az orosz játékos adogatóként egyetlen gémet sem nyert a mérkőzésen.
okt. 5
16:41
Cselgáncs: szégyen! Kislányokkal erőszakoskodott az olimpiai bajnok (She)
Kiskorúak szexuális zaklatása miatt vádat emeltek Peter Seisenbacher, az osztrákok kétszeres olimpiai bajnok cselgáncsozója ellen.
okt. 5
16:48
Spanyol foci: Csúcsgázsival láncolná magához Suárezt a Barca (Agroinform)
Spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona új szerződést kíván kötni Luis Suárezzel.
okt. 5
17:33
BL: „Vérforraló, hogy az UEFA ebben segédkezett” – lázadnak a klubok (She)
Az Európai Profi Labdarúgóligák (EPFL) érdekvédelmi testület elnöke, Lars-Christer Olsson a Leaders in Sport Business konferencián bejelentette: a kontinens bajnokságainak képviselői közel egyhangúlag ellenzik a Bajnokok Ligája topligás csapatoknak kedvező átalakítását.
okt. 5
17:35
Videó: Huszti két gólpassz után kíméletlenül bevágta (She)
Mint arról beszámoltunk, Huszti Szabolcs 58 perc alatt egy góllal és két gólpasszal járult hozzá az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának 15–2-re győzelméhez az amatőr KSV Klein-Karber elleni idegenbeli felkészülési mérkőzésen. Nézze meg a magyar légiós teljesítményét!
okt. 5
17:42
Angol foci: Ők a Premier League leggyorsabb játékosai (Agroinform)
Bár a PL-ben hemzsegnek a nagyobbnál nagyobb nevek, a leggyorsabb játékosok toplistáján kevés sztárt találhatunk.
okt. 5
18:09
Bayern: jött volna a francia sztár, de szarvashibát követtek el (She)
Érdekes történet látott napvilágot a Borussia Dortmund nyáron szerződtetett francia középpályásáról, Ousmane Dembélé-ről. A Rennes-től igazolt játékos állítólag a rekordbajnok Bayern Münchené lett volna, de a bajorok óriási hibát követtek el.
okt. 5
18:27
Kajak-kenu: Szabó Gabriella 32 éves, szlovákiai edzőre váltott (She)
Edzőt váltott a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Szabó Gabriella. A Budapesti Honvéd SE sportolója a távirati iroda érdeklődésére szerdán elmondta: novembertől Likér Péter lesz az edzője.
okt. 5
18:29
Gyirmót: edzésen sérült meg a csatár, több hónapra kidőlt (She)
A szerdai edzésen súlyos sérülést szenvedett Novák Csanád, az élvonalban újonc Gyirmót FC Győr labdarúgója.
okt. 5
18:45
Kép: így változtak 10 év alatt a FIFA-játékok legjobbjai (She)
A 101greatgoals.com-nál megnézték, a FIFA 07 óta kik voltak a futballszimulátor legjobb játékosai. Íme, az öt legjobb minden játékból az elmúlt tíz évben!
okt. 5
18:51
Magyar válogatott: Újabb svájci dőlt ki a sorból (Agroinform)
Megsérült Francois Moubandje, a svájci labdarúgó-válogatott védője. Ő már a negyedik helvét, aki nem lesz ott a pályán.
okt. 5
19:03
Videó: lélegzetelállító extrém sport, hintázás 1800 méter magasan (She)
Négy ejtőernyős, két hőlégballon, egy 125 méter hosszú kötél egy deszkával a végén – 1800 méter magasan.
okt. 5
19:05
Vb 2018: az angolok kulcsembere rendkívül pimasz volt – videó (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szombaton Máltát fogadja, majd jövő kedden Szlovénia vendége lesz világbajnoki selejtezőn. A háromoroszlánosok legutóbbi edzésén a Tottenham középpályása, Dele Alli nem hagyhatta ki, hogy ne adjon egy észrevétlen kötényt a mellette elsétáló klubtársának, Eric Diernek.
okt. 5
19:07
Lengyelország: szép szavak Gyurcsó Ádámról, példás hatékonyság (She)
Pozitív véleménnyel van a lengyel sajtó a Pogon Szczecin magyar válogatott játékosáról, Gyurcsó Ádámról. A szczecin.sport.pl szerint a Videotontól a télen érkező szélső a vezetőedző, Kazimierz Moskal egyik legjobb formában levő labdarúgója.
okt. 5
19:21
Gyász: első edzésén összeesett és elhunyt, teljes a döbbenet (She)
Teljes sokkban van a macedóniai AV Ohrid férfi kosárlabdacsapata, miután újonnan érkezett amerikai légiósa, a 25 esztendős Cameron Moore első edzésén rosszul lett és összeesett. Moore-t azonnal kórházba szállították, ám a klinikán már csak a halál beálltát tudták megállapítani.
okt. 5
19:23
Úszás: Hosszú Katinka vk- és bevételi rekordot döntött (She)
Hosszú Katinka öt arany- és két ezüstérmet nyert a rövid pályás világkupa-sorozat ötödik, dubai állomásának második napján. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő 100 háton, 100 vegyesen, 200 pillangón, 400 gyorson és 400 vegyesen végzett az első helyen. Jakabos Zsuzsanna 200 pillangón és 400 vegyesen második, 100 vegyesen harmadik lett, míg Gyurta Gergely 1500 gyorson bronzérmet szerzett.…
okt. 5
19:25
DVSC: gólokat ígért a szerdán szerződtetett szlovák támadó (She)
Gólokat ígért új csapatában, a DVSC-ben Róbert Vittek. A szlovák labdarúgó érkezéséről a Nemzeti Sport Online elsőként számolt be, a támadó szerződtetése ma lett véglegesítve.
okt. 5
19:27
Olasz foci: Balogh Norberték kínai kézbe kerülhetnek (Agroinform)
Maurizio Zamparini klubelnök beismerte, tárgyalnak egy kínai befektetőcsoporttal, a megállapodás hetek kérdése.
okt. 5
19:57
Bp. Honvéd: hamarosan visszatérhet a két alapember (She)
A közelmúltban váratlanul kieső két kispesti játékos, Botka Endre és Eppel Márton a bajnoki folytatásban már ott lehet a Bp. Honvédban. Legalábbis a klub honlapján bizakodóan nyilatkoztak erről az érintettek.
okt. 5
19:59
Tenisz: Sarapova már hétfőn visszatér egy nagyszerű ügyért (She)
Az ötszörös Grand Slam-bajnok teniszező Marija Sarapova hétfőn egy jótékonysági tornán tér vissza a pályára.
okt. 5
20:01
Férfi vízi ob I: az Eger ikszelt a Fradival, az OSC nyert Szolnokon (She)
A férfi vízilabda ob I A-csoportjának második fordulójában az OSC végig vezetve 14–11-re megverte idegenben a Szolnokot. A B-csoportban a Ferencváros pontot rabolt az Egertől.
okt. 5
20:15
Barca: távozhat a válogatott védő, Valenciából pótolnák (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint elhagyhatja a klubot Aleix Vidal, a Barcelona jobbhátvédje. Sőt, a Mundo Deportivo szerint már meg is van a helyettese!
okt. 5
20:33
Női kosárlabda Ek: tíz ponttal nyertek a pöstyéniek a PEAC ellen (She)
A PEAC-Pécs hazai pályán tíz ponttal kikapott a szlovák Piestanske Cajky együttesétõl szerdán a női kosárlabda Európa-kupa selejtezőjének első mérkőzésén.
okt. 5
20:35
Férfi kézi BL: idegenben nyert, hibátlan maradt a Barca (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a Barcelona Lassa a Flensburg-Handewitt vendégeként is győzni tudott, így a spanyolok továbbra is hibátlanok.
okt. 5
20:51
Anglia: három perc után kapust cserélt az „elégedetlen” menedzser – videó (She)
A keddi Bradford–Bury EFL Trophy-kupameccsen a hazaiak kezdőkapusát három perc elteltével lecserélték.
okt. 5
21:09
Felkészülés: Diallo két góllal mutatkozott be; győzött a Vasas (She)
Az NB I-ben éllovas Vasas labdarúgócsapata felnőtt és az U21-es válogatottba meghívott játékosai nélkül felkészülési mérkőzésen egygólos győzelmet aratott Dunakeszin a második vonalban szereplő Vác ellen.
okt. 5
21:27
Jégkorong MK: a HKB legyőzte a Fehérvárt; a MAC a Fradit (She)
A jégkorong Magyar Kupa selejtezőjében a HK Budapest két góllal legyőzte a Mol Ligában szereplő keretére építő Fehérvár AV 19-t.
okt. 5
21:29
Skócia: fogadott, ezért eljárás indult a botrányhős ellen (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Skót Labdarúgó-szövetség fogadási csalással vádolta Joey Bartont, az élvonalbeli Rangers középpályását. Az ügy
okt. 5
21:45
NB III: szigetszentmiklósi siker a megóvott paksi bajnokin (She)
A labdarúgó NB III Középcsoportjában a Szigetszentmiklós kétgólos győzelmet aratott a Paks II otthonában. A vendégek így továbbra is hibátlan teljesítménnyel állnak a tabella élén.
okt. 5
21:47
Real: ezért nem a blancóknál futballozik C. Ronaldo fia (She)
Cristiano Ronaldo fia múlt pénteken debütált Pozuelo de Alarcón városának egyik korosztályos csapatában. Sokan csodálkoztak, hogy a portugál sztár szeme fénye vajon miért nem a Real Madridnál jelentkezik edzésekre. Most kiderült.
okt. 5
22:03
Vízilabda: Kaposvár 43 millió forinttal támogatja a klubot (She)
Kaposvár 43 millió forinttal segíti a helyi vízilabdaklubot a 2016–2017-es idényben, a tavalyival megegyező támogatásról szóló szerződést Szita Károly polgármester és Dobos Pál klubelnök szerdán írta aláa somogyi megyeszékhelyen.
okt. 5
22:05
Női BL: csodálatos – Jakabfi triplázott a Stamford Bridge-en (She)
A Wolfsburg válogatott támadója, Jakabfi Zsanett triplázott a Stamford Bridge-en, a Chelsea otthonában a női Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának első fordulójában. A német csapat a magyar játékos mesterhármasával 3–0-ra megnyerte a londoni mérkőzést, és felettébb kedvező helyzetből várhatja a hazai visszavágót.
okt. 5
22:07
Magyar–svájci: „Nehezebb meccs lesz, mint Portugália ellen” (She)
Admir Mehmedi, a svájci labdarúgó-válogatott csatára úgy véli, a „Nati" számára a pénteki, budapesti mérkőzés (Groupama Aréna, 20.45) nehezebb lesz, mint a Portugália ellen a vb-selejtezők nyitányán 2–0-ra megnyert csata.
okt. 5
22:54
Videó: futballtörténelmi pillanat! Felmutatták az első zöld kártyát (She)
Történelmi pillanathoz érkezett a labdarúgás, amikor az olasz másodosztályú bajnokság 7. fordulójában rendezett Virtus Entella–Vicenza (4–1) mérkőzésen felmutatták az első zöld lapot!
okt. 5
22:56
PL: ők a szezon eddigi leggyorsabb játékosai (She)
Rengeteg „gyalogkakukkja” van az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságnak (Premier League), gondoljunk csak például Héctor Bellerínre vagy Jamie Vardyra. A jelenlegi szezon top tízes listájára ugyan felférnek az előbb említettek is, de a dobogóra már nem.
okt. 5
23:12
Videó: futballtörténelmi pillanat! Felmutatták az első zöld lapot (She)
Történelmi pillanathoz érkezett a labdarúgás, amikor az olasz másodosztályú bajnokság 7. fordulójában rendezett Virtus Entella–Vicenza (4–1) mérkőzésen felmutatták az első zöld lapot!
okt. 5
23:14
Gyász: 28 évesen elhunyt az egyik legokosabb UFC-harcos (She)
Eddig tisztázatlan okokból 28 éves korában elhunyt Josh Samman UFC-harcos. A sportember péntek óta kómában volt, fiatal, erős, kisportolt szervezete ma adta fel a küzdelmet.
okt. 5
23:16
Válogatott: Dzsudzsákék egy szurkolónak már örömet szereztek (She)
A Svájc és a Lettország elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjai a szerdai edzés előtt teljesítették a Csodalámpa Alapítvány egyik pártfogoltja, Erik kívánságát.
okt. 5
23:48
Rögbi: eltiltották a vb-győztest, egy nővel magára zárta a mozgássérült wc-t (She)
Aaron Smith-t, a vb-győztes új-zélandi rögbiválogatott 27 éves játékosát kitették a nemzeti csapatból. Az 50-szeres válogatottnak amiatt kell bűnhődnie, mert egy nővel félrevonult egy mozgássérültek számára fenntartott mellékhelyiségbe.

Keresés