2019. január 22. kedd

jan. 22
14:26
Mick Schumacher első napja a Ferrari-gyárban (képekkel) (m4sport.hu)
Elkészült a Ferrari új osztálytablója: a csapat hivatalosan bemutatta utánpótlás-akadémiájának régi és új tagjait – köztük Mick Schumacherrel!
jan. 22
14:30
Megszületett Kovács Katalin kislánya (BorsOnline)
Tegnap hajnalban megszületett a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kovács Katalin második gyermeke, Schmidt Júlia Léna. A baba 3950 grammal és 52 centivel jött a világra.
jan. 22
14:36
Davis-kupa: a németek keretet hirdettek a mieink ellen (She)
A következő nemzedék legjobbjaként számon tartott Alexander Zverev vezetésével a legerősebb összeállításában fogadja a német csapat a magyar férfi teniszválogatottat jövő héten a frankfurti Davis-kupa-selejtezőn.
jan. 22
14:36
Babosék szerint bőven van még tartalék a párosukban (m4sport.hu)
„Távolról sem hoztuk ki magunkból a maximumot” – nyilatkozta a címvédő duó magyar tagja.
jan. 22
14:42
Hertha: Az első labdaérintés a magyar játékosok nagy deficitje – Dárdai (She)
Dárdai Pál úgy véli, hogy a magyar játékosok legnagyobb hibája az első labdaérintés – derül ki az Indexnek adott interjújából. A korábbi szövetségi kapitány együtteséről, a Bundesligában szereplő Hertháról, a berliniek tavaszi időszakáról és legfontosabb láncszeméről is beszélt.
jan. 22
14:48
Taróczy Balázs: ez kell a magyar vegyespáros fejlődéséhez (Infostart)
Halad a címvédés felé Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic az ausztrál nyílt teniszbajnokság női párosversenyében, Babos viszont nincs már versenyben vegyespárosban - Fucsovics Mártonnal az oldalán. Taróczy Balázs wimbledoni bajnok teniszező értékelte a friss Melbourne-i eseményeket.
jan. 22
14:48
Asztalitenisz: a Szudi, Pergel duó még nem tűzött ki vb-célt (She)
Egyelőre nem határozott meg konkrét célokat az április végén Budapesten sorra kerülő asztalitenisz-világbajnokságra a Szudi Ádám, Pergel Szandra alkotta vegyes páros, amely ezüstérmet nyert szombaton a BOK Csarnokban rendezett world tour versenyen.
jan. 22
14:54
Atlético Madrid: a Real elleni derbiről is lemaradhat az alapember (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid középpályása, Koke az Huesca elleni bajnokin szenvedett combsérülést, aminek következtében akár a február 9-i Real Madrid elleni rangadót is kihagyhatja.
jan. 22
15:06
Pont került Cristiano Ronaldo adócsalási ügyének végére (ATV)
A portugál támadó közel 6 milliárd forintnak megfelelő összeget fizet be a spanyol államkasszába, így megússza a börtönbüntetést.
jan. 22
15:12
Fricz Botond harmadik lett élete első észak-amerikai versenyén (Síelők)
A kecskeméti snowboardos először vállalta be versenyen az egyik legnehezebb trükkjét, ami egyből dobogót ért. Fricz Botond a New Hampshire-i Waterville Valley-ben rendezett snowboard versenyen indult slopestyle-ban, ahol az első versenynapon harmadik, a másodikon a hatodik helyet szerezte meg.
jan. 22
15:18
Kleinheisler: Megpróbáljuk meglepni a vb-ezüstérmest (She)
A közelgő Eb-selejtezőről, az átigazolási pletykákról, valamint a klubváltás előnyeiről is beszélt az NK Osijek honlapjának Kleinheisler László.
jan. 22
15:18
A riválisok tartanak a Saubertől (m4sport.hu)
2018 elején még sereghajtók voltak, most az egész középmezőny rájuk figyel.
jan. 22
15:24
A Barcelona jelenlegi támadótriója felülmúlhatja az MSN-t (m4sport.hu)
Úgy tűnik, kiheverte Neymar távozását a csapat.
jan. 22
15:48
11 valószínűtlen átigazolás, amire senki sem volt felkészülve (m4sport.hu)
A Barcelonában bemutatott Kevin-Prince Boateng új Paulinho lesz vagy Bendtner?
jan. 22
15:54
Felkészülés: vereséggel zárta a beleki edzőtábort a Paks (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks felkészülési mérkőzésen 1–0-ra kikapott az azeri Zirától.
jan. 22
16:00
PL: „Imádkozunk érte” – a Cardiff közleményt adott ki (She)
Bízik a jó hírek érkezésében Emiliano Salával kapcsolatban a Cardiff City labdarúgócsapata, amely kedden délután hivatalos közleményt adott ki. Mint arról beszámoltunk, az argentin futballista is azon a Nantes-ból Cardiffba tartó repülőgépen utazott, amely minden bizonnyal vízbe zuhant a La Manche csatorna fölött.
jan. 22
16:06
Együtt Ibrahimoviccsal és Rooney-val (Azenpenzem)
Az észak-amerikai profi liga, az MLS a hét végén tartotta meg hagyományos médianapját. A Kansas City 22 éves magyar támadóját, Sallói Dánielt delegálta az eseményre.
jan. 22
16:06
Magnussen: A Haasnál nem mutogatunk egymásra! (m4sport.hu)
Ellenben azokkal a csapatokkal, ahol korábban dolgozott…
jan. 22
16:12
Férfi kézi-vb: Nem tántorít el, hogy jobbszélsőt is játszom – Nagy L. (She)
A korábban a világ legjobbjának is megválasztott Nagy László amolyan kiegészítő emberként utazott el a kézilabda-vb-re a magyar csapattal, aztán – 37 éves kora ellenére – kulcsember lett belőle. A sérülések miatt már-már első számú jobbátlövőnek számít, de ami még meglepőbb, hogy jobbszélsőként is feltűnt a csapatban.
jan. 22
16:12
Apró talpak - Nyílt Alpesi Sí Diákverseny (Síelők)
2019. január 27-én Stuhlecken megrendezésre kerül az Apró talpak gyermek, serdülő és ifjúsági óriás-műlesikló verseny 2 évenkénti korcsoportokban. Lesz síteszt is több márka 2018/19-es modelljeiből, szaktanácsadással!
jan. 22
16:18
Deutsch Tamás: fontos lehetőség a Maccabi Európa Játékok (Infostart)
Bő fél év múlva rendezik Budapesten az ország történetének eddigi legnagyobb nemzetközi multisport-rendezvényét, a 15. Maccabi Európa Játékokat. A sporton is túlmutató esemény szervezője a Mazsihisz, illetve két sportegyesület, az MTK és a Maccabi Vívó és Atlétikai Club. Farkas Dávid kérdezte Deutsch Tamást, az MTK elnökét, a Védnöki Testület vezet
jan. 22
16:18
Megszületett Kovács Katalin második gyermeke (m4sport.hu)
A kislány jó erőben van, édesanyja már kevésbé.
jan. 22
16:30
Felkészülés: harmadjára már nem jött össze az Újpest-siker (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–0-ra kikapott a lengyel élvonal 11. helyén álló Zaglebie Lubintól a törökországi Belekben.
jan. 22
16:36
Férfi kézi-vb: Ha mi is rohanni kezdünk, csak veszíthetünk – Matics (She)
A lazább hétfői nap után kedden már ráfordult a norvégok elleni, utolsó középdöntős mérkőzésre való felkészülésre a magyar férfi kézilabda-válogatott a dán–német közös rendezésű világbajnokságon. Vladan Matics szövetségi kapitány elmondta, a saját stílusunkban kell játszanunk az északiak ellen, és nem mehetünk bele a rájuk jellemző rohanásba, mert
jan. 22
16:42
MU: zseniális sztori kering az interneten Pogbáékról és egy idős házaspárról (She)
„Srácok! Ezt egyszerűen nem tudom elhinni. Felfoghatatlan…” – kezdte Nate Patrick a Twitteren a sztoriját, ami szülei találkozásáról szól Paul Pogbával. És amit annyira imádott az internet népe, hogy a közösségi oldalon már több tízezren megosztották.
jan. 22
16:48
Nem játszhat a Barcelona elleni kupameccseken a katalánok korábbi játékosa (m4sport.hu)
Munir El Haddadinak legalább egy hónapot ki kell hagynia.
jan. 22
16:54
Haladás: az Újpest létszámfeletti védője a vasiakkal készül (She)
A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján jelentette be, hogy Mohl Dávid csatlakozott a Törökországban edzőtáborozó kerethez. A 2015 óta Újpesten futballozó hátvéd szerződtetéséről a hazatérést követően, pénteken döntenek majd a vasiak.
jan. 22
16:56
Király-kupa: Munir sérülés miatt nem játszhat a Barca ellen (She)
Izomsérülése miatt kihagyja korábbi csapata, az FC Barcelona elleni spanyol Király-kupa-negyeddöntő mindkét mérkőzését a Sevilla labdarúgója, Munir El Haddadi.
jan. 22
17:12
Curry ziccer közben esett el, és az csak a kezdet volt… (She)
A legnagyobbak is tudnak hibázni! Erre bizonyíték Steph Curry alábbi mozdulatsora is a Los Angeles Lakers elleni alapszakaszmeccsen az NBA-ben. A Golden State Warriors klasszis kosarasa ziccer közben esett óriásit, majd egy hárompontossal próbálkozott, amiből pedig óriási „homály” lett…
jan. 22
17:24
Kifütyülték Sarapovát, hitvány döntést hozott a szépség (Ripost)
Dicstelenül búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokság küzdelmeitől az orosz klasszis, Marija Sarapova.
jan. 22
17:30
PL: „Egy igazi harcos” – a Nantes bízik csatára előkerülésében (She)
A Cardiff után a Nantes is közleményt adott ki Emiliano Salával kapcsolatban. Mint ismert, az argentin futballista Franciaországból utazott Walesbe, hétfő estére várták új klubjánál, de a repülőgép eltűnt, és azóta sem találták meg.
jan. 22
17:32
Hertha: hosszabbított a norvég válogatott játékos (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC meghosszabbította Per Ciljan Skjelbred szerződését.
jan. 22
17:34
FFT: húsz éve a kapusok királya – Buffon, a No. 1 (She)
Ki kívánkozhatna jobban a kapusoknak szentelt számunk címlapjára, mint maga a legnagyobb? A FourFourTwo szóra bírta Buffont, beszélgettünk a közösségi médiáról, az igazolási díjakról, és arról, milyen az utolsó mohikán élete. Kevés nagyobb aktív legenda van nála.
jan. 22
17:36
Férfi kosár Ek: sérülésektől tizedelt Szolnok utazott Törökországba (She)
Több sebből vérzik a FIBA Európa-kupa csoportkörének 4. fordulójára készülő Szolnok. A magyar bajnok török ellenfele ráadásul megerősödött a legutóbbi találkozás óta.
jan. 22
17:36
Így juthatnak ki kézilabda-válogatottjaink az olimpiára (m4sport.hu)
Számos lehetőség van még, de a kiemelkedő vb-szereplés sokat segíthet.
jan. 22
17:42
Kajak-kenu: megszületett Kovács Katalin második gyermeke – kép (She)
Kovács Katalin örömhírről számolt be a Facebook-oldalán: háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk kedd hajnalban életet adott második gyermekének, Schmidt Júlia Lénának.
jan. 22
17:42
Balogh Zsolt játéka kérdéses a norvégok ellen (m4sport.hu)
A MOL-Pick Szeged átlövője apai örömök elé néz, ezért maradhat le az összecsapásról.
jan. 22
17:48
Felkészülés: Lang Ádám ismét gólt szerzett a CFR-ben (She)
Újabb felkészülési mérkőzésen szerzett gólt Lang Ádám a CFR színeiben, a magyar válogatott védő ezúttal a Ludogorec ellen talált be. A román és a bolgár bajnok keddi összecsapásának 16. percében, egy szögletrúgás után, Lang a jobb kapufa közeléből pöccintette a hálóba az elé pattanó labdát.
jan. 22
18:00
Férfi kézi-vb: szerdán műtik a Veszprém dán beállóját (She)
Szerdán operálják René Toft Hansent, a Telekom Veszprém és az olimpiai bajnok dán válogatott beállóját, aki csütörtökön a német–dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon sérült meg.
jan. 22
18:00
Változások a francia pályán (m4sport.hu)
Újraaszfaltozzák a kanyarokat, és biztonságosabbá teszik a boxbejáratot.
jan. 22
18:06
Felkészülés: Lang Ádám ismét gólt szerzett a CFR-ben (She)
Újabb felkészülési mérkőzésen szerzett gólt Lang Ádám a CFR színeiben, a magyar válogatott védő ezúttal a Ludogorec ellen talált be. A román és a bolgár bajnok keddi összecsapásának 16. percében, egy szögletrúgás után, Lang a jobb kapufa közeléből pöccintette a hálóba az elé pattanó labdát.
jan. 22
18:08
Birkózás: női világbajnokunk tavasszal Indiába költözik (She)
Sastin Marianna, Magyarország eddigi egyetlen világbajnok női birkózója tavasszal Indiába költözik, ahol edző-férje, Wöller Ákos februártól az ázsiai ország egyik legjobb versenyzőjével dolgozik majd együtt.
jan. 22
18:12
Ajánló: Arnold Schwarzenegger fia tiszta apja (She)
Keményen dolgozik Joseph Baena, hogy olyan híres testépítő lehessen, mint édesapja, Arnold Schwarzenegger. A fiú a hétszeres Mr. Olympia házasságon kívül született gyermeke.
jan. 22
18:18
PL: vízben úszó tárgyakat talált a rendőrség – közlemény (She)
A guernsey-i rendőrség folyamatosan tájékoztatja a közvéleményt a többek között Emiliano Salát is szállító repülőgép kereséséről. Mint ismert, a Nantes-ból Cardiffba tartó légi jármű hétfő este tűnt el a La Manche csatorna közelében. A legfrissebb hírek szerint vízben úszó objektumokat találtak.
jan. 22
18:18
Hosszú időre veszítette el dán beállóját a Veszprém (m4sport.hu)
A világbajnoki címet csak kiszurkolni tudja, a bakonyiak remélik, a BL-lel nem így jár.
jan. 22
18:54
PL: újabb sérült a Tottenhamnél, hetekre kidőlt a kulcsember (She)
Nincs könnyű helyzetben a Tottenham labdarúgócsapatának menedzsere, Mauricio Pochettino, akinek újabb játékosa dőlt ki: Dele Allira hosszú hetekig nem számíthat a szakember.
jan. 22
18:54
„Szégyen! Ez csalás!” – kifakadt a horvát kapitány a vb-vereség után (m4sport.hu)
Lino Cervar szerint lejátszották a németeket, de a dán bírópáros elvette tőlük az elődöntőt.
jan. 22
18:56
Hiába volt Ticktum ázsiai „haknija” (m4sport.hu)
Továbbra sem lesznek meg a szükséges licencpontok.
jan. 22
19:24
Szurkolói miatt büntették a West Ham Unitedot (Infostart)
Százezer fontos (35 millió forint) bírságot kell fizetnie a klubnak az Angol Labdarúgó Szövetség döntése szerint.
jan. 22
19:24
Férfi kézi-vb: Ez egy legalizált rablás volt – a horvát kapitány kiosztotta a bírókat (She)
Heves indulatokat váltott ki Lino Cervar horvát szövetségi kapitányból a Németország elleni vereség a férfi kézilabda-világbajnokságon. A társházigazda 22–21-re legyőzte Horvátországot, így elődöntőbe jutott, utóbbi pedig már biztosan nem lesz ott a legjobb négy között. Cervar szerint a játékvezetők súlyos hibákat követtek el, mérkőzés utáni nyilat

Keresés