2019. január 28. hétfő

jan. 28
11:18
F1: a Liberty máris eladná a száguldó cirkuszt? – sajtóhír (She)
Két és fél évvel ezelőtt több mint 8 milliárd dollárt fizetett a Liberty Media Group Bernie Ecclestone-nak, amikor megvette tőle a Formula–1 tulajdonosi jogait, ám sajtóhírek szerint nem elképzelhetetlen, hogy az amerikai cég máris megválna a befektetéstől, miután a bevezetett új ötletek nem feltétlenül váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
jan. 28
11:24
Guzmics: Szeretnék újra válogatott lenni (m4sport.hu)
Legutóbb tavaly márciusban lépett pályára a nemzeti csapatban.
jan. 28
11:30
Egyesült Államok: győzelemmel debütált az új futballkapitány (She)
Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja – az új szövetségi kapitány irányításával – 3–0-ra megverte Panamát felkészülési mérkőzésen az arizonai Glendale-ben.
jan. 28
11:36
Man. City: A legjobbak? Guardiola szerint a Real nincs ott (She)
Annak ellenére, hogy a Real Madrid történelmet írva sorozatban háromszor is megnyerte a Bajnokok Ligáját, Pep Guardiola szerint a madridiak nincsenek ott a legjobb csapatok közt az elmúlt évtizedben…
jan. 28
11:42
„Egy topautóval Hülkenberg azonnal nyerne” (m4sport.hu)
Az egyik legjobban alulértékelt versenyző lenne a Renault németje?
jan. 28
12:00
Guzmics a Slovanból játszaná be magát a válogatottba (HírTV)
A válogatott védő az év végéig írt alá a pozsonyi klubhoz.
jan. 28
12:18
Férfi kézi-vb: apa, MVP és világbajnok lett – reggelig ünnepeltek Hansenék (She)
Dánia először nyerte meg a férfi kézilabda-világbajnokságot, miután a döntőben rendkívül domináns játékkal, 31–22-re felülmúlta Norvégiát. A dánok örömünnepe egészen hétfő reggelig folytatódott a torna legértékesebb játékosának megválasztott – és a gólkirályi címet is kiérdemlő Mikkel Hansen – vezérletével, akinek nem csupán a vb-siker miatt volt o
jan. 28
12:42
NK Osijek: keddtől négy napig Felcsúton készülnek az eszékiek (She)
Keddtől péntekig Felcsúton készül a horvát élvonalbeli bajnokság tavaszi szezonjára az NK Osijek labdarúgócsapata – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
jan. 28
12:42
Balogh Norbert Marco Rossi célkeresztjében (Azenpenzem)
A Palermótól kölcsönbe érkezett Baloghra nemcsak azért kíváncsi a szakvezetés, mert két gólt is szerzett a közelmúltban, hanem mert nem megnyugtató a helyzet csatárposzton.
jan. 28
12:42
A ramadán miatt egy héttel később rendezik az Afrika Kupát (m4sport.hu)
Elsősorban az észak-afrikai résztvevők szorgalmazták az időpont-módosítást.
jan. 28
12:44
Újpest: Urbán, Véber, Rajczi – megvan az elmúlt 30 év álomcsapata (She)
Véget ért a szavazás az Újpest FC hivatalos oldalán, amely közzétette a szurkolók voksai alapján összeállított álomcsapatot az elmúlt harminc évet figyelembe véve (1989–2019).
jan. 28
12:46
Afrika-kupa: a ramadán miatt egy héttel csúszik a rajt (She)
A ramadán miatt az eredetileg tervezettnél egy héttel később rendezik meg az idei labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáját.
jan. 28
13:00
Rossinak köszönheti élete lehetőségét a magyar futballista? (Ripost)
Nem elképzelhetetlen, hogy a válogatott kapitánya ajánlotta be Schäfer Andrást az olaszoknak. Az MTK nevelése kész bizonyítani a tehetségét.
jan. 28
13:06
Nagyon sokat fejlődött a magyar futball, az új Puskás-stadion lesz a hab a tortán (888.hu)
Meccsbeszámolók helyett a magyar futballal kapcsolatos interjúkkal jelentkezik a Pörge szurkol sorozatunk a téli szünetben! A második részben a klubhűség egyik igazi megtestesítőjével, a helyi szurkolók nagy kedvencével, az NB III-as ESMTK kapusával, Bonica Sebastiannal (vagy ahogy a szurkolók hívják, Szepivel) beszélgettem. Szóba került a magyar f
jan. 28
13:18
Férfi kézi: „Erőnléti katasztrófa vagyunk” – Vladan Matics kifakadt (She)
„Nem bántam meg, hogy elvállaltam a szövetségi kapitányi posztot, mindent megtettem, amit tudtam. A tizedik hely a reális kép” – mondta Vladan Matics, a vasárnap véget ért világbajnokságon a minimális célkitűzéstől, vagyis a hetedik helytől elmaradó magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Digi Sport reggeli műsorában.
jan. 28
13:30
Állásinterjú helyett Räikkönen bombázta kérdésekkel a Saubert (m4sport.hu)
Nem sokat gondolkodott a ferraris menesztésének híre után, egyből az új lehetőséget kezdte keresni.
jan. 28
13:36
Afrikai Szuperkupa: először rendezik Ázsiában a mérkőzést (She)
Katarban rendezik meg március 29-én a labdarúgó Afrikai Szuperkupa-mérkőzést, melyen a kontinentális Bajnokok Ligája-győztes tunéziai Espérance és a második számú afrikai kupasorozat, az afrikai Konföderációs Kupa legjobbja, a marokkói Radzsa Casablanca csap össze.
jan. 28
13:42
PL: perre készül a Cardiff Sala ügynökével a repülőút miatt (She)
Immár egy hete, hogy a La Manche fölött nyom nélkül eltűnt az Emiliano Salát Nantes-ból Cardiffba szállító kisrepülőgép, amelynek fedélzetén a walesiekhez klubrekordot jelentő 17 millió euróért érkező támadón kívül a pilóta tartózkodott. Az eltűntek utáni hivatalos keresést három nap után felfüggesztették, ám két napja közösségi finanszírozásból új
jan. 28
13:44
Női kézi BL: Pena és Pintea a forduló legjobbjai között (She)
Az európai szövetség szokás szerint kihirdette a női kézilabda Bajnokok Ligája legutóbbi hétvégéjének legjobbjait. Az EHF a középdöntő első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria átlövőjét, Nerea Penát és a Győri Audi ETO KC beállóját, Crina Pinteát is beválasztotta a három legjobb játékos közé.
jan. 28
14:03
Katasztrofális állapotról beszélt a magyar válogatott kapitánya (Ripost)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a 10. helyen végzett a januári világbajnokságon. Vladan Matics társ-szövetségi kapitány beszélt az okokról.
jan. 28
14:06
Női kézi: Groot? „1000 százalék, hogy nem a klubon múlik” (She)
Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában beszélt a kézilabdaklub sérült játékosainak állapotáról, illetve az igazolásokról, hosszabbításokról is. Eduarda Amorim a rehabilitáció felénél tart, Nora Mörk másfél-két hónap múlva visszatérhet, a vállsérülést szenvedő Fodor Csengére még vizsgálatok várnak, Nyc
jan. 28
14:12
Király-kupa: Sevillában rendezik a sorozat idei döntőjét (She)
A Real Betis otthonában, a sevillai Benito Villamarín Stadionban rendezik meg a labdarúgó spanyol Király-kupa döntőjét május 25-én.
jan. 28
14:18
Eldőlt, hol játsszák a spanyol kupadöntőt (m4sport.hu)
Május 25-én rendezik a Király-kupa fináléját.
jan. 28
14:30
Fogadási csalás: felfüggesztett börtönt kapott az NB I-es játékos (She)
A fogadási csalások ügyében eljáró Pesti Központi Kerületi Bíróság bűnösnek találta H. Zoltánt, a Kisvárda Master Good labdarúgóját – jelentette tudósítónk hétfőn a bíróságról.
jan. 28
14:30
Erődemonstráció lett a rangadó (Azenpenzem)
A címvédő Győri Audi ETO a vártnál könnyebben, 36-27-re lépte le a román CSM Bucuresti csapatát, az FTC-Rail Cargo Hungaria a német Thüringer HC vendégeként nyert 35-32-re.
jan. 28
14:48
FTC: kenyai születésű norvég támadó érkezett – hivatalos (She)
Kenyai születésű norvég támadót szerződtetett a Ferencváros labdarúgócsapata: a zöld-fehérek a hivatalos honlapjukon tették közzé, hogy mindenben megállapodtak Tokmac Chol Nguennel, aki a norvég élvonalbeli Strömsgodsettől érkezik az FTC-hez.
jan. 28
14:50
WTCR: már három hondás versenyző indulása is biztos (She)
Újabb pilótáját fedte fel a túraautó-világkupában (WTCR) a Honda támogatását leginkább élvező All-Inkl.com Münnich Motorsport. Esteban Guerrieri csapattársa a korábbi WTCC-versenyző, Néstor Girolami lesz.
jan. 28
14:54
La Liga: kínai csatárral erősített az Espanyol (She)
A 2018-ban a kínai első osztályban aranyérmes Sanghaj SIPG FC-től távozó csatár megszerzését hétfőn jelentette be a kínai Rastar Csoport tulajdonában lévő barcelonai klub, de a szerződés részleteit nem közölte. Vu Lej 27 találattal a kínai élvonal előző idényének gólkirálya lett, és az elmúlt öt kiírásban a legeredményesebb hazai játékosnak biz
jan. 28
15:06
A Ferencváros kenyai származású norvég támadót igazolt (m4sport.hu)
Tokmac Chol Nguen a gólok és gólpasszok terén is sokat segíthet a zöld-fehéreknek.
jan. 28
15:18
NB I: FTC? Mol Vidi? Más? Szavazzon, ki lesz a bajnok? (She)
Szombaton folytatódik a labdarúgó NB I 2018–2019-es kiírása, a Ferencváros ötpontos előnnyel kezdi meg a tavaszi szezont a Mol Vidi FC előtt. Ön szerint ki lesz a bajnok?
jan. 28
15:20
FFT: „Puyol nem lett Barca-legenda” – nagyinterjú Luis Garcíával (She)
Átment az a labda a gólvonalon? Szereti a sangríát? Ki lenne jobb edző: Carragher vagy Gerrard? Milyen volt a fiatal Messi? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Luis García.
jan. 28
15:22
Alpesi sí: a világbajnokság után befejezi a kétszeres olimpiai bajnok (She)
Bejelentette visszavonulását a kétszeres olimpiai bajnok norvég alpesi síző, Aksel Lund Svindal, akinek a jövő kedden kezdődő világbajnokság lesz az utolsó versenye.
jan. 28
15:24
F1: Hamilton felfedte kedvenc sportját, nem az autóversenyzés az – kép (She)
Szörfözés közben látható Lewis Hamilton az Instagram-oldalára legutóbb feltöltött képeken. Az ötszörös F1-es világbajnok ráadásul nem akárkiktől sajátíthatta el az általa kedvenc sportágaként említett tevékenységet.
jan. 28
15:30
Pérez úgy érzi, alulértékelik (m4sport.hu)
Főleg Oconnal szemben!
jan. 28
15:32
A francia kapus kifakadt a kézi-vb után: „Ez a cirkusz nem mehet tovább” (m4sport.hu)
Vincent Gérard szerint a szövetség nem bánhat úgy a játékosokkal, mint egy darab hússal.
jan. 28
15:42
A világ egyik legnagyobb menekülttáborában született játékost igazolt Kubatov Gábor Fradija (444.hu)
Tokmac Chol Nguen a polgárháború elől menekülő dél-szudáni szülők gyerekeként Kenyában született, aztán Norvégiába költöztek.
jan. 28
15:42
Lemaradhat a BL-nyolcaddöntő odavágójáról a Juve-védelem oszlopa (m4sport.hu)
A középhátvéd a Lazio elleni bajnokin sérült meg.
jan. 28
15:48
NB II: külföld helyett Soroksáron köthet ki a támadó (She)
Budaörsről való távozása után külföldre készült Csiki Norbert, jelenleg azonban az NB II-es Soroksár labdarúgócsapatánál szerepel próbajátékon – számolt be róla a fővárosi klub honlapja.
jan. 28
15:54
Női kézi: Ambros Martín hosszabbított a Rosztov-Donnal (She)
Az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy hosszabbított a klubbal Ambros Martín.
jan. 28
16:00
NB II: Jászberényből igazolhat balhátvédet a Cegléd (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE szerződtetni akarja Fejes Jánost.
jan. 28
16:00
Quagliarella nem lankad (Azenpenzem)
A Bundesligában továbbra is a Dortmund szédületes menetelése, és ezen belül is az élete formájába lendült Marco Reus szemkápráztató játéka az esemény.
jan. 28
16:00
Főnöke szerint Russell sokat tanult Hamiltontól (m4sport.hu)
„Elég intelligens és alázatos ahhoz, hogy éljen egy ilyen lehetőséggel”
jan. 28
16:02
Genoa: három és fél éves szerződést kötött a klub Schäferrel (She)
A napokban az olasz élvonalban szereplő Genoa csapatához igazolt Schäfer András az MTK Budapesttől. A 19 éves futballista – az őt menedzselő Careers Management Group tájékoztatása szerint – három és fél éves szerződést írt alá.
jan. 28
16:06
Fogadási csalás miatt egy év felfüggesztett börtönt kapott a Kisvárda játékosa (444.hu)
Az ügyben két korábbi válogatott focista is érintett.
jan. 28
16:12
Djokovic a felsőjével segítette ki rajongóját (m4sport.hu)
A szerb világelsőnek megesett a szíve a felkészületlenül érkező autogramkérőn.
jan. 28
16:14
Kilencven százalék, hogy Neymart műteni kell és kihagyja a tavaszi szezont (m4sport.hu)
A hírek szerint hétfőn délután döntenek az esetleges beavatkozásról.
jan. 28
16:18
NBA: az elcserélését kéri a liga egyik legnagyobb sztárja (She)
Az elcserélését kéri Anthony Davis, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New Orleans Pelicans sztárjátékosa.
jan. 28
16:20
Emlékezés: a DVTK drukkerei nyerték a IV. Bánka–Rakaczki-tornát (She)
Szombaton húsz, határon inneni és határon túli szurkolói csapat részvételével rendezte meg az amigeleken.hu DVTK szurkolói honlap és az Újpest 1885 Szurkolói Klub a IV. Bánka–Rakaczki Emléktornát. Az eseménynek idén Dunakeszi és Mogyoród adott otthont – a megható pillanatokat is hozó nap végén a DVTK szurkolói nyerték meg a tornát.
jan. 28
16:30
Úszás: nem doppingolt a háromszoros olimpiai bajnok – Kína szerint (She)
A 27 éves gyorsúszóról a brit The Sunday Times írta meg, hogy egy szeptemberi, versenyen kívüli doppingellenőrzés során összetűzésbe került az ellenőrökkel, amely során a tőle levett vérminták megsemmisültek. A lap úgy értesült, hogy az úszó és testőre kalapáccsal verte szét a mintákat tartalmazó üvegcséket.
jan. 28
16:32
NB II: Szlovákiából érkezett támadó az ETO-hoz (She)
A 25 éves támadó, Alan Kovác fél plusz egy éves szerződést írt alá a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrhöz – számolt be róla a klub honlapja.

Keresés