2019. október 18. péntek

okt. 18
12:06
Vigyázó szemetek Nyugatra vessétek! - Indul az NBA-szezon (Behaviour)
Az előző kiírás legjobbja, Kawhi Leonard Los Angelesbe szerződött, így a Clippers a legesélyesebb a fogadóirodák szerint az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság, az NBA megnyerésére.
okt. 18
12:21
Férfi kosár: „Nyerünk vagy nyerünk” – Hanga szerint ezen a meccsen nincs más opció (She)
Hanga Ádám együttese, a Barcelona pénteken 21 órától az Alba Berlint fogadja a férfi kosárlabda Euroliga 3. fordulójában. A katalánok magyar játékosa amondó, ezen a meccsen csak egy forgatókönyv elképzelhető.
okt. 18
12:27
Együttműködési megállapodást írt alá a Honvédelmi Minisztérium és Honvédelmi Sportszövetség (Azenpenzem)
Benkő Tibor hangsúlyozta: bár nagyon sok fiatal jelentkezik katonának, a szűrőn az egyik legnagyobb rostát az jelenti, amikor fizikálisan alkalmatlannak kell őket nyilvánítani.
okt. 18
12:39
Nba: hiába a súlyos pénzügyi veszteség, a liga dacol Kínával (She)
Adam Silver, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) komisszárja elismerte, hogy a Kínával kialakult konfliktus pénzügyi következményei nagyon súlyosak lehetnek, ez azonban nem tántorítja el őket Daryl Morey támogatásától, a véleménynyilvánítás szabadságának védelmétől.
okt. 18
12:57
Curling-vb: negyeddöntőbe jutott a magyar válogatott (She)
A magyar válogatott a negyeddöntőbe jutott a skóciai Aberdeenben zajló vegyescsapat-világbajnokságon, mivel pénteken a 16 között 6–2-re legyőzte az eddig százszázalékos spanyol csapatot.
okt. 18
13:09
Érezhető nyomáskülönbség az Üllői úton (Azenpenzem)
A szombati rangadót a harmadik helyen várja a címvédő FTC, az Újpest hat ponttal lemaradva az éllovastól jelenleg az ötödik.
okt. 18
13:18
Fontos döntés a spanyoloknál, ez a magyar drukkereket érinti (Ripost)
Politikai tüntetés írhatja át a bajnokság naptárját. Itthonról is aggódva figyelik az eseményeket.
okt. 18
13:45
Hétfőn dőlhet el az el Clásico sorsa (Infostart)
A katalóniai tüntetések miatt október 26-a helyett decemberben rendezik meg a Barcelona-Real Madrid rangadót a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
okt. 18
13:45
Nb Iii: a pontlevonás után távozott Várhidi Péter segítője (She)
Nehéz helyzetbe került a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Ózdi Kohász SC: az MLSZ hat pontot levont az együttestől, amely az utolsó helyre csúszott a tabellán.
okt. 18
13:51
Női vb: több mint 80 millióan nézték a júliusi döntőt (She)
Rekordnézettséget hozott a női labdarúgó-világbajnokság fináléja, amelyet 82.18 millióan követtek figyelemmel a televízióban.
okt. 18
13:57
ezt látni kell! Varázslatos gólpassz Ronaldinhótól (She)
Szerda este Kolumbiában lépett pályára egy gálamérkőzésen Ronaldinho. A profi labdarúgástól már visszavonult klasszis a kolumbiai Santa Fe színeiben játszott az Atlético Nacional elleni találkozón, és ha már ott volt, egy csodálatos gólpasszt is kiosztott.
okt. 18
14:03
Női kézi-vb: két magyarországi légiós a dánok keretében (She)
Klavs Bruun Jörgensen 16 játékost már megnevezett a Japánban megrendezendő női kézilabda-világbajnokságra készülő dán keretből. Két magyarországi légiós is szerepel a listán, s még két játékost jelent be a kapitány, az egyikük egy kapus lesz.
okt. 18
14:33
Gyász: elhunyt a remek 84-es Eb-elődöntő portugál hőse (She)
Egy portugáliai kórházban 67 éves korában elhunyt Jordao, a Benfica és a Sporting, valamint a portugál labdarúgó-válogatott korábbi klasszis csatára.
okt. 18
14:45
A szövetségben és a mikrofon mögött folytatja az olimpiai ezüstérmes (She)
A hajót letörölte, a lapátot elrakta az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kajakos, Pauman Dániel, aki a szövetségben és a mikrofon mögött folytatja.
okt. 18
14:47
Kép: Berkesi Judit és újszülött kislánya a Puskás Arénában (She)
Szívmelengető képet osztott meg Berkesi Judit a hivatalos Facebook-oldalán: az M4 Sport népszerű műsorvezetőjének és riporterének a közelmúltban megszületett a kislánya, akinek már az átadás előtt álló Puskás Arénát is megmutatta. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!
okt. 18
14:49
Tenisz: öt éve nem volt ilyen fiatal férfi elődöntős (She)
A Moszkvában zajló női tenisztorna negyeddöntőjében Babos Tímea páros partnere, a francia Kristina Mladenovic 2 óra 9 perc alatt, döntő szettben legyőzte a 2. helyen kiemelt holland Kiki Bertenst. Ellenfele a következő körben a harmadik kiemelt Belinda Bencic lesz, aki egy szoros és egy sima játszmában verte meg a belga Kirsten Flipkenst.
okt. 18
14:57
Újpest: „Amikor a Fradi ellen készülünk, az edzésen is agresszívebbek vagyunk” (She)
Szombaton rendezik meg a labdarúgó NB I-ben az évad első derbijét: az Újpest FC a Ferencváros vendége lesz a Groupama Arénában. A lila-fehérek legutóbb 2015-ben tudták legyőzni ősi riválisukat – azon a találkozón az NSO Tv-nek nyilatkozó Balázs Benjámin is ott volt a kezdőcsapatban, aki bízik benne, hogy négy év után ismét sikert ünnepelhetnek. Az
okt. 18
14:59
Újpest – „Amikor a Fradi ellen készülünk, az edzésen is agresszívabbak vagyunk” (She)
.
okt. 18
15:21
Sporttal nevelne katonát a gyerekekből a Honvédelmi Minisztérium (Behaviour)
Fiatal korban még nem lehet elkezdeni a honvédelemre, hazafiasságra való nevelést, de azért el lehet indítani őket a katonáskodás felé Benkő és Simicskó szerint.
okt. 18
15:24
Ronaldónak megtetszett a csapattársa felesége (Ripost)
Egy régi sztorit emlegettek fel a portugál Luis Figónak, aki őszintén reagált rá.
okt. 18
15:26
Gyilkos nyolc nap, kőkemény sorozat áll a Fradi előtt (Ripost)
Az ősi rivális Újpest ellen kezdi meg rázós hetét a Ferencváros focicsapata. A zöld-fehérek a moszkvai és a fehérvári kirándulásuk előtt történelmet írnának a lilák ellen.
okt. 18
16:27
Nba: 45 éve mutatkozott be minden idők egyik legjobb centere (She)
Negyvenöt éve mutatkozott be, négy éve nincs köztünk minden idők egyik legjobb centere, akinek NBA-pályafutása úgy indult, hogy két csapat is lepasszolta – ma már tudjuk, ennél nagyobb bakot nem is lőhettek volna.
okt. 18
16:27
Elképesztően kreatív logót terveztek a 2020-as olimpiára (ATV)
A hivatalos logót ugyan már 2016-ban bemutatták, az embléma kék-fehér színű és apró négyzetekből áll, amely kiválóan jelképezi a kultúrák sokoldalúságát. Az interneten vírusként terjed azonban egy nem hivatalos logó is.
okt. 18
16:27
Kiderült, így figyelik meg Gulácsit és Orbán Willit a német klubjuknál (Ripost)
Különleges ötlet az edzőtől. Egyszer már bevált ez a módszer, akkor Szalai Ádám volt az egyik megfigyelt játékos.
okt. 18
16:29
Pl: Jürgen Klopp mumusához látogat a hibátlan Liverpool (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójának rangadóján vasárnap a listavezető Liverpool a Manchester United otthonában lép pályára.
okt. 18
16:45
Nyurga pécsi legény a legendás Honvéd csillagai között (She)
Nemrég töltötte be a nyolcvanat, egykor nemcsak sportágában, hanem magasugrásban is bajnok lett. Klubtársa hívta, ugrott. A Bp. Honvéd egykori ponterős kosárlabdázója, Banna Valér egyetlen szívfájdalma, hogy nem jutott ki olimpiára.
okt. 18
16:51
Ólommellényben futtatta játékosait és házhoz vitték neki a Magyar Kupát (She)
Gondosan előkészített cikkek, könyvek és emléktárgyak a salgótarjáni lakóház negyedik emeleti lakásának nappalijában. A 84 esztendős Szabó Géza már vár minket. Frissen, vidáman, készen arra, hogy elmesélje, mi minden történt vele azóta, hogy szinte gyerekfejjel elkerült Abasárról. A Diósgyőr legendás szakvezetőjét, a negyven éve az év edzőjének vál
okt. 18
16:57
Mit tegyünk, ha Kloppal csal a feleségünk? (Azenpenzem)
Különösen fájó lehet egy Manchester United szurkolónak, hogy fut a Liverpool szekere. A legnehezebb talán az egészben, hogy a siker kulcsát, Jürgen Kloppot képtelenség nem szeretni.
okt. 18
17:03
Arra panaszkodik az NBI-es felcsúti csapat edzője, hogy külön kell képezni a felnőttek edzésein az akadémiáról kikerült játékosait, mert hiányoznak az alapok (444.hu)
Azokról az alapokról van szó, amit a világhírű felcsúti akadémián kellene megkapniuk a játékosoknak.
okt. 18
17:15
Kép: Sergio Ramos érdekesen jelezte, hogyan várja a meccset (She)
Két hét után folytatódik a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga), a válogatott mérkőzések miatti szünetet követően pedig az éllovas Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos már alig várja a folytatást, amit elég érdekes képpel illusztrált Twitter-oldalán. A királyi gárda szombaton 21 órakor a Mallorca vendégeként lép pályára a La Ligáb
okt. 18
17:57
Pl: „Amikor 16 évesen megszületett a második gyerekem, eldöntöttem, profi leszek” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa brazil csatára, Wesley a Sky Sportsnak adott interjújában mesélt arról, hogyan motiválta az édesapává válás, hogy profi futballista legyen.
okt. 18
17:59
Bulgária: a szövetség elnöke után a kapitány is távozott a posztjáról (She)
Négy nappal az angolok elleni botrányos meccs után benyújtotta lemondását Kraszimir Balakov, a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 18
18:06
A katalóniai tüntetések miatt decemberre halasztják az El Clásicót (Behaviour)
A két csapatnak hétfőn 10 óráig kellett megállapodnia az új időpontban, de már pénteken dűlőre jutottak a felek.
okt. 18
18:21
Jégkorong Kontinentális Kupa: a kötelezőt hozta az Ftc (She)
A Ferencváros jégkorongcsapata 6–0-ra legyőzte a spanyol Txuri Urdin San Sebastiánt a Kontinentális Kupa 2. csoportkörének nyitányán Olaszországban.
okt. 18
18:33
Liverpool: hosszú távú szerződést írt alá az alapember (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool a hivatalos oldalán tudatta, hogy Joel Matip új, hosszú távra szóló szerződést írt alá.
okt. 18
18:33
Káosz és lánykérés, élő adásban okozott őrületet a futballsztár (Ripost)
Ritkán látható zavart okozott a televíziós stúdióban az ukrán labdarúgó-válogatott sztárja.
okt. 18
18:39
Tenisz: Babosék az elődöntőben búcsúztak Moszkvában (She)
A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős 6:4, 7:5-re kikapott a Kirsten Flipkens, Bethanie Mattek-Sands belga, amerikai párostól a moszkvai kemény pályás tenisztorna női páros versenyének elődöntőjében, ezzel búcsúzott a tornától.
okt. 18
18:57
Mu: hosszabbított a klub egyik legnagyobb reménysége (She)
Mason Greenwood négy évre szóló, 2023 júniusáig érvényes szerződést írt alá a Manchester Uniteddel – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.
okt. 18
19:03
Cselgáncs: Gőz Roland ezüstérmes a junior-vb-n (She)
A cselgáncsozók marokkói junior-világbajnokságának harmadik versenynapján a 90 kilogrammban végig remekül teljesítő 20 éves Gőz Rolandot csak a címvédő, grúz Bekauri tudta megállítani a fináléban. Az a versenyző, aki az Európa-bajnoki döntőben is elhappolta az aranyat a magyar fiú elől.
okt. 18
19:05
Csupasport: kollégánk a legendás El Caminóról mesél (She)
Lukács Gábor, Nemzeti Sport-os kollégánk a Balaton körbesétálása után emelte a tétet, és az ősszel nekivágott a legendás El Caminónak.
okt. 18
19:12
Négy magyar arannyal folytatódott a maratoni kajak-kenu vb (Behaviour)
A csütörtöki nyitányon három arany, három ezüst és egy bronz volt a magyar termés.
okt. 18
19:14
Babosék nem jutottak döntőbe Moszkvában (Behaviour)
A vb-címvédő magyar-francia duó a belga Kirsten Flipkens és az amerikai Bethanie Mattek-Sands kettősétől kapott ki.
okt. 18
19:21
Nb I: megvan, ki vezeti az Ftc–Újpest derbit – bíróküldés (She)
Az MLSZ kijelölte a labdarúgó NB I szombati 9. fordulójának játékvezetőit. A Ferencváros–Újpest derbit Bognár Tamás vezeti.
okt. 18
19:36
Gyász, elhunyt a korábbi világklasszis focista (Ripost)
Egy portugáliai kórházban 67 éves korában elhunyt Jordao, a Benfica és a Sporting, valamint a portugál labdarúgó-válogatott korábbi klasszis csatára.
okt. 18
19:38
Áll a bál az NB I-ben: egymást vádolja a kirúgott edző és az igazgató (Ripost)
Miriuta román lapnak nyilatkozva pakolt ki, de nem késett Révész kőkemény válasza sem. Folytatása következik?
okt. 18
19:51
Férfi röpi Nb I: a Kaposvártól is kikapott a nyeretlen Deac (She)
A Kaposvár három szettben legyőzte a DEAC csapatát a férfi röplabda NB I pénteki mérkőzésén.
okt. 18
19:57
Férfi kézi Nb I: a Budakalász az Ftc otthonában szerezte meg első pontjait (She)
Meglepetést tartogatott a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapja: az eddig pont nélkül álló Budakalász 27–26-ra legyőzte idegenben az FTC-t.
okt. 18
20:09
Tipsport Liga: háromgólos Mac-vereség Nagymihályban (She)
A MAC Újbuda az első harmadban még tartotta magát, de végül háromgólos vereséget szenvedett a jégkorong Tipsport Liga pénteki játéknapján a szlovákiai Nagymihályban.
okt. 18
20:11
Határok nélkül: pályaavató Csíkszentdomokoson (She)
„Azzal, hogy a régi, traktornyomokkal szabdalt pálya helyett elkészült ez a szép új, sajnos megszűnt egy ok, amelyre vereség esetén hivatkozni tudunk” – mondta Kövér László a Magyar Országgyűlés elnöke és a parlamenti focicsapat kapitánya a székelyföldi Csíkszentdomokoson, a Buzánszky Jenő Sportközpont péntek délelőtti avatásán, utalva arra, ho
okt. 18
20:15
Férfi kosár Nb I: idegenben nyert a Körmend az Atom ellen (She)
A tartalékos ASE katasztrofális dobóformát fogott ki a Pakson könnyedén nyerő és továbbra is hibátlan Körmend ellen.

Keresés