2019. október 3. csütörtök

okt. 3
12:39
A lengyel csapat óvást nyújtott be Halász ellen, Nowicki is bronzérmes lett (Behaviour)
A magyar kalapácsvető első dobásának érvényességét vitatták, mert szerintük az atléta kilépett.
okt. 3
12:48
Jó magyar sorozatot folytathat este az FTC (Infostart)
Hét óra előtt öt perccel útjára indul a labda a Ferencváros első őszi hazai Európa-liga-csoportkörös mérkőzésén. Az ellenfél idén járt már az Üllői úton: a Ludogorecet kiejtette a Fradi a BL selejtezőjében.
okt. 3
13:00
Összeköttetésben a sakkal (Azenpenzem)
A sok hagyományos mellett az ötödik Világsakkfesztiválnak lesz egy új programja, sőt a mesterséges intelligencia annál is több, hajtóereje a bennünket körülvevő (sakk)életnek.
okt. 3
13:12
Légiósok: „Kezdek eljutni arra a szintre, amit várok magamtól” (She)
A Dinamo Kijev ellen állna talpra a Lugano, amely főként görcsös támadójátéka miatt bukdácsol.
okt. 3
13:18
Jégkorong: 50 méterről lőtt gólt a fiatal debreceni (She)
Parádés gólt szerzett a mindössze 18 éves Ivanov Anton az U21-es magyar jégkorongbajnokságban. A Debreceni Hoki Klub játékosa két másodperccel a mérkőzés vége előtt a saját harmadából, nagyjából 50 méterre az ellenfél kapujától lőtt, a korong pedig a PHC kapujában kötött ki.
okt. 3
13:24
Nemzetek Krossza: fináléba jutna a magyar quados válogatott (She)
A hétvégén kerül sor a németországi Schwedtben a Nemzetek Krossza elnevezésű nemzetközi quados versenyre, amelyen rajthoz áll a Balogh László, Gönczöl Richárd, Karai Kristóf alkotta magyar válogatott is, a motorosok célja pedig az, hogy bejussanak a legjobb 15 csapatot felvonultató döntőbe.
okt. 3
13:30
Tenisz: negyeddöntős Tokióban Goffin, a 2017-es bajnok (She)
A 2017-es bajnok David Goffin bejutott a negyeddöntőbe a Tokióban zajló, kétmillió dollár (610 millió forint) összdíjazású kemény pályás férfi tenisztornán.
okt. 3
13:32
Tenisz: Babosék a negyeddöntőben búcsúztak Pekingben (She)
Babos Tímea az oldalán Kristina Mladenoviccsal a negyeddöntőben búcsúzott a pekingi tenisztorna női párosversenyétől.
okt. 3
13:36
A Fradi ellen alig játszottak – most ők a Ludogorec vezérei (She)
Az Európa-liga-csoportkör 2. fordulója, a Ferencváros–Ludogorec mérkőzés előtt adta magát a feladat: megvizsgáltuk a Wyscout számainak segítségével, mi most a CSZKA Moszkvát az előző fordulóban 5–1-re legyőző Ludogorec fő erénye, kik a kulcsemberei, miben lépett előre a csapat azóta, hogy a nyáron a Bajnokok Ligája selejtezőjében kétszer is kikapot
okt. 3
13:42
Hosszú Katinkának elkezdődik a nagy menetelés (Blikk)
A péntektől vasárnapig a Duna Arénában sorra kerülő úszó világkupaversennyel megkezdődik az úszók nagy őszi menetelése; a fővárosi komplexumban nagymedencében méri össze tudását a sportág krémje, és a kvangdzsui világbajnokság három magyar aranyérmese, Hosszú Katinka, Milák Kristóf és Kapás Boglárka is rajthoz áll majd.
okt. 3
13:45
Babosék kikaptak a pekingi tenisztorna negyeddöntőjében (Behaviour)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal a negyeddöntőben búcsúzott a pekingi tenisztorna női párosversenyétől.
okt. 3
13:48
Pekingi tenisztorna: Babos Tímeáék kiesett a negyeddöntőben (Blikk)
/Peking - Babos Tímea az oldalán Kristina Mladenoviccsal a negyeddöntőben búcsúzott a pekingi tenisztorna női párosversenyétől.
okt. 3
13:54
Úszó-vk: A holnapi nappal elkezdődik az őszi menetelés – Hosszú (She)
A péntektől vasárnapig a Duna Arénában sorra kerülő úszóvilágkupa-versennyel megkezdődik az úszók nagy őszi menetelése; a fővárosi komplexumban nagymedencében méri össze tudását a sportág krémje, és a kvangdzsui világbajnokság három magyar aranyérmese, Hosszú Katinka, Milák Kristóf és Kapás Boglárka is rajthoz áll.
okt. 3
13:56
Női kézi: A nyilvánosság elől elhallgattam, térdműtéten estem át – Planéta (She)
Térdműtéten is átesett a válogatott átlövő, Planéta Szimonetta, aki sokáig görcsösen próbált felépülni, most viszont már sokkal nyugodtabban készül a visszatérésre.
okt. 3
14:18
Fanatikusok (Azenpenzem)
Először Ilaria Cusinato, majd Bujdosó Zsombor, aztán Földházi Dávid, most pedig Szilágyi Liliána. Eddig ők azok az úszók, akik beálltak – vagy beállnak – Shane Tusup istállójába.
okt. 3
14:18
Fft: nélkülözhetetlen segítők vagy gátlástalan üzletemberek? (She)
Játékosügynökök: nélkülözhetetlen segítők vagy jéghideg, gátlástalan üzletemberek? A FourFourTwo magazin terjedelmes cikkel merítette ki a témát.
okt. 3
14:42
Férfi kézi: Együtt kell átlendülni a nehézségeken – Davis (She)
Három vereség után is fel lehet állni, együtt kell harcolni és átlendülni a nehézségeken – mondta David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője a Breszt elleni szombati SEHA-liga mérkőzés előtt tartott csütörtöki veszprémi sajtótájékoztatón.
okt. 3
14:48
Rögbi-vb: Írország lenullázta az ellenfelét; Grúzia kikapott (She)
A Japánban zajló rögbi-világbajnokság D-csoportjában Grúzia kikapott a Fidzsi-szigetek válogatottjától. A nap másik mérkőzésén Írország könnyedén legyőzte Oroszországot.
okt. 3
15:06
Női kézi Bl: megkezdődik a jegyárusítás a final fourra (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos oldalán tudatta, hogy október 4-én, pénteken 9 órától lehet megvásárolni a jegyeket a női Bajnokok Ligája jövő májusi négyes döntőjére.
okt. 3
15:12
Ludogorec, csapó három (Azenpenzem)
Mindkét csapat jól rajtolt a H csoportban, hivatalosan ezúttal is a bolgár „örökös bajnok” az esélyes a Fradi ellen, de ami már sikerült kétszer, miért ne sikerülhetne harmadszor is.
okt. 3
15:18
Hosszú Katinka örül, Milák nosztalgiázik (Infostart)
A Duna Arénában a péntektől vasárnapig tartó úszó világkupaversennyel megkezdődik az úszók nagy őszi menetelése; a fővárosi komplexumban nagymedencében méri össze tudását a sportág krémje, és a kvangdzsui világbajnokság három magyar aranyérmese, Hosszú Katinka, Milák Kristóf és Kapás Boglárka is rajthoz áll majd.
okt. 3
15:42
Játékossors: bejelentette a visszavonulását Claudio Marchisio (She)
Bejelentette a visszavonulását Claudio Marchisio, a Juventus labdarúgócsapatának korábbi olasz válogatott játékosa.
okt. 3
15:48
Radikális fordulat Veszprémben (Infostart)
Három vereség után is fel lehet állni, együtt kell harcolni és átlendülni a nehézségeken - mondta David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője a Breszt elleni szombati SEHA Liga mérkőzés előtt tartott csütörtöki veszprémi sajtótájékoztatón.
okt. 3
15:54
Eb 2020: a Chelsea fiatalja debütálhat, Alli kimaradt az angol keretből (She)
Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Csehország és Bulgária elleni idegenbeli Eb-selejtezőkre. A Chelsea két fiatal játékosa, Tammy Abraham és Fikayo Tomori most mutatkozhat be a nemzeti együttesben – előbbi tétmeccsen, ugyanis két felkészülési találkozón már pályára lépett.
okt. 3
15:56
Pl: legalább három hónapot kihagy a West Ham kapusa (She)
Várhatóan meg kell műteni, így legalább három hónapig nem állhat labdarúgócsapata, a West Ham United rendelkezésére Lukasz Fabianski.
okt. 3
16:18
Nb I: Kovácsik Ádám meghökkentő dolgokat élt át Olaszországban (She)
Kovácsik Ádámot gyerekként azért vitték le a szülei focizni, hogy levezesse a felesleges energiáit. Ő azonban az első pillanattól kezdve kapus akart lenni, s már nyolc évesen eldöntötte, hogy a labdarúgás lesz az életútja. Tizenöt éves volt, amikor Olaszország felé vette az irányt, ahol megtapasztalta, milyen az, ha az olasz szurkolók a tenyerükön
okt. 3
16:20
Dortmund: Aubameyang bohócnak nevezte Watzkét (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának futballistája, Pierre-Emerick Aubameyang bohócnak nevezte Hans-Joachim Watzkét, korábbi klubja, a Borussia Dortmund ügyvezető igazgatóját, mivel a szakvezető átvitt értelemben pénzéhesnek titulálta a gaboni támadót.
okt. 3
16:22
Nb I – Kovácsik Ádám meghökkentő dolgokat élt át Olaszországban (She)
.
okt. 3
16:24
Horvát-magyar: erre készülnek a magyar fociultrák (Ripost)
Irány Split, de hogyan? Változtatniuk kellett az eredeti elképzelésen, de gyorsan megoldották a problémát.
okt. 3
16:26
Lecsaptak a rendőrök azokra, akik a ferencvárosi utcákon verekedtek (Ripost)
Elfogtak szerdán hat gyanúsítottat. A magyar-szlovák Eb-selejtező után több helyen is elszabadult a pokol a városban.
okt. 3
16:27
Összejött elég tao-pénz: 1,8 milliárd forintnyi közpénzből épül futsalcsarnok Dunakeszin (444.hu)
Szijjártó Péter megnyugodhat.
okt. 3
16:30
Gyász: 76 éves korában elhunyt a Sassuolo tulajdonosa (She)
Hosszan tartó betegség után szerda este elhunyt Giorgio Squinzi, az olasz élvonalbeli Sassuolo elnöke, aki a kilencvenes éves években az édesapja által alapított építőipari anyagokat gyártó cége tulajdonosaként a Mapei profi országúti kerékpáros csapat elnökeként vált ismertté – adta hírül az olasz futballklub hivatalos honlapja.
okt. 3
16:42
Gyerekkori tragédiáktól a 3 olimpiai bajnoki címig – „Így lettünk bajnokok” (She)
.
okt. 3
16:44
Női kézi Bl: a Győr kettő, az Ftc egy rangsor élén az Ehf-nél (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szakírói a pénteken induló női Bajnokok Ligája-idény előtt több szempont szerint is rangsorolták a főtábla csapatait. A listák közül kettőt a címvédő Győri ETO, egyet a másik magyar résztvevő, a Ferencváros vezet.
okt. 3
16:48
Wladár Sándor: egyre több jel utal arra, hogy Shane Tusup visszatér Magyarországra (Infostart)
A Magyar Úszó Szövetség elnöke az InfoRádiónak adott exkluzív interjújában elmondta, ha így is lesz, a Duna Arénába "be nem teheti a lábát".
okt. 3
16:54
Ajánló: gyerekkori tragédiáktól a 3 olimpiai bajnoki címig – „Így lettünk bajnokok” (She)
Harminc magyar élsportoló mesél a gyermekkoráról az Így lettünk bajnokok című portrékötetben, amelyet jeles sportolók jelenlétében mutattak be a MOM Kulturális Központban. Az eseményen ott járt az NSO Tv stábja is, és beszélgetett a könyvben szereplő világbajnoki bronzérmes gátfutóval, Baji Balázzsal, illetve a kötetben gyerekkori tragédiáiról őszi
okt. 3
17:24
F1: Wehrleinnel együtt új csapat érkezne a sorozatba 2021-től (She)
Sajtóhírek szerint 2021-ben egy új istálló, a formaautózás világában jól csengő névnek számító Campos Racing csatlakozhatnak a Formula–1 mezőnyéhez, köszönhetően a két év múlva bevezetni tervezett 175 millió dolláros költséglimit „folyományaként”.
okt. 3
17:30
F1: Wehrleinnal együtt új csapat érkezne a sorozatba 2021-től (She)
Sajtóhírek szerint 2021-ben egy új istálló, a formaautózás világában jól csengő névnek számító Campos Racing csatlakozhatnak a Formula–1 mezőnyéhez, köszönhetően a két év múlva bevezetni tervezett 175 millió dolláros költséglimit „folyományaként”.
okt. 3
17:32
Gyász: elhunyt Markovitsné Balogh Márta világbajnok kézilabdázó (She)
A magyar szövetség honlapjának gyászjelentése szerint az 1965-ben világbajnoki címet nyert válogatott tagja 76 éves korában hunyt el.
okt. 3
17:33
Szoboszlai: Életem meccse volt (Behaviour)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában vereséget szenvedett a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Salzburg és a Gulácsi Péterrel, illetve Willi Orbánnal felálló RB Leipzig is.
okt. 3
17:34
Birkózás: Olejnik Pavlo is magyarként indulhat Tokióban (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hozzájárult, hogy a birkózó Olejnik Pavlo magyar színekben induljon a jövő nyári tokiói olimpián.
okt. 3
17:42
Csupasport: a hét végén Borsodban zárul a Spartan-idény (She)
Kazincbarcikán zárul a 2019-es magyarországi Spartan-szezon, amelynek idei utolsó versenyhétvégéjén több mint 7500-an állnak majd rajthoz Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
okt. 3
17:48
El: Dvali helyett Frimpong a Fradiban a Ludogorec ellen – kezdőcsapatok (She)
Szerhij Rebrov és Sztaniszlav Gencsev is kijelölte kezdőcsapatát a Ferencváros–Ludogorec Európa-liga-csoportmérkőzésre. A várakozásokkal ellentétben a magyar csapat kezdőjében Abraham Frimpong is helyet kapott.
okt. 3
17:54
Női Kézilabda Nemzetközi Kupák, 2019–2020 (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája 2019–2020-as adatbankja.
okt. 3
18:00
Befejezi a Juventus korábbi ikonja (Infostart)
Claudio Marchisio, az olaszok Európa-bajnoki ezüstérmes labdarúgója bejelentette visszavonulását.
okt. 3
18:06
Teljes átalakítás után sokkolják a ligát – itt az új futballcsoda? (She)
Ha a portugál bajnokságot hétről hétre nemigen követő futballszurkolókat megkérdezik, hogy melyik csapat vezeti a bajnokságot, a legtöbben – nem véletlenül – a Benfica, Porto, Sporting hármas egyikét nevezik meg. A 2019–2020-as idény azonban nagy-nagy meglepetéssel indult: az újonc Famalicao hét forduló után veretlenül áll az élen. Még érdekes
okt. 3
18:06
Még nincs pánik Veszprémben (Behaviour)
Három vereség után is fel lehet állni, együtt kell harcolni és átlendülni a nehézségeken – mondta David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője a Breszt elleni szombati SEHA Liga mérkőzés előtt tartott csütörtöki veszprémi sajtótájékoztatón.
okt. 3
18:30
libabőr Szentpéterváron a BL-himnusz alatt (She)
A szerdai Zenit–Benfica (3–1) Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt a szentpétervári Mihajlovszkij Színház kórusa és a Baltic Symphony Orchestra zenei társulata együttesen adta elő a sorozat hivatalos himnuszát a Kresztovszkij Stadionban. Ez volt az első alkalom, hogy megszólalt a BL-himnusz a 2017-ben átadott arénában – megadták a módját!
okt. 3
18:30
Shane Tusupot budapesti uszodában fotózták le (Ripost)
Mosolyogva, erőtől duzzadva érkezett vissza hazánkba az amerikai férfi.
okt. 3
18:39
Meghalt Markovitsné Balogh Márta világbajnok kézilabdázó (Behaviour)
76 éves korában elhunyt Markovitsné Balogh Márta, az 1965-ben világbajnoki címet nyert magyar női válogatott tagja - közölte honlapján a Magyar Kézilabda Szövetség.

Keresés