2019. október 3. csütörtök

okt. 3
18:48
Meghalt Markovitsné Balogh Márta (Infostart)
Elhunyt Markovitsné Balogh Márta világbajnok kézilabdázó.
okt. 3
18:48
El: Sadiq duplájával győzött a Partizan Nur-Szultánban (She)
Az Európa-liga csoportkörének második fordulójában a L-csoport mai első meccsén a Partizan 2–1-es győzelmet aratott az Asztana otthonában. A belgrádiak mind a két gólját a 22 éves nigériai Umar Sadiq szerezte, aki egyébként még két további találatot is szerzett a meccsen, ám azokat les miatt nem adta meg a játékvezető. A hazaiak a 85. percben szépí
okt. 3
18:54
Ez tényleg nem az a Ludogorec volt – kikapott a Ferencváros (She)
A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől  az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
okt. 3
18:56
Két gólt lőtt az Espanyol, megint kikapott a Cszka Moszkva (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában a CSZKA Moszkva hazai pályán 2–0-ra kikapott az Espanyoltól. A H-csoport másik mérkőzésén a Ludogorec 3–0-ra nyert a Ferencváros otthonában.
okt. 3
18:58
Az Az bánatára egy pontra jó volt Hágában a kaput el sem találó Manchester United (She)
A meglepetésre szinte végig mezőnyfölényben futballozó AZ Alkmaar saját közönsége előtt 0–0-s döntetlent játszott az előzetesen esélyesebbnek tartott Manchester United ellen az Európa-liga csoportkörében 2. fordulójában, az L-csoportban. A United egy kezezés és egy lerántás gyanús szituációt is megúszott a tizenhatosán belül anélkül, hogy bünt
okt. 3
19:00
ÉLŐ: Ferencváros–Ludogorec (Infostart)
Első hazai Európa-liga csoportmeccsét játssza a Ferencváros labdarúgó-csapata a Groupama Arénában. Az ellenfél a bolgár Ludogorec.
okt. 3
19:00
El: a második forduló eredménykövetése – Élő! (She)
Csütörtökön a második fordulót rendezik meg a labdarúgó Európa-liga 2019–2020-as idényének csoportkörében. Kövesse a találkozók alakulását élő eredménykövetőnk segítségével!
okt. 3
19:18
El: ezekkel a gólokkal verte az Ftc-t a Ludogorec (She)
Az első félidőben kétgólos hátrányba, ugyanakkor emberelőnybe került a Ferencváros a Ludogorec ellen. A 64. percben a vendégek tovább növelték az előnyüket, Rafael Forster duplázott, így 3–0-ra győzött a Ludogorec.
okt. 3
19:24
Úszás: „Ez a világ legnagyobb csodája...” – Szabó Szebasztián (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság rekordsebességgel döntött: szerda este kiderült, hogy Szabó Szebasztián magyar színekben indulhat Tokióban.
okt. 3
19:30
Téli olimpia: Svájcban is rendezhetnek versenyt 2026-ban (She)
A svájci St. Moritzban rendezhetik a bob, a szánkó és a szkeleton versenyszámait a 2026-os téli olimpián, amelynek Milánó és Cortina dAmpezzo ad otthont.
okt. 3
19:33
Parádés hír jött, magyar focistát igazolt a Benfica (Ripost)
Júliusi próbajátéka óta húzódott az ügy, most végre pont került a végére.
okt. 3
19:36
Serie A: elhalasztják a forduló nyitó mérkőzését (She)
Elhalasztották az olasz labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának pénteki nyitó mérkőzését a Sassuolo klubtulajdonosának halála miatt.
okt. 3
19:54
Téli sportok: visszavonult a szlovákok háromszoros olimpiai bajnoka (She)
Bejelentette visszavonulását Anastasiya Kuzmina, a szlovákok háromszoros olimpiai bajnok sílövője.
okt. 3
20:12
Rp. gyorskori: mint kés a vajban – Liu Shaolin az öccséért nyert (She)
Három magyar is ellentmondást nem tűrően menetelt el a Shanghai Trophyn a fináléig 1000 méteren: ketten a dobogón végeztek.
okt. 3
20:18
Az egy Liu esett, a másik nyert Kínában (Infostart)
Liu Shaolin Sándor győzött, míg Jászapáti Petra második lett 1000 méteren a sanghaji nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolya versenyen.
okt. 3
20:51
A Ludogorec 3-0-ra kitömte a Fradit a Groupama Arénában (444.hu)
Pedig a bolgárok a második félidőt emberhátrányban hozták le, és még úgy is tudtak egy gólt lőni.
okt. 3
20:54
El: a kaput sem találó Man. United egy pontot szerzett az Az Alkmaar ellen (She)
A meglepetésre szinte végig mezőnyfölényben futballozó AZ Alkmaar saját közönsége előtt 0–0-s döntetlent játszott az előzetesen esélyesebbnek tartott Manchester Uniteddel az Európa-liga csoportkörében, az L-csoportban.
okt. 3
21:00
El: hiába az emberelőny, csúnya verést kapott otthon a Ferencváros (She)
Az Európa-liga csoportkörének második fordulójában a H-csoportban a Ferencváros hazai pályán 3–0-ra kikapott a Ludogorectől, míg a csoport másik mérkőzésén az Espanyol 2–0-s győzelmet aratott a moszkvai CSZKA otthonában.
okt. 3
21:00
Új csapat csatlakozhat a Forma-1-hez (Infostart)
Hamarosan egy új spanyol székhelyű Forma-1-es csapat alakulhat, amely 2021-ben csatlakozhat a mezőnyhöz.
okt. 3
21:02
Fiatalos lendület, négy gól: ifjú rekorder vezette győzelemre az Arsenalt (She)
A Frankfurt elleni 3–0-s győzelmet követően újabb kiütéses sikert könyvelhetett el az Európa-ligában az Arsenal, amely a csoportkör második fordulójában 4–0-val küldte haza a belga Standard Liege-t. A kvartett másik mérkőzésén az Eintracht Frankfurt 1–0-ra nyert a Guimaraes otthonában.
okt. 3
21:04
El: ikszeltek Holmanék, a Roma nem bírt a „farkasokkal” (She)
Holman Dávid és Guzmics Richárd csapata, a Slovan Bratislava 2–2-es döntetlent játszott a Braga vendégeként a labdarúgó Európa-liga K-csoportjának 2. fordulójában. A magyar légiósok közül Holman kezdőként 68 percet kapott, Guzmicsot nem nevezték. A kvartett másik meccsén a Wolverhampton a 93. percben döntött a Besiktas vendégeként.
okt. 3
21:06
Európa-liga: Nyert a Ludogorec a Groupama Arénában (HírTV)
A Ludogorec 3-0-s győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek csütörtöki második fordulójában.
okt. 3
21:06
Ferencváros-Ludogorec 0-3: harmadszorra elmaradt a bolgárverés (BorsOnline)
Ami a BL-selejetezőben sikerült a Fradinak, az az Európa Ligában ezúttal nem. Bár k�
okt. 3
21:18
dupla-ollózás, hihetetlen gól a thaiföldi ligából (She)
Hihetetlen ollózós gól született a thaiföldi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a Nakhon Ratchasima–Buriram United mérkőzésen.
okt. 3
21:21
Rémálom az Üllői úton: FTC-Ludogorec 0-3 (Behaviour)
A Ferencváros több mint egy félidőt emberelőnybe játszva 3-0-ra kikapott a Ludogorectől a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában.
okt. 3
21:24
Kikapott a Fradi az EL második fordulójában (Azenpenzem)
A Ferencváros 3-0-s vereséget szenvedett csütörtökön a vendég bolgár PFC Ludogorec csapatától a labdarúgó Európa-liga második fordulójában.
okt. 3
21:30
Tokió 2020: tanácsot kérnek a szervezők a hőség ellen (She)
A jövő nyári, tokiói olimpia szervezői új módszereket keresnek a hőség leküzdésére, és tanácsot kérnek számos nemzetközi sportszövetségtől.
okt. 3
21:36
MotoGp: Valentino Rossi hat év után vezető szerelőt vált (She)
Bár idén egyszer már szárnya kaptak olyan pletykák, hogy Valentino Rossi búcsút vesz jelenlegi vezető szerelőjétől Silvano Galbusérától, az olasz akkor tagadta ennek igazságtartalmát. A burirami futam felvezető sajtótájékoztatóján azonban mégis robbant a bomba, hat év után a Doktor ismét főmérnököt vált.
okt. 3
21:42
Atlétikai vb: spanyol fellebbezés, ismét dupla bronz (She)
A kalapácsvető Wojciech Nowickihoz hasonlóan 110 méter gáton a spanyol Orlando Ortega is utólag kap bronzérmet a dohai atlétikai világbajnokságon.
okt. 3
21:48
Tanulópénz hazai pályán (Azenpenzem)
A jó rajtot nem követte hasonló folytatás: a Ferencváros csütörtökön a Groupama Arénában 3-0-ra kikapott a nyáron kétszer is legyőzött bolgár Ludogorectől a labdarúgó Európa-liga 2. fordulójában.
okt. 3
22:00
Lyon: újabb műfajban mutatta meg zenei tehetségét Depay (She)
Memphis Depay, az Olympique Lyon labdarúgója korábban raptudásával hívta fel magára a figyelmet, de a közösségi médiában megosztott videójából kiderül, a klasszikus zenében is otthon van.
okt. 3
22:03
A jövő nyári tokiói olimpia szervezői tanácsot kérnek a nagy hőség leküzdésére (444.hu)
Japán fővárosában a hőmérséklet júliusban és augusztusban általában több mint 30 fok, és szintén magas a páratartalom.
okt. 3
22:06
Torna-vb: Simone Biles újabb rekordot dönthet meg (She)
A négyszeres olimpiai bajnok tornász, Simone Biles újabb rekordot dönthet meg a pénteken kezdődő stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
okt. 3
22:24
Létesítmény: gördeszkapályát adtak át Budapesten (She)
Csütörtökön új gördeszkapályát adtak át Budapest belvárosában. A Belvárosi Extrém Sportpályát az V. kerületi Erzsébet téren vehetik birtokba a sportolni vágyók.
okt. 3
22:26
Úszás: A világ legjobb úszói hazajárnak Magyarországra – Wladár (She)
Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöke szerint a világ legjobb úszói immár hazajárnak Magyarországra, ahol egy éven belül négy jelentős nemzetközi eseményt rendeztek.
okt. 3
22:42
Atlétikai vb: Márton Anita az 5. női súlylökésben (She)
Márton Anita biztatóan kezdett a női súlylökés világbajnok döntőjében, de a feljavuló mezőnyben végül nem tudta megismételni két évvel ezelőtti ezüstérmes produkcióját.
okt. 3
22:42
Meglepő eredmény, erre nem számítottak a Fradi-szurkolók (Ripost)
A Ferencváros az Espanyol elleni döntetlent követően a bolgár Ludogorecet fogadta a labdarúgó Európa-liga csoportkörében.
okt. 3
23:00
El: gálázott az Arsenal, Portugáliában nyert az Eintracht (She)
Az Európa-liga csoportkörének második fordulójában az F-csoportban az Arsenal 4–0-ra legyőzte hazai pályán a Standard Liege-t, míg az Eintracht Frankfurt a Vitória Guimaraes otthonában aratott 1–0-s győzelmet. A londoniak így két mérkőzés után továbbra is kapott gól nélkül állnak a csoport élén, az Eintracht pedig megelőzte a legyőzött portugál csa
okt. 3
23:02
Vadállati ösztön – Deák Zsigmond publicisztikája (She)
Nem állítom, hogy az emberiség a vesztébe rohan, mert egyrészt hogy jövök én ehhez a sarkos kijelentéshez, másrészt „győztébe” rohanni bizonyára nehez...
okt. 3
23:04
Keserű szájíz – Somogyi Zsolt jegyzete (She)
Azt tanítják az újságíró-iskolában: névvel nem viccelődünk. Ráadásul ezúttal különösen nem lehettünk mókás kedvünkben a Groupama Arénában. Már az össz...
okt. 3
23:12
Márton Anita vb-ötödik súlylökésben (Infostart)
A súlylökő Márton Anita 18,86 méterrel ötödik helyen végzett a dohai atlétikai világbajnokságon.
okt. 3
23:12
El: nem bírtak egymással a „magyaros” klubok; Chicharito döntött (She)
Gól nélküli döntetlent játszott egymással a Lugano és a Dinamo Kijev a labdarúgó Európa-liga B-csoportjának 2. fordulójában.
okt. 3
23:36
El: Előre szóltam a játékosoknak, ez más szint – Rebrov (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön 3–0-ra kikapott a Ludogorectől az Európa-liga csoportkörének második fordulójában. Így értékelt Szerhij Rebrov és Sztaniszlav Gencsev, a két csapat vezetőedzője.

Keresés