2019. október 30. szerda

okt. 30
14:21
U17-es vb: lábtörés miatt véget ért Zuigeber tornája (She)
Lábközépcsonttörést szenvedett a brazíliai U17-es világbajnokságon Zuigeber Ákos, aki így nem léphet már pályára a tornán.
okt. 30
14:21
Imádott sportom (Azenpenzem)
Három hét kellett ahhoz, hogy az október elején publikált botrányos videó egyik szereplője, Rákosfalvy Zoltán lemondjon a Magyar Úszószövetségben betöltött elnökségi tagságáról.
okt. 30
14:23
Mk: a Ferencváros 2016 után ismét legyőzte a Bkv Előrét (She)
A Ferencváros idegenben 3–1-re legyőzte az NB III-ban szereplő BKV Előrét a Magyar Kupa 7. fordulójában, ezzel a legjobb 32 közé jutott a sorozatban.
okt. 30
14:33
Mk: a Puskás Akadémia 15, a Paks és a Zte 7 gólt szerezve nyert (She)
A labdarúgó Magyar Kupa hetedik fordulójában az NB I-es csapatok többsége hozta a kötelezőt: a Puskás Akadémia 15 gólt szerezve jutott tovább, a Zalaegerszeg és a Paks hétig jutott. A DVSC, a Mol Fehérvár, az FTC, a DVTK, a Kisvárda és a Mezőkövesd is továbbjutott.
okt. 30
14:39
Mk: a Puskás Akadémia 15, a Paks és a Zte 7 gólt szerezve nyert (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 7. fordulójában az NB I-es csapatok hozták a kötelezőt: a Puskás Akadémia 15 gólt szerezve jutott tovább, a Zalaegerszeg és a Paks is hetet vágott ellenfelének, míg a DVSC, a Mol Fehérvár, az FTC, a DVTK, a Kisvárda és a Mezőkövesd „csak” simán továbbjutott. A Honvéd szenvedett a legtöbbet, csupán hosszabbítás után lépett
okt. 30
14:39
Felkészülni az őrségváltásra (Azenpenzem)
A történet folytatódik, ez a mottója a Ludovika Arénában hétfőn megkezdődött U23-as vb-nek azután, hogy tavaly megrendeztük minden idők legsikeresebb felnőtt-világbajnokságát.
okt. 30
14:45
Wta-vb: Elina Szvitolina újabb sikerével már elődöntős (She)
A címvédő Elina Szvitolina két szettben jobbnak bizonyult a román Simona Halepnél a női tenisz-világbajnokságon, a kínai Sencsenben, így két sikerével már biztosan bejut az elődöntőbe a Bíbor-csoportból.
okt. 30
14:47
Nfl: csütörtökön Bécsben állítják ki a Lombardi-trófeát (She)
Csütörtökön Bécsben lesz látható a profi amerikaifutball-liga (NFL) győztesének járó Vince Lombardi-trófea.
okt. 30
14:51
Németország: Hummels visszatérhet a válogatottba (She)
Oliver Bierhoff menedzser nem zárta ki Mats Hummels visszatérését a német labdarúgó-válogatottba.
okt. 30
15:03
Így befolyásolta Nainggoaln pályafutása Zaniolo és Barella útját (She)
Október elején a Football Education Center (FEC) szervezésében újabb telt házas, alapszintű scouttanfolyamot tartott Budapesten Riccardo Guffanti, a Serie A-ban kilenc forduló után 7. helyen álló Cagliari vezető játékosmegfigyelője, headsccoutja. Jelen bejegyzésemben az ő tapasztalatai alapján mutatom be, hogyan működik egy, az üzletpolitikáját a j
okt. 30
15:05
La Liga: „Messi egyedülálló, Xaviból Barca-edző lesz” (She)
Josep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere barcelonai edzősködéséről nosztalgiázott minap a Catalunya Radio mikrofonja előtt: szóba került többek között Lionel Messi kivételes klasszisa és Xavi esetleges visszatérése a Barcához.
okt. 30
15:09
15 gólt szerzett a Puskás Akadémia a Magyar kupában, a Fradi is továbbjutott (Azenpenzem)
.
okt. 30
15:15
U17-es Eb-sel.: csoportelsőként elitkörös a válogatott (She)
A szerdán Szerbia ellen elért 0–0-s döntetlennel az élen zárta csoportját a magyar U17-es válogatott az első Európa-bajnoki selejtezőkörben, s ezzel továbbjutott az elitkörbe.
okt. 30
15:48
Maszkos fegyveresek rontottak otthonában a futballsztárra és nejére (Ripost)
A feleségével együtt életveszélyben volt a Juventus-szurkolók hajdani nagy kedvence. A rendőrök a bűnözők nyomában vannak.
okt. 30
16:21
Tenisz: Babosék 6:0-s sorozattal, magabiztosan nyertek a Wta-vb 2. fordulójában (She)
Az első játszmában megszenvedett, a másodikban aztán rendkívül magabiztos teniszt mutatott be a Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros Anna-Lena Grönefeld és Demi Schuurs kettőse ellen – végül 1 óra és 15 perc alatt 7:5, 6:2-re győzött és a piros jelű kvartett élére állt a kínai Sencsenben zajló tenisz-világbajnokság csoportkörében.
okt. 30
16:23
Jégkorong: edzőt váltó Hokiklub – már nem Gröschl irányít (She)
A klub szerdai bejelentése szerint az eddigi tréner, Gröschl Tamás helyét az eddig az U21-es csapatot irányító svéd edző, Jens Brändström veszi át. Gröschl Tamásra pedig más pozícióban számít a klub.
okt. 30
16:27
Wta-vb: Babosék 6:0-s sorozattal nyertek és biztosan elődöntősök (She)
Az első játszmában megszenvedett, a másodikban aztán rendkívül magabiztos teniszt mutatott be a Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros Anna-Lena Grönefeld és Demi Schuurs kettőse ellen – végül 1 óra és 15 perc alatt 7:5, 6:2-re győzött és a piros jelű kvartett élére állt a kínai Sencsenben zajló tenisz-világbajnokság csoportkörében. Ezzel az utolsó
okt. 30
16:45
Fft: Ladinszky Attila disszidálásának története (She)
Ladinszky Attila disszidálásának érzékenységét az jelentette, hogy korábban a Vasasból – ahol olyan klasszisok is futballoztak, mint Farkas János, Mészöly Kálmán, akik életvitelükkel is hatással voltak a fiatal tehetségre – Liebháber Barna, Visnyei Gyula és Kenderesi István is Nyugatra szökött. A nyomozás világossá tette: a külföldi utakon a csapat
okt. 30
16:47
Mk: a Bkv Előre kapusa élvezte, hogy a Fradi-játékosok lövéseit védhette (She)
Helytállt az NB III-as BKV Előre a Ferencváros elleni labdarúgó Magyar Kupa mérkőzésen, s annak ellenére, hogy 3–1-re kikapott, a játékosok nagyon élvezték a találkozót. Erről a többször is bravúrral védő Palásthy Dávid beszélt az NSO Tv-nek.
okt. 30
16:49
Mk – A Bkv Előre kapusa élvezte, hogy a Fradi-játékosok lövéseit védhette (She)
.
okt. 30
16:51
szenvedélyes motivációs beszéddel állt elő Mascherano (She)
Egyre több helyen felbukkan a nemzetközi sportsajtóban és a közösségi médiában Javier Mascherano, a kínai Hopej China Fortune játékosának beszéde. A Liverpool és a Barcelona 147-szeres argentin válogatott labdarúgója csapatával a kiesés elleni küzdelemben rendkívül fontos csatát vívott a Kuangcsou R&F ellen, ami után a 35 éves Mascherano motivá
okt. 30
16:51
Hajrá, Levente! Megható gesztust tett Szalai Ádám (Ripost)
Alapítványával ahol tud, segít. Igazi ereklyét ajánlott fel árverésre a magyar futballválogatott sztárja.
okt. 30
16:57
Ftc: Orosz Pál szerint elsősorban külföldi kiszemeltekben gondolkodnak (She)
Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója a DIGI Sport napindító műsorában beszélt a kirobbanó formában védő Dibusz Dénesről, a zöld-fehérek átigazolási politikájáról és az Európa-ligáról is.
okt. 30
17:09
Babosék elődöntősek a világbajnokságon (Behaviour)
Második mérkőzését is megnyerte és már elődöntős a címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros a sencseni tenisz WTA-világbajnokságon.
okt. 30
17:11
Hatvan perces magyar csapat (Behaviour)
Második mérkőzésén is jól kezdett, de a végére elfáradt a magyar csapat az U17-es labdarúgó-világbajnokságon az Ausztrália ellen 2-2-re végződött mérkőzésen.
okt. 30
17:21
Atlétika: Hosszú is kiállt a 2023-as vb-ért kampányolók mellett (She)
A 2017-es budapesti vizes világbajnokságon négy érmet, köztük két aranyérmet nyerő Hosszú Katinka hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a Baji Balázs és atlétatársai által létrehozott Facebook-eseményt, melyben a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságért lobbiznak a sportolók. Mint írta, kívánja, hogy minél több magyar sportoló átélhesse azt,
okt. 30
17:27
Karate: korosztályos vb Chilében zavargások közepette (She)
Hogy kik és milyen alapon kerülnek be egy válogatott csapatba, magától értetődően az adott sportág vezetésének döntésétől függ. Mondhatni: alapvetően szakmai kérdés. Ám jóval bonyolultabb az egész – s éppen ez történt a karatésoknál –, amikor arról kell határozni, hogy egyáltalán elinduljon-e a nemzeti együttes az adott világversenyen. Esetünkben a
okt. 30
17:29
Férfi vízi Bl: három forduló után is hibátlan az Osc (She)
Három fordulót követően továbbra is százszázalékos az OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában: az újbudai együttes szerdán a Dinamo Tbiliszi vendégeként diadalmaskodott 14–8-ra.
okt. 30
17:39
Mob: halottak napi megemlékezés a Farkasréti temetőben (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szerdán a Farkasréti temetőben tartotta halottak napi ünnepségét.
okt. 30
17:51
Férfi vízilabda BL - Továbbra is százszázalékos az OSC (Infostart)
Az újbudai együttes szerdán a Dinamo Tbiliszi vendégeként diadalmaskodott 14-8-ra.
okt. 30
17:51
„Ha hívnak, készen állok!” – Bolt erre igent mondana (She)
Újabb sportágban próbálná ki magát Usain Bolt. Az atlétikától való 2017-es visszavonulása után a jamaicai sztár sokáig a labdarúgással kísérletezett, ám most újabb kalandot nézett ki magának – persze csak bizonyos feltételek teljesülése esetén.
okt. 30
17:57
Amiről Hosszú Katinka bajai kislányként álmodott, már mind megvan (Infostart)
A háromszoros olimpiai bajnok úszó már annak is örül, hogy ott lesz a tokiói olimpián, és szeretné, ha ebbe az emberek akár csak egy kicsit is bele tudnának gondolni. Tartja korábbi, nagy visszhangot kiváltott kijelentését is.
okt. 30
17:57
Komoly büntetést kapott az MLSZ-től az Újpest és a Fehérvár is (ATV)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága komoly bírságot szabott ki az Újpestre és a MOL Fehérvár FC-re is az OTP Bank Liga legutóbbi fordulóját követően.
okt. 30
18:03
Női röplabda Bl: a Vasasnál bíznak a főtábla elérésében (She)
A Vasas Óbuda szlovák válogatott játékosa, Mária Kostelanská nehéz találkozóra számít, ugyanakkor bízik a továbbjutásban az albán Partizani Tirana elleni női röplabda Bajnokok Ligája-selejtező csütörtöki visszavágója előtt.
okt. 30
18:05
Mlsz: kétmilliós büntetés a Fehérvárnak, szektorbezárás Újpesten (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Mol Fehérvárt 2 millió, az Újpest FC-t 1 millió forintra büntette meg, utóbbi emellett szektorbezárást is kapott a ZTE elleni bajnokin történtekért.
okt. 30
18:09
Csupasport: Csécsei Zoltán megszenvedte a 24 órás vb-t (She)
Néhány nappal a franciaországi Albiban megrendezett versenyt követően az ezüstérmes magyar válogatott tagjának lábán vér- és vízhólyagok jelzik, mennyire megterhelte szervezetét a futás.
okt. 30
18:33
U17-es vb: „A harmadik meccsen kell bizonyítanunk!” (She)
Mint beszámoltunk róla, kétgólos előnyről játszott döntetlent Ausztráliával a korosztályos magyar válogatott az U17-es labdarúgó-világbajnokságon, így az utolsó csoportmeccsen győznie kell Ecuador ellen a továbbjutáshoz. Preisinger Sándor együttese az első játékrészben Baráth Péter és Zuigeber Ákos góljával közel került a három pont megszerzéséhez,
okt. 30
18:39
Mk: Lovrencsics Gergő korábbi edzője tévedett, mert... (She)
„Még a bajnokikon sem játszunk olyan jól, mint most a Ferencváros ellen” – mondta az NSO Tv-nek Menczeles Iván, a BKV Előre vezetőedzője a számukra 3–1-es vereséggel végződő Magyar Kupa-mérkőzés után. Nemcsak azért várta a találkozót, mert csapata a Fradi ellen méretett meg, hanem azért is, mert hosszú idő után újra találkozhatott egykori futball
okt. 30
18:41
Mk – Lovrencsics Gergő korábbi edzője tévedett, mert... (She)
.
okt. 30
18:57
Ez a hét képe: Maradona trónt kapott kispad helyett, onnan tett csodát (Ripost)
Megtáltosodott az argentin legenda lesajnált csapata. Sztárklub otthonában parádéztak a tanítványai.
okt. 30
19:15
Gyász: elhunyt az első nő, aki olimpiai lángot gyújthatott meg (She)
Norma Enriqueta Basilio az 1968-as nyári olimpián gyújtotta meg az olimpiai lángot, ő volt az első nő, akinek ez a megtiszteltetés jutott. A mexikóvárosi játékokon három futószámban induló Basiliót 71 éves korában érte a halál.
okt. 30
19:21
Német Kupa: Willi Orbán gólban játszott szerepet, majd megsérült (She)
Az RB Leipzig magyar válogatott játékosa, Willi Orbán előbb nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapata megszerezze a vezetést, majd megsérült a Wolfsburg elleni Német Kupa-mérkőzésen. A 26 esztendős védőt már a 26. percben le kellett cserélni, Stefan Ilsanker állt be a helyére.
okt. 30
19:23
Tipsport Liga: 0–5 – simán elbántak a Jegesmedvék a Mikulással (She)
A DVTK Jegesmedvék kiütéses győzelmet értek el a szlovákiai bázisú jégkorongbajnokság, avagy a Tipsport Liga sereghajtója, a Liptovsky Mikulás otthonában.
okt. 30
19:27
Komoly büntetést kapott az Újpest és a Fehérvár is (Infostart)
Millióik bánták a csapatoknak a szurkolói rendbontásokat, valamint a szabálytalan rendezést.
okt. 30
19:27
Birkózás: Kuramagomedov ötödik a budapesti U23-as vb-n (She)
A budapesti U23-as birkózó-világbajnokság harmadik napjának magyar szempontból legrangosabb csatáját a szabadfogású Kuramagomedov Murad (74 kg) vívta a mongol Bjambadorzs Bat Erdene ellen súlycsoportja egyik bronzmérkőzésén.
okt. 30
19:33
Női kosár Ek: a Dvtk egyetlen ponttal, a véghajrában kapott ki (She)
A CEKK Cegléd egy negyedig nagyon jól állt az Olympiakosz otthonában, aztán viszont a görögök érvényesítették a papírformát a női kosárlabda Európa-kupa G-csoportjának 3. fordulójában. Az Aluinvent DVTK drámai körülmények között, a dudaszó pillanatában esett hárompontos kosárral 72–71-re kapott ki a vendég francia Basket Landes csapatától. A Szeksz
okt. 30
19:39
Férfi vízi Bl: könnyen győzött a továbbra is hibátlan Ftc (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a B-csoportban érdekelt Ferencváros továbbra is őrzi hibátlan mérlegét, miután hatgólos győzelmet aratott a spanyol CN Terrassa fölött. A 17–11-re nyerő zöld-fehérek legeredményesebbje Zalánki Gergő volt négy góllal.
okt. 30
19:41
Úszás: vb-ezüstérmes csatlakozott Tusup csapatához (She)
Újabb úszó csatlakozott Shane Tusup csapatához: a 2017-es budapesti világbajnokságon 800 méter gyorson ezüstérmes lengyel Wojciech Wojdak is az amerikai edzővel, Hosszú Katinka korábbi férjével és trénerével készül a tokiói olimpiára.
okt. 30
19:51
Sakkcsapat Eb: a férfiak remiztek, a nők kikaptak (She)
A magyar férfi válogatott döntetlent játszott, a női kikapott szerdán a grúziai Batumiban zajló 22. sakkcsapat Európa-bajnokságon.
okt. 30
19:57
Férfi kosár Ek: tizennégy pontos Körmend-siker a Legia ellen (She)
Az első negyed után fordított és végül 14 pontos győzelmet aratott az Egis Körmend a lengyel Legia Warszawa ellen a férfi kosárlabda Európa-kupa csoportkörének második fordulójában.

Keresés