2019. október 30. szerda

okt. 30
20:33
Tíz gól, Liverpool-diadal és az év egyik legjobb meccse az Anfielden! (She)
Az angol labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében rendkívül szórakoztató, emlékezetes mérkőzést játszott az Anfielden a Liverpool és az Arsenal: a hazaiak a 94. percben mentették Divock Origi góljával 5–5-re a találkozót, majd 5–4-re megnyerték a tizenegyespárbajt, így bejutottak a legjobb nyolc közé. Az Aston Villa 2–1-gyel búcsúztatta a Wolvest.
okt. 30
20:35
Mk: a Kaposvár is továbbjutott – emberhátrányban, 93. perces góllal (She)
Utolsó NB I-es csapatként a Kaposvár is továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupában, mivel Nagy Richárd hosszabbításban szerzett góljával 1–0-ra legyőzte idegenben a másodosztályú Tiszakécskét a két csapat szerda esti, a legjobb 32 közé jutásért rendezett mérkőzésén.
okt. 30
20:45
Jégkorong Mk: az Ute a Dunaújváros, a Deac a Hk Budapestet búcsúztatta (She)
Az UTE hazai pályán 5–5-s döntetlent játszott a remekül hajrázó Dunaújvárosi Acélbikák ellen, ám így is magabiztosan jutott tovább a jégkorong Magyar Kupa 1. fordulójából. A DEAC az edzőváltását épp ma bejelentő Hokiklub Budapesttel végzett döntetlenre – s jutott így is a következő körbe.
okt. 30
20:51
Női kézi Mk: az egriek búcsúztatták a Békéscsabát (She)
A női kézilabda NB I/B Keleti csoportját vezető Eszterházy SC döntetlent játszott az első osztályú Békéscsabával a Magyar Kupa 3. fordulójában, ezzel pedig a versenykiírás értelmében kiharcolta a továbbjutást.
okt. 30
21:03
Női kézi Mk: az egriek búcsúztatták a Békéscsabát (She)
A női kézilabda NB I/B Keleti csoportját vezető Eszterházy SC döntetlent játszott az első osztályú Békéscsabával a Magyar Kupa 3. fordulójában, ezzel pedig a versenykiírás értelmében kiharcolta a továbbjutást.
okt. 30
21:05
Meglepetés Londonban: továbbjutást ért az MU-nak a Rashford-dupla (She)
Az angol labdarúgó Ligakupa negyedik fordulójában a Chelsea a Manchester Uniteddel csap össze a negyeddöntőbe jutásért. A továbbjutásról egy mérkőzés dönt a Stamford Bridge-en. Kövesse velünk a meccs alakulását élő, szöveges közvetítésünkben.
okt. 30
21:15
Férfi röpi Nb I: a Pénzügyőr legyőzte az U-válogatottat (She)
A Pénzügyőr SE 3:0-ra legyőzte a magyar utánpótlás-válogatottat Dabason a férfi röplabda NB I szerdai mérkőzésén.
okt. 30
21:17
La Liga: betalált a volt újpesti, a Sociedad nem érte utol a Barcát (She)
A Valencia és a Sevilla összecsapása 1–1-es döntetlennel zárult a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 11. fordulójának rangadóján.
okt. 30
21:19
Férfi vízi Ek: négygólos előnyt szerzett a ZF-Eger otthon (She)
A férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a ZF-Eger nagy lépést tett az elődöntős szereplés kiharcolása felé, miután 12–8-ra legyőzte a francia bajnok Strasbourgot hazai medencében.
okt. 30
21:21
Serie A: nem bírt egymással a Napoli és az Atalanta (She)
Az olasz élvonalbeli bajnokság, a Serie A 10. fordulójának szerda kora esti mérkőzésén a 4. helyet elfoglaló Napoli az Atalantát fogadta, és igazán fordulatos 90 percet követően 2–2-es döntetlent ért el.
okt. 30
21:21
La Liga: Real Madrid–Leganés élőben az Nso-n! (She)
A spanyol La Ligában szerdán este a Real Madridra összpontosul a figyelem, Kövesse ön is onlive közvetítésünk segítségével a Leganés elleni bajnokit!
okt. 30
21:27
Topolya: érvényesült a papírforma Belgrádban (She)
Nem állt be védekezni, felvállalta a nyílt sisakos játékot a Topolyai Sport Club a szerb Szuper Liga 14. fordulójában a címvédő és éllovas Crvena zvezda vendégeként, amely 3–1-re győzött a topolyai együttes ellen.
okt. 30
21:39
Férfi vízi Ek: négygólos előnyben az Eger; csúnya verést kapott a Miskolc (She)
A férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a ZF-Eger nagy lépést tett az elődöntős szereplés kiharcolása felé, miután 12–8-ra legyőzte a francia bajnok Strasbourgot hazai medencében. A Miskolc az olasz Brescia otthonába látogatott, ám a vizitben nem volt túl sok öröme: 17–10-re nyertek az olaszok.
okt. 30
21:41
Női Bl: Marozsán csapattársa történelmet írt, a Lyon és a Wolfsburg is a nyolc között (She)
Jakabfi Zsanett csapata, a VfL Wolfsburg, Marozsán Dzsenifer együttese, a címvédő Olympique Lyon, valamint a Bayern München és a legutóbb döntős FC Barcelona is kettős győzelemmel jutott be a legjobb nyolc közé a női labdarúgó Bajnokok Ligájában.
okt. 30
21:45
Real: Nem könnyű Cr után viselni ezt a mezt – Hazard (She)
Eden Hazard, a Real Madrid nyári sztárigazolása a Real Madrid TV-nek elárulta, nem könnyű a vállán cipelni azt a terhet, amelyet a Cristiano Ronaldo által is hordott hetes mez viselése helyez rá.
okt. 30
21:47
Férfi kézi Bl: a Barca biztosan nyert Flensburgban (She)
A Barca hét góllal nyert a Flensburg otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában, a Szegedet is magában foglaló nyolcasban. A sikernek köszönhetően a spanyol csapat tíz ponttal az élre állt.
okt. 30
22:03
Szlovák Kupa: 11-esekkel a nyolc között a Dac (She)
A DAC a gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyesekkel múlta felül a Spartak Trnavát a Szlovák Kupa nyolcaddöntőjében.
okt. 30
22:09
Négygólos előnyben az Eger (Infostart)
A Miskolc viszont jelentős hátrányba került a vízilabda Eurokupa negyeddöntőjében.
okt. 30
22:09
Tenisz: Nadal és Djokovics is a 16 között Párizsban (She)
Novak Djokovics, Rafael Nadal, Dominic Thiem és Sztefanosz Cicipasz is bejutott a legjobb 16 közé az év utolsó ATP 1000-es versenyén, a párizsi kemény pályás Masters-tenisztornán.
okt. 30
22:15
Hollandia: Advocaat lett a Feyenoord vezetőedzője (She)
Dick Advocaatot nevezte ki vezetőedzőnek a Feyenoord labdarúgócsapata. Elődje, Jaap Stam hétfőn mondott le.
okt. 30
22:33
Férfi kosár Bl: nagyot hajrázott, a végén mégis kikapott a Falco (She)
A Szombathely egy ponttal, 70–69-re kikapott a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában. A Falco nagy hajrával az utolsó negyedben háromszor is fordított, ám az utolsó szó a Zaragozáé volt.
okt. 30
22:57
Német Kupa: Brandt-dupla, a Dortmund kiejtette a Gladbachot (She)
2–1-re legyőzte a Borussia Mönchengladbachot, ezzel továbbjutott a Német Kupában a Borussia Dortmund. A hazaiak nyerőembere Julian Brandt volt, aki két gólt szerzett a találkozón.
okt. 30
22:59
Angol Ligakupa: őrült meccsen ment tovább a Liverpool (She)
Az angol labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében rendkívül szórakoztató, emlékezetes mérkőzést játszott az Anfielden a Liverpool és az Arsenal: a hazaiak a 94. percben mentették Divock Origi góljával 5–5-re a találkozót, majd 5–4-re megnyerték a tizenegyespárbajt, így bejutottak a legjobb nyolc közé. Az Aston Villa 2–1-gyel búcsúztatta a Wolvest.
okt. 30
23:09
Serie A: Cristiano Ronaldo mentette meg a Juventust (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának legnagyobb hőstettét talán a Roma hajtotta végre, amelyik 10 emberre játszva aratott fölényes győzelmet az Udinese otthonában, míg a legkevésbé elismerésre méltó teljesítményt a Juventus mutatta be, amely majd egy félidőt játszott emberelőnyben a 17. helyen álló Genoa ellen, de csak a 96. pe
okt. 30
23:11
Angol Ligakupa: Rashford-dupla és MU-továbbjutás a Chelsea ellen (She)
Az angol labdarúgó Ligakupa negyedik fordulójában a Manchester United 2–1-re győzött a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en, ezzel bejutott a sorozat negyeddöntőjébe. A manchesterieknél Marcus Rashford duplázott: az MU 10-ese előbb büntetőből talált be, csodás szabadrúgása pedig továbbjutást is eredményezett.
okt. 30
23:13
U17-es vb: az oranje a kiesés szélén; Franciaország továbbjutott (She)
Hollandia őrült hajrában 3–1-re kikapott Szenegáltól, ezzel két fordulót követően még nincs pontja a Brazíliában zajló U17-es labdarúgó-világbajnokság D-csoportjában. Mivel a hollandokat korábban legyőző Japán döntetlent játszott az Egyesült Államokkal. Franciaország szintén 3–1-re győzött – a C-csoport rangadóján Dél-Koreát múlta felül, és biztosa
okt. 30
23:15
Serie A: Cristiano Ronaldo mentette meg a Juventust (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának legnagyobb hőstettét talán a Roma hajtotta végre, amely 10 emberre játszva aratott fölényes győzelmet az Udinese otthonában, míg a legkevésbé elismerésre méltó teljesítményt a Juventus mutatta be, amely majd egy félidőt játszott emberelőnyben a 17. helyen álló Genoa ellen, de csak a 96. perc
okt. 30
23:17
La Liga: öt gólt lőve nyert a Real Madrid (She)
A papírformának megfelelően a Real Madrid fölényes győzelmet aratott a kiesés ellen harcoló Leganés ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a La Liga 11. fordulójában.
okt. 30
23:39
Mk: Békéscsabára utazik a Fradi – a 8. forduló teljes párosítása! (She)
Szerda késő este az M4 Sport stúdiójában elkészítették a labdarúgó Magyar Kupában a főtábla 3. fordulójának párosítását: a legjobb 16 közé jutásért többek között Békéscsaba–Ferencváros, MTK–DVTK és ETO FC Győr–Mezőkövesd meccseket rendeznek.
okt. 30
23:57
Gólparádé a kupában; megvan Babosék elődöntője (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Keresés