2019. október 31. csütörtök

okt. 31
14:21
Camp Nou, Groupama Aréna, Boca–River – az amerikai hölgy fél év alatt „mindent” látott (She)
Sokunk fejében végigfuthatott már, hogy ha milliomosok lennénk, nyakunkba vennénk a világot, és elutaznánk minden olyan helyre, ami a bakancslistánkon szerepel. Nos, egy amerikai nő a tettek mezejére lépett: az elmúlt fél évben három kontinens 13 országának 44 stadionjában 60 sporteseményt, többnyire futballmérkőzéseket tekintett meg. Utazását az I
okt. 31
14:27
F1: Ez a pálya feküdhet nekünk – Vettel bizakodó Austin előtt (She)
Egy héttel a Mexikói Nagydíj után a texasi Austinban csap össze a Formula–1 mezőnye. A hétvégi verseny előtt Sebastian Vettel latolgatta a Ferrari esélyeit, és magabiztosan nyilatkozott a soron következő versenyről.
okt. 31
14:29
Wta-vb: Barty és Bencic bejutott az elődöntőbe (She)
Az első helyen kiemelt, világelső ausztrál Ashleigh Barty két játszmában, másfél óra alatt legyőzte Petra Kvitovát a Sencsenben zajló női tenisz-világbajnokságon, és bejutott az elődöntőbe. A másik csütörtöki egyes mérkőzést Kiki Bertens a második játszma elején feladta Belinda Bencic ellen, így a Vörös-csoportból utóbbi került másodikként az e
okt. 31
14:39
Válogatott: Orbánnak két hetet kell kihagynia – Cardiffban ott lehet (She)
Mint beszámoltunk róla, Willi Orbánt az RB Leipzig Wolfsburg ellen megnyert Német Kupa-találkozóján kellett kényszerűségből lecserérlni, a csütörtöki vizsgálatok alapján viszont megúszta a súlyos sérülést, várhatóan két hetet kell „csak” kihagynia.
okt. 31
14:51
Fontos hír Willi Orbán állapotáról (Infostart)
Várhatóan pályára léphet a Wales elleni, november 19-én sorra kerülő sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőn Willi Orbán, a magyar labdarúgó-válogatott védője.
okt. 31
15:21
Női Nb I: az Ftc kiütéses győzelmet aratott Győrben (She)
A Ferencváros 7–0-s győzelmet aratott Győrben a női labdarúgó NB I 9. fordulójának csütörtöki nyitó mérkőzésén.
okt. 31
15:45
Csupasport: a Tisza hőse – aki zsákszámra szedi a szemetet (She)
Párdy Bence élete egy csapásra megváltozott, amikor július elején az addigi munkáját otthagyva leköltözött a Tiszához, és azóta a napjait annak szenteli, hogy minél nagyobb területet tisztítson meg a szeméttől.
okt. 31
15:45
Peking 2022-ben újra elbűvöli a világot (Azenpenzem)
Tudjuk, hogy Kína már régóta nem az a zárt világ, ami még néhány évtizede is volt, tegnap pedig Budapesten kaput nyitott a 2022-es pekingi téli olimpiára is.
okt. 31
15:57
Óriási veszteség, elhunyt a nagy reformer (Ripost)
Rengeteget köszönhetnek az elhunyt sportvezetőnek a jégkorongozók.
okt. 31
15:59
Atyaég, a frászt hozta Marco Rossira a válogatott védője (Ripost)
Orbán Willi sérülést szenvedett csapata legutóbbi meccsén, és azóta aggódtak az állapotáért.
okt. 31
16:03
Megoldották a feladatot (Azenpenzem)
Nem történt meglepetés, a magyar élvonal valamennyi csapata továbbjutott a Magyar Kupa hetedik fordulójában. A két végpont a Puskás Akadémia és a Budapest Honvéd szereplése volt.
okt. 31
16:15
Rashford elfelejtette, milyen rendezvényen van (She)
Kicsit összezavarodott Marcus Rashford, a Manchester United játékosa a Chelsea elleni Ligakupa-mérkőzés után. A két gólt szerző angol válogatott játékosnak a továbbjutáshoz és az (akkor még másnapi) október 31-i születésnapjához is gratulált a riporter, ám a ma 22 éves labdarúgó valamiért úgy emlékezett, Ligakupa-meccs helyett bajnoki mérkőzésen va
okt. 31
16:57
F1: a Mercedesnek édesebb a siker az időmérős pofonok után (She)
A Mercedes a július végi F1-es Német Nagydíj óta nem szerzett pole pozíciót, a legutóbbi három versenyen mégis kivétel nélkül győzelmet aratott. A német gárda csapatfőnöke, Toto Wolff elmondta, az időmérőn elszenvedett pofonok után sokkal édesebb számukra a siker.
okt. 31
16:59
Tenisz: Djokovics továbbjutott, Thiem és Zverev kiesett Párizsban (She)
A múlt heti bécsi viadalon győztes Dominic Thiem két sima szettben kikapott csütörtökön a bolgár Grigor Dimitrovtól, így a nyolcaddöntőben véget ért a menetelése az 5.8 millió euró (1.8 milliárd forint) összdíjazású, párizsi kemény pályás férfi tenisztornán. Novak Djokovics két játszmában nyert, így bejutott a negyeddöntőbe.
okt. 31
17:09
Eb 2020: különleges mezben az angolok a következő selejtezőn (She)
Különleges mezben lépnek pályára az angol labdarúgó-válogatott játékosai november 14-én, a Montenegró elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőn, amely a nemzeti csapat történetének 1000. fellépése lesz.
okt. 31
17:15
Kosár Bl: a Falco kapitánya szerint amit elterveztek, valóra váltották (She)
Váradi Benedek, a Falco férfi kosárlabdacsapatának játékosa társaival együtt megérezte a győzelem illatát Zaragozában a BL-mérkőzésen. Bár megérdemelték volna, hogy nyerjenek, a hátvéd véleménye szerint az ellenfél is megdolgozott a sikerért.
okt. 31
17:27
Tollaslabda: három magyar a női nyolcaddöntőben Budaörsön (She)
Három magyar jutott a legjobb 16 közé a nők egyéni versenyében csütörtökön a 44. Yonex magyar nyílt tollaslabda-bajnokságon.
okt. 31
17:51
F1: rábólintottak a szabálymódosításokra, hatalmas változások jönnek (She)
Elfogadta a Motorsport Világtanács a Liberty Media és a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) terveit, amellyel 2021-től új korszak kezdődhet a Formula–1-ben. A szabálymódosításokat csütörtökön ismertették Austinban.
okt. 31
17:51
Willi Orbán várhatóan pályára léphet a Wales-Magyarország meccsen (Azenpenzem)
.
okt. 31
18:03
Zűrös viszony? Madridi kapcsolatairól vallott a Barca sztárja (Ripost)
Gerard Piqué elárulta, milyen viszonyt ápol a Real Madrid labdarúgóival.
okt. 31
18:33
Sakkcsapat Eb: a férfiak és a nők is kikaptak Grúziában (She)
A magyar férfi és női válogatott is vereséget szenvedett csütörtökön a 22. sakkcsapat Európa-bajnokságon a grúziai Batumiban.
okt. 31
18:33
Ebben a meccsben minden benne volt, amiért a kupát szeretni lehet (888.hu)
Egy igazi kupameccsnek –akár a pályán, akár a lelátón–mindig más hangulata van, mint egy bajnokinak.
okt. 31
18:51
Real: „Ha meg kell halnom, meghalok” – megrázó vallomás Marcelótól (She)
Marcelo, a Real Madrid négyszeres Bajnokok Ligája-győztes klasszisa rámutatott arra, hogy néha még az élsportolók is csak nagy nehézségek árán küzdenek meg az elképesztő nyomással. A 31 éves balhátvéd a 2018-as BL-döntőre emlékezett vissza, amelyen a Liverpool volt a királyiak ellenfele, ám ő – a leírása alapján – pánikrohammal küzdött.
okt. 31
19:09
Anglia: Balogh nem játszhat, ellentmondásos hírek Nagyról (She)
Balogh Norbert jelen állás szerint nem játszhat a Hull City Fulham elleni vendégjátékán szombaton az angol másodosztályban. Nagy Ádámról ellentmondásos információkat közölt a Bristol City, de ezen a héten valószínűleg még ő sem játszik.
okt. 31
19:15
Nfl: eddig Russell Wilson az Mvp, a Patriotsé az Év védője (She)
Lement az első két hónap a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es idényéből, így a hátralévő kettő előtt ideje áttekinteni, kik hogyan teljesítenek, kik lennének a kategóriák díjazottjai, ha most érne véget az idény.
okt. 31
19:21
Női röpi Bl: történelmet írt, főtáblás a Vasas Újbuda! (She)
A Vasas Óbuda női röplabdacsapata feljutott a Bajnokok Ligája főtáblájára: a magyar együttes a selejtező csütörtöki visszavágóján 3:0-ra nyert a Partizani Tirana otthonában, így – miután az első mérkőzésen három játszmában nyert – kettős győzelemmel lépett túl albán ellenfelén.
okt. 31
19:33
Női röpi Bl: történelmet írt, főtáblás a Vasas Óbuda! (She)
A Vasas Óbuda női röplabdacsapata feljutott a Bajnokok Ligája főtáblájára: a magyar együttes a selejtező csütörtöki visszavágóján 3:0-ra nyert a Partizani Tirana otthonában, így – miután az első mérkőzésen három játszmában győzött – kettős győzelemmel lépett túl albán ellenfelén.
okt. 31
19:39
Női röplabda Bajnokok Ligája - Főtáblás a Vasas (Infostart)
A Vasas Óbuda feljutott a női röplabda Bajnokok Ligája főtáblájára, miután a selejtező második fordulójának visszavágóján 3-0-ra nyert az albán Partizani Tirana otthonában.
okt. 31
19:45
Román Kupa: a Sepsi bejutott a legjobb nyolc közé (She)
A Román Kupában vágott vissza a tíz nappal ezelőtti bajnoki vereségért az Astra Giurgiu csapatának a Sepsi OSK, a székelyföldi csapat idei legjobb játékával gólokban gazdag mérkőzésen jutott be a negyeddöntőbe.
okt. 31
19:47
U21: újabb meccs a Puskásban, Gera edzőként is visszatér! (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint az U21-es válogatott a Puskás Arénában lép pályára november 18-án.
okt. 31
20:09
Légiósok: Dzsudzsák szűk negyedóra alatt duplázott (She)
Megszerezte második győzelmét az arab emírségekbeli bajnokságban az al-Ittihad Kalba, amely Dzsudzsák Balázs duplájának köszönhetően 2–1-re legyőzte a Bani Jaszt.
okt. 31
20:15
U17-es vb: „Gyors passzok helyett körülményesek voltunk” (She)
Meglehetősen sűrű napja volt a pénteki, Ecuador elleni csoportmeccsre készülő korosztályos magyar válogatottnak. A reggeli után a FIFA hivatalos tévécsatornája forgatott a csapat szállásán, ezt követően pedig taktikai megbeszélés, majd tanulószoba szerepelt a programban. Utóbbira egyszerű a magyarázat: hiába beszélünk világbajnokságról, a kere
okt. 31
20:21
Birkózás: Nagy Bernadett ötödik az U23-as vb-n (She)
A budapesti U23-as birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján az idei junior Európa-bajnok Nagy Bernadett (76 kg) a vigaszágon 10–0-s technikai tussal verte a török Özbegét, s ezzel kivívta a jogot a tajvani Huj Csang elleni bronzmérkőzésre. Az Újpest 18 éves tehetsége egy intéssel, majd egy szép mögé kerüléssel 3–0-ra vezetett a második menet
okt. 31
20:27
Női kézi Nb I: megszerezte első pontját a Szise (She)
A női kézilabda NB I csütörtöki mérkőzésén megszerezte első bajnoki pontját a Szent István SE, amely Scheffer Zsanett utolsó másodperces góljával egyenlített a Vác ellen Monoron.
okt. 31
20:39
Rb Leipzig: Gulácsi cseréje elszerződne, de nem engedik (She)
Bár az RB Leipzig Wolfsburg elleni szerdai kupamérkőzésén lehetőséget kapott a kapuban a svájci Yvon Mvogo, a kapus elégedetlen a sorsával, és azt kéri klubjától, hogy adja el – de hiába, a lipcsei klubvezetőség megtartaná januárban is.
okt. 31
21:03
Erste Liga: kétszer vezetett a Vasas, de kikapott hazai pályán (She)
A Vasas kétszer is vezetett a Corona Brasov ellen a jégkorong Erste Liga csütörtöki mérkőzésén, a harmadik harmadban azonban mindkét gólt a brassóiak szerezték, ezzel elvitték a három pontot Budapestről.
okt. 31
21:09
La Liga: hiába a hajrábeli egyenlítés, a 95. percben döntött az Eibar (She)
Hiába egyenlített a Villarreal a 88. percben az Eibar vendégeként, a hazaiak a 95. percben szerzett góllal megnyerték a találkozót a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 11. fordulójának csütörtöki játéknapján. A másik kora esti mérkőzésen a Mallorca 2–2-es döntetlent játszott az Osasunával.
okt. 31
21:12
Dzsudzsák remekelt, hálás lehet neki a csapata (Ripost)
Remek teljesítményt nyújtott a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
okt. 31
21:15
Röplabda: sima kaposvári győzelem a női Extraligában (She)
A Kaposvár könnyedén nyert otthon a Jászberény ellen a női röplabda NB I csütörtöki mérkőzésén.
okt. 31
21:27
Futsal Nb I: nem bírt egymással a Dunaferr és a Nyírgyulaj (She)
Döntetlent játszott egymással a Dunaferr és a Nyírgyulaj a futsal NB I 8. fordulójának nyitó mérkőzésén.
okt. 31
21:27
Lebénult a háromszoros olimpiai bajnok sportoló (ATV)
Mellkastól lefelé nem tud mozogni Pete Reed.
okt. 31
22:09
Női vízilabda Bl: egy gólt kapott első meccsén a Bvsc (She)
Fölényes, 24–1-es győzelemmel kezdte a női vízilabda Euroliga első selejtezőkörét a BVSC: a magyar csapat a Kosicét ütötte ki csütörtökön.
okt. 31
22:15
Női kosár Euroliga: első vereségét szenvedte el a Sopron (She)
A Sopron 64–58-ra kikapott a Girona otthonában a női kosárlabda Euroliga B-csoportjának harmadik fordulójában.
okt. 31
22:33
Légiósprogram: Rb Leipzig–Mainz; Aek Athén–Atromitosz (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
okt. 31
22:39
F1: a csapatok saját színeikben mutogatják a 2021-es autót (She)
A Formula–1 vezetői csütörtökön az Egyesült Államokban bemutatták a 2021-es versenyautó koncepcióját, és megerősítették, hogy biztosan bevezetik az autókra vonatkozó új előírásokat a 2021-es idényben. Néhány csapat már meg is rajzolta saját festésével a jövő F1-es autóját.
okt. 31
22:41
szép gesztussal dobta fel a kísérő napját Bellerín (She)
Apró, de kedves gesztussal segített a kísérőfiún Héctor Bellerín, az Arsenal játékosa a Liverpool elleni Ligakupa-mérkőzés előtt. A spanyol játékos észrevette, hogy a fiú fázik, így még a folyosón ráadta a melegítőfelsőjét.
okt. 31
22:57
U17-es vb: Spanyolország és Paraguay már nyolcaddöntős (She)
Az U17-es labdarúgó-világbajnokság E-csoportjában Spanyolország 5–1-re legyőzte Tádzsikisztánt, az F jelű kvartettben pedig Paraguay 7–0-ra diadalmaskodott a Salamon-szigetek ellen.
okt. 31
22:59
Serie A: szabadrúgásgóllal szenvedte ki a győzelmet a Milan (She)
A Milan a csereként beálló Suso szabadrúgásgóljával 1–0-ra legyőzte a SPAL-t az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) hétközi, 10. fordulójának záró mérkőzésén.

Keresés