2019. április 15. hétfő

ápr. 15
0:00
Történelmet ír a magyar birkózónő (Blikk)
Történelmet írt Barka Emese (29), a Vasas női birkózója a romániai Európa-bajnokságon. Barka az 57 kg-os súlycsoportban aranyérmet szerzett, ezzel a női szakág első eddigi Eb-győzelmét érte el. Az angyalföldiek sportolója a fináléban az ukrán Tetjana Kitet (24) győzte le.
ápr. 15
0:04
Elmaradt a Juventus bajnokavatása (Blikk)
Ha nem botlik a Napoli vasárnap a Chievo vendégeként, akkor jövő szombaton hazai pályán lehet bajnok a Juventus. A torinóiak szombaton meglepetésre 2-1-re kikaptak a SPAL vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
ápr. 15
0:08
Tom Bradynek változtatni kell (Blikk)
Kényszerű változtatás előtt áll Tom Brady, a New England Patriots irányítója. A tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) és a játékosok szakszervezete (NFLPA) 2015 óta közösen teszteli a sportolók által elérhető sisakokat, és 2018-ban elkészítették a tiltott, tűrt és támogatott fejvédők listáját.
ápr. 15
0:12
Lezuhant egy szurkoló a lelátóról: közleményt adtak ki az újpesti ultrák (Blikk)
Közleményt tettek közzé az újpesti ultrák a kerítésről lezuhanó szurkoló balesete után.
ápr. 15
0:16
Férfi kézilabda Eb-selejtező: Lékai Máté időn túli hétméteresével mentettek pontot a magyarok az oroszok ellen (Blikk)
Érd - A magyar férfi kézilabda-válogatott 23-23-as döntetlent játszott Oroszországgal az Európa-bajnoki selejtezősorozat negyedik fordulójában, vasárnap Érden, ezzel újabb nagy lépést tett a továbbjutás, egyben a csoportelsőség felé.
ápr. 15
0:20
Hosszú Katinka két újabb aranyat húzott be (Blikk)
Stockholm - Hosszú Katinka vasárnap két számban tudott nyerni a stockholmi nemzetközi úszóversenyen, amelyen így már öt éremnél, közte négy aranynál jár.
ápr. 15
0:24
Pat Cortina, a kapitány, aki a női hokisokkal is csodát tett (Blikk)
Óriási siker! A magyar női jégkorong-válogatott utolsó mérkőzését 2-1-re megnyerte Ausztria ellen a női divízió I/A világbajnokságon, így az első helyen, aranyérmesként jutott fel a 2020-as A csoportos kanadai világbajnokságra.
ápr. 15
3:12
Újabb részletek a lelátóról lezuhant Újpest-szurkoló balesetéről (Blikk)
Majdnem tragédiával végződött egy gólöröm a Mol Vidi–Újpest NB I-es labdarúgó-mérkőzésen. A tabellán második fehérváriak 2-1-re nyerték a találkozót, ezzel eldőlt, hogy a 29. fordulóban még biztos nem dönt az aranyéremről a Ferencváros–Vidi találkozó. Az Újpest egyenlítő gólját Zsótér Donát (23) szerezte, ám miközben ünnepeltek, egy fővárosi drukke
ápr. 15
6:54
Mls: ügyes Németh-gólpassz, óriási Sallói-kapufa (She)
Németh Krisztiánnal a kezdőcsapatában 2–2-es döntetlent ért el a Sporting Kansas City hazai pályán a New York Red Bulls ellen az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságának (MLS) vasárnapi játéknapján.
ápr. 15
7:18
Nba: lehengerlő első félidővel jelentkezett be a Milwaukee (She)
A Milwaukee, a Boston, a Houston és a Portland is hazai győzelemmel kezdte vasárnap az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszását. A Houston és a Milwaukee valósággal kiütötte ellenfelét, utóbbi már az első félidőben 70 pontig jutott a Detroit ellen – a csapatnak ennél jobb első félideje csak egyszer, 1970-ben volt a rájátszás
ápr. 15
7:21
Fradi, Vidi: továbbra is nyolc (Azenpenzem)
A győzelemért ugyanúgy három pont jár, a Ferencváros mégis fontosabb sikert aratott, mint a Mol Vidi a labdarúgó NB I 28. fordulójában.
ápr. 15
7:21
Női hoki-vb: Kérdéses Cortina sorsa (BorsOnline)
Május 1-jétől a német Wolfsburgot irányítja.
ápr. 15
7:24
Nhl: egy mérkőzésre a továbbjutástól a Blue Jackets (She)
A két idegenbeli győzelem után hazai pályán is nyerni tudott a Columbus Blue Jackets az alapszakaszt győzelmirekord-beállításával megnyerő Tampa Bay Lightning ellen az NHL rájátszásának vasárnapi játéknapján, így egy lépésre van a továbbjutástól.
ápr. 15
7:30
Kirúgják a Herthától Dárdai Pált? (Blikk)
A német Sport Bild információja szerint a Hertha BSC csapata hamarosan elköszön vezetőedzőjétől, Dárdai Páltól.
ápr. 15
8:18
Kulisszatitkok, kibeszélték a magyar hokis lányok a sikerkapitányt (Ripost)
Pat Cortina újabb csodát tett Magyarországon. A kanadai-olasz szakember a férfi jégkorong-válogatott után a nőkkel is elérte ugyanazt a sikert, feljutott velük az elitbe, a világ legjobb csapatai közé.
ápr. 15
8:24
Kiütéssel nyitotta a rájátszást a Bucks és a Rockets (She)
Látványos játékkal és tükörsima győzelemmel nyitotta az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) idei rájátszását az alapszakaszt megnyerő Bucks, illetve a bajnokesélyes Houston, a Pacers 74 pontot tudott kiszenvedni Bostonban, az OKC pedig száz alatt maradt Portlandben – mutatjuk, hogy mi történt a playoff második játéknapján.
ápr. 15
8:30
óriási balhé, a Pool játékosa ráfújta az orrát Hazard-ra? (She)
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool 2–0-ra legyőzte a Chelsea-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában. A meccs után azonban nem csak a gólokról beszéltek a szurkolók…
ápr. 15
8:36
Hátsó füves: csata a Gyimesekben – falusi futball Erdély keleti határán (She)
Erdélyi vidékeket járva folytatjuk a Hátsó füves sorozatot. Először a lenyűgöző szépségű Gyimesi-szorosba, a magyar gyökerei, hagyományai megőrzéséért küzdő Gyimesbükkbe utazunk, a Hargita megyei bajnokság II. osztályában szereplő helyi csapat Gyimesfelsőlok elleni rangadójára.
ápr. 15
8:39
Mercedes: Veszélyes vizekre tévedt a Ferrari a csapatutasítással (m4sport.hu)
Megérti a Ferrari helyzetét Toto Wolff a csapatutasítások dilemmájában, ám úgy érzi, komoly problémába tenyereltek ezzel.
ápr. 15
8:54
Érdekes meccset játszik ma a Real Madrid - sport a tévében (Infostart)
A Leganés vendége lesz ma a Real Madrid, de a Premier League, a Bundesliga és a SerieA rajongói is láthatnak ma izgalmas mérkőzéseket. A labdarúgáson kívül lesz ma egyebek mellett tenisz, úszás és röblabda.
ápr. 15
8:54
Férfi kézi Eb-sel.: „Csak az orosz edzőt hallottam, kemény szidást kaptak” (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 23–23-as döntetlent játszott az oroszokkal Érden Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink ötgólos hátrányban is voltak a második félidőben, Lékai Máté időn túli hétméteressel egyenlített. A találkozó után a Spanyolországban légióskodó Ligetvári Patrikkal beszélgetett az NSO Tv stábja.
ápr. 15
8:56
Ligetvári Patrik – Csak az orosz edzőt hallottam, kemény szidást kaptak (She)
.
ápr. 15
9:09
A fiatalok bizonyítottak a birkózó Eb-n – de azt is, még nem klasszisok (m4sport.hu)
A kötöttfogásúak Szilvássí érmével hozták az alapcélkitűzést.
ápr. 15
9:21
Dárdai Pált a Fradi korábbi edzője miatt meneszthetik (Ripost)
A Hertha sorozatban ötödik vereségét szenvedte el a hétvégén, ezúttal a Hoffenheimtől kapott ki 2-0-ra.
ápr. 15
9:23
Új információk, újra kellett éleszteni a magyar szurkolót? (Ripost)
Komoly tragédia is történhetett volna az NB I-es focibajnokin. Az újpesti klub is megszólalt.
ápr. 15
9:36
Eurofutball: itt az 53. bajnoki címük, közel az Európa-rekord (She)
A svájci Young Boys, az északír Linfield és a walesi The New Saints egyaránt megnyerte országa labdarúgó-bajnokságát a hétvégén.
ápr. 15
9:42
Birkózó Eb: Sok bosszantó vereségünk volt – Sike András (She)
Sike András szövetségi kapitány szerint a kötöttfogású válogatott teljesítette az alapcélkitűzést azzal, hogy Szilvássy Erik harmadik helyével nyert egy érmet a bukaresti birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 15
9:48
Már keresik Dárdai Pál utódját (Infostart)
Ötödször is vereséget szenvedett Hertha a német labdarúgó-bajnokságban, de már előtte eldőlhetett Dárdai Pál sorsa. A csapatot 2015 óta irányító magyar edző legfeljebb a szezon végéig maradhat a kispadon, de ha vasárnap újabb kudarc jön, akár már utána meneszthetik.
ápr. 15
9:48
F1: a brit tudósok sem értik a Ferrarit; Leclerc bizarr ajándékot kapott (She)
Mint arról beszámoltunk, Lewis Hamilton nyerte meg a Formula–1 történelmének 1000. futamát. A Kínai Nagydíjon a Mercedes idénybeli harmadik kettős sikerét aratta, míg a Ferrarinál ismét egy csapatutasításról és egy rosszul megválasztott stratégiáról marad emlékezetes a verseny. A nagy izgalmak mindenesetre elmaradtak, vicces jelenetekből azonb
ápr. 15
9:50
Női kézi Bl: mindkét győri kapus szenzációsan védett (She)
Az Odense elleni kettős győzelemmel jutott tovább a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, nem véletlen, hogy a visszavágón mutatott kiváló játék miatt négy játékosa is bekerült a legjobbak közé a Európai Kézilabda-szövetségnél.
ápr. 15
9:51
Önmagával ment szembe Hamilton, hogy nyerhessen (m4sport.hu)
Szenvedésnek indult, fényes diadal lett belőle: Lewis Hamiltonnak önmagát kellett legyőznie a kínai sikerért és a bajnoki vezetésért.
ápr. 15
9:54
Tenisz: Fucsovics és Babos is megőrizte helyét a ranglistán (She)
Fucsovics Márton, aki a múlt héten igazolt az MTK-hoz, ezen a héten a monte-carlói tornán szerepel, az első ellenfele, hétfőn a grúz Nikoloz Baszilasvili a 17. az ATP rangsorában. A világranglistát továbbra is a szerb Novak Djokovics vezeti. A nőknél sincs sok változás a japán Oszaka Naomi vezet a román Simona Halep és a cseh Petra Kvitová e
ápr. 15
9:57
Horti Dóra is tagja az Eb-re készülő női kosárlabda-válogatottnak (m4sport.hu)
Négy év kihagyás után tér vissza a legjobbak közé.
ápr. 15
10:03
Újradefiniálhatta a tahóság fogalmát a liverpooli Fabinho (444.hu)
A vádak szerint a fekvő Eden Hazard felett vetette be a takonycsúzlit.
ápr. 15
10:12
Vidi: az egyik légiós izomsérülést szenvedett, a másik megúszta a műtétet (She)
A Mol Vidi labdarúgócsapatának orvosa, dr. Kovács Tibor a hétvégén két fehérvári sérült állapotáról is bővebb tájékoztatást adott a klub hivatalos honlapjának.
ápr. 15
10:18
Monaco: „Ordított, vegyük el a labdát, Henry sokkolt minket!” (She)
Thierry Henry alig több mint három hónapig volt a francia élvonalbeli AS Monaco futballcsapatának vezetőedzője, ami sokak szerint leginkább annak volt köszönhető, hogy nem volt szerencséje. Korábbi játékosa, Alekszandr Golovin szerint azonban nagy gondok voltak a franciával…
ápr. 15
10:24
Hosszú Katinka megállíthatatlan, rengeteg érmet nyert a hétvégén (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a szombati két arany után vasárnap is megismételte ezt a bravúros teljesítményt.
ápr. 15
10:36
F1: Vettel nem aggódik – a Ferrari még nem mutatta meg, mire képes (She)
A Mercedes három kettős győzelemmel indította a Formula–1 2019-es idényét, míg a Ferrari teljesítménye nagydíjról nagydíjra változott, miközben akkor sem sikerült nyernie, amikor végigdominálta a hétvégét. A maranelllóiak lemaradása így már most nagy a vb-összetettben az „ezüstnyilakhoz" képest, ám Sebastian Vettel ennek ellenére sem aggód
ápr. 15
10:42
Psg: Nem folytathatjuk így tovább – Tuchel kiakadt (She)
Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a sérüléseknek tudható be a Lille elleni 5-1-es vereség, amely kihathat az idény hátralévő részére is.
ápr. 15
10:45
Maradt a papírforma (Azenpenzem)
A címvédő Győr magabiztosan verte a dán Odensét, így bejutott a budapesti négyes döntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
ápr. 15
10:48
Női kézilabda: két játékost igazolt az Érd (She)
Az 1995-ben született, magyar válogatott kerettag Termány Rita az MTK-tól, míg az 1991-es születésű szlovák válogatott Bízik Réka a Mosonmagyaróvártól érkezik Érdre a nyáron.
ápr. 15
10:50
Légióskörkép: Kleinheislernek megvan az első; Szoboszlai volt a hős (She)
Ahogy olvasóink megszokhatták, a Nemzeti Sport Online-on összefoglaljuk légiósaink előző heti teljesítményét. Tekintse át, mi történt a magyar futballistákkal a múlt héten!
ápr. 15
10:57
Fucsovics Márton továbbra is előkelő helyen a világranglistán (m4sport.hu)
Stollár Fannyt három hely választja el Babos Tímeától.
ápr. 15
11:00
Női hoki-vb: drámai véget ért az elit-vb döntője (She)
Vasárnap este rendezték a női jégkorongozók elit-világbajnokságának döntőjét, amelyben a női vb-k 1990 óta íródó történelme során először nem szerepelt Kanada, miután a házigazda finnek az elődöntőben legyőzték őket. Az Egyesült Államok elleni fináléban az 1–1-es rendes játékidő után az amerikaiak szétlövéssel nyertek, de az odáig vezető út során e
ápr. 15
11:02
Salzburg: Lipcséből érkezik Szoboszlaiék új edzője (She)
Az RB Leipzig jelenlegi másodedzője, Jesse Marsch váltja a Borussia Mönchengladbachhoz távozó Marco Rosét a nyáron az osztrák élvonalbeli Red Bull Salzburg kispadján – adta hírül a Szoboszlai Dominiket is a soraiban tudó együttes hivatalos honlapján.
ápr. 15
11:03
„Átkozott McLaren” – pimasz újonc húzta föl Räikkönent (m4sport.hu)
Dühöngése ellenére remek versenyt produkált a 2007-es világbajnok, ám a nagy finálé peches okokból elmaradt.
ápr. 15
11:09
Donald Trump is kalapot emelt Tiger Woods „fantasztikus visszatérése” előtt (m4sport.hu)
„Szeretem az olyan embereket, akikre nagy nyomás nehezedik” – mondta.
ápr. 15
11:15
Öt év után nyert ismét bajnokságot a Slovan Bratislava (m4sport.hu)
Hat fordulóval a vége előtt behozhatatlan előnyre tettek szert.
ápr. 15
11:18
nagyon „megszívatta” a liverpoolit Sterling a Fifa-ban (She)
Trent Alexander-Arnold, a Liverpool futballistája azt gondolta, csak egy átlagos meccset játszik majd a FIFA 19-ben válogatottbeli csapattársával, Raheem Sterlinggel. A Manchester City szélsője azonban összefogott az egyik legjobb angol FIFA-játékossal, és F2Tekkz átvette az irányítást a kontrollere felett, amiről persze Alexander-Arnold nem tudott
ápr. 15
11:21
Dupla kerékcsere: Bottas inkább kockáztatott volna a győzelemért (m4sport.hu)
A győzelem utolsó esélye járt a fejében, ám a Mercedes ezt a módszert tartotta az egyetlen igazságos és biztonságos megoldásnak.

Keresés