2019. április 22. hétfő

ápr. 22
0:00
Ibrahimovic újabb aranyköpéssel jelentkezett (Blikk)
A világklasszis svéd futballista sosem a szerénységéről volt híres, erre ezúttal sem cáfolt rá.
ápr. 22
0:04
Elképesztő teljesítmény: 250 kilométert futott le két magyar Japánban (Blikk)
Két magyar is dobogós helyezést ért el a világ egyik legkegyetlenebb futóversenyén Japánban. Maráz Zsuzsanna a nők között másodikként, Rostovics Miklós a férfiak közt harmadikként teljesítette a Szakuramicsin 250 kilométeres távját - futva.
ápr. 22
0:06
Mls: a listavezető Stieberéket legyőzte a sereghajtó (She)
A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság (MLS) vasárnapi játéknapján a Keleti főcsoport listavezetője, a D. C. United hazai pályán 2–0-ra kikapott az első hat forduló után nyeretlenül, utolsó helyen álló New York City FC-től.
ápr. 22
0:08
Isztambuli tenisztorna: Babos győzött, Stollár és Bondár kikapott (Blikk)
Babos Tímea győzött, Stollár Fanny és Bondár Anna viszont kikapott a 250 ezer dollár (71 millió forint) összdíjazású isztambuli salakpályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában, vasárnap.
ápr. 22
7:12
Psg: a bajnoki cím megvan, de mi lesz Cavanival? (She)
A PSG az elmúlt hét évben hatodszor, Edinson Cavani pedig hat párizsi idénye alatt ötödször lett francia bajnok. A 32 éves uruguayi támadónak még egy, a 2019–2020-as évadra van szerződése a klubbal. Az ünneplés közepette pedig arról faggatták, kitölti-e azt az egy évet.
ápr. 22
7:36
Kép: az angolok után a Real is különleges mezt kap a nyárra (She)
A Footy Headlines által kiszivárogtatott képek szerint az Adidas a Real Madrid számára is különleges retró mezzel készül a nyárra, ám ahogyan a Manchester United és az Arsenal esetében, úgy várhatóan a spanyoloknál is csak a szurkolók hordhatják majd...
ápr. 22
7:42
Nba: söprés – a Boston Celtics az első főcsoport-elődöntős (She)
Elsőként a Boston Celtics jutott tovább az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának főcsoport-negyeddöntőjéből, Kyrie Irvingék 4–0-s összesítéssel búcsúztatták az Indiana Pacerst. Szintén nyert a Toronto Raptors, a Portland Trail Blazers és a címvédő Golden State Warriors, nekik egy győzelemre van szükségük a továbbjutáshoz.
ápr. 22
8:06
Nhl: idegenben nyert a Boston és a San Jose, 7. meccs dönt (She)
Megragadta utolsó esélyét a Boston Bruins és a San Jose Sharks az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában: előbbi a Toronto Maple Leafs, míg utóbbi a Vegas Golden Knights otthonában győzött, így mindkét párharcban hetedik meccs dönt a továbbjutóról.
ápr. 22
8:09
Ismét az élre ugrott a Liverpool az angol Premier League-ben (Azenpenzem)
A „vörösök” 2-0-ra nyertek a Cardiff City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának vasárnapi játéknapján, így megelőzték a Manchester Cityt a tabellán.
ápr. 22
8:09
A Vasas 6, a Nyíregyháza 12 év után lehet bajnok (m4sport.hu)
Vajon ki lesz a magyar bajnok?
ápr. 22
8:18
Barcelona: Sergio Busquets az Mls-be készül (She)
Sergio Busquets is érzi az idő múlását. A 30 esztendős spanyol középpályás annak idején Pep Guardiola felfedezettjei közé tartozott a Barcelonánál, ám ennek már tizenegy éve. A futballista egy interjúban elmondta, tudatosan készül arra az időre, amikor már nem lesz elég jó a katalánok kezdőcsapatához, ebben az esetben pedig távozni fog a klubtól.
ápr. 22
8:18
Megható, különleges helyre kerültek Senna ereklyéi (Ripost)
Ferenc pápa kapta a sisakot. 25 évvel a legendás Forma-1-es pilóta halála után is ő a téma.
ápr. 22
8:20
Asztalitenisz-vb: ezzel lehet elütni az időt a szünetekben (She)
Bár a budapesti asztalitenisz-világbajnokság rengeteg izgalmas mérkőzéssel várja a szurkolókat a Hungexpón, mindenkinek kell egy kis szünet. Egy-egy finom falatért vagy hűsítőért azonban nem kell messze menni, hiszen a termekből kilépve széles választék tárul elénk. És ha egy kicsit mozogni szeretnénk, elég csak belépni a Fun Zone ajtaján, ahol töb
ápr. 22
8:22
Asztalitenisz-vb – Ezzel lehet elütni az időt a szünetekben a Hungexpón (She)
.
ápr. 22
8:36
Hátsó füves: a gyermekkor szigetén – romlatlan futballvilág Kalotaszeg falvaiban (She)
A hetvenes évektől megszervezett Kalotaszeg-kupa a többségében magyarok lakta erdélyi tájegység falvait lenne hivatott összefogni, az egykori tizenhat csapatos bajnokság azonban mára hatszereplőssé olvadt. Utazás egy majdnem fél évszázados, alternatív, nagypályás futballbajnokság nyomában.
ápr. 22
8:38
Edzősors: Henry Amerikában köthet ki, a héten bejelenthetik (She)
A New York Red Bulls az első hét meccséből csupán egyet tudott megnyerni, a 10. helyen áll csoportjában, így nem meglepő, hogy új edzőt keres. A Sky Sports News szerint Thierry Henry a legfőbb kiszemelt a kispadra. A francia 2010 és 2014 között játékosként segítette a csapatot, 122 bajnokin 51 találatig jutott.
ápr. 22
8:42
Pl: „Hogy műesés volt-e? 9.9 pontot adnék Szalahnak!” (She)
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool 2–0-ra legyőzte a Cardiff Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában. A hazaiak mestere szerint azonban a játékvezetőn ment el leginkább a Cardiff meccse.
ápr. 22
9:00
Sznúker: minden idők leghosszabb vb-játékában búcsúzott a kiemelt (She)
A világbajnoki címvédő Mark Williams mellett a 2010-es vb-győztes Neil Robertson és a 2005-ös bajnok Shaun Murphy is győzött a sheffieldi sznúker-világbajnokság első fordulójában, Murphy ráadásul 10:0-ra kisöpörte kínai ellenfelét. Eddig öt mérkőzés ért véget, ezeken egyetlen kiemelt búcsúzott el, a belga Luca Brecel negyedszer is kikapott a vb-főt
ápr. 22
9:06
Szexszel készül a meccseire Ronda Rousey (BorsOnline)
A küzdősportok világának női klasszisa, az amerikai Ronda Rousey, aki MMA-ban és profi birkózásban veri puhára az ellenfeleit. A 32 éves harcosra már Hollywood is felfigyelt, mégsem nevezhető nyitott könyvnek az élete.
ápr. 22
9:24
Oklahoma Cityben is nyert a Portland, a Boston az első továbbjutó (She)
Damian Lillardék remek védekezéssel és Russell Westbrook gyenge napjával jutottak 3–1-es előnyhöz a Thunder ellen az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában – szintén 3–1-re vezet a szoros meccset nyerő a GSW és a sima győzelmet arató Raptors, míg a Celtics söpréssel jutott a második körbe.
ápr. 22
9:42
Tenisz: Fucsovics egy helyett javított, 36. a ranglistán (She)
Novak Djokovics továbbra is magabiztosan vezet a férfi világranglistán. Az első öt helyen nem is történt változás, a 6. Kevin Anderson Nisikori Keit előzte meg. A nőknél az élmezőnyben nem történt változás, és továbbra sincs az első 140-ben magyar.
ápr. 22
9:48
Asztalitenisz-vb: kitűző nélkül nincs pingpongos esemény (She)
Mint minden világversenyről, a budapesti asztalitenisz-világbajnokságról is vihetnek haza szuveníreket a kilátogató szurkolók. A vb első napján megnéztük, milyen emléktárgyak közül válogathatnak a hivatalos ajándékboltban.
ápr. 22
9:50
Asztalitenisz-vb – Kitűző nélkül nincs pingpongos esemény (She)
.
ápr. 22
10:00
Mu: Solskjaer kemény fenyegetőzésbe kezdett a kiütés után (She)
Mint arról beszámoltunk, nagy meglepetésre az Everton kiütéses, 4–0-s győzelmet aratott a Manchester United felett az angol Premier League 35. fordulójában. A találkozó után pedig Ole Gunnar Solskjaer, a manchesteriek mestere egyértelművé tette, a hozzáállást, amit játékosai mutattak ezen a meccsen, nem fogja tolerálni a jövőben.
ápr. 22
10:18
Nhl: Sohasem voltam másnapos – Alekszandr Ovecskin (She)
Alekszandr Ovecskin, az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) szereplő Washington Capitals sztárja érdekes interjút adott, amelyben váratlan vallomást is tett.
ápr. 22
10:24
Hertha: a szurkolók ezzel köszöntötték Dárdai Pált – Kép! (She)
Mint ismert, Dárdai Pál együttese, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC a 30. fordulóban gól nélküli döntetlent játszott Thomas Doll csapatával, a Hannoverrel. Az idény végén a berliniek kispadjáról távozó magyar trénert hatalmas drapériával fogadták a gárda szurkolói.
ápr. 22
10:24
Érdekes fotó, mi történt Shane Tusup fejével? (Ripost)
Hosszú Katinka exférje érdekes húsvéti képpel örvendeztette meg rajongóit közösségi oldalán.
ápr. 22
10:42
Psg: Mbappét érdekli a Real, de még dolga van Párizsban (She)
Kylian Mbappé, a francia bajnok Paris Saint-Germain világbajnok labdarúgója kijelentette: csodálattal követi Zinédine Zidane munkáját a Real Madridnál, ám még nem akar eligazolni Franciaországból.
ápr. 22
10:48
Bundesliga: a Hertha elleni iksz megmentette Dollt egy csúnya rekordtól (She)
A Hertha elleni gól nélküli döntetlennel megszakadt a Hannover nyolcmeccses vereségszériája a Bundesligában – ezzel egyszersmind Thomas Doll megmenekült a negatív rekordtól.
ápr. 22
11:06
Asztalitenisz-vb: odatették magukat a fiatalok (She)
Az András Csaba, Juhász Patrik kettős révén győzelemmel kezdték a magyarok a budapesti világbajnokság második napját.
ápr. 22
11:24
Heti program: Ftc–Győr; Mu–Chelsea; Wtcr a Hungaroringen; F1 (She)
A labdarúgó Magyar Kupában kialakul a döntő párosítása. Máshol is kupa- vagy bajnoki fordulót rendeznek, lesz például manchesteri derbi, hétvégén pedig folytatódnak az NB I és a topligák küzdelmei. Hazánk számos nemzetközi versenynek ad otthont, Budapesten zajlik az asztalitenisz-vb és egy rangos ATP-tenisztorna, a WTCR-sorozat a Hungaroringre láto
ápr. 22
11:26
Bayern München: „Mindenki tudja, hogy többet akarok” (She)
A Bayern Münchenben futballozó Renato Sanches a Bildnek elárulta, készen áll távozni a nyáron, amennyiben nem javul a helyzete.
ápr. 22
11:42
Szumó: két magyar bronzérem az Európa-bajnokságon (She)
A felnőttek versenyeiben két magyar bronzérem született a Tallinnban rendezett szumó Európa-bajnokságon.
ápr. 22
11:57
Prosser Dániel elárulta, mivel nyugtatja játékosait a kieső helyen álló Diósgyőr vezetőedzője (m4sport.hu)
Tény, hogy most egy ponttal többje van a Diósgyőrnek, mint tavaly ilyenkor.
ápr. 22
12:09
Mbappé nem szeretne a Realba szerződni (m4sport.hu)
Pedig a PSG-nek kapóra jönne, ha eladná a támadót.
ápr. 22
12:12
Csehország: Ha egy nappal később érek a kórházba… – Poborsky (She)
Karel Poborsky, a Manchester United korábbi szélsője betegségéről beszélt a The Guardiannak egy interjú keretein belül.
ápr. 22
12:39
Gary Neville: A City játékosai kétszer annyit dolgoznak (m4sport.hu)
"Ha nem dolgoznak keményen, ha nem értik meg hogy milyen mezben játszanak, akkor inkább szabaduljunk meg tőlük."
ápr. 22
12:54
Férfi kézi Bl: újabb veszprémieket jelöltek az álomcsapatba (She)
Negyedik panelként a sorozat közösségimédia-területért felelős két munkatársa adta le jelölését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hamarosan induló álomcsapat-szavazásához. A legújabb tízes listára a Telekom Veszprém három játékosa, Sterbik Árpád, Kentin Mahé és Manuel Strlek is felkerült.
ápr. 22
12:56
Tenisz: Fucsovics könnyed győzelemmel kezdett Barcelonában (She)
Fucsovics Márton a második fordulóba jutott a 2.7 millió euró (850 millió forint) összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 22
13:03
Fucsovics könnyed győzelemmel jutott a második fordulóba (m4sport.hu)
A következő fordulóban Cicipasz személyében már nehezebb falat vár a magyar teniszezőre.
ápr. 22
13:09
Két magyar bronzérem a szumó Európa-bajnokságon (m4sport.hu)
Csapatban és egyéniben is szépen szerepelt a magyar küldöttség.
ápr. 22
13:15
Kylian Mbappé nem akar a Real Madridba igazolni (Azenpenzem)
A világbajnok labdarúgó úgy fogalmazott, ő is része a párizsi klub hosszú távú terveinek, és az is szeretne maradni, bár nem tagadta, hogy csodálja Zidane-t.
ápr. 22
13:27
Sikeres magyar rajt férfi párosban az asztalitenisz vb-n (m4sport.hu)
Kicsit izgultak az elején, aztán belendültek Juhászék.
ápr. 22
13:30
Két magyar képviselte Közép-Európát az egyik legnagyobb kutyaszánversenyen (Infostart)
Idén két magyar indult a világ egyik leghíresebb kutyaszános sarkvidéki túráján, a Fjällräven Polaron. Varga Dávid és Kitlinska Anna 92 ország 2183 jelentkezője közül került be az expedíció résztvevői közé.
ápr. 22
13:33
Ezt látni kell, ilyen eseményre senki nem számított a mérkőzésen (Ripost)
A pályára rohant egy fiatal szurkoló a Valencia-Tenerife spanyol kosárlabda-bajnokin.
ápr. 22
13:54
Fft: hogyan vette fel a United a norvég módit? (She)
Csak néhány hónapra volt szükség, hogy az Old Traffordban teljesen megváltozzon a hangulat. Futballisták, edzők és barátok beszéltek a FourFourTwo-nak arról, hogyan mentette meg a nemrégiben véglegesített Babaarcú Gyilkos a United idényét.
ápr. 22
14:00
Asztalitenisz-vb: Sokszor nem értettem, mi történik – Lakatos (She)
Hat férfi játékosunk közül négy, Majoros Bence, Ecseki Nándor, Lakatos Tamás és Szudi Ádám is kvalifikálta magát a főtáblára, két fiatal vb-újoncunk, András Csaba és Juhász Patrik számára viszont véget ért ez a versenyszám a budapesti asztalitenisz-világbajnokságon a Hungexpón.
ápr. 22
14:03
Mbappé egy mesterhármassal öt rekordot ért el (m4sport.hu)
Úgy fest, hivatalosan is ő a világ legygorsabb játékosa.
ápr. 22
14:06
Barcelona: Coutinho szívesen játszana Neymarral, csak kérdéses, hol (She)
Coutinhót Neymarról kérdezték, válaszával pedig újabb pletykáknak ágyazott meg. A Barcelona rekordigazolásának távozását hosszú hetek óta pedzegeti a nemzetközi sajtó, ugyanakkor Neymar katalóniai visszatérése is újra meg újra címlapokra kerül…
ápr. 22
14:18
Tűzoltóautóval fogták a Milan-csatárt, akit végül a Juve ajándékozott el (She)
Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, e

Keresés