2019. április 26. péntek

ápr. 26
0:03
Thomas Doll kifakadt: beszólt a klubelnöknek, amiért nyilvánosan kritizálta őt (Blikk)
A Ferencváros korábbi edzője nehezményezte, hogy a Hannover elnöke következetlenül bírálja csapata teljesítményét.
ápr. 26
0:07
Óriási meglepetés az asztalitenisz-vébén (Blikk)
– Az első helyen kiemelt kínai Fan Csen-tung nagy meglepetésre már a legjobb 16 között kiesett férfi egyesben a budapesti asztalitenisz-világbajnokságon.
ápr. 26
0:11
Jó hírek érkeztek: javul az állapota a magyar hokikapitánynak (Blikk)
Biztató híreket közölt Jarmo Tolvanen (64) szövetségi kapitány állapotáról Sipos Levente, a Magyar Jégkorongszövetség főtitkára.
ápr. 26
0:15
Győzelem: Szoboszlai Dominik gólpasszával nyert a Salzburg (Blikk)
Ismét részt vállalt klubja, a Salzburg győzelméből Szoboszlai Dominik.
ápr. 26
0:19
Edzésbe állt Sallai Roland a Freiburgnál (Blikk)
Hosszú kihagyást követően ismét részt vehetett csapata edzésén Sallai Roland, a német élvonalbeli Freiburg 12-szeres magyar válogatott focistája.
ápr. 26
0:23
Mikler Roland bravúrjaival oktatott a Veszprém (Blikk)
Mikler Roland (34) parádés teljesítményének is köszönhetően óriási bravúrt hajtott végre a Telekom Veszprém a férfikézilabda-Bajnokok Ligájában.
ápr. 26
0:27
Szuperhősök bőrébe bújt Cristiano Ronaldo (Blikk)
Szuperhősös tematikájú fotósorozattal népszerűsíti saját alsónadrágmárkájának új kollekcióját Cristiano Ronaldo (34): az olasz Juventus futballcsapatának ásza ezúttal képregényes stílusú háttér előtt pózolt színes boxereiben.
ápr. 26
0:30
Jó hír érkezett a magyar válogatott focistáról (Ripost)
Sallai Roland, a német Bundesligában szereplő Freiburg támadója november óta nem játszott tétmérkőzést sérülés miatt. Újra edzésbe állt.
ápr. 26
0:31
Bajusz nélkül jobban megy majd Vettel? (Blikk)
Megvált bajuszától a hét végi, Azeri Nagydíj előtt a Ferrari Forma–1-es csapatának német sztárja, Sebastian Vettel (31)!
ápr. 26
0:35
Döbbenetes összeg: több mint 1 milliárdot költenek a szurkolók a Fradira (Blikk)
A nézőtéren is a Ferencváros labdarúgócsapata uralja az NB I-et: a bajnoki éllovas hazai mérkőzéseinek 10 083 fős átlagnézőszámával messze kiemelkedik a mezőnyből.
ápr. 26
0:39
Nfl: a 2019-es játékosbörze első köre élőben az Nso-n! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjelentősebb eseményét, a 2019-es játékosbörzét (draft) április 25–27. között, Tennessee-ben tartják, igaz, az első nap magyar idő szerint csak 26-án, péntek hajnali 2 órakor  rajtol, a második nap 1 órakor, a harmadik pedig még ugyanúgy szombaton, 18 órától lesz. Az éjjel
ápr. 26
0:39
Nem unatkozik: megmutatta kisfiát a Fradi játékosa (Blikk)
Anyaként is a legjobbak szeretnének lenni az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának játékosai.
ápr. 26
6:03
Nfl: Murray lett az 1/1-es, Detroitban az új Gronk, a Pats elkapót vitt (She)
Péntek hajnalban kezdetét vette a  tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjelentősebb eseménye, a 2019-es játékosbörze. A draft első választásaként az Arizona Cardinals az irányító Kyler Murrayt vitte, az új Rob Gronkowskinak tartott T. J. Hockensonra a Detroit Lions csapott le, a bajnok New England Patriots pedig
ápr. 26
6:33
Súlyos szegedi vereség a negyeddöntő első meccsén (Infostart)
A Szeged 31-23-ra kikapott a macedón Vardar Szkopje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, csütörtöki mérkőzésén.
ápr. 26
6:51
Nba: Jokics fantasztikus volt, mégis jön a hetedik meccs (She)
A 26 pontos LaMarcus Aldridge és a 25 pontig jutó DeMar DeRozan vezérletével a San Antonio Spurs hazai pályán 120–103-ra legyőzte a Denver Nuggetset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapjának egyetlen mérkőzésén, így ebben a párharcban a hetedik meccs dönt arról, melyik csapat jut be a Nyugati főcsoport elődöntő
ápr. 26
7:15
Összeomlottak a hajrában (Azenpenzem)
Szinte végig futott az eredmény után a Mol-Pick Szeged Szkopjéban a Vardar ellen a férfikézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén.
ápr. 26
7:21
Szerepelni akar saját filmjében Klampár Tibor (BorsOnline)
Igazi rosszfiú volt a pingpongvilágbajnok.
ápr. 26
7:27
Nhl: a Boston megállította az eddig veretlen Columbust (She)
A főcsoport-elődöntők rajtján is folytatta győzelmi sorozatát a Boston Bruins: a „bocsok” hazai jégen nagy csatát vívtak a Columbus Blue Jackets eddig veretlen legénységével, és hosszabbítást követően 3–2-re legyűrték az alapszakaszgyőztes Tampát kisöprő ellenfelet. Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) másik csütörtöki mérkőzésén a
ápr. 26
7:45
A Vidié a legkevesebb szabálytalanság, de a legtöbb sárga lap – és a Fradi? (She)
Miután az NB I-ben a Fradi–Vidi bajnoki versenyfutás érdemi része a Ferencváros múlt szombati, 4–1-es győzelmével lezárult, érdemes egy kicsit már előretekinteni, és a két gárda egymás elleni mérkőzéseiből levonni olyan tanulságokat, melyek hasznos tapasztalatokkal szolgálhatnak a nemzetközi kupaszereplés előtt. Ezúttal fókuszban a szabálytalanságo
ápr. 26
7:48
Hadat üzentek az álruhás fradistáknak (Ripost)
Holnap bajnok lehet az FTC, de elvileg csak 700 szurkolója előtt. Ezrek tódulnának a Honvéd elleni meccsre, de...
ápr. 26
7:51
Chelsea: Willian reakcióját sosem felejti el a fiatal szurkoló (She)
Egy Chelsea-szurkoló ír fiú a Stamford Bridge közelében belefutott Willianbe, a csapat brazil játékosába. A 30 éves labdarúgó nem hezitált, vette a lapot és játszott egy kicsit a sráccal.
ápr. 26
8:09
Vettel: Hiszek a bajnoki sikeremben! (m4sport.hu)
Hiába áll még mindig nyeretlenül, nem érez győzelmi kényszert Sebastian Vettel, és továbbra is esélyesnek tartja magát a bajnoki címre.
ápr. 26
8:21
Fiút és kislányt hoz a gólya Mikler Rolandékhoz (BorsOnline)
Flensburg - Veszprém 22-28
ápr. 26
8:33
Női döntők uralják a sportkínálatot (Infostart)
Döntőznek a nők a vízilabda ob-ben és a kosár NB I-ben, az angol labdarúgó-bajnokságban a Liverpool a Huddersfielddel játszik. Kezdődik az Azerbajdzsáni Nagydíj, magyarok nélkül folytatódik az asztalitenisz-vb, és lesz még sznúker, tenisz, kosárlabda élőben.
ápr. 26
8:33
Juventus: Pep Guardiola is a jelöltek között – sajtóhír (She)
Az utóbbi időben egyre többet pletykálnak Olaszországban Massimiliano Allegri távozásáról, most pedig Pep Guardiola neve került elő mint esetleges következő vezetőedző a Juventus élén.
ápr. 26
8:35
Parádésan dobott, megint egyenlített a Spurs (She)
Hiába játszott nagyot Nikola Jokics, az ellenállhatatlan támadójátékot bemutató San Antonio Spurs eredményesebbnek bizonyult csapatszinten, úgyhogy kiharcolta a hetedik meccset az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásának első körében a Denver Nuggets ellenében (120–103).
ápr. 26
8:51
Spanyolország: Taróczy Balázs barcelonai főkonzul lesz (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Barcelonában régóta sok időt töltő, erős helyi kapcsolatrendszert kiépítő Taróczy Balázs lesz a spanyol város főkonzulja.
ápr. 26
8:51
Zidane beindult: gigantikus igazolásokra készül a Real (ATV)
Egy francia és egy belga ász kerülhet Madridba.
ápr. 26
9:03
Ajax: Tadics átlépte az ötvenpontos álomhatárt a kanadai táblázaton (She)
A holland élvonal 32. fordulójában kedd este lejátszott Ajax–Vitesse mérkőzésen az amszterdamiak 4–2-re nyertek, és a találkozón két értékesített büntetője mellett Dusan Tadics kiosztott egy gólpasszt. A szerb játékos már átlépte az ötvenpontos álomhatárt a klub színeiben szerzett kanadai pontok tekintetében – egyben ez azt jelenti, hogy az Aja
ápr. 26
9:03
A „legendás Pérez”, Ricciardo, Räikkönen és a meglepetésdobogó (m4sport.hu)
Ki lesz a következő bakui meglepetésember?
ápr. 26
9:09
Sportpszichológia: hátrányból kivívni a győzelmet (She)
A lengyelországi junior és kadét vívó-világbajnokság a sikerek mellett kellemes és hasznos tapasztalattal is járt: a magyar versenyzők képesek jelentős hátrányból fordítani, kiélezett helyzetben győzni. Ennek hátteréről Kalamár Hajnalka klinikai szakpszichológussal beszélgettünk.
ápr. 26
9:15
Edzősors: Őszintének lenni veszélyes – Bódog Tamás (She)
Tanulni, edzeni, támadni – a védelmi fal előtti passzolgatást Bódog Tamás szerint elunják a szurkolók, ahhoz, hogy mind több és több néző menjen ki a meccsekre, a támadófutballt kell erőltetni, viszont ehhez nagyon képzett labdarúgók kellenek.
ápr. 26
9:21
Michelisz Norbert: A dobogóhoz most szerencse is kell (BorsOnline)
WTCR: Tassi bízik Elda harcosságában Mogyoródon.
ápr. 26
9:51
Nem hajszolja megszállottan Leclerc a győzelmet kedvenc pályáján (m4sport.hu)
Különleges kapocs van a ferraris és Baku között.
ápr. 26
9:54
Holtan esett össze a válogatott focista, borzasztó, mi derült ki róla (Ripost)
A 28 éves labdarúgó nem akarta abbahagyni a játékot. Az életével fizetett döntéséért.
ápr. 26
9:57
Mu: 60 millió fontot érhet a De Gea szerződésében álló opció (She)
Bár az új szerződésről továbbra sem állapodtak meg, a Manchester United a biztonság kedvéért 2018 végén aktiválta a David de Gea szerződésében szereplő opcióját. Ennek értelmében még egy évig, azaz 2020 nyaráig kellene Manchesterben maradnia a spanyolnak – vagy ami sokkal életszerűbb, ahelyett, hogy ingyen távozna, a nyáron még pénzt láthatnak a já
ápr. 26
9:59
As Roma: 21 évesen vissza kell vonulnia a védőnek a szíve miatt (She)
Mindössze 21 évesen be kellett jelentenie a visszavonulását az AS Roma védőjének, Nura Abdullahinak. A nigériai futballista szívproblémái miatt kénytelen feladni az álmát.
ápr. 26
10:03
Buffon visszatérhet a Juventushoz (Infostart)
Ha nem hosszabbít a kapus a PSG-nél szerződést, ismét az olasz bajnokcsapatnál dolgozhat - de már igazgatóként.
ápr. 26
10:09
Nba: elhunyt a nyolcszoros bajnok, bostoni kosárlegenda (She)
79 éves korában elhunyt John Havlicek, aki nyolc bajnoki címet nyert a Boston Celticsszel az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).
ápr. 26
10:15
Nb Iii: edzőváltás, Debrecenből érkező tréner a sereghajtónál (She)
A Füzesgyarmat elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen már nem Szénay Péter, hanem a Debrecenből érkező, legutóbb a DVSC második csapatánál dolgozó Gyarmati András irányítja a Cigándot – adta hírül pénteken az NB III-as labdarúgócsapat hivatalos honlapja.
ápr. 26
10:21
Sportlövő-vk: Sidi hatodik légpuskában, lecsúszott a kvótáról (She)
Sidi Péter a második helyen jutott a döntőbe, s ott a hatodik helyen zárt a férfi légpuskások között, így kevéssel maradt le a kvótáról a pekingi olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupaversenyen.
ápr. 26
10:23
Sportberuházások: a cél, hogy minden sportág önálló otthont kapjon (She)
A Testnevelési Egyetem, a Milton Friedman Egyetem és a Magyar Edzők Társasága közös konferenciát szervezett „Sportlétesítmény-beruházások Magyarországon” címmel, amelynek apropója a három éve elindított sportlétesítmény-menedzsment szak sikere volt.
ápr. 26
10:33
Wtcr: Ha most lehetne egy kívánságom… – Michelisz (She)
A kávékészítésből is versenyt csináltak – a túraautó-világkupa pilótái jó hangulatban készültek a hétvégi hungaroringi viadalra.
ápr. 26
10:35
Botrány Bakiban – le kellett fújni a nyitó edzést (She)
Nem sokáig tartott az Azeri Nagydíj első szabadedzése. George Russell miatt kellett először félbeszakítani, majd később lefújni a nyitó tréninget, miután a Williams versenyzőjének autója jelentősen megsérült egy nem jól rögzízett csatornafedél miatt. A pályán található számtalan egyéb ilyen elem ellenőrzése és esetleges javítása miatt nem tudták új
ápr. 26
10:39
Nem titkolt bizakodással tekint a Hungaroringre a magyar sztár (Infostart)
A túraautó-világkupa (WTCR) hungaroringi versenyhétvégéjén is nehéz helyzetben lehetnek a Hyundai pilótái az esélykiegyenlítő rendszer miatt - jelezte az InfoRádiónak Michelisz Norbert. Arról is beszélt, hogy a három futam egyike azért adhat érdemi esélyt a jó szereplésre.
ápr. 26
10:39
Lépéselőnybe került a City (Azenpenzem)
Josep Guardiola csapata a United 2-0-s legyőzése után egy ponttal előzi meg a Liverpoolt, kettőjükön kívül más már nem lehet bajnok, de csak a City tarja a kezében a saját sorsát.
ápr. 26
10:45
Bundesliga: a Bayernből igazolhat nyáron a Hertha (She)
Német lapértesülések szerint a Bundesligában szereplő Hertha BSC érdeklődik a Bayern München második csapatában futballozó Kwasi Okyere Wriedt iránt.
ápr. 26
10:47
Eppel a Vidi elleni kupadöntőre szívesen lenne újra Honvéd-játékos (She)
A 27 esztendős csatár, Eppel Márton először duplázott a kazah élvonalban, és bízik benne, hogy most már meg tudja vetni a lábát a bajnoki címre hajtó Kajrat Almatiban.
ápr. 26
10:57
Ronaldo alsónadrágos képeitől kiesik a szemed (Ripost)
Az ötszörös aranylabdás focista ezúttal modellszerepben tündököl, hogy eladja új alsónemű-kollekcióját.
ápr. 26
11:03
Meccs közben összeesett, majd meghalt egy focista Szakolcán (ATV)
Az MFK Skalica futballklub fiatal játékosa a kórházban hunyt el.

Keresés