2019. április 19. péntek

ápr. 19
0:00
Micsoda? Befejezheti a Juventusszal Ronaldo? (Blikk)
Amennyiben nem történik változás a csapatnál, Cristiano Ronaldo hamarabb is otthagyhatja a Juventust, mint az várható volna.
ápr. 19
0:04
Már biztosan műtét vár a Juventus sztárjára (Blikk)
Műteni kell a Juventus német középpályását, Sami Khedirát.
ápr. 19
0:15
Ramsey kihagyhatja a magyar válogatott elleni Eb-selejtezőt (m4sport.hu)
Lehet, hogy utolsó meccsét játszotta az Arsenalban: megsérült Aaron Ramsey.
ápr. 19
1:48
Az Arsenal az idegenbeli visszavágón is legyőzte a Napolit (Infostart)
A Chelsea gólzáporos mérkőzésen nyert, hiába éledt fel a végére a Benfica a Frankfurt ellen, ahogy a Villarreal sem bírt a Valenciával.
ápr. 19
6:48
Utolsó kívánság? Dárdai Pál ezt kérte a Herthától (Ripost)
A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról a szezon végén távozó Dárdai Pál és Michael Preetz klubmenedzser csütörtökön sajtótájékoztatót tartott Berlinben.
ápr. 19
7:09
Dárdai Pál: Elfáradtam, pihenni szeretnék (Azenpenzem)
A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról a szezon végén távozó Dárdai Pál azt mondta, elfáradt és pihenni szeretne, ezért most egy kis szünetet tart.
ápr. 19
7:30
Nhl: villámgyors gólok, ilyen még nem volt a rájátszásban (She)
Először fordul elő az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) történetében, hogy a rájátszás egy játéknapján két mérkőzésen is gól születik az első húsz másodpercben: csütörtökön a Carolina győzelmet épített villámgyors góljára a címvédő Washington ellen, a Winnipeg ellenben hagyta kicsúszni a kezéből a St. Louis elleni meccset.
ápr. 19
7:48
Nba: a Warriors ezúttal nagyon odacsapott a Clippersnek (She)
A 38 pontos Kevin Durant vezérletével a Golden State Warriors 132–105-re győzött a Los Angeles Clippers vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján, ezzel visszaszerezte a pályaelőnyt, és újra vezet a negyeddöntős párharcban. Kezébe vette az irányítást a Philadelphia 76ers is, míg a San Antonio Spurs h
ápr. 19
8:06
Hollandia: elhalasztották a fordulót az Ajax BL-meccse miatt (She)
A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) bejelentette, hogy elhalasztották a teljes 33. fordulót az Ajax Bajnokok Ligája-kötelezettsége miatt.
ápr. 19
8:09
Ma ünnepli 50. születésnapját Polgár Zsuzsa olimpiai és világbajnok sakknagymester (m4sport.hu)
Négyéves korában százszázalékos eredménnyel Budapest-bajnok lett az iskolások között.
ápr. 19
8:36
Létesítmény: Kulcsár Anitáról nevezhetik el az új újvárosi sportcsarnokot (She)
A 2005 januárjában, tragikus közúti balesetben elhunyt klasszis kézilabdázó Kulcsár Anita nevét veheti fel Dunaújváros hamarosan megépülő új – közel hatmilliárd forintból megvalósuló – sport- és rendezvénycsarnoka, döntött csütörtöki ülésén a városi közgyűlés – olvasóható a duol.hu-n.
ápr. 19
9:06
Real Madrid: Hazard a harmadik nyári szerzemény – sajtóhír (She)
Éder Militao és Rodrygo után a Chelsea-t erősítő Eden Hazard lesz a Real Madrid harmadik nyári szerzeménye – számolt be róla a Marca.
ápr. 19
9:27
Coutinho felelt Rivaldo kritikájára: „Soha senkivel nem voltam tiszteletlen” (m4sport.hu)
„Nem szabad a demotiváló emberekre hallgatni.”
ápr. 19
9:30
Kevin Durant megrázta magát, erőt demonstrált a Warriors (She)
Újabb pontzáporral, Joel Embiid nélkül lopta vissza a pályaelőnyt a Sixers, a San Antonio Derrick White fantasztikus meccsével került 2–1-es előnybe a Denverrel szemben, a játéknap zárásaként pedig bemutatót tartott Los Angelesben Kevin Durant és a Golden State. Nézzük, mi történt ma hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásáb
ápr. 19
9:36
Bl: 812 millió euró is kevés volt Guardiola újabb trófeájához (She)
Újabb év, újabb sikertelen nekifutás: a Manchester Citynek ezúttal sem sikerült bejutnia a Bajnokok Ligája döntőjébe, mivel a Tottenham elleni negyeddöntőben elbukott – 4–4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal mentek tovább a londoniak.
ápr. 19
9:45
Fordulót halasztottak a holland bajnokságban az Ajax BL-elődöntője miatt (m4sport.hu)
Megegyeztek minden klub képviselőjével.
ápr. 19
9:48
Fontos meccs vár Hangáékra - sport a tévében (Infostart)
A kosárlabda Euroliga mellett lesz foci, kerékpár és tenisz is.
ápr. 19
9:54
Légiósok: két műtét után az ifjú magyar a visszatérésre készül (She)
Mint beszámoltunk róla, Szántó Tamás egy év után újra edzésbe állt a Rapid Wiennél, egyelőre zavartalanul dolgozhat, de azt nehéz lenne megjósolni, mikor léphet pályára mérkőzésen is – derült ki az osztrák labdarúgócsapat hivatalos honlapján posztolt interjúból.
ápr. 19
9:57
Apa a kispadon, áldás vagy átok? (Ripost)
Zinedine Zidane nemrégiben a saját fiát küldte pályára a Real Madridban. Mészöly Géza pontosan tudja, min ment keresztül az ifjú játékos. Anno ő is a saját bőrén tapasztalta meg, milyen az, amikor egy legenda, esetükben az édesapád a vezetőedződ.
ápr. 19
10:06
Benfica: a szupertehetség ügynöke kibabrálhat a klubbal (She)
A portugál Record című lap információi szerint nemcsak a csütörtöki Európa-liga-búcsú miatt élhet át nehéz időszakot a Benfica vezetősége. A klub szeretné meghosszabbítani a 19 esztendős Joao Félix szerződését, úgy, hogy az abban szereplő kivásárlási záradékot a jelenlegi 120 millió euróról 200 millióra emelnék, csakhogy a labdarúgó ügynöke, (a Cri
ápr. 19
10:12
Bl: zseniális videó, Ter Stegen elolvasta Solskjaer üzenetét (She)
Humoros videó került elő a Barcelona–Manchester United Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójáról. A katalánok sima győzelmével végződő mérkőzésen Ole Gunnar Solskjaer, a vendégek menedzsere Marcus Rashfordnak adott át egy papírfecnit, melyen taktikai utasítások szerepeltek. Ám a norvég szakember arra nem számított, hogy egy hazai játékoshoz is el
ápr. 19
10:24
Ftc–Vidi: Rebrov megmutatná, miért van nyolc pont közöttük (She)
A szombati FTC–Mol Vidi FC rangadó előtt a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov és a csapat kapusa, Dibusz Dénes a zöld-fehérek csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt a mérkőzésről, míg a bajnoki listavezető szlovén védője, Miha Blazic a fradi.hu-nak adott interjúban.
ápr. 19
10:54
Mls: mihamarabb 30 csapatosra bővítenék a ligát (She)
Az amerikai labdarúgóliga (MLS) vezetősége a tervek szerint 30 csapatosra bővítené a bajnokságot – erről hivatalos közleményt adtak ki a szervezők. A ligát 2021-től 24 csapat alkotja – már ezzel is a legnépesebb első osztály lesz a világon. A 28. és a 29. klub a bejelentés szerint 200 millió dollárért cserébe válthat indulási jogot.
ápr. 19
10:56
Nfl 2019, Alapszakasz (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es alapszakaszának menetrendje – 1–10. forduló.
ápr. 19
10:58
Nfl 2019, Alapszakasz – 2 (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság 2019-es alapszakaszának menetrendje – 11–17. forduló.
ápr. 19
11:00
Nfl 2019, A Csoportok Állása (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es szezonjának divíziónkénti végeredménye. Minden csoportból továbbjutott az első helyen végző, továbbá a konferenciákból még két csapat a legjobb győzelem–vereség mutató alapján.
ápr. 19
11:00
Vidi: Sosem volt konkrét ajánlatom a Fraditól – Huszti a hazatérésről (She)
Az M4 Sport Facebook-oldala a szombati FTC–Vidi rangadó előtt megosztott egy interjúrészletet, melyben a fehérváriak szélsője, Huszti Szabolcs beszélt arról, hogy miért nem korábbi klubjába, a Fradiba tért haza Kínából.
ápr. 19
11:18
Nfl: a Steelers elleni rangadóval kezd a bajnok Pats – menetrend (She)
Elkészült a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es idényének menetrendje, a címvédő New England Patriots elsőként a Pittsburgh Steelers ellen lép pályára, a nyitó forduló vasárnap esti rangadóján. Az korábban eldőlt már, hogy a hagyományokkal ellentétben ezúttal nem a bajnok meccsével indul a kiírás, hanem az NFL 100. idényének
ápr. 19
11:45
Hazard napokon belül aláírhat a Real Madridhoz (m4sport.hu)
Sajtóhírek szerint mindenben megegyezett a két klub.
ápr. 19
12:00
Serie A: Egy buborékban élnek a játékosok – Marchisio (She)
Claudio Marchisio a Corriere della Sera című lapnak adott interjút, összegezve az első bő fél évét Oroszországban. A korábban 25 éven keresztül a Juventus kötelékébe tartozó labdarúgó amondó: sokkal kötetlenebb életet élhet most, mint tette azt hazájában, ahol megítélése szerint szándékosan burokban tartják a futballistákat.
ápr. 19
12:03
Nincs több kérdés: ezek a portugálok a nap legnagyobb lúzerei (Ripost)
Nincs több kérdés: ezek a portugálok a nap legnagyobb lúzerei. Utólag még így is örülhetnek.
ápr. 19
12:06
Premier League: ami Angliában 0, a többi topbajnokságban 41 (She)
Egy érdekesség a hétvégi forduló előtt: egy hónapja nem született döntetlen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League), miközben a további négy topbajnokságban összesen 41.
ápr. 19
12:12
Labdarúgás: Szoboszlai Dominik újabb rekordot döntött (She)
Szoboszlai Dominik kapcsán már megszokhattuk, hogy sorra írja át a különböző rekordokat. Az elmúlt néhány hétben mutatott remek teljesítményének, illetve a válogatottban történt bemutatkozásának köszönhetően több csúcsot is átírt. Legfrissebb rekordja, hogy ettől a héttől a mértékadó német piaci portál, a Transfermarkt legfrissebb becslése szerint
ápr. 19
12:21
Az Ajax BL-elődöntője miatt halasztottak el egy holland bajnoki fordulót (Azenpenzem)
Az Ajax labdarúgócsapatának Bajnokok Ligája elődöntőbe jutása miatt egy teljes fordulót elhalasztottak a holland élvonalban.
ápr. 19
12:30
Férfi kézi Bl: két szegedi és egy veszprémi jelölés érkezett (She)
Második panelként a több mint 80 európai topklubot tömörítő Forum Club Handball adta le jelölését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája álomcsapat-szavazására. Ez alapján a kapusok között a szegedi Marin Segóra, a beállóknál csapattársára, Bánhidi Bencére, míg a védőknél a veszprémi Blaz Blagotinsekre is lehet majd voksolni.
ápr. 19
12:32
Juventus: C. Ronaldo nem tölti ki a szerződését – sajtóhír (She)
A Juventus a hétvégén bebiztosíthatja a bajnoki címét, és ehhez az is elég, ha egy pontot szerez a Fiorentina ellen, ugyanakkor a csapat hétközi BL-búcsúja után a helyi sajtó arról írt, hogy Cristiano Ronaldo idő előtt távozhat az együttestől.
ápr. 19
12:34
Bl: Simeonét megszégyenítő ünneplést mutatott be Pochettino (She)
A spanyol As hozta le a Tottenham játékosai által készített videót a Manchester City kiejtését követő öltözői ünneplésről. Mint beszámoltunk róla, a Spurs ugyan 4–3-ra kikapott, de idegenben lőtt több góllal továbbjutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, ahol május elején az Ajax vár majd a londoni együttesre. A gárda vezetőedzője, Mauricio Pochettin
ápr. 19
13:06
Franciaország: az Arsenal és az Atlético is figyeli a támadót (She)
Helyi sajtóinformációk szerint az Arsenal és az Atlético Madrid is kitartóan figyeli a francia második ligában szereplő Lorient utánpótlás-válogatott labdarúgóját, a 20 esztendős Alexis Claude-Maurice-t.
ápr. 19
13:06
Gyászhírt közöltek: tragikusan fiatalon elhunyt a népszerű sportoló (Ripost)
Con de Lange agydaganattal küzdött tavaly óta. A 38 éves krikettjátékos két gyermeket hagyott hátra.
ápr. 19
13:08
Asztalitenisz-vb: mentálisan készen áll a válogatott (She)
Férfi- és női válogatottunk az utolsó simításokat végzi a mátraházi edzőtáborban, ahol az elmúlt napokban a budapesti világbajnokság labdájához is hozzászokhattak.
ápr. 19
13:18
Bl: zseniális kép került elő De Ligtről és Luis Suárezről (She)
Tíz évvel ezelőtt az Ajax egyik labdaszedője közös képet kért az amszterdami csapat akkori sztárjától, Luis Suáreztől az egyik mérkőzés előtt. Most Matthijs de Ligt és az uruguayi támadó is a BL-elődöntőre készül, utóbbi már a Barcelona játékosaként. Mivel a két együttes különböző ágon szerepel, előfordulhat, hogy a két futballista a BL-döntőben új
ápr. 19
13:48
Budapest készen áll az asztalitenisz-vb-re (Infostart)
Thomas Weikert, a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) elnöke azt mondta, biztos abban, hogy Budapest nagyszerű világbajnokságot rendez. A Hungexpón vasárnap kezdődő egyéni vb-n 143 ország közel 600 versenyzője küzd majd az érmekért.
ápr. 19
13:48
Női kézi: korábbi siófoki irányítót igazolt a Rosztov-Don (She)
A 2015–2016-os szezonban Siófokon játszó Irina Nyikityina a nyártól a Rosztov-Don női kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását. A 29 éves orosz válogatott irányító egy plusz egy éves szerződést írt alá.
ápr. 19
13:50
Juventus: Allegri is megszólalt Cr jövőjével kapcsolatban (She)
A Juventus edzőjét, Massimiliano Allegrit a Fiorentina elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón természetesen Cristiano Ronaldo jövőjéről is kérdezték.
ápr. 19
14:06
Asztalitenisz-vb: az Ittf elnöke szerint Budapest nagyszerű házigazda lesz (She)
Thomas Weikert, a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) elnöke azt mondta, biztos abban, hogy Budapest nagyszerű világbajnokságot rendez. A Hungexpón vasárnap kezdődő egyéni vb-n 143 ország közel 600 versenyzője küzd majd az érmekért.
ápr. 19
14:08
Ajax: a változatosság kedvéért ők igazolnának a Barcától (She)
A Football Espana információi szerint az Ajax a Barcelona középpályásával, Carles Alenával erősítené meg a keretét a 2019–2020-as idényre. A 21 éves spanyol labdarúgó egy évre, kölcsönbe kerülhetne Amszterdamba.
ápr. 19
14:09
Döntött az MLSZ, megdöbbentek a MOL Vidi szurkolói (Ripost)
Marko Nikolicsot két Magyar Kupa-mérkőzésről tiltották el. Így a döntőt is ki kell hagynia, ha a csapata bejut a fináléba.
ápr. 19
14:18
Lesen vagyunk: szétszedtük az Ajaxot és Guardiolát (She)
Csilingel a kassza Amszterdamban, Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) pedig a Lesen vagyunk újabb részében megnézte, kik azok, aki a BL-szereplés, Frenkie de Jong és vélhetően Matthijs de Ligt után még jobban megtömik azt. Nerestől Van de Beekig öt játékost is „eladtak”, meglátjuk, a nyáron közülük hányan mennek el. Guardio
ápr. 19
14:21
A bajnokságban vehet revansot a City a Tottenhamen (Azenpenzem)
London, 2019. április 19., péntek (MTI/Reuters) – Szombaton kora délután rendezik az angol labdarúgó Premier League 35. fordulójának rangadóját, amelyen a címvédő Manchester City revansot vehet a Tottenhamen, miután utóbbi szerda este kiejtette a Bajnokok Ligájából Josep Guardiola sztáregyüttesét.
ápr. 19
14:27
Allegri: Persze, hogy Ronaldo csalódott, de ő a klub jövője (m4sport.hu)
A Juventus edzője is megszólalt a csapat sztárjával kapcsolatban.

Keresés