2019. április 17. szerda

ápr. 17
0:00
Az Ajax a Juve skalpját is megszerezte, s a Barcelona mellett az elődöntőbe jutott (Infostart)
Két hely elkel ma este a labdarúgó Bajnkok Ligája idei elődöntőjéből. A Barcelona 1-0-ról kezd a Manchester United, a Juventus 1-1-ről az Ajax ellen.
ápr. 17
0:00
Forma-1-es versenynaptár, 2019: a következő futamok (Blikk)
A szezonból három futam ment le eddig mindössze a Formula-1-ben, a legutóbbi, kínai nagydíjat az immár 75 győzelmet ünneplő Lewis Hamilton nyerte.
ápr. 17
0:04
Végre eljut Guardiolával a BL-ben a négy közé a City? (Blikk)
Első ízben vezetné az angol Manchester Cityt a legjobb négy közé a spanyol Pep Guardiola (48) a labdarúgó-Bajnokok Ligájában, ehhez azonban le kell dolgoznia a Tottenham elleni nyolcaddöntős párharc idegenbeli meccsén (1-0) összeszedett egygólos hátrányt.
ápr. 17
0:06
Bl: Solskjaer Messit dicsérte, aki nem örült a kezdésnek (She)
A Barcelona hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és jutott a legjobb négy közé. A katalánok sikerével és továbbjutásával zárult mérkőzést követően a két góljával a győzelemből oroszlánrészt vállaló Lionel Messi értékelte a találkozót, a másik oldalról pedig Ole Gunnar Solskjaer osztotta meg meglátás
ápr. 17
0:08
Szaúd-Arábiában lesz a Dakar-rali (Blikk)
Jövőre Szaúd-Arábiában rendezik a hagyományos januári Dakar-ralit.
ápr. 17
0:10
Már nem játék – Vincze András publicisztikája (She)
Magyar, olasz, spanyol, szerb, ukrán – a magyar labdarúgás élvonalában és a válogatottat is ideszámolva ennyiféle edzői stílus keveredik, de a t...
ápr. 17
0:12
Kiakadtak a szurkolók Dárdai kirúgása miatt (Blikk)
Óriási felháborodást váltott ki Dárdai Pál (43) menesztése a Hertha focicsapatának szurkolóinál!
ápr. 17
0:14
Dárdaivá válni – Deák Zsigmond jegyzete (She)
A Hertha döntött, a nyártól nem Dárdai Pál az edző – hivatalos Így lett Dárdaival a Hertha menekülő kiscsapatból a nagyok kihívója
ápr. 17
0:16
Portugáliával kezd az U17-es labdarúgó-válogatott (Blikk)
Elsőként Portugália ellen lép pályára a magyar U17-es labdarúgó-válogatott a májusi Európa-bajnokságon.
ápr. 17
0:18
Bl: „Teljesen más szint” – Solskjaer Messit dicsérte (She)
A Barcelona hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és bejutott a legjobb négy közé. A katalánok sikerével és továbbjutásával záruló mérkőzést követően a két góljával a győzelemből oroszlánrészt vállaló Lionel Messi értékelte a találkozót, a másik oldalról pedig Ole Gunnar Solskjaer osztotta meg meglát
ápr. 17
0:20
Szerződést hosszabbítottak a horrorsérülést szenvedett kapussal (Blikk)
Khadim N'Diaye mindkét lábát eltörte az afrikai labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntőjében. Klubja most egy nagyon nemes gesztust tett felé.
ápr. 17
0:22
Bl: Allegri marad, de át kell gondolni a Juve jövőjét (She)
A hazai döntetlen után az Ajax idegenben 2–1-re megverte a Juventust, így a holland csapat jutott be az elődöntőbe a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
ápr. 17
0:24
Brutális: négy hét alatt öt versenyen úszott Hosszú Katinka (Blikk)
Pokoli tempót diktál Hosszú Katinka (29)! A háromszoros olimpiai bajnok úszó számára valószínűleg ismeretlen fogalom a pihenés… Legalábbis erre utal, hogy az elmúlt négy hét során összesen öt versenyen ugrott medencébe.
ápr. 17
0:28
Nagyon durva: így tört szilánkosra a Celtic játékosának arca (Blikk)
Ryan Christie arccsontja számtalan helyen tört el, különösen a szemgödre bánta az esetet.
ápr. 17
3:48
„Ugyanolyan alázattal, szerényen kell játszanunk, ahogy azt a Puskás ellen is tettük” – Lipcsei lecsapna a Honvédra is (Blikk)
Edzői pályafutása eddigi legnagyobb sikerét elérve, a Magyar Kupa elődöntőjébe vezette az NB II-es Soroksárt a Ferencvárossal labdarúgóként négyszeres bajnok, hatszoros kupagyőztes Lipcsei Péter (47).
ápr. 17
7:06
Mk: Arra kértem a játékvezetőt, hogy kontrollálja a meccset sárgák nélkül – Nikolics (She)
Juhász Roland nem léphet pályára, Marko Nikolics pedig nem ülhet le a kispadra a Mol Vidi DVSC elleni Magyar Kupa-elődöntő visszavágóján. Az 1–0-s fehérvári sikerrel zárult első mérkőzés után a vezetőedző beszélt arról, miért küldték be az öltözőbe. A vendég debreceniek mestere, Herczeg András a kihagyott helyzetek okait fejtegette.
ápr. 17
7:12
Dudás Miklós elárulta: átaludta kislánya születését (Blikk)
Megszületett a kajakos Dudás Miklós és párja, Ivett első gyermeke, csakhogy a boldog apuka átaludta a szülés óráit.
ápr. 17
7:21
Greg bokaszalagja bánta a zuhanást (BorsOnline)
Hétfőn elhagyhatta a kórházat az a vendégdrukker, aki a Vidi– Újpest (2-1) focimeccsen a kerítésről a pályára zuhant. Nagy Gergely megúszta bokaszalagszakadással az ijesztő esetet.
ápr. 17
7:24
Nba: egyenlített a Raptors; egyre nagyobb bajban az Okc (She)
A Toronto Raptors 111–82-re legyőzte az Orlando Magicet az NBA rájátszásának főcsoport-negyeddöntőjében, így 1–1-re kiegyenlítette az egyik fél négy sikerig tartó párharcot. Nyugaton a Denver Nuggets egyenlített ki a San Antonio Spurs ellen összesítésben, az Oklahoma City Thunder viszont az első mérkőzést követően a másodikat is elbukta a Portland
ápr. 17
7:26
a juvésok tizenegyest reklamáltak kezezés miatt – igazuk volt? (She)
A Juventus játékosai hevesen reklamáltak a kedd esti, Ajax elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő (1–2) hajrájában, mert a holland csapat védője, Daley Blind kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül, ám Clément Turpin játékvezető nem ítélt tizenegyest. Íme, az eset!
ápr. 17
7:27
Csupán az arányok változtak a közgyűlésen (Azenpenzem)
A teniszszövetség közgyűlése hosszas vita után, 138 igen, 54 nem szavazat és 11 tartózkodás mellett elfogadta a szervezet tavalyi évi szakmai beszámolóját.
ápr. 17
7:33
Váratlan fordulat, Dárdai a Bundesligában maradhat (Ripost)
Berlinben döntöttek Dárdai Pálról, négy és fél év után nyártól már nem ő lesz a Hertha fociedzője. A klub szerződésben marad a magyar szakemberrel, aki előtt most számos lehetőség állhat. Kevés esély még arra is van, hogy hazatér.
ápr. 17
7:48
Nhl: itt is, ott is 0–4 – a Tampa Bayt és a Pittsburghöt is kisöpörték (She)
A Columbus Blue Jackets az alapszakaszgyőztes Tampa Bay Lightningot, míg a New York Islanders a Pittsburgh Penguinst búcsúztatta 4–0-s összesítéssel az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) főcsoport-negyeddöntőjében.
ápr. 17
8:00
Idén a döntőre sem fogunk elfáradni – Amorim (She)
.
ápr. 17
8:06
Női kézi Bl: Idén a döntőre sem fogunk elfáradni – Amorim (She)
Rendhagyó helyszínen, a Sport Tv stúdiójában került sor a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének sorsolására. A címvédő Győri Audi ETO KC a Vipers Kristiansanddal mérkőzik meg, amelyet kétszer már legyőzött az idényben, de a másik elődöntő két résztvevője, a Metz és a Rosztov-Don is ismerős lehet egymásnak. A sorsolás után az
ápr. 17
8:09
Agüero egy Spurs elleni BL-góllal beférkőzhet a top 10-be (m4sport.hu)
Az argentin támadó megszakíthatja a Spurs elleni hétmeccses meddő sorozatát.
ápr. 17
8:18
Újabb sztárcsapat búcsúzhat - sport a tévében (Infostart)
A labdarúgó BL-negyeddöntői mellett folytatódik a Magyar Kupa, lesz tenisz és kosárlabda is.
ápr. 17
8:21
Botrányba fulladt a Magyar Teniszszövetség ülése (BorsOnline)
Paprikás hangulat uralkodott a Magyar Teniszszövetség éves közgyűlésén, ahol a „
ápr. 17
8:24
Húsz pontot vert a Thunderre a Portland; óriási denveri fordítás (She)
A Toronto erődemonstrációval, a Nuggets hihetetlen futással egyenlítette ki saját párharcát az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában, a Trail Blazers viszont nem adott sok esélyt az OKC-nek.
ápr. 17
8:42
Bl: hajszálon múlt, hogy Messi berúgja az idény gólját (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így 4–0-s összesítéssel bejutott a legjobb négy közé. A katalánok kulcsembere most is Lionel Messi volt, aki duplázott a második meccsen. Kis híján azonban mesterhármas is lehetett volna, ráadásul ha bemegy az ar
ápr. 17
8:48
Bl: Ronaldo 2010 óta először nem elődöntős – akárcsak a Real (She)
Legutóbb a 2009–2010-es idényben fordult elő az, ami most is: Cristiano Ronaldo aktuális klubja nélkül rendezik meg a Bajnokok Ligája elődöntőjét. Történetesen a címvédő Real Madridnak is az volt a legutóbbi idénye (a mostanit megelőzően), amikor nem jutott el legalább a legjobb négyig.
ápr. 17
8:57
2 milliárdot szán a kormány a 2024-es Európai Egyetemi Játékokra (444.hu)
A hazai egyetemi sport fejlesztésére pedig további 200 millió forintot.
ápr. 17
9:03
Kane nélkül és idegenben is életveszélyes a BL-ben a Spurs (m4sport.hu)
A City félelmetes hazai mutatója azért intő jel lehet.
ápr. 17
9:09
Véresen komoly hobbi: Räikkönen még tervrajzokat is készít az Alfának! (m4sport.hu)
Hiába nevezte hobbinak az F1-et, főnöke szerint a "Jégember" elhivatottabb, mint valaha – és nagyon élvezi az új helyzetét!
ápr. 17
9:15
Valverde nem kér elnézést Messi miatt, Solskjaer nem neheztel De Geára (m4sport.hu)
Edzői értékelések a Barca–MU visszavágó után.
ápr. 17
9:18
Barcelona: "szerencse, hogy Messi velünk van" (Infostart)
Ernesto Valverde szerint az első perceket leszámítva csapata, a Barcelona jól játszott kedden a Manchester United ellen, így gond nélkül jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe.
ápr. 17
9:21
Lipcsei Péter nem kivételez a fiával (BorsOnline)
Életük meccsére készülnek Lip­cseiék. A Fradi-ikon, Péter a Soroksár edzőjeként, fia, Krisztián az NB II-es csapat védőjeként szeretne kibabrálni a Magyar Kupa-elődöntőben a Budapest Honvéddal.
ápr. 17
9:30
a kapus mellre vette a borzalmas tizenegyest (She)
A dél-amerikai futballcsapatok nemzetközi kupaküzdelme (Copa Sudamericana) mindig hoz érdekes jeleneteket, most sem volt ez másként. A kolumbiai La Equidad és a paraguayi Independiente első fordulós párharcának mindkét mérkőzése 0–0-ra végződött, így jöhettek a tizenegyesek. A paraguayiak venezuelai csatára, Bendrix Parra egy panenkával próbált meg
ápr. 17
9:32
Bl: hangrobbanás a Camp Nouban az Ajax második góljánál (She)
Nemcsak a Juventus Stadion vendégszektorában az Ajax-szurkolóknak, hanem a Camp Nouban helyet foglaló barcelonai drukkereknek is nagy örömöt okozott, amikor az amszterdamiak Matthijs De Ligt fejes góljával megfordították az olasz sztárcsapat elleni párharcot a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi visszavágóján (1–2).
ápr. 17
9:39
Csodára készül, ezt mondta Lipcsei Péter a Fradiról (Ripost)
Egyedüli másodosztályú csapatként jutott be a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjébe a Soroksár. A 47 éves Fradi-legenda, Lipcsei Péter által irányított együttes a Honvéd ellen juthat be a fináléba.
ápr. 17
9:39
Allegri: Maradok a csapatnál (m4sport.hu)
Erik ten Hag: „Nagyon nehéz ellenünk, ez ellen a filozófia ellen játszani.”
ápr. 17
9:48
Mk: Nem vagyunk berendezkedve a többfrontos terhelésre, de... – Tőzsér (She)
Bár nagyon küzdött a DVSC azért, hogy idegenben gólt szerezzen a Mol Vidi elleni Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzésén, csak egy kapufáig jutott. A mérkőzés után Tőzsér Dániel beszélt az NSO Tv-nek arról, milyen reményekkel várják az 1–0-s vereség után a visszavágót, illetve hogyan bírják a kétfrontos szereplés okozta terhelést.
ápr. 17
9:50
Tőzsér Dániel – Nem vagyunk berendezkedve a többfrontos terhelésre, de... (She)
.
ápr. 17
10:00
Női kézi Bl: megvan a final four menetrendje, az Eto kezd (She)
Véglegessé vált a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének menetrendje. Az első elődöntőt szombaton 15.15-től a címvédő Győri Audi ETO KC vívja a Vipers Kristiansanddal, majd 18 órától a másik ágon a Metz csap össze a Rosztov-Donnal.
ápr. 17
10:02
Bl: 15 mp, ami megmutatja, megérdemelten ment tovább az Ajax (She)
Mint arról beszámoltunk, az Ajax 2–1-re legyőzte a Juventust a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így 3–2-es összesítéssel bejutott a legjobb négy közé. Hogy mennyire megérdemelte a torinóiak ellen a továbbjutást a holland együttes, arra tökéletes példa az alábbi, csupán néhány másodperces videó, amelyen egy „átlagos” támadásuk látható
ápr. 17
10:18
Bl: legutóbb 14 éve volt topligán kívüli csapat a legjobb négy között (She)
Jól jelzi, mekkora bravúrt hajtott végre az Ajax azzal, hogy a Bajnokok Ligájában a Juventust legyőzve bejutott az elődöntőbe az a tény, hogy a mai értelemben vett öt topligán (spanyol, angol, német, olasz, francia) kívüli klub tizennégy éve nem volt érdekelt a legjobb négy között.
ápr. 17
10:30
Bl: „Apokalipszis”, „A bébi Ajax leckét adott” – sajtószemle (She)
Az Ajax olyan játékkal állt elő, amely egész Európát sokkolta – dicsérik a Juventust búcsúztató holland együttest a nemzetközi sajtóban. Lionel Messinek és Coutinhónak is kijut a jóból, míg a spanyolok David de Gea hibája miatt aggódnak. A nap címlapját egy dubai sportújság hozta össze...
ápr. 17
10:42
Babos Timi csupa mosoly, nem vették el a kedvét (Ripost)
A magyar teniszező, Babos Tímea legközelebb Isztambulban próbál javítani.
ápr. 17
10:48
A BL-búcsú ellenére marad a Juventus edzője (Infostart)
Massimiliano Allegri, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője azon túl, hogy gratulált az együttesét 3-2-es összesítéssel kiejtő Ajaxnak, bejelentette, hogy a következő szezonban is ő irányítja majd a torinói gárdát, amely a keddi 2-1-es hazai vereséggel búcsúzott a Bajnokok Ligájától.
ápr. 17
10:57
Mit nem mond el a Ferrari? (m4sport.hu)
Folyamatosak a műszaki problémák is a Scuderiánál – de van-e köze ennek a teljesítményhullámzásukhoz?

Keresés