2019. április 27. szombat

ápr. 27
3:57
Pacalpörkölttel fogy Rippel Feri - Geszler Dorottya is ott lesz a Fitbalance-on (BorsOnline)
Május 4-én várja a sportolni vágyókat hazánk egyik legismertebb sportexpója, a Fitbalance, ahol többek között Geszler Dorottyával, Vágó Pirossal és Rippel Ferivel is találkozhatnak az érdeklődők.
ápr. 27
4:48
Hosszú Katinka tízmilliókért úszik a szuperversenyen (Ripost)
Kiharcolta a forradalmi fejlődést, de nem kizárólag magának, hanem minden úszónak.
ápr. 27
6:21
Országúti bringázás: új magazin 100 oldalon (She)
Sztártippek, programajánló, bringás és kiegészítő edzések, javasolt és tiltott ételek, applikációk, könyvbemutatók, és sok minden más található a Csupasport kiadványában, amely az országúti kerékpárosoknak készült, de MTB-melléklet is van benne.
ápr. 27
6:23
Horvátországban a jó futballista közös, nemzeti érték – így fejlesztenek (She)
A Dr. Muszbek Mihály és Dr. Zalai Dávid tanulmánya nyomán bemutatott angol utánpótlásrendszert követően, Külföldi tapasztalatok című sorozatunkban ezúttal a horvát labdarúgó-utánpótlás fejlesztési programjával ismerkedünk meg.
ápr. 27
6:51
Nfl: Rosen Miamiban, újabb 70 újonc talált csapatot (She)
Amellett, hogy 70 újonc játékos elkelt, az utóbbi hetek egyik legnagyobb kérdésére is választ kaptunk az NFL-draft második napján: a csütörtökön az 1/1-es választási joggal Kyler Murrayt kiválasztó Arizona Cardinals a Miami Dolphinshoz cserélte el eddigi irányítóját, a tavalyi drafton 10. helyen elhozott Josh Rosent.
ápr. 27
6:54
Gyász, elhunyt minden idők egyik legjobb sportolója (Ripost)
A legendás John Havlicek nyolc bajnoki címet nyert a Boston Celticsszel az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
ápr. 27
7:09
Nba: Durant vezérletével továbbjutott a Golden State (She)
A Golden State Warriors az 50 pontot (az első félidőben 38-at!) szerző Kevin Durant vezérletével 129–110-re legyőzte a Los Angeles Clipperst az NBA-rájátszás nyugati negyeddöntőjének hatodik mérkőzésén, ezzel 4–2-es összesítéssel megnyerte a párharcot. A playoff második körében már csak egy hely kiadó, a Denver és a San Antonio csatájában a szombat
ápr. 27
7:21
Mégis magyar színekben úszik Szabó Szebasztián (BorsOnline)
Ha minden a tervek szerint alakul, a zentai Szabó Szebasztián magyar színekben veti vízbe magát a nyári dél-koreai úszó-vb-n.
ápr. 27
7:39
Nhl: eltiltották a bírókat, de ez a Vegason már nem segít (She)
Az NHL a rájátszás második körére felfüggesztette azokat a játékvezetőket, akik a Vegas Golden Knights–San Jose Sharks párharc hetedik mérkőzését vezették. A liga szerint indokolatlanul osztottak ki egy nagybüntetést a Vegasnak – a Sharks az öt perc alatt négy gólt ütött, s hosszabbításban megnyerte a sorsdöntő összecsapást.
ápr. 27
8:09
Atlético: nem számolnak Diego Costával, átadólistára teszik – sajtóhír (She)
A Mundo Deportivo forrásai szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid nem számol a jövőben Diego Costával, és átadólistára teszi a nyáron.
ápr. 27
8:09
Kilenc olimpiai és 16 világbajnok az úszó Bajnokok Sorozata első állomásán (m4sport.hu)
Hosszú Katinka hat számban indul.
ápr. 27
8:39
15 milliméteren múlt, hogy nem tört a pilótafülkébe a csatornafedél (m4sport.hu)
Szó szerint centimétereken múlt, hogy nem lett súlyosabb baleset George Russell csatornafedéllel történt bakui találkozójából.
ápr. 27
8:45
Kártérítést várna a csatornafedélért a Williams (m4sport.hu)
Claire Williams drága balesetnek tartja, hogy George Russel karosszériáját teljesen tönkretette egy csatornafedél, és a Haas példáján felbuzdulva kárpótlást várna.
ápr. 27
8:51
Kilépett Fucsovics árnyékából (Azenpenzem)
Balázs Attila régóta próbál érvényesülni a teniszben, 2008-ban, 2009-ben, 2010-ben és 2012-ben is az év férfi játékosának választották.
ápr. 27
8:57
Mtk: Vass Ádám és Diallo kikerült a keretből – sajtóhír (She)
Az M4 Sport értesülései szerint az MTK kitette a keretéből Vass Ádámot, aki eddig mind a 29 NB I-es fordulóban pályára lépett. Az nb1.hu úgy tudja, Ulysse Diallo is erre a sorsra jutott a kék-fehéreknél.
ápr. 27
9:03
Városi rangadón lehet bajnok az FTC (888.hu)
Az NB I. 30. fordulójában jó eséllyel bajnokot avatunk majd.
ápr. 27
9:09
Nem húzta tovább, a hatodik meccsen már továbbjutott a Gsw (She)
Kevin Durant újabb óriási meccset tett le az asztalra, a címvédő pedig ezúttal nem hibázott, győzött Los Angelesben és készülhet a Rockets elleni párharcára az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában.
ápr. 27
9:21
Párjával itthonról drukkol Garát Zsombor - Jégkorong-vb, divízió I/A (BorsOnline)
Az utolsó keretszűkítésnél maradt le a vb-ről Garát Zsombor. De így legalább együtt szurkol a társaiért a szintén hokiválogatott kedvesével, Gasparics Fannival.
ápr. 27
9:51
Marco Rossi: Motivált harcosok kellenek a válogatottba (She)
A vezér típusú játékosokról, a korábban kritizált Dzsudzsák Balázsról, a kezdetben bizonytalan Willi Orbánról, a szabályt bontó kivételről és a közelgő Európa-bajnoki selejtezőről is beszélt Marco Rossi szövetségi kapitány a Nemzeti Sportnak adott interjúban.
ápr. 27
9:51
Ricciardo nem emlékszik, fordult-e már elő vele ilyen... (m4sport.hu)
Az összes gumiját tönkretette az ausztrál pénteken.
ápr. 27
9:57
1000 euróban fogadott Bottas kirúgására Ricciardo (m4sport.hu)
Valtteri Bottas kirúgása kapcsán kötött fogadást Daniel Ricciardo és Helmut Marko – nem is kevés összegben!
ápr. 27
10:03
Ronaldóval nem könnyű, kínlódik mellette a csapattársa (Ripost)
Úgy fest, nem mindenki szeret együtt játszani az ötszörös aranylabdás labdarúgóval, Cristiano Ronaldóval.
ápr. 27
10:05
Súlyos ítélet, nagyon rossz hírt kaptak a magyar fociszurkolók (Ripost)
Az UEFA a két márciusi Eb-selejtező mérkőzés szurkolói rendbontásai miatt jelentős büntetést rótt ki a magyar szövetségre.
ápr. 27
10:09
Áll a bál az FC Portónál, az edző a távozást fontolgatja (m4sport.hu)
Rendesen kiakadt a Sárkányok mestere.
ápr. 27
10:15
Bl: kérdéses a Liverpool-sztár játéka a Barcelona ellen (She)
A sport.es információi szerint kérdéses Roberto Firmino játéka a jövő szerdai Barcelona–Liverpool Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén.
ápr. 27
10:15
Szívműtéte miatt kihagyja a szezont Molnár Péter világbajnok kajakos (m4sport.hu)
"Nyolc hónapos koromban vették észre ezt a születési rendellenességet."
ápr. 27
10:27
Foci a barátságért: Amióta járni tudok, a labda velem volt – Hajnal (She)
A Foci és Barátság Nemzetközi Napját ünnepelte a Ferencváros három tehetséges fiatal játékosa, akik a klub sportközpontjában adták át a Foci a barátságért nemzetközi gyermekprogram hivatalos szimbólumát, a Barátság Karkötőjét edzőjüknek, Korolovszky Gábornak és Hajnal Tamásnak, a program magyarországi nagykövetének.
ápr. 27
10:29
Ilyen még nem volt az Nb I történetében: a Honvéd ellen lehet bajnok az Ftc (She)
Bajnokavatás következhet a labdarúgó NB I 30. fordulójában, a 11 pontos előnnyel listavezető Ferencváros a Budapest Honvéd elleni rangadón teheti behozhatatlanná fórját. Sőt, az is elképzelhető, hogy a Fradi már bajnokként lép pályára szombaton 19.30-kor – ez abban az esetben történik meg, ha a Mol Vidi FC pontokat veszít a Puskás Akadémia ellen.
ápr. 27
10:33
Wtcr: a Honda a 2. edzést is behúzta, Michelisz és Tassi is az első 10-ben (She)
Esteban Guerrieri volt a leggyorsabb a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjének második szabadedzésen. A Honda pilótája mögött Aurélien Panis és Yvan Muller végzett, őket Michelisz Norbert követte a negyedik pozícióban. Tassi Attila is az első tízben végzett – a 19 éves magyar versenyző a hetedik leggyorsabb kört autózta a szombati trén
ápr. 27
10:39
Zidane kifoghatta a főnyereményt (ATV)
A Real Madrid 0–0-t játszott a Getafe otthonában. Az eredmény a Real szempontjából felejthető, ám valami miatt mégis emlékezetes lesz a meccs: ez pedig a mindössze 19 éves Brahim Díaz teljesítménye – írja a Rangado.24.hu.
ápr. 27
11:03
Szíve kényszeríti kihagyásra a világbajnok magyar kajakost (Infostart)
Születési rendellenesség miatt szívműtéten esett át a világ- és Európa-bajnok kajakos, Molnár Péter, ezért kihagyja az idei szezont, így az augusztusi, szegedi világbajnokságot is.
ápr. 27
11:06
Váratlan fordulat, magyar edző kaphat munkát a Bundesligában (Ripost)
Egy német portál szerint Lőw Zsolt is jelölt a német labdarúgó Bundesliga egyik nagy múltú csapatának, a Stuttgartnak a kispadjára.
ápr. 27
11:09
Paul Pogba, a sétálóember (m4sport.hu)
A United eddigi legdrágább igazolása.
ápr. 27
11:15
Mu: Pogba többet sétál, mint akármelyik PL-középpályás (She)
Egy friss kutatás szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) egy mérkőzésen átlagosan legtöbbet sétáló középpályása, a Manchester United világbajnok labdarúgója, Paul Pogba.
ápr. 27
11:21
Michelisz Norbert versenyzőként, és tulajdonosként is érdekelt a hungaroringi hétvégén (BorsOnline)
Nem csak versenyzőként fontos a hungaroringi hétvége Michelisz Norbert számára. A t�
ápr. 27
11:33
Kajak-kenu: Molnár szívműtét miatt miatt nem indul a vb-n (She)
Születési rendellenesség miatt szívműtéten esett át a világ- és Európa-bajnok kajakos, Molnár Péter, ezért kihagyja az idei szezont, így az augusztusi, szegedi világbajnokságot is.
ápr. 27
11:39
Leclerc és a Ferrari nagy előnnyel az élen Azerbajdzsánban (She)
A Ferrari magabiztos fölénnyel zárta az élen az Azeri Nagydíj harmadik és egyben utolsó szabadedzését: az első Charles Leclerc előnye ugyanis az 1.2 szekundumot is meghaladta a harmadik Max Verstappen előtt, míg a 4–5. helyen záró Mercedes lemaradása 1.5 másodperc körül mozgott. Jó tréninget zárt a Toro Rosso, Danyiil Kvjat a hatodik, míg Alexander
ápr. 27
12:03
Becsület és remény a visszavágóra (Azenpenzem)
Érthetetlen, hogyan tudtunk ennyire szétesni – nyilatkozta a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának vezetőedzője a Vardar Szkopje otthonában elszenvedett súlyos, 31-23-as vereség után.
ápr. 27
12:15
Utcai harcos és rocker lett az elmúlt évek legjobb amatőr ökölvívójából (She)
Az elmúlt másfél évtized legjobb magyar amatőr ökölvívója. Megalkuvást nem tűrő harcmodora hatszor eredményezett érmet a felnőttvilágversenyen, igaz, arany végül nem lett közöttük. A 60 és a 64 kilós súlycsoport brutális mezőnyében egy évtizeden át a legszűkebb elit tagja volt. Vasárnap este 37 évesen utcai harcosként mutatná meg a többi küzdősport
ápr. 27
12:21
Psg: „Szívesen játszanék Hazard-ral, hasonló a stílusunk” (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG világklasszisa, Neymar a Fox Sportnak adott interjújában elmondta, szívesen játszana egy csapatban a Chelsea belga sztárjával, Eden Hazard-ral.
ápr. 27
12:27
Mindig a békességet szerette (Azenpenzem)
A 85 éves Fenyvesi Máté roppant fontos, olykor sorsdöntő gólokat szerzett pályafutása során, csendes, visszahúzódó személyiségként mégsem tartozott a legnagyobb sztárok közé.
ápr. 27
12:33
Profi boksz: mexikói és amerikai diadal Kaliforniában (She)
A mexikói Juan Francisco Estrada az inglewoodi Forum csarnokban a WBC nagylégsúlyú világbajnoki címért kiírt  profi ökölvívó-mérkőzésen legyőzte a thaiföldi Wisaksil Wangeket. Los Angelesben a WBA kispehelysúlyú világelső amerikai Daniel Roman nagy csatában verte meg az IBF világbajnok ausztrál-ír TJ Dohenyt.
ápr. 27
12:35
Wtcr: Micheliszék visszaestek; Girolamié a pole az első futamon (She)
Folytatódott a Honda meggyőző szereplése a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjének első időmérőjén. A pole pozíciót Néstor Giralami szerezte meg, csapattársa, Esteban Guerrieri a harmadik helyről várhatja a piros lámpák kialvását. Kettejük közé Yvan Muller, a Lynk & Co versenyzője fért be. A magyar pilóták számára nehezebben alakul
ápr. 27
12:50
Női kézi Nb I: Ferencváros–Győri Eto – élőben az Nso-n! (She)
Ha a magyar női kézilabda-bajnokságban ebben az idényben még veretlen, címvédő Győri Audi ETO KC a 23. fordulóban győzni tud egyetlen hazai riválisa, az FTC-Rail Cargo Hungaria otthonában, vagy döntetlenre végződne a mérkőzés, újra megnyerné az aranyat. Vajon sikerül nekik? Tartsanak velünk, élő, percről percre frissülő közvetítésünkből minden kide
ápr. 27
13:09
F1: Leclerc és a Ferrari volt a leggyorsabb az utolsó edzésen is (She)
Charles Leclerc volt a leggyorsabb az Azeri Nagydíj harmadik szabadedzésén. A Ferrari versenyzője mögött csapattársa, Sebastian Vettel végzett, még a harmadik pozícióban Max Verstappen (Red Bull) zárta az utolsó tréninget.
ápr. 27
13:12
Meglepő, kitette a keretből a válogatott focistát az NB I-es klub (Ripost)
Vass Ádám és Ulysse Diallo is kikerült a labdarúgó NB I-ben kiesés ellen harcoló MTK keretéből.
ápr. 27
13:15
Asztalitenisz-vb: Kína a férfi párost is behúzta a Hungexpón (She)
A férfi páros fináléja a várakozásnak megfelelően simán alakult, a bomba formában lévő kínai Ma Lung a fiatal Vang Csü-csinnel az oldalán gond nélkül győzte le az Ovidiu Ionescu, Alvaro Robles román, spanyol kettőst, amelytől már a döntőbe jutás is hihetetlen bravúrnak számított.
ápr. 27
13:15
Leclerc és a Ferrari utolérhetetlen volt az időmérő előtt (m4sport.hu)
Ez történt az Azeri Nagydíj harmadik szabadedzésén!
ápr. 27
13:39
Real Madrid: Benzema megsérült, kihagyta a szombati tréninget (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid hivatalos honlapján közölte, hogy Karim Benzemának izomsérülése van, ezért kihagyta a szombati tréninget.
ápr. 27
13:41
Atlétika: a szervezők szerint nem doppingolt a világcsúcstartó (She)
A spanyol szervezők bejelentése szerint nem szolgáltatott pozitív mintát a kenyai Abraham Kiptum, a félmaratoni világcsúcstartója azon a doppingvizsgálaton, amelyet a tavalyi rekorddöntése alkalmával végeztek el nála.

Keresés