2019. április 5. péntek

ápr. 5
0:00
Itt van az eredménye a Vidi és a Fradi brutális gladiátorharcának: több meccsre szóló eltiltásról döntött az MLSZ (Blikk)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön három Magyar Kupa-mérkőzésről eltiltotta Dibusz Dénest, a Ferencváros kapusát, aki szerdán súlyos sérülést okozott Marko Scepovicnak.
ápr. 5
0:04
Második világháborús bombát találtak a Bozsik Stadionban! (Blikk)
Második világháborús bombát találtak a Bozsik Stadionban!
ápr. 5
4:06
Most minden klappol a jó rajthoz: így kovácsolna előnyt az apaságból Michelisz Norbert a világkupán (Blikk)
Családi körrel készült a túraautó-világkupa idei szezonjára Michelisz Norbert (34). A magyar pilóta ennek az idénynek már tapasztaltabban, kétgyermekes apukaként vág neki.
ápr. 5
5:48
Csúcsmeccs Budapesten, világsztárok ellen készülnek a hokisaink (Ripost)
Nem mindennapi meccsel kezdi meg a felkészülést a magyar férfi jégkorong-válogatott a divízió 1/A csoportos világbajnokságra.
ápr. 5
6:48
CONCACAF BL: Némethék súlyos vereséget szenvedtek Mexikóban (She)
A Németh Krisztiánnal a kezdőben felálló Sporting Kansas City 5–0-s vereséget szenvedett a Monterrey otthonában az észak- és közép-amerikai zóna, valamint a karibi térség csapatai számára kiírt Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Németh Krisztián a 80. percig volt a pályán, Baráth Botond a kispadról nézte végig az összecsapást, míg Salló
ápr. 5
7:18
Húgyúti fertőzéssel kezelik Pelét (BorsOnline)
Magas lázzal együtt járó húgyúti fertőzésével egy párizsi kórházban ápolják
ápr. 5
7:30
Visszatérne a Davis-kupa-csapatba (Azenpenzem)
Fucsovics Márton szerdai Facebook-bejegyzése alapján hajlamosak voltunk azt gondolni, hogy egy isten háta mögötti, ingerszegény helyen gyakorol.
ápr. 5
7:48
FTC: „Meglepődtem azon, hogy az NB I legértékesebb játékosa vagyok” (She)
Isael da Silva Barbosa februárban lett a Ferencváros játékosa. A brazil labdarúgó Kazahsztánból érkezett Budapestre, a transfermarkt.de becsült adatai szerint 2.8 millió euróval jelenleg ő az NB I legértékesebb játékosa. Az FTC 30 éves légiósa az NSO Tv videójában összehasonlítja a kazah bajnokságot és életet a magyarral, beszél arról, hogy miért n
ápr. 5
7:50
FTC – „Meglepődtem azon, hogy az NB I legértékesebb játékosa vagyok” (She)
.
ápr. 5
8:00
NBA: Embiid tripla duplájára Antetokunmpo 45 pontja a válasz (She)
Joel Embiid és Jannisz Antetokunmpo, valamint a Philadelphia 76ers és a Milwaukee Bucks csatájából is utóbbi jött ki győztesen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, a két, egyaránt playoffrésztvevő együttes összecsapásán. A Sixers kameruni kiválósága 34 pontjával, 13 asszisztjával és 13 lepattanój
ápr. 5
8:06
NHL: a Pittsburgh, a Carolina és a Colorado is a rájátszásban (She)
Bejutott a jövő szerdán kezdődő rájátszásba a Pittsburgh Penguins, a Carolina Hurricanes és a Colorado Avalanche az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.
ápr. 5
8:18
Babos: Lefagyok a meccseken (BorsOnline)
A világranglista 140. hely környékére esik vissza hétfőn hazánk legjobb női tenisz
ápr. 5
8:42
Szalai Ádám: Furcsálltam, hogy a nyilatkozatom milyen reakciót váltott ki (She)
A megosztó nyilatkozatáról, az egyenes beszéd fontosságáról, a horvátok elleni győzelemről, a közösségi médiáról, a családról, a pályán kívüli életéről, valamint a segítségnyújtás fontosságáról is beszélt lapunknak Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott támadója.
ápr. 5
8:48
Szalai Ádám: Furcsálltam, hogy a nyilatkozatom milyen reakciót váltott ki (She)
A megosztó nyilatkozatáról, az egyenes beszéd fontosságáról, a horvátok elleni győzelemről, a közösségi médiáról, a családról, a pályán kívüli életéről, valamint a segítségnyújtás fontosságáról is beszélt lapunknak Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott támadója.
ápr. 5
8:54
Philadelphiában nyerte meg az alapszakaszt a Milwaukee (She)
Jannisz Antetokunmpo 45 pontos teljesítményével és kulcsfontosságú játékaival idegenben vágott vissza a Sixersnek, ezzel bebiztosította első helyét az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában a Milwaukee. A Golden State meg sem izzadt a Lakers ellen, a Sacramento otthon verte a Clevelandet.
ápr. 5
8:57
Nem kell még temetni, üzente rajongóinak a magyar sztársportoló (Ripost)
Babos Tímea is tisztában van vele, hogy lehetne sokkal jobb formában is.
ápr. 5
8:59
Döbbenet, mit művelt Shane Tusup Budapesten meztelen felsőtesttel (Ripost)
Több szemtanúja is volt a jelenetnek, alig hittek a szemüknek az emberek. Hosszú Katinka volt férje ráadásul partnert is talált magának a különös mókához!
ápr. 5
9:12
A Magyar Kupa-trófeáért utazik Debrecenbe a Veszprém és a Szeged (m4sport.hu)
Az MK Négyes Döntőjének minden meccsét élőben láthatod az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.
ápr. 5
9:18
Úszás: Nem akarok belenyugodni, hogy én nem nyerhetek – Kenderesi (She)
Kenderesi Tamás nem akar belenyugodni abba, hogy sosem nyerhet: a pécsi úszó elfogadta, hogy jelenleg itthon van nála jobb kétszáz pillangón, ám mentálisan már sokkal könnyebben kezeli ezt a helyzetet.
ápr. 5
9:18
85 év után Lipcseivel nyer MK-t a Soroksár? (BorsOnline)
A Mol Vidi ugyan kiverte a Fradit az MK negyeddöntőjében, ám a sorozat mégsem marad FTC-érdekeltség nélkül. A gárda fiókcsapata, a Soroksár – amelyet a zöld-fehérek korábbi klasszisa, Lipcsei Péter irányít – ott lesz a négy között, és a Honvéddal találkozik.
ápr. 5
9:20
Tv: az HBO sorozatot forgat a madridi futballvezérről (She)
Az HBO négyrészes dokumentumfilm-sorozatot forgat Jesús Gil életéről, amelyet a tervek szerint az év végén mutatnak be.
ápr. 5
9:24
Venezuela: gól, öngól, assziszt, kiállítás – egy játékostól! (She)
Eseménydús mérkőzésen van túl Bernaldo Manzano.
ápr. 5
9:30
U17-es Eb: Preisinger szerint továbbjuthatunk a csoportból (She)
Csütörtök este kisorsolták Dublinban az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportbeosztását. A magyar együttes az izlandi, a portugál és az orosz válogatottal néz farkasszemet a C jelű kvartettben; Preisinger Sándor szövetségi edző szerint a feladat ugyan nehéz, de nem megoldhatatlan.
ápr. 5
9:30
Támadásban az új generáció: Leclerc kitűnő reklám számukra (m4sport.hu)
Jó reklámot csinál a Forma–1 fiatal generációjának Charles Leclerc az újonc Alexander Albon szerint. De nem kell kizárólag rá hagyatkozniuk e téren.
ápr. 5
9:32
Férfi kézi: újabb fiatal tehetség írt alá Balatonfüreden (She)
Kettő plusz két éves szerződést írt alá a Balatonfüred férfi kézilabdacsapatával Kőhegyi Ákos. A 19 éves ifjúsági válogatott irányító Veszprémből érkezett.
ápr. 5
9:36
Küzdősport: nagy show-val tér vissza az utcai harc Budapestre (She)
Április 28-án este rég látott show-műsorral tér vissza az utcai harc Budapestre.
ápr. 5
9:42
Sajtófotó: Burján Csaba adta át a díjakat a nyerteseknek (She)
Burján Csaba olimpiai bajnok, mint díjátadó – mi tagadás, nem hangzik rosszul.
ápr. 5
9:48
Női kézi: Rasmussen hétfőn egynapos összetartást vezényel Telkiben (She)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn Telkiben egynapos összetartást vezényel az egyelőre 23 tagú keretnek, amelyből az idegenlégiósok és az európai kupapárharcot vívó győri, ferencvárosi, valamint siófoki játékosok hiányoznak.
ápr. 5
9:50
Tenisz: Stephens győzött, jöhet a US Open-döntőbeli ellenfele (She)
Az első helyen kiemelt amerikai Sloane Stephens három játszmában legyőzte az ausztrál Ajla Tomljanovicot a charlestoni salakpályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében, és készülhet a lett riválist kiejtő Madison Keys elleni folytatásra.
ápr. 5
9:54
Evezés: csaknem 550 evezőst várnak a budapesti évadnyitóra (She)
Több mint 60 csapatban csaknem 550 evezős méri össze tudását a Budapest Kupa Regattán, amelyet szombaton kilencedik alkalommal rendeznek meg az évadnyitónak számító gróf Széchenyi István Emlékverseny keretein belül.
ápr. 5
10:12
Női kosár: Rátgéber szerint követendő a soproni példa (She)
Tíz évvel ezelőtt nyerte meg Rátgéber László a Szpartak Moszkva vezetőedzőjeként a női kosárlabda Euroligát. Az egyetlen magyar Euroliga-győztes tréner azzal kezdte a visszaemlékezést az MTI-nek, hogy pécsi edzőként már nem volt idegen számára a négyes döntők légköre.
ápr. 5
10:24
Real Madrid: „Hihetetlen, hogy a Messi-érában CR öt Aranylabdát nyert” (She)
Terjedelmes interjút adott a Marca madridi sportnapilapnak Guti, a Real Madrid korábbi kiváló labdarúgója, a Besiktas jelenlegi másodedzője. A 42 esztendős, játékosként háromszoros Bajnokok Ligája-győztes szakember nem kerülhette el azt a kérdést, hogy Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi napjaink legjobb futballistája.
ápr. 5
10:26
Női kézi BL: „Számomra Ambros Martín a világ legjobb edzője” (She)
Egymást követő második évben a Rosztov-Donon át vezethet az FTC-Rail Cargo Hungaria útja a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjébe. Az orosz csapat átlövője, a korábban a Győrt erősítő Anna Szeny számára nem lesz ismeretlen a magyarországi összecsapás légköre.
ápr. 5
10:30
pezsgővel akartak ünnepelni, csúnya vége lett (She)
A Cardiff Met női futballcsapata a minap megnyerte a walesi bajnokságot, amit a hölgyek egy üveg pezsgő szétlocsolásával akartak megünnepelni.
ápr. 5
10:36
Légiósok: Ha hullámvölgybe kerülök, keményebben kell dolgoznom – Németh (She)
Németh Krisztián, az MLS-ben szereplő Sporting Kansas City magyar válogatott támadója elmondta, nagyon nehéz idényen van túl.
ápr. 5
10:48
Két óriási magyar meccs délután - sportműsor a tévében (Infostart)
A vízilabda- és a jégkorong-válogatottat is láthatjuk ma élőben játszani - nem is akármilyen ellenfelekkel.
ápr. 5
10:48
Q4 már 2020-ban: de hogyan és miért? (m4sport.hu)
A versenyzők eleve nem értik a reformötletet, és a csapatok is figyelmeztetnek: nincs értelme csak a változtatásért változtatni.
ápr. 5
10:50
Kupabúcsú után javíthat a Fradi, az elmúlt szezonok bajnokai találkoznak (m4sport.hu)
Kiesési rangadót vív a Puskás és a Kisvárda.
ápr. 5
11:03
Himnuszbotrány, korábbi fradista bünteti a magyarokat Szlovákiában (Ripost)
Dunaszerdahely és a focicsapat is vállalja a lehetséges büntetést, ha jogerős lesz a magyarellenes törvény.
ápr. 5
11:05
Megszólalt Fucsovics Marci, sorsdöntő lépésre készül (Ripost)
Az első számú magyar teniszező ott akar lenni az olimpián, ezért békét kötne a szövetséggel.
ápr. 5
11:18
FTC: eltört az orrcsontja, megműtötték az ukránt – sajtóhír (She)
A Bors információi szerint szerdán megműtötték Ihor Haratint, a Ferencváros labdarúgóját.
ápr. 5
11:18
Két hét alatt négy géposztály: Alonso már Indy 500-ra tesztel (m4sport.hu)
A jövő héten megkezdi a felkészülést Fernando Alonso és a McLaren a májusi indianapolisi 500 mérföldes versenyére.
ápr. 5
11:42
Serie A: a Juventus akár már a hétvégén bajnok lehet (She)
Akár már a mostani hétvégén, a 31. fordulóban biztossá teheti újabb, sorozatban a nyolcadik, fennállása 35. olasz bajnoki címét a Juventus labdarúgócsapata.
ápr. 5
11:42
Szalai Ádám: „Őszintén kell beszélni!” (Blikk)
Szalai Ádám, a magyar válogatott megmondó embere emlékezetes interjút adott a szlovákiai, 2-0-ás vereséggel végződő Eb-selejtező után. Őszintén elmondta a véleményét, kőkemény kritikáját a meccs után, ami napokig téma volt, aztán a horvátok elleni meglepetésgyőzelem végül az ő szavait igazolta.
ápr. 5
11:48
Bundesliga: visszavonult a bosnyákok ballábas bombázója (She)
Végleg befejezte profi pályafutását Sejad Salihovic, a Hertha BSC, a Hoffenheim és a Hamburg korábbi labdarúgója, aki a Bundesligában összesen 186, míg a bosnyák válogatottban 47 mérkőzésen lépett pályára.
ápr. 5
11:54
Kopár Istvánt a kihívások éltetik – földkerülés harmadszor is! (She)
Majdnem kilenc hónapot töltött az óceánon teljes elszigeteltségben. Volt, hogy a teljesítőképessége határára ért, de 263 nap alatt megkerülte a földet – immár harmadszor. A vitorlázó Kopár Istvánt a kihívások éltetik.
ápr. 5
12:00
Cortina a nőket is felvinné (Azenpenzem)
A magyar női jégkorong válogatott nagy lehetőség előtt áll, hiszen az elit létszámát kibővítették tízre, így a divízió I/A-ból idén már két együttes is feljut a legjobbak közé.
ápr. 5
12:06
Immár biztos, újabb baba érkezik a Ronaldo-családban (Ripost)
Fotóval üzenték meg, hogy újabb gyermekkel bővül a Ronaldo-család.
ápr. 5
12:06
Jó hír a Ferrarinak: használható Leclerc motorja (m4sport.hu)
Olaszországi sajtóhírek szerint menthető Charles Leclerc bahreini hajrában meghibásodó motorja. A hiba forrását is feltárták.
ápr. 5
12:18
Magyar Kupa: elkészült az elődöntő pontos menetrendje (She)
Mol Vidi–Debreceni VSC mérkőzéssel kezdődik, Soroksár–Bp. Honvéd összecsapással végződik a labdarúgó Magyar Kupa elődöntője. Íme, a teljes menetrend!

Keresés