2019. április 7. vasárnap

ápr. 7
0:00
Tóth Gergő bevezetett minket a szakállápolás tudományába – Íme, a tanácsai (Blikk)
Nem csupán remek teljesítményével, extravagáns külsejével is alaposan felhívja magára a figyelmet Tóth Gergő (25), aki kedden bajnoki címet ünnepelhetett a Ferencváros jégkorongcsapatával.
ápr. 7
0:04
Hatalmas sikert ért el a magyar U17-es labdarúgó-válogatott (Blikk)
A fiatal focistáink továbbra is megállják a helyüket a kontinens legjobbjai között: 2002, 2003, 2006 és 2017 után idén is hatalmas sikert ért el a magyar U17-es labdarúgó-válogatott, kijutott a korosztályos Európa-bajnokságra.
ápr. 7
0:08
Óriási hír: apa lesz a Forma-1 sztárja (Blikk)
Hamarosan bővül a Forma–1-es család, ugyanis a Toro Rosso pilótája, Danyiil Kvjat (24) apa lesz.
ápr. 7
0:12
Nagy az öröm: csak úgy hasít Hosszú Katinka (Blikk)
Hosszú Katinka három aranyérmet nyert szombaton a norvégiai Bergenben zajló úszóversenyen.
ápr. 7
0:16
A Vidi a 90. percben szerzett góllal gyűrte le a Honvédot (Blikk)
A címvédő Mol Vidi 1-0-ra nyert a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának zárómérkőzésén, a győztes gól a 90. percben esett.
ápr. 7
7:09
Kiütötte a kidobót a válogatott kapus, aztán üzent is neki (Ripost)
Jordan Pickford, az angol labdarúgó-válogatott kapusa verekedésbe keveredett egy kocsma előtt.
ápr. 7
7:12
NB II: hatan hiányozhatnak a Békéscsabából a Kaposvár ellen (She)
Az eltiltott Király Patrik mellett Viczián Ádám, Lustyik Levente és Mácsai László sérülés miatt biztosan hiányzik a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba együtteséből a Kaposvár elleni mérkőzésen, sőt, rajtuk kívül Gránicz Patrik és Urbin Péter játéka is erősen kérdéses – számolt be róla a klub honlapja.
ápr. 7
7:24
NBA: kikapott a ligaelső Bucks, Chicagóban nyert a Sixers (She)
A ligaelső Milwaukee Bucks a vádlisérülés miatt hiányzó Jannisz Antetokunbo nélkül hazai környezetben 133–128-ra kikapott a playoffért küzdő Brooklyn Netstől, míg a Philadelphia 76ers hárommeccses vereségsorozatának véget vetve 116–96-os győzelmet aratott a Chicago Bulls otthonában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának legutó
ápr. 7
7:30
NB I: Forrnak bennem az indulatok, nem kaptunk meg egy tizenegyest – Supka Attila (She)
A Mol Vidi Huszti Szabolcs 90. percben lőtt góljával győzte le 1–0-ra a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A mérkőzés után Supka Attila, a kispestiek vezetőedzője igencsak indulatosan értékelt, míg Marko Nikolics, a fehérváriak mestere azt emelte ki a sajtótájékoztatón, hogy ez volt zsinórban a tizenegyedik mérkőzés, amelyen nem t
ápr. 7
7:36
NB I: Forrnak bennem az indulatok, nem kaptunk meg egy tizenegyest – Supka Attila (She)
A Mol Vidi Huszti Szabolcs 90. percben fejelt góljával győzte le 1–0-ra a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A meccs után Supka Attila, a kispestiek vezetőedzője igencsak indulatosan értékelt, míg Marko Nikolics, a fehérváriak mestere azt emelte ki a sajtótájékoztatón, hogy ez volt zsinórban a tizenegyedik mérkőzés, amelyen nem ta
ápr. 7
8:06
NB II: „Túljutottunk a holtponton”; Babati nélkül a rangadón a ZTE? (She)
Vasárnap 18 órától rendezik a labdarúgó NB II tavaszi csúcsrangadóját, melyen a 63 ponttal listavezető ZTE FC az 59 ponttal második Gyirmót FC Győr otthonában lép pályára. Nagy Patrik, a gyirmótiak középpályása úgy érzi, túljutottak a holtponton, míg a ZTE játékosa, Kiss Máté szerint nem lesz sorsdöntő a meccs. Dobos Barna, a zalaiak trénere elárul
ápr. 7
8:12
Radikális toborzás Özillel (Blikk)
„Német vagyok, ha nyerünk, de bevándorlónak tartanak, ha veszítünk” – ezt Mesut Özil (30) nyilatkozta, a világbajnok focista a balul sikerült nyári, oroszországi vébét követően lemondta a szereplést a német válogatottban.
ápr. 7
8:48
Férfi kézilabda: egy év után ismét élvonalban játszhat a Vác (She)
Egyéves másodosztályú szereplés után ősztől újra az élvonalban játszhat a Váci KSE férfi kézilabda-együttese.
ápr. 7
8:50
NHL: a Tampa Bay 62. sikerével és Kucserov rekordjával zárult az alapszakasz (She)
Befejeződött az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 2018–2019-es kiírásának alapszakasza: a Tampa Bay Lightning a Boston Bruins megverésével beállította a Detroit Red Wings ligacsúcsát, míg a Washington Capitals orosz sztárja, Alekszandr Ovecskin megdöntötte Bobby Hull rekordját.
ápr. 7
8:54
Győzött a ligaelső otthonában az életéért küzdő Brooklyn (She)
Jobban akarta a sikert a Nets, mint az Antetokounmpo nélküli Milwaukee az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, így DAngelo Russellék fontos győzelmet arattak az első kiemelt csarnokában – közben sima győzelemmel törte meg vereségszériáját a Philadelphia, a Chicago volt az áldozat.
ápr. 7
8:57
Vattába csomagolva (Azenpenzem)
Nemcsak a játékosok, én is túl voltam fizetve – mondja a diósgyőri korszakára visszaemlékezve, úgy általában a magyar labdarúgást értékelve Bódog Tamás.
ápr. 7
9:00
NBA: győzött a ligaelső otthonában az életéért küzdő Brooklyn (She)
Jobban akarta a sikert a Nets, mint az Antetokunbo nélküli Milwaukee az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, így DAngelo Russellék fontos győzelmet arattak az első kiemelt csarnokában – közben sima győzelemmel törte meg vereségszériáját a Philadelphia, a Chicago volt az áldozat.
ápr. 7
9:03
A videobírónak is feladná a leckét Juhász és N’Gog találkozása (m4sport.hu)
Tizenegyes? Vagy tovább? A bíró már döntött, most ön is megteheti!
ápr. 7
9:30
FTC: Beszéltem Marko Scsepoviccsal, nincsen harag – Dibusz Dénes (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Paksot a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A mérkőzés után az NSO Tv stábjának az FTC két, élvonalban debütáló fiatalja, Szerető Krisztofer és Takács Zsombor, valamint a Fradi kapusa, Dibusz Dénes nyilatkozott, aki a szerdai, Mol Vidi elleni kiállításáról is beszélt.
ápr. 7
9:32
Dibusz Dénes – Beszéltem Marko Scsepoviccsal, nincsen harag (She)
.
ápr. 7
9:34
Pat Cortina a magyar férfiak után a nőkkel is csodát tenne (She)
Április 7-én Norvégia ellen kezdi el szereplését a magyar női jégkorong-válogatott a divízió 1/A-világbajnokságon, amelyet a káposztásmegyeri Vasas Jégcentrumban rendeznek. Mennyiben más a munka a hölgyekkel, mennyi esélyünk van az elitbe jutásra, kik alkotják a keretet – erről is beszélgettünk a rajt előtt Pat Cortina szövetségi kapitánnyal, aki f
ápr. 7
9:48
Szeged-Veszprém döntő huszadszor, bajnok lehet a Juve - sportműsor a tévében (Infostart)
Ismét Szeged-Veszprém döntőt játszanak a férfi kézilabda Magyar Kupában, és folytatódnak a női kézis BL mérkőzései az FTC és a Győr részvételével. Focibajnokságok, autó- és motorsport, tenisz, kerékpár, kosárlabda és még sok más - változatos a vasárnapi sportkínálat az élő közvetítéseknél.
ápr. 7
9:48
Barcelona: beszóltak neki Instagramon, Boateng azonnal válaszolt (She)
Mint ismert, az FC Barcelona labdarúgócsapata 2019 januárjában az idény végéig kölcsönvette a Sassuolótól Kevin-Prince Boatenget. A ghánai támadó új klubjában eddig mindössze két mérkőzésen kapott játéklehetőséget, az Atlético Madrid elleni rangadón aratott 2–0-s győzelem után pedig emiatt egy szurkoló kicsit oda is szúrt neki – a beszólás után ter
ápr. 7
9:57
Nikolics megkezdte a termelést az idei szezonban (m4sport.hu)
Vezetést szerzett, de a Chicago végül nem győzött.
ápr. 7
10:00
Női tenisz: Azarenka először döntős a fia megszületése óta (She)
Fia 2016 decemberi megszületése óta először jutott be WTA-torna döntőjébe Viktorija Azarenka, a fehérorosz teniszező a monterreyi kemény pályás női tenisztorna elődöntőjében három szettben győzött a német Angelique Kerber ellen.
ápr. 7
10:06
Kína: hálószaggató! Hulk elképesztő bombagólt lőtt (She)
Hulk, a kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanghaj SIPG brazil csatára óriási bombagólt szerzett a Csungcsing Lifan elleni mérkőzésen. A csapatkapitány hálószaggató találatával azonban hiába egyenlítettek a hazai pályán játszó sanghajiak, egy, a 93. percben esett öngól miatt végül 3–2-re kikaptak.
ápr. 7
10:12
La Liga: ezt mondta Diego Costa a bírónak a Barcelona ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, az FC Barcelona a 28. perctől emberelőnyben játszva 2–0-s győzelmet aratott az Atlético Madrid felett a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 31. fordulójának rangadóján, ezzel óriási lépést tett a bajnoki cím felé. Jesús Gil Manzano játékvezető jelentéséből kiderült, hogy mit mondott neki Diego Costa, a madridi
ápr. 7
10:18
Kitört a szexbotrány: a táncparketten tett magáévá egy nőt a sztárfocista (Ripost)
Egy londoni szórakozóhelyen esett neki a nőnek a focista.
ápr. 7
10:20
Történelmi tettre készül a Fradi, ilyenre még nem volt példa (Ripost)
A zöld-fehérek korábban még soha nem jutottak be a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.
ápr. 7
10:42
Honvéd: Meccsek óta nem kapjuk meg a tizenegyeseinket – Batik Bence (She)
Elmaradt tizenegyes miatt forrtak az indulatok a Budapest Honvéd vezetőedzőjében és játékosaiban a Mol Viditől elszenvedett 1–0-s vereség után. Gróf Dávid higgadtan, míg Batik Bence szókimondóan értékelt a mérkőzést követően az NSO Tv-nek.
ápr. 7
10:44
Batik Bence – Meccsek óta nem kapjuk meg a tizenegyeseinket (She)
.
ápr. 7
11:00
NB I: nagy a jókedv Rossiéknál; Böde a szurkolókkal ünnepelt – galéria (She)
Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 27. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, amelyeken jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről és a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Képgalériánk a fotóra kattintva nyílik.
ápr. 7
11:18
Légiósok: Novothny nélkül fordított és már harmadik a Puszan (She)
Novothny Soma lecserélése után fordított és győzött 2–1-re a Puszan IPark FC a Tedzson ellen a dél-koreai másodosztályú labdarúgó-bajnokság (K League 2) ötödik fordulójában, ezzel feljött a táblázaton a harmadik helyre.
ápr. 7
11:21
Magyar focistáról beszélnek Amerikában, ilyen még nem történt idén (Ripost)
Nikolics Nemanja együttese, a Chicago Fire 2-2-es döntetlent játszott a Torontóval az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS).
ápr. 7
11:30
Nebojsa Vignjevics: A győzelemhez ezúttal a szerencse is kellett (She)
A 4–0-s hazai vereség ellenére nem tart attól Radoki János, hogy menesztik a Puskás Akadémia labdarúgócsapatától. Supka Attila és Kuttor Attila egyaránt egy-egy tizenegyes miatt bosszús, Marko Nikolics, a Vidi edzője viszont édes győzelemről beszélt.
ápr. 7
12:03
Festészetből él az angyalföldi focista, aki Amerikában lett sztár (BorsOnline)
Kaliforniában él a 69 éves Visnyei Gyula, vagy ahogy Amerikában ismerik, Juli Vee. Kö
ápr. 7
12:06
Bemutatjuk a Maccabi Játékok helyszíneit: a Duna Aréna (888.hu)
A sorozat első részében a Hidegkuti Nándor Stadionnal foglalkoztunk, most pedig a szintén új Duna Aréna kerül terítékre.
ápr. 7
12:18
MLS: brutális belépő, villant a piros lap Rooneynak (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján a D. C. United hazai pályán 4–0-ra kikapott a Los Angeles FC-től, ráadásul egy brutális belépő után még a legnagyobb sztárját, Wayne Rooneyt is kiállította a játékvezető.
ápr. 7
12:36
Bundesliga: Fényévekre voltunk önmagunktól – Reus (She)
Marco Reus nagyon csalódottan, Niko Kovac nagyon elégedetten értékelt a Bayern München–Borussia Dortmund német bajnoki rangadót követően, amely a bajorok 5–0-s sikerét hozta. A BVB csapatkapitánya úgy véli, a játék minden elemében fényévekre elmaradtak önmaguktól, míg a címvédő horvát vezetőedzője innentől kezdve ennél gyengébb teljesítményt már ne
ápr. 7
12:48
NFL: megannyi balhé után mindig talpra állt a Cowboys ikonja (She)
A Dallas Cowboys háromszoros bajnok elkapója, Michael Irvin azután, hogy kitört a gettóból és levetkőzte felnőttkori drogproblémáit, az édesapja halálát is okozó torokrákkal vívott győztes közelharcot.
ápr. 7
13:06
Elgurult Wayne Rooney gyógyszere, repült a piros lap a durva akció után (Blikk)
Igen nehéz pillanatokat élt meg Wayne Rooney a DC United-Los Angeles FC elleni meccsen, aminek aztán nem is lett jó vége a számára.
ápr. 7
13:24
Vízilabda: a férfiválogatott egy vb-csoportba került a spanyolokkal (She)
A férfi vízilabda-válogatott a spanyolokkal, a dél-afrikaiakkal és az új-zélandiakkal került a C-csoportba a nyári világbajnokság vasárnapi zágrábi sorsolásán. A nőknél a magyarok a B jelű négyesben kezdik meg vb-szereplésüket, ellenfelük Kanada, Oroszország és a házigazda Dél-Korea lesz.
ápr. 7
13:27
Lecsaptak a rendőrök a vásáron, kattant a bilincs a sportoló kezén (Ripost)
Több száz ember előtt hozták kellemetlen helyzetbe a kiváló bokszolót. Ez volt az oka.
ápr. 7
13:30
WTCR: Vervisch szerezte meg a pole pozíciót a második időmérőn (She)
A második időmérővel folytatódott a túraautó-világkupa (WTCR) első versenyhétvégéjének programja Marrákesben, ahol Frédéric Vervisch bizonyult a leggyorsabbnak, míg a fordított rajtrácsos első vasárnapi viadalon Nicky Catsburg indulhat majd az élről. A két magyar pilóta, Michelisz Norbert és Tassi Attila már az első szakaszból sem jutott tovább.
ápr. 7
13:36
Fucsovics Márton ambiciózus terveket jelentett be (Infostart)
A MOL-csapat teniszklasszisa tovább feszegeti a határokat. Arról is beszélt, hogy úgy érzi, világklasszis ellenfelei már készülnek rá, és szóba került az edzőváltása is.
ápr. 7
13:51
Elkerülte a vb-n Horvátországot és Montenegrót a férfi pólóválogatott (m4sport.hu)
Spanyolországgal került egy négyesbe Märcz csapata. A nőknél Oroszorzság és Kanada és a házigazda az ellenfél.
ápr. 7
14:03
Karába miatt lógatta az orrát Best és Charlton (BorsOnline)
Ha nemzetközi kupaporondon nyelt valaha keserű pilulát a Manchester United futballcsapa
ápr. 7
14:06
La Liga: megint nem nyertek a BL-indulásért csatázó baszkok (She)
Az Atlético Madridtól (0–4) és a Sevillától (0–2) elszenvedett vereség után a Leganést sem tudta megverni a Deportivo Alavés a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A középmezőnyhöz tartozó madridi együttes Jonathan Silva nagy góljával a 93. percben egyenlített a vitoriai csapat otthonában. A folytatásban az ugyancsak az európai kupaindulást
ápr. 7
14:18
Vízilabda-vb: a férfiak egy csoportba kerültek a spanyolokkal (Infostart)
A nők a házigazdákkal kerültek össze a nyári, gwangjui világbajnokság csoportbeosztásában.
ápr. 7
14:24
A Fradi távolabb került a BL négyes döntőjétől (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria Érden 29–26-ra kikapott a Rosztov-Dontól a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Keresés