2019. április 18. csütörtök

ápr. 18
10:51
Hihetetlen, 85 év után történhet ilyen a magyar fociban (Ripost)
A Honvéd hazai pályán 2-1-re győzte le a Soroksárt a Magyar Kupa elődöntőjében. Tovább él a másodosztályú csapat reménye a döntőre.
ápr. 18
11:03
London és Barcelona a BL-elődöntők első állomása (m4sport.hu)
Az elődöntők összes találkozóját és a finálét élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.
ápr. 18
11:12
Női kézi: az Érd francia kapusa ismét mindenkit elkápráztatott (She)
Korábban valószínűleg nem sokan tudták az Érd kapusáról, Julie Foggea-ról azt, hogy a kézilabda mellett a zenéhez is van tehetsége. Márpedig ahogy a Karib-térségben található Guadeloupe-ról származó, 28 éves játékos az NSO Tv-nek korábban elmondta, a zene tulajdonképpen a vérében van, már gyerekkorában is folyton énekelt. Ezúttal a klub által hi
ápr. 18
11:14
„Óóó, Kispest Honvéd” – az ultrák letették voksukat a névváltoztatás mellett? (She)
„Óóó, Kispest Honvéd” – zengett az ultrák szektorában hosszú perceken keresztül a dal a Soroksár elleni kupamérkőzésen. Mivel a klub tulajdonosváltása óta többször szóba került már az esetleges névváltoztatás (többek közt a tulajdonosok bemutatkozó sajtótájékoztatóján is), könnyen lehet, hogy a szurkolók ezzel a dallal letették voksukat. Hallgassa
ápr. 18
11:27
Már Bakuban plusz lóerőket kaphat a Red Bull? (m4sport.hu)
Pletykák szerint előrehozhat bizonyos motorfejlesztéseket a Honda. Max Verstappen a szezon közepe előtt nem tartja reálisnak a győzelmeket.
ápr. 18
11:30
Jégkorong: távozik a Dvtk Jegesmedvék vezetőedzője (She)
Egy idény után távozik a DVTK Jegesmedvék kanadai vezetőedzője, Glen Hanlon – írja a klub hivatalos honlapján. Utódját egyelőre nem nevezték meg a miskolciak.
ápr. 18
11:36
Liverpool: bemutatták az új hazai mezt (She)
Bemutatta a 2019–2020-as idényre tervezett hazai mezét a Liverpool FC, amely Bob Paisley előtt tiszteleg a csíkozott felszereléssel.
ápr. 18
11:39
„Imádlak titeket, srácok!" – Kane extázisban gratulált csapattársainak (m4sport.hu)
Raheem Sterling szívfacsaró eredményről beszél.
ápr. 18
11:48
Labdarúgás: Dárdai Márton a német U17-es válogatott Eb-keretében (She)
Bekerült az német U17-es válogatott Európa-bajnokságra készülő keretébe Dárdai Pál középső fia, Márton. A Herthában pallérozódó középhátvéd korábban már csapatkapitányként is vezethette a korosztályos-csapatot, továbbá alapember volt az elitkörben is, így nem meglepő, hogy Michael Feichtenbeiner számít rá az írországi kontinenstornán.
ápr. 18
11:50
Kalmár Zsolt klubváltás előtt – török bajnokcsapat is figyeli (She)
Török sajtóhírek szerint a hatszoros bajnok Trabzonspor figyeli a magyar válogatott középpályását, a szlovák élvonalbeli DAC-ban futballozó Kalmár Zsoltot. A Nemzeti Sport Online a 23 éves játékos képviselőjét, Esterházy Mátyást kérdezte a hírekről, Kalmár lehetséges jövőjéről.
ápr. 18
11:51
Ismertette franciaországi gumikiosztását a Pirelli (m4sport.hu)
Június 21-e és 23-a között rendezik az F1-es Francia Nagydíjat – a gumibeszállító kijelölte az akkor használatos gumikat.
ápr. 18
11:54
Várandós Babos Tímea? Reagált a klasszis teniszező (Ripost)
A világranglista 142. helyén álló sportolónő nincs a legjobb formában az utóbbi időszakban.
ápr. 18
12:06
parádés mozdulat, Rooney passzából Stieber-gól (She)
Nagyszerű gólt szerzett a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) érdekelt D.C. United edzésén a magyar válogatott játékosa, Stieber Zoltán. Az egymás elleni gyakorlás során a 30 éves játékos az angol labdarúgás ikonja, Wayne Rooney passzát továbbította akrobatikus mozdulattal a kapuba.
ápr. 18
12:09
Vettel: A visszavonulás nem opció (m4sport.hu)
Túlságosan is szereti még az F1-et ahhoz, hogy hátat fordítson neki, és elég jónak is érzi magát a folytatáshoz.
ápr. 18
12:30
Bl: „Pep megint kisiklott”; „Modern klasszikus” – sajtóvisszhang (She)
A nemzetközi sportsajtó ódákat zeng a Manchester City–Tottenham (4–3) Bajnokok Ligája-negyeddöntőről, amely a londoni csapat továbbjutását hozta. A spanyol lapok inkább Pep Guardiola kudarcát emelik ki, az angolok a videobíróval is részletesen foglalkoznak.
ápr. 18
12:36
Felkészülés: Iniesta és Villa júliusban a Barca ellen játszhat (She)
Idén júliusban Japánban túrázik az FC Barcelona labdarúgócsapata, amely július 23-án Tokióban a Chelsea-vel, majd négy nappal később Kobéban Andrés Iniesta, David Villa és Lukas Podolski csapatával, a Vissel Kobéval csap össze a Rakuten-kupa elnevezésű felkészülési torna keretein belül.
ápr. 18
12:48
Juve: Allegri távozása esetén Conte visszatérhet – sajtóhír (She)
A Sky Sports News értesülései szerint Antonio Conte előzetes tárgyalásokat folytatott a Juventusszal arra az esetre, ha Massimiliano Allegri távozna a nyáron.
ápr. 18
12:57
Vezetőként is egyre feljebb (Azenpenzem)
Fontos pozíciót kapott a a Magyar Kézilabda-szövetségben Nagy László: a pályafutását e nyáron valószínűleg lezáró játékost a férfiszakágért felelős alelnöknek választották.
ápr. 18
13:09
Alonso hátat fordíthat a WEC-nek (m4sport.hu)
Sajtóértesülések szerint nem folytatja sportautós pályafutását Fernando Alonso. Egy másik korábbi F1-es versenyző kaphatja a helyét a Toyotánál.
ápr. 18
13:24
Szkander Eb: ezer versenyzőt várnak Balatonfüredre (She)
Jövő májusban Magyarország ad otthont a szkander Európa-bajnokságnak, amelyre 30 országból legalább ezer versenyzőt várnak a szervezők.
ápr. 18
13:30
Eb 2020: győztes meccs után menesztették a skót kapitányt (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Alex McLeish, a skót labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – írja az ország szövetségének hivatalos honlapja. A 60 éves szakember segítői (Peter Grant, James McFadden és Stevie Woods) is távoznak.
ápr. 18
13:32
Asztalitenisz: Különleges teljesítményt akarok nyújtani a budapesti vb-n – Majoros Bence (She)
2018 Majoros Bence éve volt, hiszen bekerült a férfi asztaliteniszezők világranglistáján a top 100-ba, s Magyarországon az év legjobbjának választották. De vajon mit hozhat neki 2019 – az év, amelyben néhány nap múlva Budapesten állhat asztalhoz az egyéni világbajnokságon.
ápr. 18
13:33
BL: A Liverpool menetel, a City egészen elképesztő meccsen búcsúzott (ATV)
A Liverpool kettős győzelemmel búcsúztatta az FC Portót, a Tottenham ugyanakkor drámai mérkőzésen jutott tovább a Manchester Cityvel szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, szerdán.
ápr. 18
13:33
Iniesta a Barca ellen – a nyáron ez a nap is eljön (m4sport.hu)
A katalánok legutóbb klubvilágbajnokságon léptek pályára Japánban.
ápr. 18
13:36
Majoros Bence – Különleges teljesítményt akarok nyújtani a budapesti vb-n (She)
.
ápr. 18
13:54
Guardiola: nyolc év, 800 millió euró, és... (Infostart)
Hip, hip, hooray – ezt írta a Guardian egy főcímében a Manchester City–Tottenham mérkőzés után. Magyarul: hip, hip, hurrá! Még inkább: csípő, csípő – hurrá. Miért is?
ápr. 18
13:56
Radikális változások az evezős válogatott összetételében (Infostart)
Komoly kérdések merültek fel a hét végi, első válogatót követően - számos csere lesz emiatt.
ápr. 18
14:00
Bl: a Spurs játékosa nem tudta, hogy továbbjutott a csapata (She)
Az utóbbi időszak egyik legfordulatosabb, gólokban bővelkedő mérkőzését játszotta egymással a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Manchester City és a Tottenham Hotspur, s bár a végén a City győzött 4–3-ra, ez a legkevésbé sem vigasztalja, hiszen idegenben szerzett több góllal a Spurs jutott be a legjobb négy közé. A továbbjutás ellené
ápr. 18
14:00
Felépült egy kisebb város Budapesten, ez az oka (Ripost)
Vasárnaptól újra világbajnokságot rendez hazánk. Nem is akárhol.
ápr. 18
14:02
Sznúker-vb: Osullivan a történelmet író amatőrt kapta – sorsolás (She)
Kisorsolták a szombaton kezdődő sznúker-világbajnokság ágrajzát. Az első fordulóban a második kiemelt Ronnie OSullivan az óriási bravúrral főtáblára kerülő amatőr játékossal, James Cahill-lel találkozik. A címvédő Mark Williams Martin Goulddal meccsel.
ápr. 18
14:06
Tenisz: Balázs Attila megverte a második kiemeltet Tuniszban (She)
Balázs Attila szetthátrányból felállva 4:6, 6:3, 6:2-re legyőzte a második kiemelt Pedro Sousát a tuniszi salakpályás challenger tenisztorna harmadik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.
ápr. 18
14:12
Bl: „Hogyan fogjuk megállítani Messit? Ötletem sincs” (She)
A Liverpool FC menedzsere, Jürgen Klopp után a Pool védőjét, Virgil van Dijket is megkérdezték azzal kapcsolatban, hogyan tervezi megállítani Lionel Messit a Bajnokok Ligája elődöntőjében – a holland játékos őszinte választ adott a Viasport Footballnak.
ápr. 18
14:15
Új megoldással készül a Ferrari (m4sport.hu)
Vajon ez javít az autó versenyképességén?
ápr. 18
14:42
Fft: az a 24 évvel ezelőtti kiállítás – amikor a Király meztelen (She)
A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal Király Gábor 24 évvel ezelőtti kiállítását eleveníti fel.
ápr. 18
15:00
Nb Ii: az összes mérkőzés kora délután lesz a 38. fordulóban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága módosította az NB II 38. fordulójában az összes bajnoki mérkőzés kezdési időpontját.
ápr. 18
15:03
Dárdai már az Eb-re készül (Ripost)
Májusban fontos tétmérkőzések várnak Dárdai Pál középső fiára az U17-es német válogatottban.
ápr. 18
15:06
Bl: így reagált a Man. City a Twitteren az őrült meccsre (She)
Mint azt már vélhetően minden futballkedvelő tudja, különlegesen izgalmas meccsen jutott tovább a Tottenham a Manchester City ellen a Bajnokok Ligájában. A negyeddöntő visszavágóján csak úgy potyogtak a gólok, végül elképesztő dráma közepette jutott tovább a Tottenham és esett ki Pep Guardiola csapata.
ápr. 18
15:09
Balázs Attila már a nyolc között a tuniszi tornán (m4sport.hu)
A második helyen kiemelt portugált győzte le.
ápr. 18
15:24
Csupasport: tíz haláleset extrém sportok közben (She)
Szomorú statisztika, hogy minden hatvanadik bázisugró életét veszti a szenvedélye miatt, de sajnos más extrém sportágak is áldozatokat szednek.
ápr. 18
15:30
A Barcelonának lesz kevesebb ideje pihenni - így folytatódik a BL (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bejelentette, hogy milyen időpontban rendezik a BL-elődöntős meccseket.
ápr. 18
15:39
Dárdai: A teher most leesik a vállamról (m4sport.hu)
Sajtótájékoztatót tartott a magyar szakember.
ápr. 18
15:42
Hertha: Dárdai elárulta, mi volt a különleges kívánsága (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról az idény végén távozó Dárdai Pál azt mondta, elfáradt és pihenni szeretne, ezért most egy kis szünetet tart.
ápr. 18
15:48
El: Az elsődleges célunk a győzelem – Emery (She)
Unai Emery bizakodóan nyilatkozott a Napoli elleni Európa-liga-negyeddöntő visszavágóját felvezető sajtótájékoztatón, ugyanakkor tudatában van annak, hogy az esetleges idegenben szerzett gól is kevés lehet a továbbjutáshoz.
ápr. 18
15:54
Megszólalt Dárdai Pál - terveiről beszélt (Infostart)
A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról a szezon végén távozó Dárdai Pál azt mondta, elfáradt és pihenni szeretne, ezért most egy kis szünetet tart.
ápr. 18
16:06
London nagy ünnepre készül (Infostart)
Ma estére az Európa-ligában is kialakul az elődöntő mezőnye. A legkedvezőbb helyzetben a Valencia van, de idegenbeli győzelme után a Chelsea-nek sincsen izgulni valója.
ápr. 18
16:06
Női kosárlabda Eb: négy ország közösen rendezi a tornát (She)
Franciaország, Spanyolország, Svédország és Ukrajna közösen rendezi meg a 2021-es női kosárlabda Európa-bajnokságot.
ápr. 18
16:06
Ez gyors volt, Ronaldót máris árulja a Juve (Ripost)
Habár még egy éve sem játszik Cristiano Ronaldo a Juventusnál, máris a távozásáról cikkeznek.
ápr. 18
16:08
Tenisz: öt magyar indul a budapesti versenyen (She)
Öt magyar teniszező vesz részt a Hungarian Open elnevezésű, 524 340 euró (165.2 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tornán, amelynek a budapesti Sport11 Sportcentrum ad otthont szombattól.
ápr. 18
16:12
Tenisz: 5 magyar színekben versenyző játékos indul Budapesten (She)
Öt magyar színekben versenyző teniszező vesz részt a Hungarian Open elnevezésű, 524 340 euró (165.2 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tornán, amelynek a budapesti Sport11 Sportcentrum ad otthont szombattól.
ápr. 18
16:18
Gyerekfoci: az Ftc növendékei a Foci a barátságért-vb-n (She)
Az idén a Ferencváros fiatal labdarúgói vesznek részt a Foci a barátságért (Football for Friendship, azaz F4F) nemzetközi gyermekprogramban. A Gazprom égisze alatt zajló esemény keretében az FTC fiataljai május végén Madridban együtt futballozhatnak a világ minden tájáról érkező gyerekekkel, majd június elsején a helyszínen tekintik meg a Bajnokok

Keresés