2019. április 20. szombat

ápr. 20
13:27
Elképesztő összegű szerződést köt a Real Madrid az Adidasszal (m4sport.hu)
Szezononként több mint 130 millió euró.
ápr. 20
13:48
Pl: Foden megszerezte első gólját a Cityben (She)
Phil Foden megszerezte első gólját a Premier League-ben. A 18 éves játékos másodszor kezdett angol bajnoki mérkőzésen a Manchester Cityben, egy remek beadás és Sergio Agüero fejese után talált a kapuba a Tottenham elleni találkozó 5. percében.
ápr. 20
13:57
Olimpiai és világbajnok futót tiltottak el dopping miatt (m4sport.hu)
Peking 1500-as bajnoka EPO-val bukott meg.
ápr. 20
14:00
Fft: 10 nagy sztár kis klubnál (She)
„Úristen, kit szerződtettünk?!” Gazza a Boston Unitedban, Claudio Caniggia a Dundee-ban, Giuseppe Signori Sopronban... Amikor a leg­nagyobb sztárok is alulértékelik magukat, őrült zűrzavar támad, lőn nagy diadal és komédia.
ápr. 20
14:09
„Huszti a Fradi legjobban fizetett játékosa lehetett volna” (m4sport.hu)
Orosz Pál reagált a MOL Vidi középpályásának kijelentésére.
ápr. 20
14:12
Ökölvívás: Joshuával bokszolt volna, ismét doppingoláson kapták (She)
Tovább gyűrűzik a Jarrell Miller körül kialakult doppingbotrány, miután az eredeti tervek szerint június 1-én a WBA, WBO, IBF, IBO nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshuával összecsapó, de a lehetőséget elbukó amerikai bunyóssal kapcsolatban újabb információk láttak napvilágot – számolt be róla a profiboksz.hu.
ápr. 20
14:14
Ökölvívás: ismét doppingoláson kapták Joshua leendő ellenfelét (She)
Tovább gyűrűzik a Jarrell Miller körül kialakult doppingbotrány, miután az eredeti tervek szerint június 1-én a WBA, WBO, IBF, IBO nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshuával összecsapó, de a lehetőséget elbukó amerikai bunyóssal kapcsolatban újabb információk láttak napvilágot – számolt be róla a profiboksz.hu.
ápr. 20
14:16
Atlétika: 4 évre eltiltották a doppingoló, kenyai olimpiai bajnokot (She)
Négy évre szóló eltiltást kapott a kenyaiak olimpiai bajnok futója, Asbel Kiprop doppingszer használata miatt.
ápr. 20
14:18
Óriási hír a Real Madridnál, ez nagyot fog szólni (Ripost)
Úgy tűnik, a gyengébb eredmények ellenére pozitív hírrel zárul a Real Madrid szezonja.
ápr. 20
14:36
Serie A: a hajrában mentett pontot a Milan ellen a Parma (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában az AC Milan a Parma otthonába látogatott, és ugyan a második félidő közepén Samu Castillejo szép fejesével vezetést szerzett, de a hajrában Bruno Alves remek szabadrúgással egyenlített, így sorozatban harmadszor is döntetlent játszott az immár hat meccse nyeretlen Parma.
ápr. 20
14:42
Párizs: Pelé imádkozik a Notre-Dame-ért (She)
Pelét nemrég egy párizsi kórházban kezelték, a legendás brazil labdarúgó azóta jobban van, a közelgő húsvétot családja körében tölti. A Facebook-oldalán arról is írt, imádkozik a tűzvész sújtotta Notre-Dame-ért.
ápr. 20
14:51
A Barca után Zidane is kinézte az Ajax 19 éves kiválóságát? (m4sport.hu)
Megvan kivel pótolnák a távozását kérő világbajnokot?
ápr. 20
14:57
Van der Sar építhetné újjá a Manchester Unitedet (m4sport.hu)
A The Telegraph szerint a rendszerszintű bajokat kell orvosolni az Old Traffordon.
ápr. 20
15:03
Nem bírt a Milan a Parmával (m4sport.hu)
A házigazdák a 87. percben egyenlítettek.
ápr. 20
15:12
La Liga: győzött, és elkerült a kiesőzónából a Celta (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati első mérkőzésén a Celta Vigo hazai pályán 2–1-re legyőzte a Gironát, amely immár sorozatban ötödik vereségét szenvedte el.
ápr. 20
15:14
Jótékonyság: árverés az utánpótlás Eb-győztes magyar kajakos gyógyulásáért (She)
Világklasszis sportolók által dedikált labdát bocsátott árverésre Balogh Enikő hosszútávfutó, orvostanhallgató, a MOB fair play díjas kitüntetettje, aki – többek között – a Carl Lewis, Hosszú Katinka, Görbicz Anita, Kovács Katalin, a férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó és a férfi vízilabda-válogatott tagjainak kézjegyével ellátott relikvia megvá
ápr. 20
15:21
Súlyos büntetés, négy évet kapott az olimpiai bajnok (Ripost)
EPO-t találtak a sztár vizeletmintájában egy versenyen kívül elvégzett ellenőrző vizsgálat során.
ápr. 20
15:30
Pl: Foden fejesével vett revansot a City a Tottenhamen (She)
A Manchester City hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Tottenhamet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában, ezzel újabb lépést tett a bajnoki cím felé és újfent lépéskényszerbe hozta a vasárnap futballozó Liverpoolt.
ápr. 20
15:36
Pl: Foden fejesével vett revansot a City a Tottenhamen (She)
A Manchester City hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Tottenhamet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában, ezzel újabb lépést tett a bajnoki cím felé, és újfent lépéskényszerbe hozta a vasárnap futballozó Liverpoolt.
ápr. 20
15:39
A Man. City megint legyőzte a Tottenhamet, de ennek most örülhet is (m4sport.hu)
Ezúttal elég volt Guardioláéknak a korai gól.
ápr. 20
15:51
Behozható-e a behozhatatlan? (Azenpenzem)
A bajnoki cím sorsáról döntő csúcsrangadóként aposztrofálja mindenki a ma este 19.30-kor kezdődő Ferencváros—Mol Vidi FC labdarúgó-mérkőzést az NB I 29. fordulójában.
ápr. 20
15:54
Tenisz: Piros kiesett a budapesti Atp-torna selejtezőjében (She)
Piros Zsombor nem jutott tovább a szombati selejtezőből a Hungarian Open elnevezésű férfi ATP-tenisztornán, amelynek a budapesti Sport11 Sportcentrum ad otthont.
ápr. 20
15:57
Piros Zsombor már a selejtezőben kiesett a budapesti tornán (m4sport.hu)
Egy szettet tudott nyerni a magyar teniszező.
ápr. 20
16:12
Férfi kézi Nb I: a Dabas legyőzte idegenben az Ftc-t (She)
A Dabas a hatgólos Szöllősi Szabolcs és a négy találatig jutó Borsos Tamás vezérletével 24–22-re legyőzte idegenben a Ferencvárost a férfi kézilabda NB I szombat kora délutáni mérkőzésén.
ápr. 20
16:18
Női vízilabda: a Sabadell nyerte meg az Euroligát (She)
A házigazda spanyol Sabadell nyerte meg a női vízilabda Euroligát, mivel a négyes döntő szombati fináléjában 13–11-re legyőzte a görög Olympiakoszt.
ápr. 20
16:33
A Fradi-Vidin egy góllal volt kevesebb, mint a többi öt bajnokin összesen (m4sport.hu)
A rangadó méltó volt a várakozáshoz, a többi meccsen inkább a küzdelem dominált.
ápr. 20
16:36
Asztalitenisz-vb: elkészült a selejtező sorsolása (She)
Elkészítették a budapesti asztalitenisz-világbajnokság selejtezőinek sorsolását. A tizenhárom magyar játékos közül tíz már a vasárnapi nyitó napon asztalhoz áll a Hungexpón.
ápr. 20
16:39
Megtört a csend – a teljes Huszti Szabolcs-interjú (m4sport.hu)
Hazatérés, magyar válogatott és a család.
ápr. 20
16:42
Mma: ketrecharcos hölgy fotózásán nyúlt magához a férfi, megbánta (She)
Egészen őrült sztori járja az internetet, főszerepben Joyce Vieirával, egy brazil MMA-harcossal, aki nem akárhogy tanított móresre egy perverz férfit…
ápr. 20
16:48
Meghalt három világhírű hegymászó (Infostart)
Három világhírű hegymászó, az ausztrál David Lama és Hansjörg Auer, valamint az amerikai Jess Roskelley életét vesztette a Sziklás hegység kanadai csúcsai között: a sportembereket egy lavina sodorta el.
ápr. 20
16:48
Hfl: a Fehérvár Enthroners legyőzte a Kijev Capitalst (She)
A Fehérvár Enthroners 23–7-re nyert a vendég Kijev Capitals ellen a magyar amerikaifutball-liga (HFL) alapszakaszának második fordulójában, szombaton. A fehérváriak ezzel százszázalékosok maradtak.
ápr. 20
16:50
Curling: jó magyar kezdés a vegyespáros-vb-n (She)
Győzelemmel kezdtek a magyarok a curlingezők vegyespáros-világbajnokságán: Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt az osztrákok duóját verte a norvégiai vb szombati nyitányán.
ápr. 20
16:54
Három gól nélküli bajnoki után nyert újra a Puskás a Mezőkövesd ellen (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójában a Puskás Akadémia hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Mezőköveset. Akárcsak a két csapat tavaly decemberi, felcsúti mérkőzésén, most is Josip Knezevic góljával nyert a PFLA. A horvát támadó akkor duplázott, most egyszer talált be a kövesdiek kapujába. A szezon végéig ideiglenesen megbízott Komjáti András klubigazgató ir
ápr. 20
16:57
Elégtételt vett a Manchester City a Tottenhamen (ATV)
A Manchester City az angol labdarúgó-bajnokságban vett revánsot a Tottenham Hotspurön, miután a Premier League 35. fordulójának szombati rangadóján házigazdagént 1-0-ra legyőzte a londoni alakulatot.
ápr. 20
17:00
kétszer akart öklözni a kapus, egyszer vetődni, 3 gól lett belőle (She)
Tizenöt perc alatt két gólt is kapott szabadrúgásból a Sampdoria a Bolognától az olasz élvonal (Serie A) 33. fordulójában, ráadásul mindkettőnél bőven benne volt a gólban a vendégek kapusa, Emil Audero. Az olasz futballista ugyanis mindkét helyzetnél úgy gondolta, ki tudja öklözni a labdát, ám mindkétszer tévedett. Méghozzá elég nagyot… Aztán a har
ápr. 20
17:02
Nb I: Dvsc–Haladás – élőben az Nso-n! (She)
DVSC–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 20
17:06
Serie A: ez nem a Samp kapusának napja volt, hibái után nyert a Bologna (She)
Az olasz élvonalbeli bajnokság 33. fordulójában a Bologna az év egyik legkomikusabb öngóljával és egy ritkán látható szabadrúgásgóllal legyőzte a Sampdoriát. Nagy Ádám a kispadon ülte végig a mérkőzést. A Lazio Szergej Milinkovics-Szavics óvodás butasága miatt egy félidőn át emberhátrányban játszva szenvedett vereséget hazai pályán a Chievótól. Sch
ápr. 20
17:09
Bernardo Silva Fodennek adta a megnyert MVP-díjat a Tottenham-meccs után (m4sport.hu)
Így kell ösztönözni a fiatal tehetségeket.
ápr. 20
17:12
Serie A: ez nem a Samp kapusának napja volt, hibái után nyert a Bologna (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a Bologna az év egyik legkomikusabb öngóljával és egy ritkán látható szabadrúgásgóllal legyőzte a Sampdoriát. Nagy Ádám a kispadon ülte végig a mérkőzést. A Lazio Szergej Milinkovics-Szavics óvodás butasága miatt több mint egy félidőn át emberhátrányban játszva szenvedett vereséget hazai pál
ápr. 20
17:15
Még soha senki nem tett olyat, amire a Real Madrid készül (ATV)
Minden idők egyik legnagyobb volumenű szponzori szerződésének megkötése előtt áll a Real Madrid futballklub és az Adidas sportszergyártó cég.
ápr. 20
17:27
Parázs szópárbaj, a Fradi cáfolja Huszti szavait (Ripost)
Szópárbajba keveredett egymással Huszti Szabolcs, a Vidi játékosa, és Orosz Pál az FTC vezérigazgatója.
ápr. 20
17:33
Torrelles az új Messi (BorsOnline)
Egy perc leforgása alatt két, kísértetiesen megegyező gólt vágott Genis Torrelles.
ápr. 20
17:36
Bundesliga: szerencsés góllal győzte le a Bayern a Werdert (She)
A Bayern München Niklas Süle megpattanó lövésével legyőzte a Werder Brement a Bundesliga 30. fordulójában, ezzel tartja előnyét a vasárnap Freiburgban pályára lépő Dortmund előtt. A kiesés elől menekülők közül a Stuttgart hat gólt kapott Augsburgban, a Nürnberg kettőt Leverkusenben, azaz egyikük sem szerzett pontot.
ápr. 20
17:42
Vívás: Muhari Eszter olvassa ellenfelei szándékát (She)
Valószínűleg nem túlzunk, ha zseniálisnak tituláljuk, amit a 16 esztendős párbajtőröző, Muhari Eszter véghez vitt az idén. A Budapesti Honvéd kiválósága egyéniben és csapatban is kadét Európa-bajnoki címet szerzett Foggiában (előbbiben először, utóbbiban másodszor védett címet), nem sokkal később, a lengyelországi Torunban életében először világbaj
ápr. 20
18:06
Pl: bő egy hónap után ismét pontosztozkodás az angol élvonalban (She)
Nem tudta érvényesíteni a papírformát a Wolverhampton, amely gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Brightonnal az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában.
ápr. 20
18:12
Kiizzadta a győzelmet a Bayern München (Infostart)
A címvédő és listavezető Bayern München több mint fél órát futballozhatott emberelőnyben, s végül nehezen ugyan, de 1-0-ra legyőzte a vendég Werder Brement a német Bundesliga 30. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 20
18:12
Női kézi Nb I: a félidőben 19–5, a végén közte húsz (She)
A Siófok húsz góllal legyőzte az Egert a női kézilabda NB I szombati játéknapjának első mérkőzésén.
ápr. 20
18:18
La Liga: győztes gólt lőtt Simeone világbajnok cseréje (She)
Az Atlético Madrid 1–0-ra győzött az Eibar vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 33. fordulójának szombati játéknapján, ezzel megerősítette pozícióját a tabella második helyén.
ápr. 20
18:24
Gigaszerződést köt a Real (Infostart)
Minden idők egyik legnagyobb volumenű szponzori szerződésének megkötése előtt áll a Real Madrid futballklub és az Adidas sportszergyártó világcég.
ápr. 20
18:33
Mourinho tudja, mivel lehet kihúzni az Ajax méregfogát (BorsOnline)
A tavaly év végén a Manchester United által kirúgott portugál edző, José Mourinho

Keresés