2019. április 25. csütörtök

ápr. 25
10:51
Még mindig kórházban kezelik a magyar kapitányt (Ripost)
Jól van és jól reagál a kezelésre a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya.
ápr. 25
10:51
Műszaki hiba, eső: Alonso dadogós kezdése Indianapolisban (m4sport.hu)
Nem volt zökkenőmentes Fernando Alonso első tesztje a McLaren Indy 500-as autójával: csak az utolsó helyen zárta a napot.
ápr. 25
11:00
Jégkorong: jól reagál a kezelésre és jobban van Tolvanen (She)
Jól van és jól reagál a kezelésre Jarmo Tolvanen, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, aki betegség miatt nem utazhatott el a nur-szultani divízió I/A világbajnokságra – mondta Sipos Levente, a Magyar Jégkorong-szövetség főtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.
ápr. 25
11:21
Honvéd–Vidi finálé ezúttal a kupában (Azenpenzem)
A két klub két éve a bajnokság utolsó fordulójában játszott emlékezetes, döntőnek beillő mérkőzést; akkor a Honvéd győzött.
ápr. 25
11:24
Nfl: Big Ben két évvel hosszabbított Pittsburgh-ben (She)
Azok után, hogy Antonio Brown és LeVeon Bell is távozott az NFL-ben szereplő Pittsburgh Steelers támadósorából, a csapat hosszabbított irányítójával, Ben Roethlisbergerrel. Éjjel 2 órától, draft, amelyről élő tudósítással jelentkezünk!
ápr. 25
11:26
Curling-vb: a magyar páros hétből a hetedik meccsét nyerte meg (She)
Hetedik mérkőzésén is győzött a magyar kettős a norvégiai vegyespáros curling-világbajnokság csoportküzdelmeiben, így Kiss Zsolt és Palancsa Dorottya százszázalékosan zárta szereplését a nyolcasban.
ápr. 25
11:30
Nfl: megjött Gronk utódja; itt az új Russell Wilson – éjjel draft! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjelentősebb eseményét, a 2019-es játékosbörzét (draft) április 25–27. között, Tennessee-ben tartják, igaz, az első nap magyar idő szerint már 26-án, reggel 2 órakor kezdődik, a második nap 1 órakor rajtol, a harmadik pedig még ugyanúgy szombaton, 18 órától lesz. Alábbi írásunk
ápr. 25
11:33
Hét manchesteri és négy liverpooli az Év PL-csapatában (m4sport.hu)
Eden Hazard nem fért be a legjobbak közé.
ápr. 25
11:36
Asztalitenisz-vb: a világelső is búcsúzott férfi egyesben (She)
A világranglista másodikja, Hszü Hszin után a világelső, ugyancsak kínai Fan Csen-tung is kiesett férfi egyesben  a budapesti asztalitenisz-világbajnokságon, azaz egyikük sem jutott el még a legjobb nyolcig sem, amire emberemlékezet óta nem volt példa a sportágban.
ápr. 25
11:54
Nb I: íme, az utolsó két forduló időrendje! Képernyőn a Fradi–Loki! (She)
Az MLSZ elkészítette a labdarúgó NB I utolsó két fordulójának menetrendjét.
ápr. 25
11:57
A magyarok százszázalékosan zárták a csoportkört a curling-vb-n (m4sport.hu)
Magabiztosan száguldanak újabb világbajnoki aranyérmük felé.
ápr. 25
12:06
A szőke magyar futballista, aki Németországban ért a csúcsra (She)
Jakabfi Zsanett egy mindössze kétezres községből indult, és vált Magyarország legjobb női futballistájává. Eltökéltsége, karrierje példaértékű – nem csupán – a futballista lányoknak.
ápr. 25
12:09
Ez a magyar focista veri Európa öt topligájának játékosait (ATV)
A topligák legjobbjai is megirigyelhetik a labdarúgó NB II góllövőlistáját huszonhét találattal vezető Balajti Ádám különleges sorozatát. A feljutásért küzdő Vasas csatára az idei szezonban már tizenegy büntetőt értékesített – egyet még az idény elején, a Vác játékosaként –, mégpedig tizenegy kísérletből, azaz úgy tűnik, képtelen hibázni - írja a b
ápr. 25
12:15
Ez lenne a valódi Ferrari? (m4sport.hu)
Csapatfőnökük szerint nem olyan hullámzó a teljesítményük, mint hinnénk, és szó sincs arról, hogy visszaestek Barcelona óta.
ápr. 25
12:18
Bvb: 16 évesen 70 millió eurós kivásárlási ár – őt nézte ki a Dortmund (She)
A német Bild információi szerint 30 millió eurós ajánlatot tett a Borussia Dortmund a Flamengo 17 esztendős középpályásáért, az U17-es brazil válogatott csapatkapitányáért, Reinier Jesusért.
ápr. 25
12:24
Női kézi Bl: ismét elérhetőek jegyek a budapesti négyes döntőre! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája május 10–11-i, budapesti négyes döntőjén résztvevő klubok visszajelzéseit követően újabb belépők kerülhettek vissza a megvásárolható jegyek közé, és 1., 2., 3. és 4. kategóriában is elérhetőek a playhandball.hu/jegy oldalon. További jegyek már nem kerülnek vissza az árusításba, így az összes, még megvásárolható belép
ápr. 25
12:30
Wtcr: Marco Rossi is a Hungaroringre látogat, Michelisz dobogót remél (She)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lesz a sztárvendége vasárnap a túraautó-világkupa (WTCR) mogyoródi versenyhétvégéjének a Hungaroringen.
ápr. 25
12:33
Több mint 600 milliárd TAO-támogatást kaptak a látványsportok 8 év alatt (ATV)
A legtöbb támogatást magasan a labdarúgás kapta.
ápr. 25
12:36
Labdarúgás: komplex fejlesztési program indul 13-18 éveseknek (She)
A hazai labdarúgásban újdonságnak számító, elsősorban a 13 és 18 év közötti korosztályt célzó komplex fejlesztőprogramot indít (Youth Talent Program címmel) a Center Sport menedzseriroda. Különböző szakemberek bevonásával, több területet összefogva nyújt összetett szolgáltatást utánpótláskorú játékosoknak. A részletekről az ötletgazdát, Paunoch Pét
ápr. 25
12:48
Asztalitenisz-vb: Timo Boll visszalépett az egyestől (She)
Timo Boll, az európai férfimezőny legnagyobb reménysége, akinek esélye volt akár az éremszerzésre is, betegség miatt visszalépett az egyestől, s még az is kérdéses, hogy este a páros negyeddöntőjét vállalja-e  a budapesti asztalitenisz-világbajnokságon.
ápr. 25
12:57
Az Alfa Romeóé az év első motorcserés büntetése (m4sport.hu)
Duplán fizettek a Ferrari központi elektronikájának megbízhatatlanságáért.
ápr. 25
13:09
Nem maradt nekünk hely az asztaloknál (Azenpenzem)
A földkerekség legjobbjai még csak most lendülnek bele, a mieink viszont tegnap már befejezték szereplésüket a budapesti asztalitenisz-vb-n.
ápr. 25
13:12
az év tizenegyesgólja? Éppen átment a gólvonalon... (She)
A Brisbane Roar 5–3-ra kikapott a Adelaide Unitedtől az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Éric Bauthéac a 61. percben nem akármilyen tizenegyesgóllal szerezte meg a vezetést a Roarnak, ám végül ez is kievésnek bizonyult...
ápr. 25
13:14
Chelsea: a honlapon reagáltak arra, hogy Hazard kimaradt az álomcsapatból (She)
Az angol élvonalbeli Chelsea nem hagyta szó nélkül, hogy kiváló labdarúgója, Eden Hazard nem került be az angol profi labdarúgók szervezetének (PFA) álomcsapatába.
ápr. 25
13:16
Női kosár Eb: Székely Norbert kihidette a bő keretét (She)
Kijelölte a június 27-től július 7-ig tartó női kosárlabda Európa-bajnokságra készülő bő, 18 fős keretét Székely Norbert szövetségi kapitány.
ápr. 25
13:24
Marco Rossi új szerepben (Infostart)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lesz a sztárvendége vasárnap a túraautó-világkupa (WTCR) mogyoródi versenyhétvégéjének a Hungaroringen.
ápr. 25
13:27
Solskjaert is a busz alá lökik majd, ahogyan Mourinhóval tették (m4sport.hu)
„Egy leopárd nem tudja lecserélni a foltjait.”
ápr. 25
13:36
U17-es Eb: két helyen változott a magyar keret az elitkörhöz képest (She)
Kihirdette az U17-es Európa-bajnokságra utazó keretét Preisinger Sándor, a magyar korosztályos válogatott szövetségi edzője.
ápr. 25
13:39
Real Madrid: Ödegaard nem eladó (m4sport.hu)
A Real vezetősége határozott, de mindig létezhet az a pénz vagy konstrukció, amely jobb belátásra bírja.
ápr. 25
13:42
Asztalitenisz-vb: folytatódik a csillaghullás, a japán csodagyerek is kiesett (She)
A két kínai és egy dél-koreai sztár búcsúja után a japánok is elvesztették egyik ászukat, világranglistán 4. helyen álló 15 éves Harimoto Tomokazu dél-koreai ellenféltől kapott ki, így nem jutott be a legjobb nyolc közé a budapesti asztalitenisz-világbajnokságon.
ápr. 25
13:57
Balesete óta először versenyez utcai pályán Kubica (m4sport.hu)
Attól tart, nincs az a káoszverseny, ami segíthet a Williamsen…
ápr. 25
14:00
Tokió 2020: részvételi csúcsot állíthat fel az 50 éves sportlövő (She)
Nino Szalukvadze lehet az első nő, aki kilenc nyári olimpián szerepel, miután megszerezte a kvótát a 2020-as tokiói játékokra.
ápr. 25
14:12
Topligák: unatkozott az edzőtáborban, ma már Messinek szállít (She)
Kai Heerings neve aligha mond sokat egy átlagos nézőnek. A 29 esztendős védő jelenleg a holland élvonalban szereplő Fortuna Sittardban futballozik, és amikor nincs pályán, sógorával közös vállalkozását igazgatja: a világ legjobb játékosainak ad el saját fejlesztésű hordtáskákat, hogy azok bárhol, bármikor konzolozhassanak csapattársaikkal. Ami
ápr. 25
14:18
Topligák: unatkozott az edzőtáborban, ma már Messinek szállít (She)
Kai Heerings neve aligha mond sokat egy átlagos nézőnek. A 29 esztendős védő jelenleg a holland élvonalban szereplő Fortuna Sittardban futballozik, és amikor nincs pályán, sógorával közös vállalkozását igazgatja: a világ legjobb játékosainak ad el saját fejlesztésű hordtáskákat, hogy azok bárhol, bármikor konzolozhassanak csapattársaikkal. Ami
ápr. 25
14:20
Tenisz: nyert helyzetből bukták el Stollárék az elődöntőbe jutást (She)
Nem jutott párosban az elődöntőbe Stollár Fanny és a svájci Xenia Knoll a 250 ezer dolláros összdíjazású isztambuli tenisztornán, miután szuper tie-break-ben vereséget szenvedtek egy amerikai-chilei párostól.
ápr. 25
14:21
Mindkét magyar kapitány elégedett asztaliteniszezőinkkel (m4sport.hu)
Bátorfi: Mindenki a maximumot hozta ki magából
ápr. 25
14:23
Stollárék párosa szettelőnyről kapott ki a negyeddöntőben (m4sport.hu)
De így is lehet magyar a legjobb négy között Isztambulban.
ápr. 25
14:27
Kilencedik olimpiáján indulhat Tokióban az 50 éves sportolónő (m4sport.hu)
1988 óta valamennyi nyári ötkarikás játékokon részt vett
ápr. 25
14:30
Női jégkorong: Volt néhány pillanat, amikor nagyon a padlón voltam – Gasparics (She)
Előfordult, hogy Gasparics Fanni az egyetemi lyukas óráját kihasználva ment el egy tévéfelvételre. Bizony, amióta a magyar női jégkorong-válogatott feljutott az A-csoportba, a lányok igen népszerűek lettek. Így nem csoda, hogy a Nemzeti Sport Sportkrém mellékletének is ő a heti vendége.
ápr. 25
14:32
Gasparics Fanni – Volt néhány pillanat, amikor nagyon a padlón voltam (She)
.
ápr. 25
14:33
Kijelölte az ausztriai gumikat a Pirelli (m4sport.hu)
A 2019-es jellemző trendeket követi a Pirelli az ausztriai hétvégére vonatkozó gumiválasztásával.
ápr. 25
14:39
Székely Norbert kijelölte bő keretét az Eb-re (m4sport.hu)
Az Eb-re 12-es szűkül a keret.
ápr. 25
14:42
Ebel: Nhl-rutinnal felvértezett támadót igazolt a Fehérvár (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligát (NHL) is megjárt Mikko Lehtonennel erősítette meg keretét a Fehérvár AV19 – adta hírül hivatalos honlapján a klub.
ápr. 25
15:00
Magyarországon egyedülálló programmal rukkol elő a Nagy Futam (Infostart)
A hétvégén ismét tízezrek szurkolhatnak Michelisz Norbertnek a Hungaroringen.
ápr. 25
15:03
Szemtelenül beszólt Dárdainak egy játékosa a Herthánál (Ripost)
Alig várja, hogy végre elmenjen. Nagy tervekkel érkezett Berlinbe, de félresiklottak a dolgai.
ápr. 25
15:24
Csupasport: a Gerecse 50 túrázás legyen – ne sántikálás! (She)
Április 27-én újra Gerecse-túra, a négy távnak összesen több mint nyolcezren vágnak neki. A leghosszabb menet 50 kilométer – és sokan bizony felkészületlenül rajtolnak.
ápr. 25
15:30
Teremfoci: dunaszerdahelyi siker a II. Aranycsapat Kupán (She)
A Kárpátia Sport Polgári Társulás a Komáromi Sporthagyományokat Őrző Kerekasztallal közösen, az Aranycsapat Emlékév Testület erkölcsi támogatásával április 24-én tartotta meg a II. Aranycsapat Kupa 2019 Kárpát-medencei teremlabdarúgó-tornát.
ápr. 25
15:42
Asztalitenisz-vb: olimpiai és világbajnokokkal üthettek (She)
A Hungexpo területén lévő szurkolói zóna a vb minden napján extra programokkal, meglepetésekkel szolgál: kora délután újabb sztársportolókkal találkozhattak a szurkolók.
ápr. 25
15:48
Tenisz: a címvédő Nadal is a nyolc közé került Barcelonában (She)
A Barcelonában zajló salakpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében a címvédő, és első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két szettben legyőzte honfitársát, David Ferrert, így bejutott a legjobb nyolc közé.
ápr. 25
16:06
Exkluzív képek a Hungexpóból, összecsaptak a világ legjobbjai (Ripost)
Budapesten néznek farkasszemet egymással a legkiválóbb pingpongosok. A hangulatra nem lehet panasz.

Keresés