2019. július 28. vasárnap

júl. 28
15:12
Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesen (Behaviour)
A háromszoros olimpiai bajnok 4:30.39 perces idővel diadalmaskodott a kvangdzsui úszó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
júl. 28
15:15
Kosár: vereség a helyosztón, 10. hely a leány U19-es vb-n (She)
Nem sikerült megismételniük a csoportkörben elért sikert a dél-koreaiak ellen Völgyi Péter tanítványainak, 73–66-ra az ázsiaiak nyertek, és azzal a magyar csapat a 10. helyen fejezte be a bangkoki U19-es világbajnokságot.
júl. 28
15:15
Újabb diadal, Hosszú Katinka sokat tanult magáról (Ripost)
Hosszú Katinka aranyérmet nyert 400 méter vegyesen a kvangdzsui úszó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
júl. 28
15:33
Vizes vb: Magyarország a 3. helyen zárt az uszodai éremtáblán (She)
Hosszú Katinka (2), Kapás Boglárka, Milák Kristóf, valamint a nyílt vízi úszó, Rasovszky Kristóf aranyérmének köszönhetően a magyar küldöttség az ötödik helyet szerezte meg a kvangdzsui vizes világbajnokság összesített éremtábláján, míg a medencés úszóversenyek tabelláján az Egyesült Államok és Ausztrália mögött Magyarország a harmadik legeredménye
júl. 28
15:35
Vizes vb: Ez a négy vegyes nagyon én voltam – Hosszú (She)
Mint beszámoltunk róla, Hosszú Katinka nyerte a 400 méteres vegyesúszást a dél-koreai Kvangdzsuban rendezett vizes világbajnokság záró napján. A számot sorozatban negyedszer megnyerő világcsúcstartó a medencéből kiszállva elmondta, fejben rendkívül kemény volt a hét, és rengeteget tanult magáról.
júl. 28
15:39
Már megint Marozsán Jennifer lábai előtt Németország (Infostart)
Harmadszor is ő a legjobb női labdarúgó náluk.
júl. 28
16:27
Vizes vb: „Talán meggondolatlan mozdulatot tettem” – Kenderesi visszautasítja a vádakat (She)
Visszautasítja a szexuális zaklatás vádját, ám elismeri, megsérthetett bizonyos helyi erkölcsi normákat szombat éjjel az egyik dél-koreai szórakozóhelyen Kenderesi Tamás – olvasható a Kvangdzsuban szexuális zaklatással meggyanúsított olimpiai bronzérmes sportoló a Magyar Úszószövetség által szerkesztőségünknek küldött nyilatkozatában.
júl. 28
16:29
Atlétika: két számban a világ idei legjobbjaja az amerikai bajnokságon (She)
A rúdugró Sam Kendricks és a kalapácsvető DeAnna Price a világ idei legjobbjával győzött az Egyesült Államok atlétikai bajnokságán, így mindketten indulhatnak az őszi, dohai világbajnokságon.
júl. 28
16:33
Kína: egymillió fontos heti fizetéssel csábítják Bale-t (She)
Gareth Bale-t, a Real Madrid walesi válogatott labdarúgóját egymillió fontos (365 millió forintos) heti fizetéssel csábítja Kínába az élvonalbeli bajnokságban legutóbb ötödik Csiangszu Szuning.
júl. 28
16:39
Motorsport: Kovács hétvégéje a német bajnokságban (She)
A gyorsasági motoros Kovács Bálint, a H-Moto Team versenyzője mindkét futamot megnyerte a Schleizben rendezett német bajnokság (IDM) Suzuki Cup kategóriájában.
júl. 28
16:45
Kenderesi megszólalt az állítólagos zaklatásról (ATV)
Az úszó szerint egy meggondolatlan mozdulatát érthették félre.
júl. 28
16:45
Sós Csaba: Nem lehetek elégedetlen (HírTV)
A magyar válogatott négy aranyérmet nyert a kvangdzsui nagymedencés világbajnokságon.
júl. 28
16:48
Szexuális zaklatással vádolják Kenderesi Tamást - az úszó nyilatkozatot adott ki (Behaviour)
Az úszó tagadta az ellene felhozott vádakat. 10 napig biztosan nem hagyhatja el Dél-Koreát.
júl. 28
17:09
Tenisz: Nikoloz Baszilasvili megvédte címét Hamburgban (She)
A grúz Nikoloz Baszilasvili megvédte címét az 1.85 millió euró (603 millió forint) összdíjazású hamburgi salakpályás férfi tenisztornán, miután a fináléban három szettben az orosz Andrej Rubljov fölé kerekedett. A svájci Gstaadban a spanyol Albert Ramos-Vinolas nyert.
júl. 28
17:15
Kosár, U18-as Eb: a magyar fiúválogatott második veresége (She)
Pillanatnyi kétséget sem hagyott a belorusz válogatott, 97–72-re legyőzte Forray Gábor fiait a nagyváradi U18-as B divíziós Európa-bajnokság harmadik mérkőzésén. A magyar együttes egy győzelem és két vereség után kedden a svédekkel meccsel.
júl. 28
17:17
F1: Verstappené a kaotikus futam, Vettel 18 helyet javítva 2. (She)
A holland Max Verstappen nyerte meg a kaotikus Német Nagydíjat, így idei második, pályafutása hetedik futamgyőzelmét aratta – ezzel Juan Pablo Montoyát, René Arnoux-t és Daniel Ricciardót beérve a 37. helyen áll a vonatkozó örökranglistán. A második a 20. helyről induló német Sebastian Vettel lett, a dobogó harmadik fokára pedig az orosz Danyiil Kv
júl. 28
17:21
Verstappen nyerte a Német Nagydíjat (Behaviour)
Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája nyerte az eső miatt sok balesetet hozó Forma-1-es Német Nagydíjat vasárnap.
júl. 28
17:27
Sem Ferrari, sem Mercedes - thrillerbe illett a Forma-1-es Német Nagydíj (Infostart)
A 21 éves Max Verstappen diadalmaskodott úgy, hogy a verseny igen rövidke szakaszában állt az élen.
júl. 28
17:27
Vizes vb: olvasóink szerint Vámos és Keszthelyi voltak a legjobb pólósaink (She)
A Nemzeti Sport Online olvasói osztályozták a kvangdzsui világbajnokságon egyaránt negyedik helyen végző férfi és női vízilabda-válogatottunk tagjainak teljesítményét. Mindkét csapatunkat figyelembe véve csak Keszthelyi Rita átlagolt hatosnál jobb osztályzatot.
júl. 28
17:33
Fft: „Életem legjobb döntése volt a Sunderland” (She)
A FourFourTwo magazin nagyinterjúja az angol válogatott és a Sunderland korábbi kiválóságával, Kevin Phillipsszel.
júl. 28
17:39
Evezés: régen látott, nagy sportági siker az U23-as vb-n (She)
A Szabó Bence és Furkó Kálmán alkotta könnyűsúlyú kettes óriási, rég nem látott magyar sikert ért el a Floridában zajló korosztályos evezős-világbajnokságon. A bronzérmet nyert magyar egység ezzel a Simon, Juhász páros nyomdokaiba lépett.
júl. 28
17:41
így nyerte meg a 400 vegyes döntőjét Hosszú Katinka (She)
Mint arról beszámoltunk, az olimpiai bajnok és világcsúcstartó Hosszú Katinka nyerte meg a 400 méter vegyest a kvangdzsui vizes világbajnokság úszóversenyeinek záró napján. Íme, a finálé az M4 Sport felvételén!
júl. 28
17:51
Úszás: Sós Csaba nem elégedetlen minden idők 2. legjobb vb-szereplése után (She)
Minden idők második legeredményesebb világbajnoki szereplésével zártak a magyar medencés úszók a dél-koreai Kvangdzsuban, ahol négy aranyérmet nyertek. Sós Csaba, a magyar úszók szövetségi kapitánya elmondta, nem lehet elégedetlen a válogatottal.
júl. 28
17:53
Kajak-kenu: négy címvédés az országos bajnokság záró napján (She)
Négy számban is megvédte címét a tavalyi győztes a szolnoki kajak-kenu országos bajnokság vasárnapi záró napján, amelyen a 200 és 5000 méteres döntőket bonyolították le.
júl. 28
17:57
Verstappen nyerte a Forma-1-es Német Nagydíjat (Azenpenzem)
A 21 éves Verstappennek ez volt a hetedik futamgyőzelme, az idei szezonban pedig a második, ezt megelőzően az Osztrák Nagydíjon diadalmaskodott.
júl. 28
18:03
Így kommentálta Hosszú Katinka új sikerét (888.hu)
Sporttörténelmi sikerét követően sem számolgatja a rekordokat, hanem saját teljesítményéből akar tanulni Hosszú Katinka, aki pályafutása kilencedik világbajnoki aranyérmét nyerte a kvangdzsui viadal vasárnapi zárónapján.
júl. 28
18:09
Férfi junior kézi-vb: 2015 után ismét a franciák a világ urai (She)
A francia válogatott nyerte meg a spanyolországi junior kézilabda-világbajnokságot, mivel a döntőben 28–23-ra legyőzte Horvátországot.
júl. 28
18:15
Felkészülés: Mount duplája és egy bődületes kapushiba kellett a Chelsea-sikerhez (She)
A Chelsea a vártnál szorosabb mérkőzésen, 4–3-ra győzte le az angol másodosztály legutóbbi kiírásában csupán a 20. helyen záró Readinget. Frank Lampard csapatának győzelméhez a 20 éves csereember Mason Mount duplája kellett, ami viszont nem jöhetett volna össze a hazai kapus kapitális bakija nélkül...
júl. 28
18:15
Forma-1: Verstappen örülhetett a legjobban az őrült futam végén (ATV)
A Red Bull holland pilótája nyerte az eső miatt sok balesetet hozó Forma-1-es Német Nagydíjat vasárnap.
júl. 28
18:39
Felkészülés: az Arsenal hazai pályán kikapott a Lyontól (She)
A Lyon nyerte meg a 2019-es Emirates Cupot, az Arsenal hagyományos, londoni felkészülési tornáját – már ami a férfiak serlegét illeti. A francia együttes a második félidőben fordítva, 2–1-re győzte le a házigazdát.
júl. 28
18:45
Hegyikerékpár Eb: holland és svájci siker, Benkó Barbara a 14. (She)
A férfiak versenyében a holland Mathieu van der Poel, a nők között a svájci Jolanda Neff győzött a hegyikerékpárosok brnói Európa-bajnokságán.
júl. 28
19:00
Verstappen nyerte az embert próbáló Német Nagydíjat (Behaviour)
Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája nyerte az eső miatt sok balesetet hozó Forma-1-es Német Nagydíjat vasárnap.
júl. 28
19:03
Ajánló: Laki Lukács szabadtéri szélcsatornában készült (She)
A legsikeresebb magyar szélcsatorna-sportoló a világ legismertebb, szabadtéri szélcsatornákat működtető cégénél töltött egy hetet Lettországban, s húszméteres magasságba is felemelkedett.
júl. 28
19:21
Evezés: újabb magyar bronz az U23-as világbajnokságon (She)
A Preil Vivien, Gadányi Zoltána összeállítású magyar női normálsúlyú kétpárevezős egység bronzérmes lett a floridai Sarasotában rendezett U23-as evezős világbajnokságon.
júl. 28
19:27
U18-as tenisz Eb: bronzérmes a Drahota-Szabó, Nagy páros (She)
A Drahota-Szabó Dorka, Nagy Adrienn U18-as páros harmadik helye miatt marad emlékezetes az idei utánpótlás tenisz Eb. Egyesben a fiúknak ment jobban, Fajta Péter U18-ban, Kalocsai Péter U16-ban volt negyeddöntős.
júl. 28
19:33
Maratoni kajak-kenu Eb: három magyar érem a záró napon (She)
Egy magyar arany- és két ezüstérem született a franciaországi Decize-ben rendezett maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján.
júl. 28
19:35
Nem szégyenlős az 55-szörös belga válogatott csatár lánya (She)
Wesley Sonck, az 55-szörös belga válogatott csatár visszavonulása óta sem szakadt el a labdarúgástól, manapság televíziós szakkommentátorként dolgozik. A hírekben azonban már inkább a csinos lánya, a Amy Sonck miatt szerepel – ezúttal a voetbal24.be szúrta ki az egyik szexi fotóját a 20 éves hölgynek.
júl. 28
19:37
F1: 10 éve nem volt ilyen – Toro Rosso a dobogón és egyéb stathalmok (She)
A hihetetlenül kaotikusra sikeredett Német Nagydíj Max Verstappen győzelmével zárult, második lett az utolsó helyről startoló Sebastian Vettel, míg a dobogó harmadik fokára Danyiil Kvjat állhatott fel. Tehát nincs az első háromban Mercedes, ám nem csak ezen tény miatt gyűjtöttünk össze egy sor statisztikai érdekességet a nem mindennapi futamról.
júl. 28
19:39
Verstappen nyerte a káoszfutamot (BorsOnline)
Utolsó helyről rajtolva második lett Vettel.
júl. 28
19:57
Strandfoci: trónfosztás az Nb I-ben, a tavalyi ezüstérmes lett a bajnok (She)
A tavalyi ezüstérmes Goldwin Pluss Jászfényszaru nyerte meg a strandlabdarúgó-bajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 3–2-re legyőzte a címvédő Grep-ESC Gyöngyöst.
júl. 28
20:03
Arsenal: holttestet találtak a középpályás házában (She)
Egyiptomi sajtóhírek szerint egy egyelőre nem azonosított ember holttestét találták az Arsenal labdarúgójának, Mohamed el-Neninek az egyiptomi házában.
júl. 28
20:09
F1: kizárhatják Räikkönenéket szabálytalan rajt miatt (She)
Noha vasárnap délután öt órakor leintették a Formula–1-es Német Nagydíjat, amelyen az Alfa Romeo-Ferrari két autója Kimi Räikkönen, Antonio Giovinazzi sorrendben a 7. és a 8. helyen végzett, könnyen lehet, hogy a svájci alakulat mégsem örülhet az idei második kettős pontszerzésének. Az FIA ugyanis a futam leintése után nem sokkal közölte, hogy vizs
júl. 28
20:27
Bayern: egy hónapja semmi hír, de Kovac még hisz a szélső érkezésében (She)
A Bayern München vezetősége továbbra is elkötelezett a német válogatott szélső, Leroy Sané leigazolását illetően – nyilatkozta a klub vezetőedzője, Niko Kovac egy friss tévéinterjúban. A probléma továbbra is a futballista ára: a Bayern 100 millió euró fölé, a Manchester City 120 millió alá nem menne az alkuban.
júl. 28
20:33
Egy országos bajnokság - szakajtónyi olimpiai döntő szintjén (Infostart)
Négy számban is megvédte címét a tavalyi győztes a szolnoki kajak-kenu országos bajnokság vasárnapi zárónapján, amelyen a 200 és 5000 méteres döntőket bonyolították le.
júl. 28
20:33
Nb II-es felkészülés: a Vasas hét gólt vágott fővárosi ellenfelének (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas utolsó nyári felkészülési mérkőzésén 7–2-re legyőzte a harmadosztályú III. Kerületi TVE-t. Az angyalföldieknél Király Botond és Balajti Ádám egyaránt három gólt szerzett. Az ETO FC Győr és a Siófok külföldi riválissal játszott döntetlent. Előbbi az olasz Pisával, a Balaton-parti együttes pedig a szaúdi al-H
júl. 28
20:35
Vizes vb: de mi történt?! Ez várhat Kenderesi Tamásra? (She)
Szexuális zaklatás vádjával letartóztatta, de később el is engedte a dél-koreai rendőrség Kenderesi Tamást, az olimpiai bronzérmes magyar úszó egyelőre nem hagyhatja el Dél-Koreát.
júl. 28
20:39
Felkészülés: nagy zakót szabott a Napoli a Liverpoolra (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a skóciai Edinburghben a Napoli 3–0-ra legyőzte a Liverpoolt.
júl. 28
20:41
Felkészülés: egygólos meccsen fehérvári siker a Haladás ellen (She)
Ugyan a helyzetek számában még felül is múlta élvonalbeli riválisát, a Szombathelyi Haladás 1–0-s vereséget szenvedett a Mol Fehérvár FC vendégeként a két csapat vasárnap délutáni felkészülési mérkőzésén.
júl. 28
20:57
Tenisz: Babos főtáblára jutott a San José-i tornán (She)
Babos Tímea főtáblára jutott a kaliforniai San Joséban zajló 876 ezer dollár (257 millió forint) összdíjazású kemény pályás női tenisztornán. Stollár Fanny ugyanakkor kikapott Washingtonban.
júl. 28
21:15
Atlétika: viharos vasárnap – 4 szám elmaradt, 5 duplázó (She)
A rossz idő miatt négy számot, így a férfi kalapácsvetést sem tudták megrendezni vasárnap, a 124. atlétikai országos bajnokság második napján.

Keresés