2019. július 8. hétfő

júl. 8
11:24
Barca: a sárga szín az alapja az új idegenbeli meznek (She)
Bemutatta idegenbeli mezét a 2019–2020-as idényre az FC Barcelona, amely a második számú szerelését a hazaival ellentétben nem kockásra tervezte. A sárga dresszel, rajta keresztben a gránátvörös-kék csíkozással a klub a híres utánpótlásbázisa, a La Masia megalapításának 40. évfordulója előtt tiszteleg. A Barcelona új meze az 1979-es modellhez hason
júl. 8
11:27
Marko: Gaslynak most már teljesítenie kell a panaszkodás helyett (m4sport.hu)
Nyíltan kritizálta Pierre Gasly eddigi produkcióját és hozzáállását Helmut Marko.
júl. 8
11:36
Hollandia: már nincs előzetes letartóztatásban a magyar kapus (She)
A Foci a köbön információja szerint megszűnt az előzetes letartóztatás elrendelésének oka, így I. Alex korábbi korosztályos válogatott labdarúgó visszatérhet a pályára.
júl. 8
11:38
El: nagy érvágás, két új légiós nem játszhat a Fehérvár ellen (She)
Nem számíthat két új afrikai labdarúgójára a montenegrói FK Zeta a Mol Fehérvár elleni Európa-liga-selejtezőn csütörtökön.
júl. 8
11:48
Gyorstollas-vb: a magyarok nyerték a legtöbb aranyat (She)
A magyar válogatott hat aranyérmet nyert a hazai rendezésű gyorstollas-világbajnokságon, melynek csütörtöktől vasárnapig a Tüskecsarnok adott otthont.
júl. 8
11:54
Női foci: fenekét rázva ünnepelt az amerikaiak sztárja (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, az Egyesült Államok nyerte a női labdarúgó-világbajnokságot, miután 2–0-ra legyőzte a holland válogatottat a fináléban. A döntőt követően természetesen nagy volt az ünneplés a győztesek öltözőjében, Alex Morgan például „twerkelt”, amiről videó is készült.
júl. 8
11:56
Mandula-virágzás – százhúsz éve született az észhátvéd (She)
A csatár szemét néző Mándi Gyula a Fradiból ment az MTK-ba, megrövidült bal lábbal is 38 éves koráig játszott, és a futballnak köszönhetően még a halálosztó nyilas is megkegyelmezett neki.
júl. 8
12:00
Psg: Ander Herrera elárulta, miért távozott az MU-tól (She)
A Paris Saint-Germain a napokban jelentette be Ander Herrera szerződtetését. A Manchester Unitedtől távozó középpályás a Marcának beszélt döntése hátteréről, kiemelve, nem érezte azt, hogy a vezetők mindenáron marasztalni szeretnék.
júl. 8
12:03
Gyepes Gábor:  Így kell élni boldogan! (BorsOnline)
Annyira ritka a mai világban a hosszú, biztos párkapcsolat, s kiváltképp az ismert em
júl. 8
12:12
Ramos nyelvvel oldotta meg, majd kihívta Beckhamet (She)
Sergio Ramos is csatlakozott az üveg tetejéről a kupakot lereptető kihíváshoz, amelyet kreatív módon nem lábbal, hanem nyelvvel oldott meg. Az ő kihívottjai nem kispályások: David Beckham, James Harden és Anthony Joshua.
júl. 8
12:21
Súlyos eltiltás vár Messire, beszóltak neki a brazilok (Ripost)
Sorra érik a kritikák az argentin labdarúgót, Lionel Messit, aki a korruptnak nevezte a vasárnap véget ért Copa Americát.
júl. 8
12:33
50 kiló sört nyert felesége cipelésével (BorsOnline)
[lead_kep] Litván pár lett a 2019-es feleségcipelő-vi­lág­bajnokság győztese.
júl. 8
12:42
Triatlon: Nincs nagy baj, bicegve tudok sétálni – Bicsák Bence (She)
Karrierje során először kellett kórházba vinni egy versenyről a triatlonos Bicsák Bencét, aki szombaton a világbajnoki sorozat hamburgi állomásán sérült meg.
júl. 8
12:48
Sakk: 14 év után nyert szupertornát magyar sakkozó (She)
Rapport Richárd győzelmével zárult a 60 ezer dollár összdíjazású, tizedik alkalommal megrendezett tancsoui szupertorna Kínában – adta hírül a china.org. A magyar nagymester 4.5 pontot gyűjtött, s ő lett a torna történetének második külföldi győztese az orosz Jan Nyepomnyascsij 2016-os diadala után.
júl. 8
12:50
Rali ob: kigyulladt az autó, a szurkolók mentették ki a versenyzőket (She)
Drámai baleset történt a Veszprém ralin a vasárnapi első gyorsasági szakaszán rali2 kategóriában – írja az Origo. Neukirchner András és Párdi Kata Hondája a pályáról lecsúszva a fák közé hajtott, majd kigyulladt. Azóta kiderült, a két versenyző az áldozatkész szurkolóknak köszönheti az életét.
júl. 8
12:51
Bicsák Bence bízik benne, hogy versenyszezonját nem érinti a sérülése (m4sport.hu)
Nem tud időben elindulni az edmontoni vb-versenyre.
júl. 8
12:52
Vélhetően a hiánya mutatja majd meg, mekkora klasszis volt (She)
A sportág klasszisai közé tartozott a profi karrierjét 25 évnyi kézilabdázás után 2019. június 2-án, 38 esztendősen lezáró Nagy László, aki vérbeli csapatkapitány volt Veszprémben és a válogatottban. A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében írt sorozatunk utolsó részében a visszavonulása körülményeit boncolgatjuk.
júl. 8
12:57
Bicsák Bence: esélye sem volt elkerülni a bukást (ATV)
Karrierje során először kellett kórházba vinni egy versenyről a triatlonos Bicsák Bencét, aki szombaton a világbajnoki-sorozat hamburgi állomásán sérült meg.
júl. 8
13:00
Bl, El: a Fradi meccsén izraeli, a Fehérvárén grúz bíró dirigál (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség nyilvánosságra hozta, mely játékvezetők kapnak feladatot a Bajnokok Ligája és az Európa-liga e heti mérkőzésein. Íme, a magyar klubcsapatok meccseire vonatkozó játékvezetői küldése!
júl. 8
13:06
Női röplabda Nl: Kiraly csapata megvédte a címét (She)
Az Egyesült Államok női röplabda-válogatottja megvédte címét a Nemzetek Ligájában.
júl. 8
13:09
Harc nélkül őrzik a trónt az amerikaiak (Azenpenzem)
A 8. női labdarúgó-vb fináléjában a favorit Egyesült Államok 2-0-ra legyőzte az Európa-bajnok Hollandiát, és története során negyedszer hódította el a trófeát.
júl. 8
13:09
Páratlanul erős mezőnnyel rajtol kedden a Gyulai Memorial (m4sport.hu)
53 olimpiai vagy vb-érmet nyertek az idei mezőny versenyzői.
júl. 8
13:12
Vívás: ötvenforintos emlékérme jelent meg a vb tiszteletére (She)
Kétmillió példányban kerül forgalomba az 50 forintos érmének a budapesti vívó-világbajnokság tiszteletére kibocsátott emlékváltozata, amelyet hétfőn mutattak be.
júl. 8
13:15
Vettel F1-es forradalma: Ha így haladunk, a versenyzők is eltűnnek (m4sport.hu)
Nem maradhat tovább az autóipar és a gyártók harcának szolgája az F1 a négyszeres bajnok szerint.
júl. 8
13:24
Így néz ki az új 50 forintos érme (Ripost)
A budapesti vívó-világbajnokság az apropó. Kétmillió példányban jelenik meg a forgalomban a különleges pénzérme.
júl. 8
13:30
Újpest: aláírt az izlandi, de mielőtt csatlakozna, pályára lép az El-ben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC bejelentette Aron Bjarnason szerződtetését. A 23 éves izlandi szélső a július 22-i héten csatlakozik Nebojsa Vignjevicsékhez, mert jelenlegi klubjával szerepel az Európa-liga selejtezőjében.
júl. 8
13:33
Pusztít a kánikula Wimbledonban (BorsOnline)
Egy hét alatt másodszor esett össze néző azon a 12-es pályán, amelyen egy 60 éves nő újraélesztése után  Babos Tímea női páros meccset játszott. Mások is kórházba kerültek.
júl. 8
13:36
Atlétika: Pars úgy véli, ehhez az ő ősereje is kevés lenne (She)
Pars Krisztián térde továbbra sincs rendben, fáj dobás közben, ezért olimpiai bajnok kalapácsvetőnk orvostól orvosig jár, mert július végén mindenképpen szeretne rajthoz állni az országos bajnokságon – és legfőképpen: szeretné elkerülni az újabb műtétet, mert az akár leküzdhetetlen akadályt jelenthet számára.
júl. 8
14:00
Tenisz: Balázs másodszor is nyert, Gálfi Dalma kiesett (She)
Balázs Attila két játszmában (6:3, 6:2) legyőzte a svéd Elias Ymert a braunschweigi salakpályás challenger tenisztorna második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.
júl. 8
14:02
Strandkézi Eb: 20 éves játékos halála árnyékolja be a tornát (She)
Tragédiáról adott ki közleményt az Orosz Kézilabda-szövetség: a hét végén befejeződött Európa-bajnokság lengyelországi helyszínén elhunyt női strandkézilabda-válogatottjuk 20 éves játékosa, Jekatyerina Koroljova.
júl. 8
14:03
Visszatérőben a McLaren önbizalma, visszatérőben a McLaren is! (m4sport.hu)
Már megkezdték a 2020-as felkészülést, és Andreas Seidl nagyobb kockázatvállalásra ösztönzi mérnökeit.
júl. 8
14:05
Világcsúcskísérlet a székesfehérvári Gyulai Memorialon (m4sport.hu)
Dibaba női 2000 méteren iygekszik megdönteni saját legjobbját.
júl. 8
14:06
Wimbledon: vége a győzelmi sorozatnak, kiesett a női világelső (She)
Kiesett a világelső Ashleigh Barty a wimbledoni teniszbajnokság női egyesének negyedik fordulójában: a Roland Garros-győztes ausztrál az amerikai Alison Riske-től kapott ki három játszmában, 1 óra 37 perces mérkőzésen.
júl. 8
14:12
Neymars Five: brazil körülmények között készülnek Budapesten (She)
Intenzív felkészülésen van túl a Neymar’s Five világdöntője előtt a Zsírkréták együttese, amelynek tagjai minden edzés előtt felállították a hivatalos kapukat és palánkokat, majd utána el is bontották.
júl. 8
14:24
Red Bull Neymar Jr’s Five: brazil körülmények között készültek Budapesten (She)
Intenzív felkészülésen van túl a Red Bull Neymar Jr’s Five világdöntője előtt a Zsírkréták együttese, amelynek tagjai minden edzés előtt felállították a hivatalos kapukat és palánkokat, majd utána el is bontották.
júl. 8
14:30
Wimbledon: kiesett a női világelső, majd a 15 éves tehetség is (She)
Kiesett a világelső Ashleigh Barty a wimbledoni teniszbajnokság női egyesének negyedik fordulójában: a Roland Garros-győztes ausztrál az amerikai Alison Riske-től kapott ki három játszmában, 1 óra 37 perces mérkőzésen. Később a hetedikként kiemelt Simona Halep is bejutott a legjobb nyolc közé, ő a torna meglepetésembere, a 15 esztendős Cori Gauff e
júl. 8
14:32
Red Bull Neymar Jr’s Five: brazil körülmények között készültek Budapesten (She)
Intenzív felkészülésen van túl a Red Bull Neymar Jr’s Five világdöntője előtt a Zsírkréták együttese, amelynek tagjai minden edzés előtt felállították a hivatalos kapukat és palánkokat, majd utána el is bontották.
júl. 8
14:36
Női kézi: folytatódik a széria, ismét magyar klubhoz kötődik a hónap legjobbja (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség Nerea Penát, a Ferencváros spanyol, a következő idénytől a Siófokot erősítő játékosát választotta meg június legjobbjának. A férfiaknál a Vardar Szkopjéval Bajnokok Ligáját nyerő lett Dainis Kristopans végzett a rangsor élén.
júl. 8
14:39
Érdemes drágább belépőre hajtani (Azenpenzem)
Első körben péntek 14 óráig igényelhetnek a szurkolók jegyeket a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság valamennyi, így a budapesti mérkőzéseire is.
júl. 8
14:42
Gyulai Memorial: világcsúcsra tör női 2000 méteren Dibaba (She)
A keddi Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj záró versenyszámában, női 2000 méteren világcsúcsra készül az etióp Genzebe Dibaba, a szám és az 1500 méter rekordere. A viadal előtt tartott hétfői, székesfehérvári sajtótájékoztatón Deutsch Péter, a szervezőbizottság elnöke hangsúlyozta: mindent megtesznek azért, hogy Dibaba megdönthes
júl. 8
14:45
A Honda hosszú távú jövőjére is hatással lesz az első győzelem (m4sport.hu)
Bátran folytatják az idei motorfejlesztést, miközben talán a cég elnöksége is kedvet kapott az F1 iránti elköteleződéshez.
júl. 8
14:54
Sepsi Osk: újabb vezetőváltás, a sportigazgató is távozik (She)
Alig négy nappal a 2019–2020-as romániai bajnoki szezon kezdete előtt rövid közleményben jelentette a Sepsi OSK labdarúgócsapata, hogy Bokor János sportigazgató személyes okok miatt, közös megegyezéssel távozik a székelyföldi klub szakmai stábjából.
júl. 8
15:00
Férfi vízi-vb: hogyan végez férfi vízilabda-válogatottunk? (She)
Július 12. és 28. között a dél-koreai Kvangdzsuban rendezik az idei vizes világbajnokságot, amelyen természetesen a magyar férfi (és női) vízilabda-válogatott is részt vesz. Ön szerint hogyan szerepel majd Märcz Tamás együttese?
júl. 8
15:06
Friss hírek a lángoló autóból kimentett ralisról (Infostart)
Megműtötték Párdi Katát, a Veszprém-ralin vasárnap történt drámai baleset sérültjét.
júl. 8
15:12
Műkorcsolya: visszavonult az oroszok 29 éves olimpiai bajnoka (She)
Első gyermeke születését követően nem sokkal bejelentette visszavonulását Jekatyerina Bobrova olimpiai bajnok orosz műkorcsolyázó.
júl. 8
15:14
Vitorlázás: Vadnai Benjámin 16. a záró nap előtt (She)
Vadnai Benjamin a 16., testvére, Jonatán pedig a 30. helyen áll a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs vitorlázó Laser-világbajnokságon, melyen előbbi így jelenleg a második az ötkarikás kvótát még nem szerzett nemzetek rangsorában.
júl. 8
15:21
Jövőre ismét Renault-motorokat használ a Williams? (m4sport.hu)
Visszatérhet egy klasszikus páros, sőt, ennek hatására akár egy másik is…
júl. 8
15:30
Heti program: elkezdik kupacsapataink, wimbledoni döntők, Brit Nagydíj (She)
A héten megkezdik európai kupaszereplésüket a magyar csapatok, zárul a wimbledoni teniszbajnokság, folytatódik az Afrikai Nemzetek Kupája és a Tour de France, a Formula–1-esek pedig a Brit Nagydíjon vesznek részt.
júl. 8
15:33
Az Atléti fegyelmi eljárást indított Griezmann ellen (m4sport.hu)
A vád szerződésszegés.
júl. 8
15:57
FTC: cél a csoportkör (Behaviour)
A ferencvárosiak kerete még nem végleges, szinte biztosan igazol még új játékosokat a klub.

Keresés