2020. április 16. csütörtök

ápr. 16
19:18
Szapporói hős lenne a hokiszövetség elnöke (Infostart)
Elhagyja a Schiller-Vasas HC vezetését és indul a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) elnöki posztjáért Szuper Levente.
ápr. 16
19:42
Rp. gyorskori: Megtanultuk, hogyan is kell kezet mosni – Krueger J.-H. (She)
Egyelőre Pittsburgh foglya az olimpiai ezüstérmes short trackes Krueger John-Henry, aki a világjárvány miatt nem is tudja, mikor utazhat vissza Magyarországra.
ápr. 16
19:44
Chelsea: Terry sztorija elárulja, milyen edző Mourinho (She)
Érdekes történetet elevenített fel John Terry, a Chelsea korábbi futballistája a visszavonult sznúkerjátékossal, Stephen Hendryvel közös beszélgetés során az Instagramon. A főszereplő: José Mourinho.
ápr. 16
20:00
Uefa: egy hét múlva készülhet el az újabb BL-forgatókönyv (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága jövő csütörtökön tartja következő videokonferenciáját, amelynek legfőbb témája a koronavírus-járványnak az európai futballra gyakorolt hatása lesz, vagyis az, hogyan és mikor folytatódjon az idény.
ápr. 16
20:06
Kosár: május végéig döntenek az Euroliga befejezéséről (She)
Jordi Bertomeu, a férfi kosárlabda Euroliga ügyvezetője online sajtótájékoztatóján elmondta, az érintett klubokkal történt egyeztetést követően arra a döntésre jutottak, hogy legkésőbb július végéig be kell fejezniük a felfüggesztett szezont, mert különben annak káros hatása lenne a következő idényre.
ápr. 16
20:08
Bvb: mindenki visszakapja a jegye vagy bérlete árát (She)
A Borussia Dortmund labdarúgóklub garantálja minden szurkolójának, hogy visszakapja bérlete vagy belépőjegye árát.
ápr. 16
20:12
Dzsudzsák könnyei; Einstein kapcsolata az Nb I-gyel (She)
Hogy mi a kapcsolat Einstein és a labdarúgó NB I állása között? Erre Kovács István, a Mol Fehérvár játékosa mutatott rá az egyik NSO Tv-nek adott korábbi interjújában. Ahogy Hegedűs János is kameránk előtt árulta-e, milyen előzmények után tréfálta meg Dibusz Dénest, akinek a felezővonalon túlról rúgott gólt, Koszta Márk pedig végigvezetett minket a
ápr. 16
20:14
Labdarúgás – Dzsudzsák könnyei; Einstein kapcsolata az Nb I-gyel (She)
.
ápr. 16
20:16
Férfi kézi Bl: Érdekes döntés született – Nagy László (She)
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) úgy döntött, az eredeti, május 30–31-i, majd később augusztus 22–23-ra tolt időpontról december 28–29-re halasztja a férfi Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjét. Nagy László véleménye következik.
ápr. 16
20:30
Korcsolya: három vb-t törölt a nemzetközi szövetség (She)
Három szakág elhalasztott világbajnokságát is végleg törölte csütörtökön a Nemzetközi Korcsolyázó-szövetség (ISU).
ápr. 16
20:36
Férfi kézilabda: döntött a Gyöngyös, vállalja az Ehf-kupát (She)
A Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöksége egyhangú döntéssel úgy határozott, hogy amennyiben a hazai és a nemzetközi szövetség is jóváhagyja, elindul az EHF-kupa nemzetközi mezőnyében – írta csütörtök este hivatalos honlapján a gyöngyösi klub.
ápr. 16
20:42
Kosár: különleges megméretést rendezett az Nka Pécs (She)
Különleges szellemi erőpróbát szervezett a Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs: a serdülő és a kadét első számú csapat játékosai verseket írtak, amelyeket a klub hivatalos honlapján értékelt a közönség − a kisebbek között Pusztai Linda, míg a nagyobbak mezőnyében Varga Napsugár nyert.
ápr. 16
20:45
Courtois is ott lesz a mezőnyben a virtuális Kínai Nagydíjon (Behaviour)
Vasárnap rendezik meg a Forma–1 hivatalos virtuális bajnokságának harmadik versenyét, a Kínai Nagydíjat, amelyen hat aktív pilóta biztosan részt vész.
ápr. 16
20:48
Atlétika: jóváhagyták a vesztegetni próbáló edző eltiltását (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) jóváhagyta Andrej Jeremenko négy évre szóló eltiltását, miután bizonyítottnak találta, hogy az orosz atlétaedző csalni próbált tanítványa doppingvizsgálata során.
ápr. 16
20:54
Legyőzi az 1995-ös Ajax az 1990-es Milant? Ön dönt! (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, míg újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az esztend
ápr. 16
21:00
amikor a mágikus 10-es tökélyre vitte a kapusbolondítást (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! A főként emlékezetes futballpillanatokat felvillantó sorozatunkban ezúttal ismét egy világbajnokságra nyitunk ablakot, hogy megnézzünk egy megmozdulást, amely Pelé ösztönös futballzsenialitását bizonyítja. Gól volt? Nem volt gól? Ma már nem ez a
ápr. 16
21:12
Türkmenisztán: vasárnap nézők előtt folytatódik a bajnokság! (She)
Egy hónapos szünet után vasárnap folytatódik a türkmenisztáni labdarúgó-bajnokság, amelynek mérkőzéseit nézők előtt rendezik.
ápr. 16
21:18
Barcelona: Setiént nem győzték meg a La Liga tervei (She)
Quique Setién, a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő és listavezető  Barcelona vezetőedzője nincs meggyőzve arról, hogy a koronavírus-járvány miatt félbeszakított szezon folytatható lesz úgy, ahogyan azt a La Liga irányítói elképzelték.
ápr. 16
21:21
Hosszú Katinka elárulta, enélkül nagyon nehéz élni (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő próbálja megtanulni, milyen terv nélkül élni.
ápr. 16
21:24
Jó hír: negatív lett Kapás Boglárka koronavírustesztje (888.hu)
Olimpiai bronzérmes, világbajnok és hatszoros Európa-bajnok úszónk, Kapás Boglárka a közösségi médiában bejelentette, hogy a kötelező házi karantén lejártával elvégzett újabb koronavírustesztje negatív lett.
ápr. 16
22:48
Fehérvár: megvan, hol folytatja a bosnyák középpályás? (She)
Bosnyák lapértesülés szerint Anel Hadzic, a Mol Fehérvár FC középpályása nyáron hazatér, és a címvédő, jelenlegi listavezető FK Sarajevónál folytatja pályafutását. A 14-szeres válogatott játékos szerződése az idény végén lejár a magyar együttesnél, a novi.ba oldalnak adott nyilatkozatából kiderül, hogy a kölcsönös az érdeklődés gyerekkori kedvenc k
ápr. 16
23:06
Rögbi-vb: Argentína visszalép a 2027-es rendezéstől (She)
Agustín Pichot, a Nemzetközi Rögbiszövetség (WR) argentin alelnöke kijelentette, hogy hazája visszalép a 2027-es világbajnokság megrendezésétől.
ápr. 16
23:08
Sílövészet: moldovai színekben versenyez tovább három orosz (She)
Három orosz sílövő Moldova színeiben folytatja sportolói pályafutását.
ápr. 16
23:10
Tóth Gabriella nem gondolta volna...; Holender: Nehéz lesz az újrakezdés (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
ápr. 16
23:12
Fogadási csalás: ötéves eltiltást kapott a volt nigériai válogatott (She)
Dickson Etuhut, korábbi nigériai válogatott labdarúgót fogadási csalás kísérlete miatt a Svéd Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága öt évre eltiltott a sportággal kapcsolatos mindennemű tevékenységtől a skandináv országban.
ápr. 16
23:14
Bajor példakép – Moncz Attila publicisztikája (She)
Ha valaki miatt a Football Manager játékban névre szabott taktikai verziót dolgoznak ki, amely szerint ő az a támadó középpályás, aki kiemelke...
ápr. 16
23:16
Kettős búcsú – Szabó Gábor jegyzete (She)
Mintha Gottfried Schödl 2000 decemberében elhatározta volna, hogy ő bizony addig nem hagyja itt ezt a doppingtól szennyezett földgolyót, amíg ut...
ápr. 16
23:18
Pénteki sportműsor: Falcons–Eagles, képernyőn a Barcelona és a Real (She)
Pénteken folytatódik a fehérorosz labdarúgó-bajnokság – és ezzel kifújt az élő sportesemények sora. A televízióban az NFL szerelmesei Atlanta Falcons–Philadelphia Eagles meccset láthatnak, junior kéziseink Románia elleni ütközetét is láthatjuk felvételről, ahogyan a görög–magyar pólómeccset, vagy éppen a Barcelona és a Real Madrid meccsét, esetleg
ápr. 16
23:27
Ilyen luxusban "sínylődik" Ronaldinho: nem csoda, hogy újra mosolyog (Ripost)
Minőségi csere a paraguayi börtön után: övé az elnöki lakosztály, a bálteremben focizhat a bátyjával.

Keresés