2020. április 17. péntek

ápr. 17
19:25
Megizzasztotta a magyar tini a sakkvilágbajnokot (BorsOnline)
Úgynevezett bulletjátszmákat váltott a 17 éves, a 18 esztendősek között sakk Eb-győztes Kozák Ádám a 2013 óta felnőtt világbajnok norvég Magnus Carlsen ellen. A száz, egyenként egyperces(!) villámpartiban 28,5 pontot szerzett ellene.
ápr. 17
19:30
Hetvenöt éves lett Vlaszák Géza, a nagykanizsai futball kiválósága (She)
Ma, április 17-én immár 75 esztendeje annak, hogy Nován megszületett Vlaszák Géza, a nagykanizsai labdarúgás későbbi emblematikus személyisége. Az idővel kiváló kapussá vált ifjú gyerkőc családjával 1955-ben költözött (édesapja esetében odabiggyeszthetjük, hogy vissza) Kanizsára, s onnantól gyakorlatilag eldőlt, hogy a futball a dél-zalai vége
ápr. 17
19:32
Játékossors: Számomra is érdekes volt, hogy egy-egy ember mit gondol rólam – Király (She)
Szombaton 19 órától az M4 Sporton mutatják be a magyar labdarúgó-válogatottban 108 szereplésével holtversenyben rekorder Király Gábor 26 éves pályafutásáról szóló dokumentumfilmet.
ápr. 17
19:33
Már edzhet a jövő héten a magyar válogatott védője (Infostart)
Willi Orbán, a magyar labdarúgó-válogatott és az RB Leipzig középső védője várhatóan napokon belül edzésbe áll. Edzője szerint már egészen jól mozog.
ápr. 17
19:39
Cseh László minden idők legjobb nem olimpiai bajnok úszója a szakportál szerint (HírTV)
A tizes listán Cseh mögött a német Paul Biedermann végzett.
ápr. 17
19:54
amikor az Mls-ben rávezetés volt tizenegyespárbaj helyett (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) különleges, rávezetéses szétlövését elevenítjük fel.
ápr. 17
19:56
Úszás: nagy elismerés a szakportáltól Cseh Lászlónak (She)
A swimswam szakportál szerint Cseh László minden idők legjobb olyan úszója azok között, akinek nincs olimpiai bajnoki címe.
ápr. 17
20:24
Női kézi: a dzsúdónak köszönheti a testalkatát a Fehérvár francia kapitánya (She)
Dzsúdósként bronzérmet szerzett az ifjúsági olimpián az Alba Fehérvár francia csapatkapitánya, aki Londonban már kézilabdázóként vett részt az ötkarikás játékokon. Claudine Mendy családjában többen a frontvonalban harcolnak a koronavírussal, miközben a 30 éves átlövő Magyarországon, kislányával próbálja átvészelni a járvány okozta nehéz helyzet
ápr. 17
20:24
Király nem érzékenyült el a társak dicséretétől - Bő egy évig forgatták a kapusról készült filmet (BorsOnline)
A családjával nézi meg szombat este az M4 Sporton a róla szóló filmet a 108-szoros magyar válogatott kapus, Király Gábor, aki sajnálja, hogy a vírus miatt barátai nem lehetnek vele a bemutatón.
ápr. 17
20:48
Darts: szép gesztus, különleges frizurát villantott Peter Wright – kép (She)
Mint beszámoltunk róla, Home Tour néven online dartsversenyt szervez a PDC. A nyitó mérkőzésen tábla elé lépő világbajnoki címvédő Peter Wright különleges, az alkalomhoz illő frizurával készült.
ápr. 17
20:50
Atlétika: Krizsán Xénia túl van a sérülésen, keményen edz (She)
Túl van sérülésein, és nagyon örül, hogy a bizonytalan helyzetben is edzhet Krizsán Xénia, Európa-bajnoki negyedik helyezett többpróbázó.
ápr. 17
20:52
Barca: így nézhet ki a negyedik számú mez az új idényben – kép (She)
A Sport napilap nyilvánosságra hozta az FC Barcelona labdarúgócsapatának lehetséges negyedik (!) számú szerelését a 2020–2021-es idényre. A szerelés alapszíne kék, de hosszanti csíkozásban feltűnnek a katalán zászló, a Senyera sárga-piros színei.
ápr. 17
21:12
Rg: négy évre eltiltották a doppingvizsgálatot ellenző edzőt (She)
Az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) jóváhagyta Darja Tolkacseva ritmikus gimnasztika-edző négyéves eltiltását, négy tanítványát viszont nem büntette meg a doppingszabályok megsértése miatt.
ápr. 17
21:24
Ligue 1: a játékosok garanciát várnak a folytatás előtt (She)
A francia profi labdarúgókat tömörítő szervezet, az UNFP felméréséből az derült ki, hogy a játékosok többsége csak garancia esetén folytatná a Ligue 1 küzdelmeit.
ápr. 17
21:24
Amerikában ragadt Urbányi István - Nem tud hazatérni a Honvéd sportigazgatója (BorsOnline)
Urbányi István a járvány miatt nem tud hazajönni a Kansas Citytől a Honvédba: a korábbi kétszeres válogatott lett a kispesti klubigazgató.
ápr. 17
21:26
Nhl: távozott a Winnipegtől a Stanley-kupa-győztes védő (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott hátvédjével, Dustin Byfugliennel az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Winnipeg Jets.
ápr. 17
21:30
Koronavírus: Nem tudták megmenteni, meghalt a világbajnok focista (Ripost)
Elhunyt az angol labdarúgó-válogatott egykori világbajnok játékosa.
ápr. 17
22:18
Itt a visszavágás ideje, most kikap a Juventus? Öné a döntés joga! (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, míg újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az es
ápr. 17
22:39
Darts: elhalasztották az érdi European Tour-versenyt – hivatalos (She)
Hivatalossá vált, amit már eddig is sejteni lehetett: a dartssport első számú szervezete, a PDC több más rendezvénye után a koronavírus-járvány miatt elhalasztotta a májusra tervezett érdi European Tour-fordulót is – olvasható a PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldalán.
ápr. 17
22:51
Mendelényi Dániel a Honvéd helyzetéről; Alekszandra Crvendakics a soproni búcsúról (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
ápr. 17
22:53
Hétvégi sportműsor: élő darts, virtuális Kínai Nagydíj (She)
A hét végén folytatódik a fehérorosz labdarúgó-bajnokság, s folytatódik a dartsosok otthoni sorozata, a PDC Home Tour is a Sport Tv-n. Amíg a sportcsatornák továbbra is az ismétlésekre szorítkoznak, az M4 Sport szombat este bemutatja a Király Gáborról készült dokumentumfilmet, vasárnap pedig élőben közvetíti az F1-es Kínai Nagydíj virtuális változa
ápr. 17
22:57
Gyász: elhunyt Eddie Cotton ökölvívó-mérkőzésvezető (She)
Pénteken a koronavírus következtében, 72 éves korában elhunyt a profi ökölvívás híres és közkedvelt mérkőzésvezetője, Eddie Cotton.
ápr. 17
23:09
Férfi kézi Bl: Sagosent sokkolta az Ehf döntése, inkább törölné a final fourt (She)
Mint beszámoltunk, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) döntése értelmében december végén kerülhet sor a férfi Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjére. Az új időpont finoman szólva sem nyerte el több sportági sztár tetszését: Sander Sagosen szerint ezzel csak áttolják a problémát a következő idényre, míg Lasse Svan csak abban az esetben fogadja el a
ápr. 17
23:15
Koronavírus: a teqball tulajdonosa gyerekeknek segít (She)
A magyar fejlesztésű Teqballt forgalmazó Docler Holding a segitunkegymasnak.hu felhívására reagálva 1000 vadonatúj számítógépet adományoz távoktatásban résztvevő gyermekeknek.
ápr. 17
23:51
Darts: Peter Wright kiesett az online verseny csoportkörében (She)
Elsőként a 2018-as világbajnokságon elődöntős Jamie Lewis jutott be a legjobb 32 közé a PDC Home Touron, mivel a vb-címvédő Peter Wrightot is legyőzve, jobb legkülönbségének köszönhetően megnyerte az 1-es számú csoportot a sportág első számú szervezetének online versenyén.
ápr. 17
23:53
Fagylaltszezon – Malonyai Péter jegyzete (She)
Alig temettük el az OSC pólócsapatát, máris jött a hír egy feltámadásról: a Vasas szép, mit szép, csodálatos napokat megélt vízilabdázói jó esé...
ápr. 17
23:57
Fifpro: a női labdarúgásra veszélyesebb az egészségügyi vészhelyzet (She)
A profi labdarúgók nemzetközi szakszervezete (FIFPro) szerint a fejlődési pályán lévő női labdarúgásra veszélyesebb a jelenlegi egészségügyi vészhelyzet, mint a férfi futballra.

Keresés