2020. április 2. csütörtök

ápr. 2
13:21
F1: Hamilton és Vettel is kész lemondani fizetése egy részéről (She)
A koronavírus-járvány okozta gazdasági visszaesés a Formula–1-et is komolyan érinti, ennek tompítására már több intézkedést is bevezettek a sorozatban, s most úgy tűnik, több versenyző is lemond fizetésének egy részéről, hogy ezzel is segítse csapata helyzetét.
ápr. 2
13:21
Feladta a magyar kapuslegenda (Infostart)
Nem a vírus, nem is a sérülései miatt döntött Fazekas Nándor 43 évesen a visszavonulás mellett: a Balatonfüred kapusa már korábban elhatározta, hogy a mostani lesz az utolsó szezonja.
ápr. 2
13:33
Barcelona: Neymart és Lautarót is akarják a nyáron – sajtóhír (She)
A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona klubvezetősége még a következő futballbajnoki szezon előtt meg akarja szerezni mind a brazil Neymart, mind az argentin Lautaro Martínezt – írta csütörtökön a Mundo Deportivo.
ápr. 2
13:51
Tokió 2020: Fukusimában kiállították az olimpiai lángot (She)
A fukusimai labdarúgóbázison április 30-ig megtekinthető a jövő évre halasztott tokiói nyári olimpia lángja.
ápr. 2
14:03
Koronavírus: megvan az első európai bajnokság, amit lefújtak (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler Pro League) elnöksége egyhangúan úgy határozott, lefújja az élvonalbeli ligát – olvasható a szervezet közleményében. A javaslatot a labdarúgó-szövetség vezetősége elé tárják, ám a helyi sajtó szerint ez már csak formalitás, így a döntés véglegesnek tekinthető. A belga lett az első európai élvonalbeli
ápr. 2
14:03
Véget vetett a találgatásoknak Luka Modric (Infostart)
A Real Madrid horvát labdarúgója kitölti a szerződését, és 2021 nyaráig biztosan a spanyol együttesben játszik - számolt be róla az As című spanyol lap.
ápr. 2
14:09
Röplabda: az olimpia halasztása miatt maradhat a lengyelek kapitánya (She)
Vital Heynen, a világbajnoki címvédő lengyel férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya minden bizonnyal egy évvel meghosszabbítja szerződését, mivel az eredeti megállapodás a tokiói olimpia végéig szólt volna, de az ötkarikás játékokat 2021-re halasztották.
ápr. 2
14:15
F1: Vettelt nem a pénz motiválja a ferraris tárgyalások során (She)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt nem a pénz motiválja a Ferrarival folytatott egyeztetések során, neki az a legfontosabb, hogy jól érezze magát.
ápr. 2
14:17
Nb Ii: drasztikus, átlagosan 50 %-os fizetéscsökkentés Dorogon (She)
Negyven-hatvan százalékos fizetéscsökkentésről döntött a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC klubvezetősége – értesült a Nemzeti Sport Online.
ápr. 2
14:19
Franciaország: Giroud nem hagyta annyiban, visszaszólt Benzemának (She)
Mint arról beszámoltunk, Karim Benzema a hivatalos Instagram-oldalán készített élő videójában kritizálta honfitársát, Olivier Giroud-t. A Chelsea csatára nem hagyta annyiban az ügyet, és reagált a Real Madrid labdarúgójának beszólására.
ápr. 2
14:27
Nb Ii: átlagosan 50 százalékos fizetéscsökkentés Dorogon (She)
Negyven-hatvan százalékos fizetéscsökkentésről döntött a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC klubvezetősége – értesült a Nemzeti Sport Online.
ápr. 2
14:45
Serie A: „Ha az Uefa hasznos akar lenni, küldjön lélegeztetőgépeket!” (She)
Erős kritikát fogalmazott meg Massimo Cellino, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Brescia elnöke. A klubvezető szerint felelőtlenség lenne folytatni a Serie A-t a koronavírus-járvány végeztével.
ápr. 2
14:54
Alig talált albérletet kutyával Bőle Lukács (BorsOnline)
Gyorsan beilleszkedett Zalaegerszegen a Fradi kölcsönjátékosa, Bőle Lukács. Egyedül albérletet volt nehéz találnia ikreivel és a családtagnak számító kutyájukkal.
ápr. 2
14:57
Franciaország: Giroud visszaszólt Benzemának? Csak tréfa volt (She)
Mint arról beszámoltunk, Karim Benzema a hivatalos Instagram-oldalán készített élő videójában kritizálta honfitársát, Olivier Giroud-t. Gyorsan terjedt a hír, hogy a Chelsea csatára nem hagyta annyiban az ügyet, és visszaszólt a Real Madrid labdarúgójának, de ez a reakció csak egy április elsejei tréfának bizonyult.
ápr. 2
15:03
F1: a költségvetési limit csökkentéséről tárgyalnak a csapatok (She)
Sajtóértesülések szerint április 6-án, vagyis jövő hét hétfőn újabb telekonferencián vesznek részt az F1-es csapatok, amelyen többek között arról is értekeznek, hogy csökkentsék a jövő évi költségvetési limitet a koronavírus-járvány miatt kialakuló gazdasági visszaesés miatt.
ápr. 2
15:09
Vitorlázás: Berecz Zsombor nem örül a halasztásnak, de nem adja fel (She)
Nem örül annak, hogy a jövő évre halasztották a tokiói nyári játékokat, de mivel éveken keresztül a sikeres olimpiai szereplésért dolgozott, nem most fogja feladni - nyilatkozott az M1 aktuális csatornán a  finndingiben világbajnok Berecz Zsombor.
ápr. 2
15:11
Női kosár Nb I: Alisia Jenkins lett a csonka szezon legjobbja (She)
A wbasket szaklap csütörtöki összesítése szerint a bajnokság mezőnyéből a 26 éves légiósnak lett a legmagasabb a dobott pontokból, lepattanókból, szerzett labdákból, gólpasszokból, kiharcolt faultokból, blokkolt dobásokból, eladott labdákból és rontott dobásokból kiszámított teljesítményindexe (VAL). A második helyen az NKE-FCSM Csata centere,
ápr. 2
15:27
Finnország: farmernek állnának a finn futballcsapat játékosai (She)
Finnországban április elején kezdődne a bajnokság, de a koronavírus-járvány miatt nem fog, s a szövetség már korábban közölte: júniusnál előbb semmiképpen nem indul útjára a pontvadászat. Ez persze számos klubot nehéz anyagi helyzetbe hoz, s a másodosztályú AC Oulónál meglehetősen szokatlan megoldást találtak az elmaradó bevételek pótlására.
ápr. 2
15:29
Dél-Korea: a Spurs sztárja hamarosan katonai szolgálatra jelentkezik (She)
Brit sajtóhírek szerint hamarosan katonai szolgálatra jelentkezik Szon Hung Min, a Tottenham labdarúgócsapatának játékosa.
ápr. 2
15:31
Fft: 18 kilométert gyalogoltam, hogy edzésre mehessek – Rivaldo (She)
A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! című rovatában a brazil Rivaldo válaszolt az olvasók kérdéseire. Bánja-e, hogy színészkedett a 2002-es vb-n? Toshack volt a legkeményebb vezetőedzője? Ki a jobb: ő vagy Zidane? Mi történt valójában ‘98-ban Párizsban? Ezekre a kérdésekre is választ adott az 1999-es aranylabdás.
ápr. 2
15:33
MotoGp: újabb halasztások, új naptárnak még nincs értelme (She)
Az európai futamokhoz is elért a koronavírus terjedése miatti versenyhalasztások sora. Jerez után a Le Mans-i fordulót is elnapolták (egyelőre nincs hír arról, hogy pótolják-e később ezeket, és ha igen, mikor), felkészül Mugello és Katalónia.
ápr. 2
15:39
Leipzig: Gulácsi Péter kapuskesztyűivel jótékonykodik (She)
Gulácsi Péter, a Bundesligában szereplő RB Leipzig kapusa legutóbb ötmillió forinttal segítette a Szent László Kórházat. A magyar válogatott játékos ezúttal három pár kapuskesztyűvel jótékonykodik.
ápr. 2
15:42
A fertőzött Kapásra közös otthonukban vigyáz Telegdy (BorsOnline)
Kapás Boglárka az Instagramon jelentette be, pozitív lett a vírustesztje. Az olimpiai bronzérmes úszóra párja, Telegdy Ádám közös otthonukban felügyel.
ápr. 2
15:51
Nb I: a visszatérések mestere, Urbányi István lett a Honvéd sportigazgatója (She)
A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy Urbányi István lett a klub sportigazgatója, aki Baráth Botond amerikai klubjától érkezik Kispestre.
ápr. 2
16:03
Nfl: a Pats tulajdonosa 2 millió dollárért vásárolt maszkokat (She)
Robert Kraft, az NFL-ben szereplő New England Patriots tulajdonosa összesen 2 millió dollárért (mintegy 670 millió forint) vásárolt maszkokat Kínából.
ápr. 2
16:09
Matthäus nem tartja magát a házi karanténhoz Budapesten (Ripost)
Hiába lenne ajánlatos 14 napig otthon maradnia, kijár vásárolni és sétálni a Margitszigetre.
ápr. 2
16:15
Tenisz: Csak maradjak egészséges – Fucsovics Márton (She)
Fucsovics Márton már nem úgy gondol a teniszidény felfüggesztésére, ahogy először viszonyult hozzá, és igyekszik szinten tartani magát.
ápr. 2
16:21
amikor C. Ronaldo 36-ról lőtte szét a Porto kapuját (She)
Sajnos továbbra sem vagyunk eleresztve sporteseményekkel, így folytatjuk a futballpályán látott nem mindennapi jelenetek felelevenítését. Ezúttal 2009-ig megyünk vissza a képzeletbeli időgép segítségével, a főszereplő pedig nem más, mint Cristiano Ronaldo.
ápr. 2
16:51
Atlético Madrid: lemondanak a fizetésük 70 százalékáról (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a játékosok jelentős fizetéscsökkentésbe mentek bele.
ápr. 2
16:53
Vízilabda: oktatófilmmel segít Faragó a magyar szövetségnek (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség csütörtöki beszámolója szerint az olimpiai bajnok Faragó Tamás különleges oktatófilmmel segíti a magyar vízilabdát, hiszen a szervezet rendelkezésére bocsátotta azt a filmet, amelyet vele egykor az Egyesült Államokban forgattak, s a sportág alapjait mutatja be a tanulni vágyóknak és az érdeklődőknek.
ápr. 2
17:03
Jégkorong: több játékosával is hosszabbít a Debreceni Eac (She)
Több játékosával és a másodedzővel is szerződést hosszabbított az Erste Ligában érdekelt DEAC jégkorongcsapata.
ápr. 2
17:03
Paul Gascoigne-ra ismét rátalált a szerelem (BorsOnline)
Egy gyomorba épített szerkentyű megakadályozza Paul Gascoigne-t abban, hogy ismét túl sokat igyon.
ápr. 2
17:12
Nem áprilisi tréfa: 89 évesen újra apa lesz Bernie Ecclestone (Ripost)
Gyermeket vár a Forma-1 korábbi apró termetű nagyurának harmadik felesége. Fabiana még csak 43 esztendős.
ápr. 2
17:21
Belgiumban nem reménykednek tovább, nagy döntést hoztak (Infostart)
A jelentősebb európai ligák közül elsőként itt törölték a sorozat további szakaszát.
ápr. 2
17:21
Mike Tyson tigrise csaknem megölt egy nőt (BorsOnline)
Élete egyik legnagyobb ökörségének nevezi Mike Tyson azt, hogy háziállataiként otthon tartott három tigrist, akiktől azóta persze megszabadult.
ápr. 2
17:23
Lőw Zsolt: Nekem a Balaton, a Riviéra (BorsOnline)
Itthon vészeli át a koronavírus okozta kényszerszünetet a nyolcszoros francia bajnok PSG magyar másodedzője, Lőw Zsolt. A szakember exkluzív interjút adott a Borsnak.
ápr. 2
17:27
Kézi: pár éven belül az Nb I-ben szerepelnének a szegedi nők (She)
A kisebbek között már az élvonalba tartozik, a felnőttmezőnyben is ez a célja a PC Trade Szegedi NKE csapatának. A klub stratégiai igazgatójával, a Pick Szeged korábbi csapatkapitányával, Vadkerti Attilával beszélgettünk.
ápr. 2
17:46
Jégkorong: Sebők Balázs hosszabbított a finn élvonalban (She)
Egy évvel meghosszabbította szerződését Sebők Balázs, a finn KalPa magyar jégkorongozója – számolt be róla a hazai szövetség Facebook-oldala.
ápr. 2
17:48
Barcelona: lekötöttek egy meccset, de időpont még nincs (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata is segít, ahol tud: a katalán klub egy barátságos mérkőzéssel támogatja a koronavírus elleni harcot.
ápr. 2
17:54
Labdarúgás: Baráth haja nem tetszett; Batik templomba ment (She)
Baráth Botond szerint a magyar–szlovák Eb-selejtezőn a játékvezetőnek bizonyára nem tetszett a haja, ezért kapott a lefújás után piros lapot. Batik Bence nagyobbnál nagyobb helyzeteket hagyott ki a Honvéd Mol Fehérvár elleni bajnokijának hajrájában, pedig még a templomba is elment, hogy végre gólt szerezzen. Összegyűjtöttünk egy csokrot labdarúgóin
ápr. 2
17:56
Labdarúgás – Baráth haja nem tetszett; Batik templomba ment (She)
.
ápr. 2
18:18
Csupasport: futballistából válogatott ultrafutó (She)
Halama Levente a diplomája megszerzését követően, némi súlyfelesleggel kezdett futni, nyolc év után pedig, tavaly tagja volt a 24 órás világbajnokságon ezüstérmet szerző válogatottnak.
ápr. 2
18:20
Honvéd: „Fordítsuk a javunkra a nyakunkba kapott terhet” (She)
„Célokat tűztünk ki magunk elé, mindent megtettünk a céljaink elérése érdekében, és most egy külső ok miatt akadályoztatva vagyunk. Tehetetlenek vagyunk, pedig a legjobb tudásunk szerint küzdöttünk” – írja a koronavírus-járvány miatt a sportéletben kialakult helyzetről Gergely István, a Budapesti Honvéd elnöke a Facebookon közzétett nyílt leve
ápr. 2
18:24
Női kézilabda: Tóth Eszter megcélozza a válogatottat (She)
Élete formájában kézilabdázik a következő idénytől Mosonmagyaróváron szereplő Tóth Eszter, aki a válogatottat is megcélozza.
ápr. 2
18:24
Foci helyett lélegeztetőgép kell (Behaviour)
A Massimo Cellino, az olasz élvonalbeli Brescia labdarúgócsapának elnöke arrogánsnak és felelőtlennek nevezte az európai szövetség
ápr. 2
18:26
Behúzta a kéziféket a McLaren (Behaviour)
A Forma-1-es mezőnyből elsőként a McLaren-istálló jelentette be, hogy csökkenti alkalmazottjai bérét, többeket pedig kényszerszabadságra küld.
ápr. 2
18:42
Ks: az újságosnál nem, de digitálisan elérhető a Képes Sport (She)
Akárcsak a sportvilág nagy része, a Képes Sport is megáll egy időre a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben. Legalábbis papíron. Egy ideig tehát az újságárusnál nem, de digitálisan elérhető lesz a Képes Sport. Böngéssze a legutóbbi számot!
ápr. 2
18:54
Nfl: Derek Jeter korábbi kastélyába költöznek Bradyék (She)
Tom Brady megtalálta új otthonát – számolt be róla a Tampa Bay Times. A New England Patriotstól távozó legendás irányító választása egy 2868 négyzetméteres kastélyra esett.
ápr. 2
18:54
1981: szocialista forradalom a gyepen (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 1981-ből például a kupatörténet egyetlen "szocialista" fináléját.
ápr. 2
19:00
Világfutball: C. Ronaldo–Messi döntőt hozott a Marca gigaszavazása (She)
Hiába győzött le zsinórban három korábbi Real Madrid-klasszist, a negyedikkel már nem bírt el Lionel Messi. Cristiano Ronaldo nyerte meg a Marca, minden idők legjobb futballistáját kereső szavazássorozatát.

Keresés