2020. április 2. csütörtök

ápr. 2
19:18
Koronavírus: megvan az első európai fociliga, amit lefújtak (Ripost)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler Pro League) elnöksége egyhangúan úgy határozott, lefújja az élvonalbeli ligát.
ápr. 2
19:37
Koronavírus: a füredi kézisek ételszállításban segítenek (She)
A férfi NB I-ben szereplő balatonfüredi kézilabdacsapat felajánlotta segítségét a Balatonfüredi Szociális Alapszolgáltatási Központnak, így játékosai segítenek a szociálisan rászorulók ételének házhoz szállításában.
ápr. 2
19:45
Koronavírus: a Cipruson ragadó Lang a távoktatásban segít (She)
A Veszprémben született Lang Ádám szülővárosa mellett Győrben élő családoknak adományozott táblagépeket, így segítve a nehezebb sorsú gyermekek távoktatásba való bekapcsolódását.
ápr. 2
19:57
Birkózás: a kötöttfogású világranglista élén a Lőrincz testvérek (She)
A világbajnoki címvédő Lőrincz Tamás a kötöttfogásúak 77, míg öccse, Viktor a 87 kilogrammos világranglistáját vezeti a Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) legfrissebb rangsorában.
ápr. 2
20:03
Koronavírus: példamutatás az Nb II-es Budafoknál (She)
A bajnoki leállás ellenére az egész idényre megkapják fizetésüket a Promontor utcai klub játékosai.
ápr. 2
20:09
Futballisták, akikről óhatatlanul is egy dallam ugrik be (She)
Szinte minden híres vagy éppen hírhedt futballistáról született már dal, olyan játékosból azonban kevés van, akiről azonnal egy dallam ugrik be – most ilyen labdarúgókat gyűjtöttünk össze, honnan máshonnan, mint a futball őshazájából, Angliából.
ápr. 2
20:21
Dac: a sikeren felbuzdulva szombaton újra Nélküled! (She)
A dunaszerdahelyi klub ezen a héten ismét összefogásra buzdítja a szurkolókat, szombaton 16.50-től ismét közös éneklésre bátorítja a drukkereket.
ápr. 2
20:21
Brutál dögös, így még nem láttad a futballsztár magyar szerelmét (Ripost)
Varga Viktória szexi cuccban, a konyhából jelentkezett be az Instagram oldalán.
ápr. 2
20:57
Belgium: A kupadöntő elmaradása érzékenyen érintené a klubot – Bölöni (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság elnöksége egyhangúlag úgy határozott, lefújja az élvonalbeli ligát, ami azt jelenti, hogy Bölöni László csapata, a Royal Antwerp negyedik helyével minimum El-selejtezős, de ha megtartják a kupadöntőt, és azt megnyeri, főtáblás lesz a sorozatban. A magyar szakember szeretné, ha sikerülne megtartani a kupafi
ápr. 2
21:15
Vívás: Somfai még nem tudja, mit jelent számára az olimpia halasztása (She)
A csütörtökön 40 esztendős Somfai Péter Európa-bajnok és világbajnoki ezüstérmes párbajtőrvívó ott akart lenni az idei tokiói olimpián, és még nem látja tisztán, hogy számára mit jelent pontosan a játékok egyéves halasztása.
ápr. 2
21:27
Real Madrid: 100 millió eurót várnak Bale-ért és Jamesért (She)
A Real Madrid legalább 100 millió euróra számít két futballistája, a szélső Gareth Bale és a támadó középpályás James Rodríguez eladásából a Mundo Deportivo híre szerint.
ápr. 2
21:29
Koronavírus: virágok, pillangó – Kapás továbbra is tünetmentes (She)
Kapás Boglárka az Instagram-oldalán üzent az érte aggódóknak, hogy továbbra is tünetmentes, az otthoni elzárást pedig festegetéssel töltötte.
ápr. 2
21:33
Hlsz: a játékosok akár szünet nélkül is befejeznék az idényt (She)
Horváth Gábor, a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) főtitkára szerint mindenki azt szeretné, hogy a koronavírus-járvány miatt félbeszakított bajnokságokat be lehessen fejezni.
ápr. 2
21:51
Nhl: Különleges lenne megnyerni a pontlistát – Draisaitl (She)
Leon Draisaitl, az Edmonton Oilers sztárja vezette az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pontlistáját, amikor a koronavírus-járvány miatt március 12-én félbeszakadt a szezont, és ő lehetne az első német játékos, aki ebben a fontos kategóriában az élen zár.
ápr. 2
21:57
Jégkorong: Vértes Nátán az Államokban képzeli el a jövőjét (She)
A jegkorongblog.hu beszélgetett az Aberdeen Wings 19 éves támadójával, Vértes Nátánnal a céljairól, és arról, hogy sikerült az első szezonja az észak-amerikai junior hokibajnokságban (NAHL).
ápr. 2
22:03
Tonósuli – Malonyai Péter jegyzete (She)
Hogy Faragó Tamás tananyag – magától értetődik. Amit ő nem tud(ott) a vízilabdáról, azt talán nem is érdemes tudni, megtanulni persze érdemes, p...
ápr. 2
22:05
Minden út – Deák Zsigmond publicisztikája (She)
Róma, az Örök Város ebben a hónapban, április 21-én tölti be a 2773. „életévét”, a reá tapadt eposzi jelző tehát igazán jogosnak tetszik. Azon k...
ápr. 2
22:09
F1: Bernie Ecclestone 89 évesen újra apa lesz! (She)
Ismét a figyelem középpontjába került Bernie Ecclestone, a Formula–1 korábbi vezére: a 89 éves üzletember ismét apa lesz!
ápr. 2
22:27
Régi ismerős tér vissza a Forma-1-be (Infostart)
A 2021-es idényben az Aston Martin gyári csapataként indul a Forma-1-es világbajnoki sorozatban a Racing Point istálló, melynek tulajdonosa, a kanadai Lawrence Stroll, a brit luxusautógyár ügyvezető elnöke lett.
ápr. 2
22:27
Húsz év után újra csajozik az alkoholista focilegenda (Ripost)
Úgy fest, Paul Gascoigne jobban érzi magát, végre párt is talált magának.
ápr. 2
22:39
Pénteki sportműsor: magyar–belga nyolcaddöntő, Jaguars–Chiefs (She)
Újabb élő sportesemény híján maradnak az ismétlések. Fő műsoridőben látható a magyar–belga Eb-nyolcaddöntő 2016-ból, valamint az NFL-bajnok Kansas City Chiefs Jacksonville Jaguars elleni meccse is. PL-dupla 19 órától: előbb Liverpool–West Ham, aztán Chelsea–Everton.
ápr. 2
22:57
Sportvilág: anyaság és élsport – összeegyeztethető a kettő? (She)
Élsportoló anyukák, Mohamed Aida, Póta Georgina és Sastin Marianna járták körül a témát a Csisztu Sport Cast új epizódjában.
ápr. 2
23:21
A belgák befejezik; Miriuta nem bújt el; Spitz örömmel jönne látogatóba (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés