2020. április 21. kedd

ápr. 21
13:14
Kajak-kenu: másfél éve vár olimpiai bronzérmére az orosz (She)
Az orosz kenus, Ilja Stokalov másfél éve várja, hogy megkapja a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól (NOB) az olimpiai bronzérmét.
ápr. 21
13:18
Man. City: David Silva a nyáron visszatérhet a Valenciához – sajtóhír (She)
David Silva, a spanyolok világ- és Európa-bajnok labdarúgója a Manchester Citytől nyáron visszatérhet előző klubjához, Valenciába.
ápr. 21
13:24
Tenisz: Balázsnak kimondottan rosszul jött a kényszerszünet (She)
Balázs Attila, a jelenleg a legelőkelőbb helyen rangsorolt magyar férfi játékos nagyszerű formában volt, amikor márciusban a koronavírus-járvány miatt leállt a teniszélet, ezért úgy érzi, neki kifejezetten rosszkor jött a kényszerszünet.
ápr. 21
13:24
Csányi: Ha nem tudunk június 13-ig kezdeni, akkor le kell zárni a bajnokságot (444.hu)
Az sem kizárt, hogy nem lesz kieső, 2 feljutó viszont igen, ebben az esetben a következő NB1-es bajnokságban 14-en fognak játszani. Az MLSZ elnöke már májusban bajnokikat rendezne, feljuthat a Budafok.
ápr. 21
13:27
Meglepetések nélkül (Behaviour)
Csányi Sándor maradt újabb öt évre a Magyar Labdarúgó-szövetség
ápr. 21
13:36
Inter: Eladnám Lautaro Martínezt a Barcelonának – Cassano (She)
A korábbi olasz válogatott támadó, Antonio Cassano úgy véli, az Inter profitálna abból, ha eladná Lautaro Martínezt a Barcelonának.
ápr. 21
13:39
Bevásárlással, maszkkal és edzéssel segít a korábbi válogatott focista (Ripost)
Fitos József lett a szentendrei Minarik. A gyerekekért és az idősebbekért is fáradhatatlanul dolgozik.
ápr. 21
13:42
Barcelona: a Napoli is beállt a sorba Rakiticért (She)
Ivan Rakitic távozása most már huzamos ideje téma a Barcelonánál, ezúttal pedig újabb csapattal boronálták őt össze a lapok, a Napolival.
ápr. 21
14:06
Több klub is ellenzi a Serie A folytatását (Infostart)
Olasz lapértesülések szerint a Serie A hét klubja ellenzi a 2019–2020-as labdarúgó-idény folytatását. Az érintett egyesületek: a Torino, a Sampdoria, a Bologna, a Parma, a SPAL, a Brescia és az Udinese.
ápr. 21
14:30
Jégkorong: új névadó főszponzor az osztrák bajnokságban (She)
A bet-at-home fogadóiroda lett az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongliga új névadó főszponzora.
ápr. 21
14:32
Férfi kézilabda: vége a német bajnokságnak, öt év után első a Kiel (She)
A koronavírus-járványra tekintettel azonnal hatállyal befejezettnek nyilvánították a német első- és másodosztályú férfi kézilabda-bajnokságot. A Bundesligában öt év után lett újra bajnok a THW Kiel, egyik osztályban sincsenek kiesők, vannak viszont feljutók.
ápr. 21
14:42
Vírus elleni vakcina nélkül nem lesz olimpia (Ripost)
Könnyen lehet, hogy jövőre sem lehet megrendezni a tokiói olimpiát.
ápr. 21
14:48
Újpest: Banai szerződést hosszabbított – hivatalos (She)
Szerződést hosszabbított saját nevelésű kapusával, Banai Dáviddal az Újpest labdarúgócsapata – olvasható a klub hivatalos honlapján.
ápr. 21
14:50
Mu: Rashford erősebbé vált a Mourinhóval töltött évek alatt (She)
Marcus Rashfordnak, a Manchester United labdarúgójának voltak nehéz időszakai José Mourinho vezetőedzősége alatt, de meglátása szerint ez jobb játékossá tette.
ápr. 21
15:09
Szabó Tünde részt vett az Eu sportminisztereinek videokonferenciáján (HírTV)
Szabó Tünde ismertette a magyar intézkedéseket, amiket a különleges vészhelyzet miatt kellett meghozni.
ápr. 21
15:12
Usa: a szurkolók többsége nem érezné magát biztonságban védőoltás nélkül (She)
Egy amerikai felmérés szerint a szurkolók 72 százaléka nem érezné magát biztonságban egy sporteseményen, ha nem tudnak védőoltást fejleszteni a koronavírus ellen.
ápr. 21
15:36
Bolgár–magyar: hosszabbított a rivális kapitánya – sajtóhír (She)
A bolgár labdarúgással kapcsolatban jól értesült Metodi Sumanov a Twitteren arról számolt be, hogy a helyi szövetség szerződést hosszabbított Georgi Dermendzsiev szövetségi kapitánnyal.
ápr. 21
15:42
Ausztria: újra edzésbe állt a Red Bull Salzburg – kép (She)
Az osztrák Red Bull Salzburg labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy kedden tíz órakor, a hatóságok előírta egészségügyi ajánlásokat és óvintézkedéseket betartva ismét edzésbe állt. A magyar válogatott Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató klub kis csoportokban állt újra munkába.
ápr. 21
15:44
amikor győztes gólja után Cr csendre intette az egész Camp Nout (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most Cristiano Ronaldo gólját vettük elő, amit napra pontosan nyolc éve, 2012 április 21-én szerzett a Barcelona otthonában még a Real Madrid játékosaként. A találatot követően
ápr. 21
15:48
Vettelnek mégsem tetszik a Ferrari ajánlata (Infostart)
Az olasz sajtó szerint Sebastian Vettel visszautasította a Ferrari szerződéshosszabbításra vonatkozó ajánlatát, mivel magasabb fizetést és több évre szóló kontraktust szeretne.
ápr. 21
15:48
Koronavírus: Szabó Tünde EU-s sportminiszterekkel tárgyalt (She)
Rövid távon a sportturizmus élénkítése, a sportgazdaság szereplőinek talpra állítása, hosszú távon pedig a sportgazdaság fellendítése és a sportlétesítmények fejlesztése, valamint az elkészült létesítmények gazdaságos üzemeltetése fontos feladat – hangsúlyozta Szabó Tünde sportért felelős államtitkár az Európai Unió sportminisztereinek videoko
ápr. 21
15:54
Cselgáncs: Vég Zsombor a junior-vb-n kerülne közelebb Tokióhoz (She)
„A junior-világbajnokságot meg akarom nyerni, ez a legfőbb célom. Ezért hétszáz pont jár, így Ohát Zalánt már meg is előzném a felnőtt-világranglistán és lőtávolba kerülnék a kijutást érő helyhez. Emiatt például kifejezetten jól jött a halasztás, mi több, még egy évvel tapasztaltabban léphetek tatamira az erőpróbákon. Nem tettem le Tokióról, ott ak
ápr. 21
15:56
Nfl: nincs nemzetközi jel, a Sport Tv nem adja a draftot (She)
Rossz híreket kaptunk az NFL holt idényének legfontosabb eseményével, a 2020-as drafttal kapcsolatban – a Sport Tv nem tudja adni a játékosbörzét.
ápr. 21
16:18
Bundesliga: nincs kizárva, hogy május 9-én folytatódik a bajnokság (She)
A koronavírus-járvány miatt szünetelő európai topbajnokságok közül elsőként a német élvonalban indulhatnak újra a küzdelmek, nincs ugyanis kizárva, hogy a Bundesligában május 9-én, zárt kapuk mögött ismét mérkőzés(eke)t rendeznek – erről Markus Söder bajor miniszterelnök beszélt a Bildnek.
ápr. 21
16:24
Kerékpár: az Ineos-főnök szerint baj, hogy minden a Tourtól függ (She)
A profi kerékpársport üzleti modelljét modernizálni kell, és véget kell vetni annak, hogy ennyire a Tour de France-tól függjön – véli az Ineos istálló csapatvezetője, Sir Dave Brailsford.
ápr. 21
16:42
Ilyen sem volt még: eladó a Camp Nou névhasználati joga (Infostart)
Az FC Barcelona igazgatótanácsa úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta gazdasági hátrányos enyhítésére hozzájárul a stadion, a Camp Nou névhasználatának eladásához a 2020–2021-es idénytől kezdődően.
ápr. 21
16:42
Barca: először adják el a Camp Nou nevének jogát – nemes ügy érdekében (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy története során először eladja a stadionja, a Camp Nou elnevezésének jogát. A befolyó összeget a koronavírus-járvány elleni küzdelemre fordítják majd.
ápr. 21
16:48
Áll a bál, Ronaldo nagy társasággal bulizott a karanténban (Ripost)
Nem igazán ügyelt a biztonságra Cristiano Ronaldo és családja.
ápr. 21
17:00
„Ebben a helyzetben ez most megtiszteltetés vagy kiszúrás?” (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a kialakult járványügyi helyzetben Európában elsőként online tartotta tisztújító küldöttközgyűlését, amelynek fő napirendi pontjaként Csányi Sándor elnököt és az elnökséget is újraválasztották a küldöttek. Pietsch Tibor riportja a rendhagyó közgyűlésről.
ápr. 21
17:18
Nem járultak hozzá a siófoki futballisták a drasztikus bércsökkentéshez (Infostart)
Továbbra sincsen megegyezés a Merkantil Bank Ligában szereplő BFC Siófoknál a tulajdonosi kör és a játékosok között a labdarúgók fizetéscsökkentéséről.
ápr. 21
17:30
Kosár: megszavazták, így zárul majd a spanyol bajnokság (She)
Egy helyszínen zajló minitornán fejezik be a spanyol kosárlabda-bajnokságot, a viadalon Hanga Ádám csapata, az éllovas Barcelona is érdekelt lesz.
ápr. 21
17:42
Serie A: váratlan, de egyhangú döntés az idény folytatásáról (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának húsz klubja egyhangúlag támogatta kedden azt, hogy megpróbálják befejezni a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt 2019–2020-as idényt.
ápr. 21
17:44
Férfi kosár: Többet nem játszom külföldön – Vojvoda Dávid (She)
Vojvoda Dávid, hazánk egyik legjobb kosárlabdázója három évre az Alba Fehérvárhoz szerződött, és százszázalékos biztossággal kijelenti, hogy többet már nem pattogtat külföldi csapatban.
ápr. 21
17:46
Férfi kézi: emlékeznek még az Izland elleni csodára a 2012-es olimpián? (She)
Élő kézilabda-mérkőzést sajnos már hetek óta nem láttunk – és jó darabig valószínűleg még nem is fogunk –, ezért úgy döntöttünk, merengünk picikét a múltban, és felidézzük a 2012-es londoni olimpiáról a magyar férfiválogatott Izland elleni negyeddöntője rendes játékidejének utolsó másodperceit. Egy jelenetsort, amely örök életre a magyar szurkolók
ápr. 21
17:48
Sakk: hat válogatottal jön az online Nemzetek Kupája (She)
Nemzetek Kupája néven rendez online sakkversenyt hat válogatott részvételével a sportág nemzetközi szövetsége (FIDE) május 5. és 10. között.
ápr. 21
17:51
Meglepő helyszín, itt játszhatja a meccseit a Real Madrid (Ripost)
A Real Madrid egy hatezer férőhelyes stadionban játszhatja hazai találkozóit, amennyiben a koronavírus-járvány miatt zárt kapus mérkőzésekkel folytatódik a spanyol labdarúgó-bajnokság.
ápr. 21
18:00
MLSZ: mostantól nem úgy lesz, hogy az edzőket csak a padban látjuk (Infostart)
Egy irányba fordítaná a Magyar Labdarúgó Szövetség az utánpótlás- és az edzőképzés hajóját.
ápr. 21
18:06
Minden olasz klub be akarja fejezni a futballbajnokságot (Infostart)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának húsz klubja egyhangúlag támogatja azt, hogy megpróbálják befejezni a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt 2019/20-as idényt.
ápr. 21
18:06
Csupasport: pénzdíjas izomfeszítés a kibertérben (She)
A koronavírus-járvány alatt egyre több sportágban rendeznek sporteseményeket a virtuális térben. A Nemzetközi Testépítő- és Fitneszszövetség (IFBB) nemrég hirdette meg első e-versenyét.
ápr. 21
18:24
2000: őrjöngő vesztesek, szerencsés nyertes (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. Aligha lep meg bárkit is, hogy az első kétezres esztendőhöz érve az Európa-bajnokság mérkőzései közül válogatottunk. A franciák utolsó két mérkőzése hosszú időre témát adott a nemzetközi sajtónak.
ápr. 21
19:00
Eurofutball: enyhül az Uefa álláspontja a zárásokról (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kedden ismételten arra buzdította tagországait, hogy amint újra lehetségessé válik a játék, próbálják befejezni a bajnokságukat. Ugyanakkor enyhülőben a szigor azokkal szemben, akik mégis lezárnák a bajnokságukat.
ápr. 21
19:00
Djokovic nem kérne a koronavírus-oltásból (Infostart)
Ha már lenne koronavírus elleni védőoltás, Novak Djokovic, a szerbek teniszsztárja akkor sem adatná be magának.
ápr. 21
19:06
Ahogy mi megéltük: „Attól féltem, hogy rám esik egy világsztár” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján idézünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. Az tizedik részben Szeli Mátyás emlékszik vissza arra a napra, amikor az angolok először nyertek tizenegyespárbajt a világbajnokságok történetében.
ápr. 21
19:12
Vívás: a női kardválogatott „szépen lassan” dolgozta fel a tokiói halasztást (She)
A felkészülésnek olyan részével is igyekszik hasznossá tenni a koronavírus-járvány miatt elrendelt karanténidőszakot a kardozó Márton Anna, amelyre rendes körülmények között nem tud elég időt szakítani.
ápr. 21
19:36
Feyenoord: Advocaat 72 évesen is hosszabbított (She)
A 72 éves tréner októberben váltotta a kispadon Jaap Stamot, és irányításával a rotterdamiak a tabella 12. helyéről a harmadikra jöttek fel.
ápr. 21
19:48
e-Pl: Aubameyang vezette sikerre a zenész Arsenalját (She)
Megkezdődött az angol Premier League meghívásos FIFA20-bajnoksága, s az első napon máris meglepetés született: ugyanis a You Me at Six zenekar énekese 4–3-ra legyőzte az egyszeres angol válogatott, Nathaniel Chalobah irányította Watfordot – mégpedig úgy, hogy Aubameyanggal három gólt is lőtt.
ápr. 21
19:54
Úszás: megvan az engedély, hétfőtől ismét edzésben a válogatott (She)
Megkapta az engedélyt Szabó Tünde sportért felelős államtitkártól, így a magyar úszóválogatott jövő hétfőtől folytathatja a felkészülést.
ápr. 21
20:06
Csányi Sándor: Nálunk a futball stabilabb lábakon áll, mint a környező országokban (She)
Megválasztása után adott exkluzív interjút a Nemzeti Sportnak Csányi Sándor, aki a harmadik ötéves ciklusát kezdheti a Magyar Labdarúgó-szövetség élén. Ebben elmondta, hogy Vági Márton marad az MLSZ főtitkára, hogy milyen feltételekkel indulhat újra az NB I, és hogy elindult volna-e az elnöki posztért, ha elbuktuk volna a közben elhalasztott pótsel
ápr. 21
20:18
E-sport: Aubameyang-gólokkal nyert a zenész Arsenalja (She)
Megkezdődött az angol Premier League meghívásos FIFA20-bajnoksága, és az első napon máris meglepetés született: a You Me at Six zenekar énekese 4–3-ra legyőzte az egyszeres angol válogatott, Nathaniel Chalobah irányította Watfordot – mégpedig úgy, hogy Aubameyanggal három gólt is lőtt.
ápr. 21
20:24
Fft-könyvklub: 1938 – A párizsi ezüst (She)
Könyv a döntőről, ahol a tanítvány legyőzte a mesterét.

Keresés