2020. április 21. kedd

ápr. 21
20:27
Újabb halasztások, újratervezések és intézkedések a sportvilágban a vírus miatt (BorsOnline)
Kedden is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 21
20:48
La Liga: a tévés jogdíjak egy része a sportminisztériumé lesz (She)
Kedden is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 21
20:50
Sakk: kétszer is armageddon döntött Carlsen online tornáján (She)
Mindkét keddi párharc úgynevezett armageddon partiban dőlt el a világbajnok Magnus Carlsen által életre hívott online sakkversenyen.
ápr. 21
21:00
Láttad már Hosszú Katinkát homokozni és borsót szedni? Itt a lehetőség (Ripost)
Bátyja mesélt úszó világsztárunk gyerekkoráról, sőt még a pasizásáról is, sok régi képükkel illusztrálva.
ápr. 21
21:06
Megvan az engedély, hétfőn folytatódhat az úszók felkészülése (Behaviour)
Korábban arról volt szó, hogy úgynevezett karantén-edzőtáborban kell majd felkészülni.
ápr. 21
21:15
Bombaötlet a spanyol kosárbajnokság folytatására (Infostart)
Karanténba zárt minitornán fejezik be az idényt, Hanga Ádám (Barcelona) is részese lesz.
ápr. 21
21:15
Seha-liga: a Barcelona és ázsiai klubok is csatlakozhatnak (She)
A férfi kézilabda SEHA-liga jelenlegi kiírása a negyeddöntőknél szakadt félbe és bár még nem tudni, mi lesz az évaddal, a regionális bajnokságban már a jövőt tervezik: több lehetséges csatlakozóval.
ápr. 21
21:21
Nfl: elárulta a sztár, őt választották ki a Madden borítójára (She)
Lamar Jackson, a Baltimore Ravens irányítója egy videóban elárulta, hogy ő fog szerepelni a Madden NFL-játék 2021-es változatának borítóján.
ápr. 21
21:23
A Milan holland tulipánjai vagy a Juve Vialli, Del Piero, Ravanelli hármasa? (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, míg újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi
ápr. 21
21:25
Hollandia: „Nem lesz profi futball szeptember 1-ig” – vége az idénynek! (She)
Szeptemberig áll a futballélet Hollandiában a koronavírus-járvány miatt, így az élvonalbeli bajnokság is véget ért. Az Ajax pontegyenlőség mellett lehet így bajnok.
ápr. 21
21:39
Nb Ii: finisben a kazincbarcikai stadion felújítása (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikai SC sporttelepén a járvány miatti kényszerszünetben sem állt le az élet. A stadionfelújítás keretében már elkészült az új játéktér, valamint megvalósult a lelátók megépítése, most a centerpálya villanyvilágításának kivitelezése, illetve annak környezetében a licencfeltételekhez és a szurkolók jobb kiszol
ápr. 21
22:09
Bayern: meg kellett műteni a francia középpályás bokáját (She)
Ha májusban folytatódnak a Bundesliga küzdelmei, a világbajnok francia labdarúgójára, Corentin Tolissóra nem számíthat a címvédő és listavezető Bayern München.
ápr. 21
22:15
Nfl: Gronkowski visszatér? Brady akarja korábbi társát (She)
Néhány hete még csak komolytalan pletykák szóltak róla, ma már a leghíresebb NFL-es szakírók jelentik, hogy Rob Gronkowski készen áll a visszatérésre, amelyre kizárólag a Tampa Bay Buccaneersnél, Tom Brady csapattársaként vállalkozik.
ápr. 21
22:39
Játékossors: videoelemző lett a korábbi Haladás-támadó (She)
A győri születésű támadó, Oross Márton 2008 nyarán Gyirmótról igazolt az NB II-ből frissen feljutó Haladáshoz. Az első évben bronzérmet szerzett a zöld-fehérekkel, nyolc góllal járult hozzá a harmadik helyhez. A második bajnoki idényben hét, a harmadikban öt, a negyedikben két gólt szerzett, négy év alatt összesen 120 tétmeccsen 22 találatot jegyze
ápr. 21
22:45
Nemzet Sportolója: Monspart Sarolta hivatalosan is tag lett (She)
Monspart Sarolta hivatalosan is tagja lett a Nemzet Sportolói társaságnak – olvasható a kedden kiadott Magyar Közlönyben.
ápr. 21
22:47
Spanyolviasz – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Fogalmunk sincs, nem is lehet arról, mikor ér véget az őrület, mit kezd az emberiség a koronavírus-járvánnyal, de a remény hal meg utoljára, egyre töb...
ápr. 21
22:49
Új Lakatot rá! – Deák Zsigmond jegyzete (She)
Az első szó a köszöneté, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség régi-új elnöke ugyanis a mi jegyzetünket – egészen pontosan S. Tóth János kollégá...
ápr. 21
22:51
Újraválasztották Csányi Sándort; Vojvoda befejezte a légióskodást (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
ápr. 21
23:09
Újraválasztották Csányi Sándort; Vojvoda befejezte a légióskodást (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
ápr. 21
23:21
Darts: a Pdc-újonc Nick Kenny az 5. továbbjutó a Home Touron (She)
Meglepetésre a kvartett leghátrébb álló, a világranglista 109. pozíciójában tanyázó Nick Kenny nyerte meg a PDC Home Tour 5. csoportjának küzdelmeit, többek között az angol Luke Humphriest búcsúztatva.
ápr. 21
23:33
Hivatalos: Monspart Sarolta tagja lett a Nemzet Sportolói társaságnak (Infostart)
A Magyar Közlönyben kedden jelent meg, hogy a kormány a sporttörvény alapján - megismerve és tudomásul véve a Nemzet Sportolóinak javaslatát - Monspart Sarolta tájékozódási futó részére a Nemzet Sportolója címet és az azzal járó életjáradékot adományozza.
ápr. 21
23:51
Szerdai sportműsor: folytatódik a Pdc-torna és az e-Premier League (She)
A szerdai sportműsorban két élő eseményközvetítés is helyet kapott: a Sport TV-n este 20.30-tól jön a PDC Home Tour hatodik fordulója, míg a Digi Sport a jótékonysági e-Premier League FIFA 20-szal megvívott csatáit tűzi képernyőre.

Keresés