2020. április 1. szerda

ápr. 1
12:24
Női kézilabda: meccs nélkül távozik a Siófok átlövője (She)
Távozik a Siófok KC női kézilabdacsapatától a norvég balátlövő, Kjerstin Boge Solas, aki súlyos sérülése miatt eddig egyetlen mérkőzést sem játszott a magyar klub színeiben.
ápr. 1
12:36
Liga 1: a játékosok és Miriuta szerződését is felfüggesztették Nagyszebenben (She)
Felfüggesztette a labdarúgók és a Miriuta László vezette szakmai stáb szerződéseit az FC Hermannstadt, ám a román élvonalban szereplő nagyszebeni klub vezetősége a kieső jövedelmek utólagos pótlására is javaslatot tett a csapat tagjainak.
ápr. 1
12:36
Rajzfilm készült Puskás Ferencről (888.hu)
A leghíresebb magyarról szóló mesét Gellár Csaba rendezte.
ápr. 1
12:42
Légiósok: Milan, Lazio? Most semmi aktualitása – Szoboszlai (She)
Szoboszlai Dominik, az RB Salzburg és a magyar válogatott középpályása szerint Olaszország még várhat, és úgy véli, jobb nézők nélkül futballozni, mint hat-nyolc hónapot várni a folytatásra.
ápr. 1
12:44
Serie A: Ibrahimovic nyáron elköszönhet a Milantól – sajtóhír (She)
Zlatan Ibrahimovic nem él opciós lehetőségével, így nyáron elhagyja az AC Milan labdarúgócsapatát a Gazzetta dello Sport című sportnapilap értesülése szerint.
ápr. 1
12:48
Gyász: elhunyt a Salgótarján 1-szeres válogatott futballistája (She)
Hosszú, súlyos betegség után, 89 éves korában elhunyt Bodon Tibor, a Salgótarjáni BTC korábbi kiváló labdarúgója – írja a nool.hu.
ápr. 1
12:51
Eljött a nagy nap, megnézheted a Puskás Öcsiről készült rajzfilmet (Ripost)
A közmédián kezdik vetíteni a sorozatot a Honvéd- és Real Madrid-legenda születésnapjának alkalmából, április 1-jén.
ápr. 1
13:06
Fft: amikor Solti Dezső pénzért leülte Guttmann Béla börtönbüntetését (She)
A napokban közöltük a FourFourTwo magazin 2012-es cikkét Solti Dezsőről, aki amolyan háttérhatalomként segítette – sokszor a legpiszkosabb eszközökkel – a hatvanas évek Internazionaléjának és Juventusának nemzetközi sikereit. Azóta már tudjuk, Solti ténykedését az állambiztonsági szervezet is élénk figyelemmel követte, ahogy ezt az FFT Levéltá
ápr. 1
13:36
Európa-bajnokság: júniusról is elhalasztották a pótselejtezőket (She)
Júniusról is elhalasztották a labdarúgó Európa-bajnokság eredetileg márciusra tervezett pótselejtezőit, így a bolgár-magyar összecsapást is.
ápr. 1
13:42
Eb 2021: júniusról is elhalasztották a pótselejtezőket (She)
Hírügynökségi beszámolók szerint júniusról is elhalasztották a labdarúgó Európa-bajnokság eredetileg márciusra tervezett pótselejtezőit, így a bolgár–magyar összecsapást is, bár az UEFA hivatalos csatornáin ezt még nem erősítette meg.
ápr. 1
14:36
Gyorsan véget érhet Ibrahimovic milánói kalandja (Infostart)
Zlatan Ibrahimovic nem él opciós lehetőségével, így nyáron elhagyja az AC Milan labdarúgócsapatát a Gazzetta dello sport című sportnapilap értesülése szerint.
ápr. 1
14:42
Olimpia: Márton Anita még nem döntött a felkészüléséről (She)
Márton Anita fedett pályás világbajnok, olimpiai bronzérmes súlylökő még nem döntötte el, felkészül-e a jövő nyárra halasztott tokiói ötkarikás játékokra.
ápr. 1
14:48
Tokió 2020: Márton Anita még nem döntött a felkészüléséről (She)
Márton Anita, fedett pályás világbajnok, olimpiai bronzérmes súlylökő még nem döntötte el, felkészül-e a jövő nyárra halasztott tokiói ötkarikás játékokra.
ápr. 1
14:54
MotoGp: Iannone 18 hónapos eltiltást kapott doppingvétségért (She)
Három és fél hónap után ítélet született Andrea Iannone doppingvétsége ügyében, melynek értelmében a FIM nemzetközi fegyelmi bírósága ugyan elismerte az ételből származó véletlen szennyeződés elméletét, mégis 18 hónapra felfüggesztette az olasz pilótát.
ápr. 1
14:56
Profi boksz: családon belüli erőszakra buzdított, felfüggesztették (She)
Billy Joe Saunders, WBO nagyközépsúlyú bokszvilágbajnoka körül óriási botrány alakult ki, miután az interneten egy olyan videót osztott meg, amelyben családon belüli erőszakra buzdította a férfiakat.
ápr. 1
14:57
Gyász, koronavírus-fertőzés okozta a legendás sportvezető halálát (Ripost)
Elhunyt Pape Diouf, a francia Olympique Marseille labdarúgócsapatának korábbi elnöke.
ápr. 1
14:58
Nb Ii: Nyíregyházán is csökkentik a fizetéseket (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus klubvezetősége megállapodott a klub dolgozóival a bércsökkentésről – számolt be róla a klub honlapja, a nyiregyhazaspartacus.hu.
ápr. 1
15:00
Pl: a Leicester 30 millió euróért kölcsön venné Coutinhót (She)
A Tottenham Hotspur és a Manchester United mellett egy harmadik angol élvonalbeli futballcsapatnál is szívesen látnák Philippe Coutinhót, akit a Leicester City 30 millió euróért venne kölcsön a spanyol sportsajtó jelentése szerint.
ápr. 1
15:00
Puskás Ferencre emlékezett az Aranycsapat Testület (HírTV)
Otthonukban gyertyagyújtással és néma főhajtással emlékeztek az Aranycsapat Testület tagjai a 93 évvel ezelőtt ezen a napon született Puskás Ferencre.
ápr. 1
15:02
A Baggio, Ronaldo, Vieri trió jobb lehetett volna a Milan-tulipánoknál? (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be a B
ápr. 1
15:12
Bale bebizonyította, a golflabdával is tud varázsolni (She)
A Real Madrid világklasszis labdarúgója, Gareth Bale köztudottan nagyon szeret golfozni. Legújabb Instagram-posztjában azonban azt is bebizonyítja, hogy nemcsak szeret, hanem ügyesen is bánik a golflabdával, valamint a golfütővel. Nem akármilyen trükkök következnek a walesi támadótól!
ápr. 1
15:27
Férfi kézi: Sostaric nem hiszi, hogy júniusban BL-meccset fognak vívni (She)
Mario Sostaric, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának jobbszélsője szerint hamarosan dönteni kell a folytatásról, habár azt a 27 éves szlovén válogatott játékos sem hiszi, hogy júniusban újraindulhat a Bajnokok Ligája.
ápr. 1
15:52
Labdarúgás: Puskás Ferencre emlékezett az Aranycsapat Testület (She)
Bár a koszorúzás ezúttal elmaradt, otthonukban gyertyagyújtással és néma főhajtással emlékeztek az Aranycsapat Testület tagjai a 93 évvel ezelőtt ezen a napon született Puskás Ferencre.
ápr. 1
15:54
Vasas: „A magyar sport meghálálhatja az elmúlt évtized különleges bánásmódját” (She)
Hosszabb interjút adott a Vasas SC honlapjának, a vasassc.hu-nak Markovits László, a klub elnöke a koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzetről, és annak a magyar sportéletre, illetve az egyesületre gyakorolt hatásairól. Az elöljáró elmondta, türelemmel és empátiával kell kivárni, hogy milyen pénzügyi lehetőségek lesznek a magyar sportban a jár
ápr. 1
16:00
Újból elhalasztották az Eb-pótselejtezőket (Infostart)
Júniusról is elhalasztották a labdarúgó Európa-bajnokság eredetileg márciusra tervezett pótselejtezőit, így a bolgár-magyar összecsapást is.
ápr. 1
16:00
Nfl: Tom Brady új klubjában is 12-es mezben játszik (She)
Új klubjában, a Tampa Bay Buccaneersben is a 12-es számú mezben játszik Tom Brady, a profi amerikaifutball-liga (NFL) hatszoros Super Bowl-győztes irányítója.
ápr. 1
16:00
Egyre nagyobb a baj, rossz hírt közölt fociválogatottunkkal az UEFA (Ripost)
Márciusról júniusra, majd most még későbbre tolták az Eb-selejtezők tervezett időpontját.
ápr. 1
16:06
Pl: az Arsenal és a Chelsea vetekszik Umtitiért – sajtóhír (She)
A labdarúgó Premier League csapatai közül két londoni együttes, az Arsenal és a Chelsea szakvezetése is szemet vetett az FC Barcelona francia hátvédjére, Samuel Umtitire.
ápr. 1
16:18
Liverpool: megvan, a Besiktas után melyik klubban köthet ki Karius (She)
A Sport1 információi szerint a Hertha Berlinnél folytathatja pályafutását Loris Karius, a Liverpool német kapusa, aki jelenleg a török Besiktas kölcsönjátékosa.
ápr. 1
16:24
Nb I: Magyarország csodálatos tapasztalat volt – Sannino (She)
Giuseppe Sannino, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd korábbi trénere a TUTTOmercatoWEB-nek beszélt távozása körülményeiről, valamint a kispestieknél töltött időszakáról.
ápr. 1
16:30
Vasas: „A magyar sport meghálálhatja az elmúlt évtized különleges bánásmódját” (She)
Hosszabb interjút adott a Vasas SC honlapjának, a vasassc.hu-nak Markovits László, a klub elnöke a koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzetről, és annak a magyar sportéletre, illetve az egyesületre gyakorolt hatásairól. Az elöljáró elmondta, türelemmel és empátiával kell kivárni, hogy milyen pénzügyi lehetőségek lesznek a magyar sportban a jár
ápr. 1
16:32
Serie A: Sarri vinné maga után Williant a Juventushoz (She)
Az olasz futballbajnoki címvédő Juventus kész szerződtetni a londoni Chelsea szélsőjét, Williant a Daily Mail értesülése szerint.
ápr. 1
16:42
Eb 2021: az Uefa a júniusi pótselejtezőket is elhalasztotta – hivatalos (She)
Júniusról is elhalasztották a labdarúgó Európa-bajnokság eredetileg márciusra tervezett pótselejtezőit, így a bolgár–magyar összecsapást is – az előzetes sajtóhíreket később az UEFA hivatalosan is megerősítette. Azt egyelőre nem tudni, mikor pótolhatják a mérkőzéseket.
ápr. 1
17:30
Kézilabda: az Ehf elnöke szerint valamilyen módon minden sorozatot befejeznek (She)
Mint ismert, az Európai Kézilabda-szövetség legutóbbi döntésének értelmében júniusban folytatódnának a nemzetközi kupaküzdelmek, míg a négyes döntőket a korábban megjelölt alternatív dátumokra, augusztus végére, illetve szeptember elejére helyezték át. A döntés kapcsán Michael Wiederer, az EHF elnöke világított meg néhány részletet, miközben a Vesz
ápr. 1
17:36
Tenisz: törölték az idei wimbledoni tornát – hivatalos (She)
Szerda délután hivatalosan is bejelentette a wimbledoni tenisztornát szervező All England Club (AELTC), hogy az idei versenyt a koronavírus-járvány miatt nem rendezik meg. A torna 1877 óta íródó története során ez lesz a tizedik olyan év, amelyben elmarad a viadal – a korábbi kilenc alkalommal mindig háború miatt történt ez.
ápr. 1
17:45
Felfüggesztették a BL- és El-mérkőzéseket (Behaviour)
Az UEFA végrehajtó bizottsága szerdán határozott a koronavírus-járvány miatt a bizonytalan idejű felfüggesztésről.
ápr. 1
18:00
Kvíz: kik léptek pályára a válogatottban Marco Rossinál? (She)
Marco Rossi 2018 júniusában vette át a magyar labdarúgó-válogatott irányítását. Az olasz szövetségi kapitány azóta harmincöt játékost küldött pályára – meg tudja nevezni őket?
ápr. 1
18:02
Nb I: Puskás Ferencről a Pafc-nál is megemlékeztek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia is megemlékezett Puskás Ferencről a magyar legenda születésének 93. évfordulóján.
ápr. 1
18:06
Készül a film Hosszú Katinkáról, a stábtagok nem közelíthetik meg (Ripost)
A koronavírus-járvány és az olimpia elhalasztása ellenére tovább forog a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm.
ápr. 1
18:18
Lefújták a wimbledoni tenisztornát járvány miatt (Behaviour)
A második világháború óta nem történt ilyen.
ápr. 1
18:20
Lefújták a wimbledoni tenisztornát a járvány miatt (Behaviour)
A második világháború óta nem történt ilyen.
ápr. 1
18:36
Hajduk: válogatott középpályást hoztak hírbe a Vidivel (She)
Horvátországi sajtóhírek szerint a Mol Fehérvár FC szerződtetné Hamza Barryt, a Hajduk Split gambiai középpályását, akinek június 30-án lejár a szerződése.
ápr. 1
18:48
1980: egy hihetetlen mese Nottinghamből (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 1980-ból Brian Clough mesterművének betetőzését választottuk.
ápr. 1
18:48
Koronavírus: Hosszú Katinkáék 1.5 millióval segítenek (She)
A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka nemes gesztust tett a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.
ápr. 1
18:50
Tádzsikisztán: szombaton megkezdődik a futballbajnoki idény (She)
Tádzsikisztánban a hét végén megkezdődik a labdarúgóidény: szombaton rendezik meg a hazai szuperkupa döntőjét, vasárnap pedig az élvonalbeli bajnokság első fordulójának mérkőzéseit – jelentette a TASZSZ orosz hírügynökség.
ápr. 1
18:57
Kozma Dominik: Bárhol megbetegedhettünk – interjú (BorsOnline)
Tombol az úszók között a járvány. Legkevesebb kilenc ember fertőződött már meg, de további hat sportolónál és szakembernél még megerősítésre várnak. Azt nem tudni, hol kaphatták el a kórt, de Kozma szerint Magyarországon is.
ápr. 1
19:00
Nhl: meggondolta magát, most már folytatná a Boston kapusa (She)
A szezon végén tárgyalna a folytatásról klubjával, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Boston Bruinsszal Tuukka Rask kapus, aki másfél hete még azt sem zárta ki, hogy a jövő nyáron befejezi pályafutását. A 33 esztendős finn légiósnak a 2020/21-es idény végén jár le nyolc évre szóló, 56 millió dolláros szerződése.
ápr. 1
19:04
1,5 millió forintot adományozott Hosszú Katinka és az Iron csapat Semmelweis Egyetem Alapítványnak (SzMo)
Ezzel szeretnék támogatni a magyarországi koronavírus kutatást.
ápr. 1
19:12
Törölték a wimbledoni tenisztornát (Infostart)
A koronavírus-járvány miatt törölték a wimbledoni tenisztornát - jelentették be a szervezők szerdán a Grand Slam-torna honlapján. Így 1945 óta az idei lesz az első év, amikor nem kerül sor a legendás füvespályás viadalra.
ápr. 1
19:12
Kövesse élőben MOST az ország legnagyobb online aerobik-óráját! (BorsOnline)
Schobert Norbert és Rubint Réka az egész országot meg szeretné mozgatni – méghozz�

Keresés