2020. április 2. csütörtök

ápr. 2
8:48
Érmeket hozhat a magyar sportolóknak az olimpia halasztása (Ripost)
Jövő nyáron, július 23-án kezdődik majd a koronavírus-járvány miatt elhalasztott tokiói olimpia. Az egy év csúszás több sportoló szempontjából is jól jöhet, mivel így még jobb esélyekkel pályázhatnak a jó szereplésre.
ápr. 2
8:51
Tokió 2020: Biles nem biztos benne, hogy indul az olimpián (She)
A világ első számú női tornászának számító Simone Biles nem biztos abban, hogy rajthoz áll az egy évvel elhalasztott tokiói olimpián.
ápr. 2
8:57
Brutálisan sokat költött a Fradi a focisták fizetésére tavaly (444.hu)
Az üzleti beszámoló is elismeri, hogy a térségben a Fradinál az egyik legmagasabb a játékosok bére.
ápr. 2
8:59
A magyar futball csodája: Felcsúton tavaly 2 milliárdos pluszt hozott a foci (444.hu)
Értelmezhető nagyságú szurkolótábor, illetve igazán számottevő értékű játékoseladás nélkül. De jöttek adományok.
ápr. 2
9:09
Téli olimpia: Pekingben nem gondolnak a halasztásra (She)
A 2022-es pekingi téli olimpia szervezői részletes elemzést készítenek arról, hogy a 2020-as tokiói nyári játékok 2021-re halasztása milyen hatással lehet a terveikre.
ápr. 2
9:11
Bayern, Real, Psg, Barca – csökkenő keretértékek, milliárdos veszteségek? (She)
A koronavírus-járvány számos módon hat a labdarúgásra. A legnyilvánvalóbb hatás, hogy nincsenek mérkőzések, ennek következtében a kluboknak csökkennek a bevételeik, ezért azok csökkentik a játékosok fizetését is. A rövid távú következmények mellett azonban olyan hosszabb távú hatásokkal is számolni kell, amelyek jelentősen átírhatják a piaci viszon
ápr. 2
9:15
KoroNapló: A mérleg nem hazudik – Baráth Botond (She)
Minden reggel megméri testsúlyát Baráth Botond, az MLS-es Sporting Kansas City és a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje, aki ezekben a napokban nagy hasznát veszi az édesanyjától eltanult recepteknek.
ápr. 2
9:27
Horvátország: így oldják meg a nagy klubok a bércsökkentést (She)
A napokban többször is beszámoltunk róla, hogy milyen botrány alakult ki a Dinamo Zagrebnél, amely a koronavírus-járvány miatt elrendelt bajnoki kényszerszünetben bércsökkentést akart bevezetni a klub játékosai és edzői körében, de miután nem járt sikerrel, a szakmai stábot Nenad Bjelica vezetőedző kivételével elbocsátotta. A botrány kapcsán a
ápr. 2
9:33
Asztalitenisz: az Ittf befagyasztja a világranglistákat (She)
A hagyományokkal ellentétben nem a hónap első napjaiban, hanem várhatóan majd csak április közepén hozza nyilvánosságra a legfrissebb világranglistákat a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF), s aztán be is fagyasztja a rangsorokat.
ápr. 2
10:03
Peking 2022: nem akarják halasztani a téli olimpiát is (She)
A 2022-es pekingi téli olimpia szervezői részletes elemzést készítenek arról, hogy a 2020-as tokiói nyári játékok 2021-re halasztása milyen hatással lehet a terveikre.
ápr. 2
10:15
Baji Balázs talán jól járt, de nem örül a halasztásnak (Behaviour)
A súlyos sérülésből felépült világbajnoki bronzérmes 110 méteres gátfutó nagyon várta a nyári olimpiát, mégsem elképzelhetetlen, hogy számára szerencsés a csúszás.
ápr. 2
10:27
Tenisz: „jelenleg jelentéktelen dolog Wimbledon lemondása” – sajtóvisszhang (She)
A brit sajtó gyakorlatias döntésként értékelte, hogy szerdán a koronavírus-járvány miatt törölték a június 29. és július 12. közé kiírt wimbledoni tenisztornát.
ápr. 2
10:29
Női kosárlabda: Juhász Dorka jó úton halad Amerikában (She)
A rendkívül tehetséges, Amerikában pattogtató magasbedobó kint maradt az Államokban, pszichológiát tanul és egyéni edzéseket végez, s álma, hogy az egyetem befejezése után bekerüljön a női NBA-be.
ápr. 2
10:39
Juventus: „Megmondtam Cristiano Ronaldónak, Argentínában utálják” (She)
Paulo Dybala, a Juventus labdarúgócsapatának támadója, az Argentin Labdarúgó-szövetségnek adott online interjút, amelyben többek között Cristiano Ronaldóra, Lionel Messire és pozitív koronavírustesztjére is kitért.
ápr. 2
10:45
Kosárlabda: a nemzetközi szövetségnek dolgozik a kanadai doppingnyomozó (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetségnek (FIBA) dolgozik integritási megbízottként a doppingügyekben folytatott nyomozásairól, vizsgálatairól ismert Richard McLaren.
ápr. 2
10:47
„Nagy a bizonytalanság” – Baji Balázs gyakorlatilag „vakon” edz (She)
A bizonytalanság a legnagyobb kihívás Baji Balázsnak, aki rehabilitációs szakemberek segítsége nélkül készül, ám még nem tudja, pontosan mire.
ápr. 2
10:51
Kajak-kenu: Ha nem jutok ki az olimpiára, befejezem – Dudás Miklós (She)
Szeretne részt venni a 2021-re elhalasztott tokiói olimpián a 2014-es moszkvai világbajnokságon a 4x200-as kajakváltó tagjaként aranyérmes Dudás Miklós, aki állítja, megkomolyodott, amióta megszületett kislánya.
ápr. 2
10:53
Real: Gareth Bale főszereplőből sokadrangú mellékszereplővé vált (She)
Gareth Bale-nek kulcsszerepe volt az utóbbi évek sikereiben, ám a klub legdrágább igazolásának a hírek szerint menthetetlenül megromlott a kapcsolata a szurkolókkal és a csapattársakkal.
ápr. 2
10:54
Teljes zárlatot rendelt el az úszószövetség a járvány miatt (Ripost)
Közleményt adott ki a Magyar Úszó Szövetség a szerdai rendkívüli, videokonferenciás elnökségi ülését követően.
ápr. 2
11:09
Tokió 2020: teljes dohányzási tilalmat vezettek be az éttermekben (She)
A tokiói olimpiára, illetve paralimpiára történő felkészülés jegyében teljes körűvé vált a dohányzási tilalom a japán főváros éttermeiben.
ápr. 2
11:21
Dvtk: Az egyéni és a csapatérdek mellett fontos a klubé is – Feczkó (She)
Valamennyi alkalmazott – beleértve a menedzsmentet és a kiszolgáló személyzetet – egyetértett a fizetések sávos, átmeneti csökkentésével, a cél, hogy a DVTK gazdasági helyzete stabil maradjon.
ápr. 2
11:39
Szponzorautókkal léptek le a románok (BorsOnline)
Milliós szponzorautókkal, titokban szökött haza a karanténból a Kisvárda két román focistája, Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlievici. A kocsikat igen, a játékosokat nem várják vissza.
ápr. 2
11:51
Női foci: A teraszomon kialakítottam egy kis edzőtermet – Marozsán Dzsenifer (She)
Lyonban vészeli át a koronavírus-járvány miatti nehéz időszakot Marozsán Dzsenifer, a francia Olympique Lyon magyar labdarúgója. A német válogatott támadó egyéni edzésterv szerint készül, s a Szabolcsban élő nagymamájával is tartja a kapcsolatot.
ápr. 2
11:53
Nba: a Clippers elnöke megvette a Lakers korábbi otthonát (She)
Steve Ballmer, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Clippers elnök-tulajdonosa megvette a városi rivális Lakers egykori otthonát, a The Forum multifunkcionális csarnokot.
ápr. 2
12:03
Anglia: Hudson-Odoi újra a régi és már az Eb-re vágyik (She)
Callum Hudson-Odoi már alig várja, hogy újra a pályán lehessen, és célja, hogy bekerüljön a jövő évre halasztott labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő angol válogatottba.
ápr. 2
12:15
F1: Leclerc és Albon is indul a második virtuális futamon (She)
Vasárnap rendezik meg a Formula–1 hivatalos e-sport-bajnokságának második versenyét, a virtuális Vietnámi Nagydíjat, amelyen öt aktív pilóta biztosan rajthoz áll.
ápr. 2
12:21
Real Madrid: Modric 2021 nyaráig biztosan marad – sajtóhír (She)
Luka Modric, a Real Madrid horvát labdarúgója kitölti a szerződését, és 2021 nyaráig biztosan a spanyol együttesben játszik – számolt be róla az As spanyol sportnapilap.
ápr. 2
12:23
Kevin De Bruyne, a Manchester City ego nélküli „galaktikusa” (She)
A koronavírus-járvány miatt jelenleg a sportvilág gyakorlatilag energiatakarékos módban üzemel, de ez legalább lehetőséget teremt arra, hogy a korábbi, nagyobb lélegzetvételű anyagokban el tudjunk merülni. Ezúttal a Real Madrid otthonában remeklő Kevin De Bruynével foglalkozunk a The Athletic cikke alapján.
ápr. 2
12:45
Koronavírus: „Beszürkült a bőre” – ismét megszólalt Rüstü felesége (She)
Új információkat osztott meg a koronavírussal kórházban kezelt Rüstü Recber megpróbáltatásairól felesége, Isil a török médiában. Mint kiderült, a világbajnoki bronzérmes kapusnak még a bőre is elszíneződött, amikor a fertőzés tüneteitől szenvedett.
ápr. 2
12:51
Liga 1: játékosai Miriuta ellen fordultak, a klubelnök megvédte (She)
Edzőváltást követelnek a román élvonalban szereplő FC Hermannstadt játékosai a Gazeta Sporturilor napilap szerint, mivel szerintük Miriuta László a közös felkészülések koronavírus-járvány miatti beszüntetése óta elhanyagolja a csapatot. A bukaresti lap forrásai szerint a futballisták ultimátumot küldtek a nagyszebeni klub vezetésének, mondván, hogy
ápr. 2
13:21
F1: Hamilton és Vettel is kész lemondani fizetése egy részéről (She)
A koronavírus-járvány okozta gazdasági visszaesés a Formula–1-et is komolyan érinti, ennek tompítására már több intézkedést is bevezettek a sorozatban, s most úgy tűnik, több versenyző is lemond fizetésének egy részéről, hogy ezzel is segítse csapata helyzetét.
ápr. 2
13:21
Feladta a magyar kapuslegenda (Infostart)
Nem a vírus, nem is a sérülései miatt döntött Fazekas Nándor 43 évesen a visszavonulás mellett: a Balatonfüred kapusa már korábban elhatározta, hogy a mostani lesz az utolsó szezonja.
ápr. 2
13:33
Barcelona: Neymart és Lautarót is akarják a nyáron – sajtóhír (She)
A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona klubvezetősége még a következő futballbajnoki szezon előtt meg akarja szerezni mind a brazil Neymart, mind az argentin Lautaro Martínezt – írta csütörtökön a Mundo Deportivo.
ápr. 2
13:51
Tokió 2020: Fukusimában kiállították az olimpiai lángot (She)
A fukusimai labdarúgóbázison április 30-ig megtekinthető a jövő évre halasztott tokiói nyári olimpia lángja.
ápr. 2
14:03
Koronavírus: megvan az első európai bajnokság, amit lefújtak (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler Pro League) elnöksége egyhangúan úgy határozott, lefújja az élvonalbeli ligát – olvasható a szervezet közleményében. A javaslatot a labdarúgó-szövetség vezetősége elé tárják, ám a helyi sajtó szerint ez már csak formalitás, így a döntés véglegesnek tekinthető. A belga lett az első európai élvonalbeli
ápr. 2
14:03
Véget vetett a találgatásoknak Luka Modric (Infostart)
A Real Madrid horvát labdarúgója kitölti a szerződését, és 2021 nyaráig biztosan a spanyol együttesben játszik - számolt be róla az As című spanyol lap.
ápr. 2
14:09
Röplabda: az olimpia halasztása miatt maradhat a lengyelek kapitánya (She)
Vital Heynen, a világbajnoki címvédő lengyel férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya minden bizonnyal egy évvel meghosszabbítja szerződését, mivel az eredeti megállapodás a tokiói olimpia végéig szólt volna, de az ötkarikás játékokat 2021-re halasztották.
ápr. 2
14:15
F1: Vettelt nem a pénz motiválja a ferraris tárgyalások során (She)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt nem a pénz motiválja a Ferrarival folytatott egyeztetések során, neki az a legfontosabb, hogy jól érezze magát.
ápr. 2
14:17
Nb Ii: drasztikus, átlagosan 50 %-os fizetéscsökkentés Dorogon (She)
Negyven-hatvan százalékos fizetéscsökkentésről döntött a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC klubvezetősége – értesült a Nemzeti Sport Online.
ápr. 2
14:19
Franciaország: Giroud nem hagyta annyiban, visszaszólt Benzemának (She)
Mint arról beszámoltunk, Karim Benzema a hivatalos Instagram-oldalán készített élő videójában kritizálta honfitársát, Olivier Giroud-t. A Chelsea csatára nem hagyta annyiban az ügyet, és reagált a Real Madrid labdarúgójának beszólására.
ápr. 2
14:27
Nb Ii: átlagosan 50 százalékos fizetéscsökkentés Dorogon (She)
Negyven-hatvan százalékos fizetéscsökkentésről döntött a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC klubvezetősége – értesült a Nemzeti Sport Online.
ápr. 2
14:45
Serie A: „Ha az Uefa hasznos akar lenni, küldjön lélegeztetőgépeket!” (She)
Erős kritikát fogalmazott meg Massimo Cellino, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Brescia elnöke. A klubvezető szerint felelőtlenség lenne folytatni a Serie A-t a koronavírus-járvány végeztével.
ápr. 2
14:54
Alig talált albérletet kutyával Bőle Lukács (BorsOnline)
Gyorsan beilleszkedett Zalaegerszegen a Fradi kölcsönjátékosa, Bőle Lukács. Egyedül albérletet volt nehéz találnia ikreivel és a családtagnak számító kutyájukkal.
ápr. 2
14:57
Franciaország: Giroud visszaszólt Benzemának? Csak tréfa volt (She)
Mint arról beszámoltunk, Karim Benzema a hivatalos Instagram-oldalán készített élő videójában kritizálta honfitársát, Olivier Giroud-t. Gyorsan terjedt a hír, hogy a Chelsea csatára nem hagyta annyiban az ügyet, és visszaszólt a Real Madrid labdarúgójának, de ez a reakció csak egy április elsejei tréfának bizonyult.
ápr. 2
15:03
F1: a költségvetési limit csökkentéséről tárgyalnak a csapatok (She)
Sajtóértesülések szerint április 6-án, vagyis jövő hét hétfőn újabb telekonferencián vesznek részt az F1-es csapatok, amelyen többek között arról is értekeznek, hogy csökkentsék a jövő évi költségvetési limitet a koronavírus-járvány miatt kialakuló gazdasági visszaesés miatt.
ápr. 2
15:09
Vitorlázás: Berecz Zsombor nem örül a halasztásnak, de nem adja fel (She)
Nem örül annak, hogy a jövő évre halasztották a tokiói nyári játékokat, de mivel éveken keresztül a sikeres olimpiai szereplésért dolgozott, nem most fogja feladni - nyilatkozott az M1 aktuális csatornán a  finndingiben világbajnok Berecz Zsombor.
ápr. 2
15:11
Női kosár Nb I: Alisia Jenkins lett a csonka szezon legjobbja (She)
A wbasket szaklap csütörtöki összesítése szerint a bajnokság mezőnyéből a 26 éves légiósnak lett a legmagasabb a dobott pontokból, lepattanókból, szerzett labdákból, gólpasszokból, kiharcolt faultokból, blokkolt dobásokból, eladott labdákból és rontott dobásokból kiszámított teljesítményindexe (VAL). A második helyen az NKE-FCSM Csata centere,
ápr. 2
15:27
Finnország: farmernek állnának a finn futballcsapat játékosai (She)
Finnországban április elején kezdődne a bajnokság, de a koronavírus-járvány miatt nem fog, s a szövetség már korábban közölte: júniusnál előbb semmiképpen nem indul útjára a pontvadászat. Ez persze számos klubot nehéz anyagi helyzetbe hoz, s a másodosztályú AC Oulónál meglehetősen szokatlan megoldást találtak az elmaradó bevételek pótlására.
ápr. 2
15:29
Dél-Korea: a Spurs sztárja hamarosan katonai szolgálatra jelentkezik (She)
Brit sajtóhírek szerint hamarosan katonai szolgálatra jelentkezik Szon Hung Min, a Tottenham labdarúgócsapatának játékosa.
ápr. 2
15:31
Fft: 18 kilométert gyalogoltam, hogy edzésre mehessek – Rivaldo (She)
A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! című rovatában a brazil Rivaldo válaszolt az olvasók kérdéseire. Bánja-e, hogy színészkedett a 2002-es vb-n? Toshack volt a legkeményebb vezetőedzője? Ki a jobb: ő vagy Zidane? Mi történt valójában ‘98-ban Párizsban? Ezekre a kérdésekre is választ adott az 1999-es aranylabdás.

Keresés