2020. május 13. szerda

máj. 13
11:57
Kosárlabda: a jövőben nem használja Bryant becenevét a dél-kaliforniai akadémia (She)
Az a dél-kaliforniai sportakadémia, amelynek korábban társtulajdonosa volt a helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant, a jövőben nem használja a legendás játékos Mamba becenevét.
máj. 13
12:00
Georges Leekens nyugdíjazta magát (Infostart)
A belga Het Laatste Nieuwsnek adott „búcsúinterjújában” Georges Leekens, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya bejelentette, hogy a jövőben legfeljebb szaktanácsadói munkát vállal.
máj. 13
12:03
Futsal: egy évvel elhalasztották a szeptemberben kezdődő vb-t (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján bejelentette, egy évvel elhalasztja a 2020-as futsal-világbajnokságot.
máj. 13
12:05
Bundesliga: 35 oldalas rendkívüli szabálykönyv az újrakezdéshez (She)
A Német Labdarúgóliga (DFL) szigorú szabályokat léptetett életbe a Bundesliga hétvégi folytatása előtt, az ezeket összegző dokumentum 35 oldalas.
máj. 13
12:09
Milan: méregdrága autója miatt büntethetik meg Ibrát (She)
Méregdrága sportautója miatt kerülhet bajba Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan labdarúgója. A járványhelyzet miatt az utóbbi heteket Svédországban töltő támadó még a közelmúltban is nyugodtan furikázott Stockholm utcáin – csak éppen azt hagyta figyelmen kívül, hogy Ferrariját márciusban törölték a nyilvántartásokból.
máj. 13
12:11
Úszás: miért vált meg hosszú hajától? – Késely Ajna őszinte vallomása (She)
Megvált hosszú hajától Késely Ajna ifjúsági olimpiai bajnok, a változással önmagán akart segíteni – segített is. A 18 éves úszót megviselte, ugyanakkor nagyon sok mindenre meg is tanította a karantén.
máj. 13
12:24
Készül a meccsekre a koronavíruson átesett magyar válogatott futballista (Infostart)
A Mezőkövesd labdarúgó-csapatának korábbi válogatott játékosa elkapta a koronavírust, de már az OTP Bank Liga folytatására és a magyar Kupa-mérkőzésekre készül. Nagy Dániel tünetmentes.
máj. 13
12:39
F1: a Ferrari csütörtökön bejelenti Sainz érkezését (She)
Német sajtóértesülések szerint a Ferrari csütörtökön megerősíti Carlos Sainz Jr. szerződését, aki 2021-től foglalja el a helyet Charles Leclerc mellett.
máj. 13
12:48
Visszavonult a magyar futball legnagyobb baklövése (Ripost)
Többé nem vállal munkát edzőként a 70 éves szakember.
máj. 13
12:57
Felkészülés: nem született gól a Fradi első szerdai meccsén (She)
Az egyaránt az NB I újraindulására készülő Ferencváros és Paks gól nélküli döntetlent játszott egymással a Népligetben – derült ki a két klub beszámolójából.
máj. 13
13:00
A Liverpool érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt (BorsOnline)
Az FC Liverpool, a labdarúgó Bajnokok Ligája tavalyi győztese érdeklődik a magyar válogatott Szoboszlai Dominik iránt a Daily Mail szerint.
máj. 13
13:03
Fiorentina: a korábbi Barca-játékos az egyik fertőzött (She)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint Martín Cáceres, a Fiorentina labdarúgója is elkapta a koronavírust.
máj. 13
13:09
Ligue 1: bírósághoz fordult a francia csapat, amiért végeredmény nélkül is kiejtették (She)
Bírósághoz fordult az Amiens, amiért a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánított francia labdarúgó-bajnokságban az élvonal egyik kieső csapata lett.
máj. 13
13:12
Fordulat jön a magyar férfi vízilabda-válogatottnál (Infostart)
A jövő héttől új időszámítás kezdődik - ez pedig érinti a csapat összetételét is. A sportági elnökség is összeült.
máj. 13
13:18
Sztrájkol a Juventus francia focistája (BorsOnline)
Csak egyéni edzésterv szerint hajlandó készülni a Juventus francia futballistája, Adrien Rabiot, aki nem egyezik bele fizetése megkurtításába.
máj. 13
13:21
Női kézi NB I: készen áll a kihívásra a Dunaújváros új edzője (She)
Első évében erős középcsapatot szeretne formálni a Dunaújvárosból Vágó Attila, aki életében először irányít élvonalbeli együttest.
máj. 13
13:39
autó, focilabda, szörfdeszka – csinos sportolóhölgyek! (She)
Kézenállás az autó tetején, egyensúlyozás a szörfdeszkán, dekázás focilabdával – mindezt simán bevállalták a csinos sportolóhölgyek a Sportkrém kedvéért! Korábbi felvételeinkből válogatottunk.
máj. 13
13:41
Videó – autó, focilabda, szörfdeszka – csinos sportolóhölgyek! (She)
.
máj. 13
13:43
Ufc: címmeccsel avathatják fel a „Harcosok szigetét” (She)
A világbajnoki címvédő orosz Habib Nurmagomedov és a kihívó amerikai Justin Gaethje könnyűsúlyú ütközetével avathatják fel azt a küzdőharcos központot, amelyet a kevert harcművészetek, az MMA legismertebb szervezetének vezetője magánszigetén építtet.
máj. 13
13:45
F1: „Vettel közelebb van a visszavonuláshoz, mint egy másik csapathoz" (She)
A Racing Point mexikói versenyzője, Sergio Pérez nem tudja már más csapatban elképzelni a Ferraritól távozó Sebastian Vettelt, ezért úgy véli, a német visszavonul az év végén.
máj. 13
13:57
Úszás: „Peti teljesen nyugodtan készült az esküvőre, ami kicsit idegesített is” (She)
Bernek Péter a nyugalom mintaszobra, ami feleségét, Mutina Ágnest néha azért idegesíti. Ez történt az esküvőjük előtt is, amikor a vőlegény a menyasszony elmondása szerint úgy készült a nagy napra, mintha csak egy étterembe mennének ebédelni. Miközben válaszoltak a villámkérdéseinkre, többek között az is kiderült, hogy ki otthon a főnök, ki a lustá
máj. 13
13:59
La Liga: 200 millió eurós bevételkieséssel számol az Atlético Madrid (She)
Jelentősen megkurtított költségvetéssel kénytelenek számolni az Atlético Madridnál a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásai miatt – írta szerdán az AS sportlap a Bajnokok Ligájában érdekelt spanyol futballcsapat kilátásait elemezve.
máj. 13
14:01
Úszás – „Peti teljesen nyugodtan készült az esküvőre, ami kicsit idegesített is” (She)
.
máj. 13
14:03
Két gólt rúgott a Ferencváros a Groupama Arénában (She)
Két hónap után láthatunk ismét élőben magyar futballt a televízióban: a bajnoki címvédő Ferencváros kettő nullára legyőzte a Zalaegerszeget a Groupama Arénában, természetesen zárt kapuk mögött.
máj. 13
14:03
Bundesliga: akár milliárdos nézettsége is lehet a hétvégi fordulónak (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezetője milliárdos televíziós nézettséget vár a német labdarúgó-bajnokság hétvégi újrakezdésén.
máj. 13
14:33
kiszabadultak – jó nézni egy kis akrobatikus kosárlabdát (She)
Sportolókat, egyesületet hozott nehéz helyzetbe a járvány és az emiatt keletkező korlátozások. A Face Team akrobatikus sportszínház aktivitása is leállt az elmúlt hónapokban. Elmaradtak a külföldi és a hazai fellépések is.
máj. 13
14:45
Felkészülés: a két MK-elődöntős csapat ikszelt egymással (She)
A Magyar Kupa elődöntőjére készülő MTK felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott az NB I-ben a harmadik helyen álló, a kupában ugyancsak a legjobb négy közé jutó Mezőkövesddel.
máj. 13
15:00
Attasé lesz New Yorkban a világbajnok vízilabdázó (Infostart)
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán ismertette, hogy Gór-Nagy Miklós lesz Magyarország New York-i Főkonzulátusának külgazdasági attaséja.
máj. 13
15:03
Nba: sztárjátékosok támogatják a folytatást (She)
A sztárjátékosok, köztük LeBron James, Stephen Curry és Giannis Antetokounmpo az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) folytatása mellett foglaltak állást.
máj. 13
15:06
Sainz lehet Vettel utóda (Behaviour)
Korábban arról szóltak a hírek, hogy Daniel Ricciardo is esélyes Vettel helyére, de Sainz öt évvel fiatalabb a Renault versenyzőjénél, ráadásul bérigénye is kisebb.
máj. 13
15:15
amikor Gerrard szinte egymaga nyerte meg a kupadöntőt (She)
Habár egyre több jel utal arra, hogy lassan újra beindul a sportélet a világban, a bőség zavarától még finoman szólva is távol vagyunk. Így újabb emlékezetes mérkőzést elevenítünk fel – most egy 2006-os találkozót veszünk elő, a főszereplő Steven Gerrard!
máj. 13
15:17
Női kézi: a norvég bajnoknál folytatja a győri jobbszélső (She)
A norvég bajnok Vipers Kristiansandnál folytatja pályafutását a Győri Audi ETO KC cseh jobbszélsője, Jana Knedlíková.
máj. 13
15:27
Női kosár: júliusban közös összetartás lehet a válogatottak számára (She)
Székely Norbert, a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a sportvilág kényszerszünete arra is lehetőséget biztosít számukra, hogy a másfél hónap múlva beinduló közös munka során a tervezettnél nagyobb változtatásokat hajtsanak végre.
máj. 13
15:57
Felkészülés: két góllal győzött odahaza az Ftc a Zte ellen (She)
Két hónap után láthatunk ismét élőben magyar futballt a televízióban: a bajnoki címvédő Ferencváros kettő nullára legyőzte a Zalaegerszeget a Groupama Arénában, természetesen zárt kapuk mögött.
máj. 13
15:57
Beckhamet kidobták, túl sokat hisztizett és elegük lett belőle (Ripost)
A Manchester United 2003-ban megvált David Bechamtől és eladta őt a Real Madridnak.
máj. 13
16:21
Csank János: Pisont túlsúlyos volt! -  Összeakasztotta a bajszát a két edző (BorsOnline)
Pisont a minap arról panaszkodott, hogy azért nem lett többször válogatott, mert Csank lenézte az izraeli bajnokságot. A 73 éves exkapitány szerint más volt a mellőzés oka.
máj. 13
16:33
Jégkorong: szerződést bontott Finnországban Hári János (She)
Közös megegyezéssel távozik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanstól a válogatott klasszisunk, Hári János, aki idehaza várja első gyermeke születését és új klubja bejelentését.
máj. 13
16:33
51 nap után kikerült az intenzívről, az egész kórház a vírust leküzdő apát ünnepelte (BorsOnline)
Legyőzte a koronavírust az angol Middlesbrough focistájának, Adam Claytonnak az édesapja. Megható videó készült arról, ahogy a férfit 51 nap után kitolják az intenív osztályról.
máj. 13
16:36
A Fradi könnyed győzelmet aratott a Zalaegerszeg ellen (HírTV)
Szerda kora délután második felkészülési mérkőzését is lejátszotta a Ferencváros. A zalaegerszegiek elleni összecsapáson két gól született.
máj. 13
16:51
Tenisz: Fucsovics és Babos újra a képernyőn (She)
A labdarúgó NB I után a tenisz is visszatér az M4 Sportra: a közszolgálati sportcsatorna jövő héten péntektől vasárnapig élőben közvetíti a Budapest-kupát a Nemzeti Edzésközpontból.
máj. 13
16:57
Felkészülés: a Kisvárda és a Dvsc kétszer is összecsap (She)
Május 30-án folytatódik a labdarúgó NB I, és a csapatok már el is kezdték a felkészülést, sőt szép fokozatosan egyre többen játszanak felkészülési mérkőzéseket is. A DVSC és a Kisvárda is így tesz, a két csapat szombaton éppen egymás ellen lép pályára Kisvárdán, kétszer is.
máj. 13
17:09
Jégkorong: Horváth András lett a juniorválogatott edzője (She)
Horváth András, korábbi 225-szörös válogatott játékos lett a junior (U20-as) jégkorong-válogatott szövetségi edzője.
máj. 13
17:27
NB II: újraindultak az edzések Csabán, felkészülési meccsek is lesznek (She)
A mai napon újraindultak az edzések a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsabánál, a csapat május végén és június elején két felkészülési meccset játszik majd a szintén másodosztályú Szolnokkal – számolt be róla a klub honlapja.
máj. 13
17:29
Atlético: „Nem a Liverpool elleni BL-meccsen szenvedtem leginkább” (She)
Saúl Níguez, az Atlético Madrid középpályása szerint nem a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágója volt a legnehezebb mérkőzése pályafutása során, hanem a 2016-os elődöntő a Bayern München otthonában.
máj. 13
17:33
Serie A: június 13-tól folytatódhat a bajnokság (She)
Az olasz sportminiszter, Vincenzo Spadafora bejelentette, hogy miután az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) jelezte, kialakította az előírásoknak megfelelő egészségügyi protokoll szükséges módosításait, folytatódhat a Serie A és az Olasz Kupa küzdelemsorozata is. A csapatok május 18-án kezdhetik meg a csoportos edzéseket, és a liga tervei szerint jún
máj. 13
17:39
Kosár: Miklós stabilizálná helyét a KSC-Szekszárdban (She)
A koronavírus-járvány miatt idő előtt véget ért felnőtt női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság harmadik helyén álló KSC-Szekszárd csapatában mind a 22 mérkőzésen pályára lépett a mindössze 16 esztendős Miklós Melinda, aki tisztában van azzal, hogy a helye stabilizálásáért továbbra is keményen kell dolgoznia.
máj. 13
17:51
NB II: az Eto új együttműködési megállapodást kötött (She)
Hosszú távú együttműködési megállapodást kötött az ETO FC Győr az Üstökös FC Győrrel – számolt be róla a klub honlapja.
máj. 13
17:57
Női kézi: az Mtk három igazolást is bejelentett, Golovin vállalná a kapitányi posztot (She)
Szekerczés Luca és Marincsák Nikolett az MTK kézilabdacsapatát erősíti a következő idénytől – árulta el az M4 Sportnak Golovin Vlagyimir vezetőedző. A hírt később a fővárosi klub is megerősítette a hivatalos oldalán, kiegészítve azzal, hogy Pelczéder Orsolya is az MTK-nál folytatja.
máj. 13
18:03
Cies: Brazília a világelső a profi futballisták kinevelésében (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legfrissebb kutatásából az derül ki, hogy 55 865 labdarúgó játszott profi szinten 2019-ben – ez összesen 93 országot és 132 első, illetve másodosztályú bajnokságot jelent.
máj. 13
18:24
A működésképtelenség határán: 3,5 milliárd hiányzik a Magyar Tenisz Szövetség kasszájából (Behaviour)
A gazdasági összeomlás szélére került a Magyar Tenisz Szövetség

Keresés