2020. május 13. szerda

máj. 13
18:27
NB II: szívesen maradna a Haladásnál Mátyus János (She)
Közel két hónap szünet után újraindultak az edzések a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladásnál, amelynek szakvezetője, Mátyus János szívesen folytatná nyártól is a munkát – számolt be róla a klub honlapja.
máj. 13
18:33
Csupasport: az erőemelés sem korfüggő (She)
Az amerikai Judy Cole állítja, a futás okozta térdfájdalmakra 73 évesen is az erőemelés az egyik legjobb gyógyír, illetve kerékpározással és a tornatermi edzéssel is növeli futóteljesítményét.
máj. 13
19:06
Megmenekülhet az egri vízilabdasport (BorsOnline)
Szerdán kiderült, hogy az egri pólóélet klubvezetői nem adják fel a bajnoki szereplést, Eger város vezetése és a sportállamtitkárság pedig – megfelelő garanciák mellett –támogatná őket ebben.
máj. 13
19:09
NB I: az összes májusi felkészülési mérkőzés – napról napra (She)
A hazai élvonalbeli csapatok május 23-tól folytatják a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt 2019–2020-as futballidényt. A napokban már több felkészülési meccset is játszottak, illetve többet is bejelentettek a klubok. A tervezett felkészülési meccsek menetrendjét az alábbi gyűjtésünkben olvashatja, cikkünket az új információkkal folyamatosan fris
máj. 13
19:15
Ahogy mi megéltük: hogyan dobj fel egy Újpest–Vidit? Olimpiai arannyal! (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 32. részben Kocsmár-Tóth István idézi fel azt a délutánt, amikor Berki Krisztián Londonban olimpiai bajnok lett.
máj. 13
19:33
Vízilabda: segítséget kaphat az Eger az ob I-es szerepléshez (She)
Hivatalos közleményben számolt be az Eger vízilabdacsapata, hogy az Emberi Erőforrás Minisztériumának Sport Szakállamtitkársága segítséget ajánlott fel, miután fizetésképtelenné vált a klubot működtető Egri Vízilabda Kft.
máj. 13
19:57
Portugália: 1435 kilométerre az otthonuktól kénytelenek játszani (She)
Habár a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság június 4-én folytatódik, nem minden klub lehet boldog: a Santa Clara például kénytelen lesz lemondani a hazai pálya nyújtotta előnyökről.
máj. 13
20:09
A Ferrarija miatt kerülhet bajba Zlatan Ibrahimovic (Ripost)
Az autója miatt bűnhődhet az AC Milan labdarúgócsapatának svéd sztárja.
máj. 13
20:11
Stollár Fanny elismeri, erre gyerekkora óta nem volt példa (Ripost)
A teniszező csak remélni tudja, hogy júliusban visszatérhet a pályára.
máj. 13
20:15
Románia: véget ért az FK Csíkszereda idénye (She)
Csak a feljutásra esélyes és Liga 1-es licencet kérő hat klub folytatja a koronavírus-járvány miatt március elején félbeszakadt másodosztály küzdelmeit, döntötte el szerda délután a Román Labdarúgó-szövetség. A 17. helyen álló FK Csíkszereda számára így véget ért a szezon, ám mivel kiesők nem lesznek, a 23 mérkőzésén 22 pontot szerző székelyföldi e
máj. 13
20:27
Fft: Hidegkuti engedélye – az Öreg „kiváltsága” (She)
A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal bemutatja, milyen volt, ha valakit látszólag a tenyerén hordozott a Kádár-rendszer.
máj. 13
20:51
Labdarúgás: Platini a Fifa-elnök lemondását követeli (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget (FIFA) irányító Gianni Infantino lemondását követelte Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) korábbi elnöke.
máj. 13
20:57
Belgium: Bölöni és csapata szerette volna, ha folytatódik a bajnokság (She)
Bölöni László egyetlen nyilatkozatában sem mondta azt, hogy távozni készül a Royal Antwerptől, ezt a média értelmezte így – olvasható a kronikaonline.ro oldalán. Az antwerpeni klubnál nagyon szerették volna, hogy folytatódjon a bajnokság, de tudták, az élmezőnyben ezzel egyedül voltak így.
máj. 13
21:06
"Ők ketten érinthetetlennek és a törvények felett állónak tartják magukat" - Platini a FIFA-elnök lemondását követeli (Behaviour)
A francia sportdiplomata azt kifogásolta, hogy Infantino titokban háromszor találkozott Michael Lauber svájci államügyésszel, miközben az vizsgálatot vezetett a FIFA ellen.
máj. 13
21:12
28 éves sportoló halt bele a vírusba, több mint egy hónapig szenvedett (Ripost)
Április 4-én lázasodott be, most adta fel a harcot. Az óriási termetű szumós szervei felmondták a szolgálatot.
máj. 13
21:45
Tenisz: a honi szövetségben öt elnökségi tag lemondott (She)
A Magyar Teniszszövetség (MTSZ) szerda esti közleményében tudatta, a szervezet elnökségének öt tagja lemondott, így az MTSZ teljes tisztújító közgyűlés kiírását rendeli el, ennek lebonyolítási feltételeit vizsgálja a jelenlegi veszélyhelyzetben.
máj. 13
21:51
Bundesliga: a dortmundi igazgató szerint egy pozitív teszt sem lenne gond (She)
Carsten Cramer, a Borussia Dortmund igazgatója szerint az sem lenne „katasztrófa” a német labdarúgó Bundesligában, ha a hétvégén folytatódó idény során egy játékos pozitív koronavírustesztet produkálna.
máj. 13
21:57
Alpesi sí: visszavonul az osztrák olimpiai bajnok (She)
Osztrák lapértesülések szerint visszavonul Anna Veith – leánykori nevén Anna Fenninger – olimpiai és világbajnok alpesi síző.
máj. 13
22:03
Bundesliga: vezetőedzője nélkül készül a bajnok ellen az újonc (She)
Vezetőedzője, Urs Fischer nélkül készül az újonc Union Berlin labdarúgócsapata a bajnoki címvédő Bayern München elleni vasárnapi Bundesliga-mérkőzésre.
máj. 13
22:09
Svájc: a futball és a hoki 350 millió frankos kölcsönt kap (She)
A svájci szövetségi kormány 350 millió frankos (117 milliárd forint) segélyt biztosít a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került labdarúgásnak és jégkorongnak az országban.
máj. 13
22:12
A gazdasági összeomlás szélén: 3,5 milliárd hiányzik a Magyar Tenisz Szövetség kasszájából (Behaviour)
A Magyar Tenisz Szövetség
máj. 13
22:14
Újabb elnökségi tagok távoztak, ezzel működésképtelenné vált a Magyar Tenisz Szövetség (Behaviour)
Szerda este Molnár György és Viszló Csaba is lemondott elnökségi tagságáról a Magyar Tenisz Szövetségben
máj. 13
22:39
Spanyolország: tüntetésképp otthonukban edzenek az Elche játékosai (She)
Meglehetősen furcsa tiltakozó akcióba kezdtek a spanyol másodosztályban szereplő Elche labdarúgói, miután a klub vezetősége nem akarja megváltoztatni a fizetésük csökkentéséről szóló döntést.
máj. 13
22:51
Tottenham: késsel tartották fogva Allit saját otthonában, amíg kirabolták (She)
Késsel tartották fogva saját otthonában Dele Allit, a Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgóját, akit rablótámadás ért szerda reggel a Daily Mail beszámolója szerint. A futballistát a betörők meg is ütötték, kisebb arcsérülést szenvedett.
máj. 13
22:57
Csütörtöki sportműsor: élő darts és ismétlések (She)
Csütörtökön az élő kínálatban megint csak darts szerepel, a PDC Home Touron a 28-as csoport küzdelmeire kerül sor, felvételről azonban sok mindent láthatnak a sportrajongók a televízióban. Íme, a csütörtöki program!
máj. 13
23:18
Vincze Ottó máris nekivágott, ez lesz a feladata Barcelonában (Ripost)
A barcelonai magyar örökség feldolgozásáért felel a jövőben Vincze Ottó, aki labdarúgóként a katalán klub színeiben szerepelt.
máj. 13
23:21
Koronavírus: 350 szurkolói csoport tiltakozik az Uefa-nál (She)
Szerdán újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
máj. 13
23:39
Kapaszkodók – Csinta Samu publicisztikája (She)
Sokszorosan alátámasztott igazság, hogy néha a legegyértelműbb tények is bizonyíték után kiáltanak, ha azokat mások hosszú időn keresztül folyam...
máj. 13
23:45
Állják a sarat – Malonyai Péter jegyzete (She)
Kajak-kenu, úszás, vívás. Négy esztendeje Rióban valamennyi olimpiai aranyunkat (8) ez a három sportág szerezte, sőt 15 érmünkből mindössze eg...
máj. 13
23:47
Darts: a korábbi világbajnok élt a második eséllyel (She)
A világranglistán 102. angol Scott Waites végzett az élen a dartssport első számú szervezetének online versenye, a PDC Home Tour 27-es csoportjában: a korábbi BDO-világbajnok összesen öt leget bukva, három sikerrel lépett tovább.

Keresés