2020. május 15. péntek

máj. 15
13:06
Óriási botrány, fegyveres rablásért köröznek két futballsztárt (Ripost)
Akciófilmbe illő jelenet volt. Az NFL-játékosok társaikkal egy kerti partin nyúlták le a vendégek értékeit, majd luxusautókkal elhúzták a csíkot.
máj. 15
13:09
Felkészülés: a Paks odahaza nem bírt a Kaposvárral (She)
A labdarúgó NB I folytatására készülő Paks és Kaposvár zárt kapuk mögött 1–1-es döntetlent játszott egymással.
máj. 15
13:15
Birkózás: júniustól kezdődhetnek a válogatott edzései (She)
A Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) jelenlegi tervei szerint júniusban kezdődhetnek majd meg újra a válogatottak központi edzései.
máj. 15
13:21
„Nagyon bánt” – megszólalt az öngóljával elhíresült Durica (She)
Pavol Durica csak néhány hónapot futballozott Magyarországon 2008-ban, Fehérváron, de a Magyar Kupában, a DVSC elleni meccsen lőtt öngólja után – ha nincs az a gól a 87. percben, akkor hosszabbítás következhetett volna a mérkőzésen – egy életre megjegyeztük a nevét. Múlt héten az Amikor... múltidéző sorozatunkban elevenítettük fel a történteket, am
máj. 15
13:27
Lok. Moszkva: Nikolics erős ellenszélben kezdhet munkához (She)
Tiltakozóhullámot indított el a Lokomotiv Moszkva híveinek táborában a futballklub vezetésének döntése az edzőcseréről, amelynek nyomán Marko Nikolics, a Mol Fehérvár FC korábbi szakvezetője veszi át az együttes irányítását az orosz Jurij Szjomintól.
máj. 15
14:09
Gyorsasági kamion: októberben lesz a hungaroringi Eb-futam (She)
Újratervezték a kamion Európa-bajnokság teljes programját, a Kiss Norbert miatt nagyon várt magyar verseny azonban továbbra is szerepel a naptárban.
máj. 15
14:09
Most jelentették be, Zsóri Dánielé marad a Puskás-díj (Ripost)
A koronavírus-járvány miatt Idén ugyanis elmarad a FIFA gálája.
máj. 15
14:15
Bvsc-Zugló: termálvízzel fűtik majd a Szőnyi úti létesítményeket (She)
Folytatódnak a koronavírus-járvány előtt megkezdett infrastrukturális fejlesztések a BVSC-Zugló sportklubnál, melynek több létesítményét hamarosan termálvízzel fűtik majd.
máj. 15
14:33
Willi Orbán: megtanultam megbecsülni az apró örömöket (Infostart)
Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott védője számára a Bundesliga 65 napos felfüggesztése esélyt kínált arra, hogy hosszú sérülése után még ebben a szezonban minél több találkozón szerepelhessen. Az elmúlt időszakban már edzőmérkőzésen is játszott, legfeljebb meccshiánya hátráltatja. A hátvéd a Freiburg elleni mérkőzésre készülve beszélt az
máj. 15
14:39
Női labdarúgás: A BL-selejtező lehetősége vigasz – Vágó Fanny (She)
Vágó Fanny, a Ferencváros labdarúgója számára „kicsit fájó”, hogy nem hirdetnek bajnokot és kupagyőztest, de a Bajnokok Ligája-selejtezőben való indulásért sorra kerülő párharc sokat jelent neki.
máj. 15
14:57
Kézilabda: hétfőn újraindul a munka a Neka-nál (She)
A jövő héten ismét edzéseket tartanak a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémián, a részletekről Mocsai Tamás ügyvezetőt kérdeztük.
máj. 15
14:59
Ligue 1: az Uefa-elnök szerint elsiették a franciák a döntést (She)
Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke úgy látja, hogy a franciák idő előtt zárták le bajnokságukat.
máj. 15
15:01
NB II: fölényesen nyert első felkészülési meccsén a Szpari (She)
A járványhelyzet miatti kényszerszünet letelte után lejátszotta első felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, amely 4–1-re győzte le az NB III-as Sényőt – számolt be róla a klub honlapja.
máj. 15
15:03
Eurofoci: 8 millió eurót szánna a Fener a volt Vidi-csatárra (She)
Török sajtóértesülések szerint a Fenerbahce harcba szállt a Vidi volt labdarúgójáért, az Eszéken ebben az idényben gólerős formában futballozó Mirko Maricért.
máj. 15
15:03
Ligue 1: Zubizarreta távozik Marseille-ből, Villas-Boas követi? (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2019–2020-as, félbeszakított idényében ezüstérmes Olympique Marseille a hivatalos honlapján bejelentette, közös megegyezéssel szerződést bontott Andoni Zubizarreta sportigazgatóval. Helyi sajtóértesülés szerint a szakítás miatt André Villas-Boas vezetőedző is a távozáson gondolkodik.
máj. 15
15:09
Bernd Storck veszi át a magyarok csapatát (Infostart)
A felvidéki portálok is megerősítették azon belga értesüléseket, melyek szerint a korábbi magyar szövetségi kapitány, a 2016-os Európa-bajnokságon a magyar válogatottat irányító Bernd Storck veszi át a szlovákiai magyarság emblematikus klubját, a dunaszerdahelyi DAC-ot.
máj. 15
15:21
Dac: távozik a Dunaszerdahely vezetőedzője (She)
A DAC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy nem érvényesíti Hélder Cristovao 2020. május 31-ig érvényes szerződésében lévő opcióját, így a 49 éves portugál vezetőedző távozik. A dunaszerdahelyi klub közlése szerint jelenleg is tárgyalásban vannak a jelöltekkel a megüresedett edzői poszt betöltésére.
máj. 15
15:45
Gyász: Ladinszky Attiláról az összes spanyol sportlap megemlékezett (She)
Az összes spanyol és sevillai sportlap megemlékezett a csütörtökön elhunyt Ladinszky Attiláról. A korábbi remek labdarúgó halála kapcsán a Nemzeti Sport a magyar labdarúgás több szereplőjét is megkérdezte. Prof. dr. Genzwein Ferenc, Kenderesi István, Szepessy László és Juhász Roland is megemlékezett Ladinszky Attiláról.
máj. 15
15:47
Tereprali: elmarad az idei HunGarian Baja vk-futan (She)
A koronavírus-járvány miatt nem rendezik meg az idén augusztus közepére tervezett HunGarian Baja tereprali-világkupa futamot, amelyre 17. alkalommal került volna sor, a tavalyi évhez hasonlóan Várpalotán és környékén.
máj. 15
15:49
NB Iii: 16 év után szerepelhet ismét országos bajnokságban a Bvsc (She)
2004 után, tehát 16 esztendő elteltével szerepelhet ismét NB-s bajnokságban a BVSC-Zugló. A csapat listavezetőként végzett a másfél héttel ezelőtt befejezettnek nyilvánított Budapest-bajnokság I. osztályában és vállalja az NB III-at – tudtuk meg a klub honlapjáról.
máj. 15
15:57
Premjer-Liga: június 21-től jön a folytatás az oroszoknál (She)
Június 21-től folytatódnak a küzdelmek az orosz futball élvonalában, a Premjer Ligában.
máj. 15
16:09
Messi szerint még jól is jöhet nekik a hosszú szünet (Infostart)
Lionel Messi két barcelonai sportlapnak nyilatkozott az újrakezdésről, s a szezon hátralévő részéhez fűződő reményeiről.
máj. 15
16:09
Női röplabda: Leiszt Máté lett az Mtk vezetőedzője (She)
Tóth Gábor helyett Leiszt Máté irányítja a jövőben az MTK női röplabdacsapatát.
máj. 15
16:21
Mls: a Cincinnati ezője lehet a hollandok ikonikus védője (She)
A holland Jaap Stam az első számú jelölt az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő FC Cincinnati vezetőedzői posztjára.
máj. 15
16:27
Bundesliga: a Bayern edzője kifejezetten örül az egyik szabálymódosításnak (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője, Hans-Dieter Flick üdvözli a lehetőséget, hogy mostantól három helyett öt cserelehetősége lesz a mérkőzéseken.
máj. 15
16:39
Mls: a Cincinnati edzője lehet a hollandok ikonikus védője (She)
A holland Jaap Stam az első számú jelölt az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő FC Cincinnati vezetőedzői posztjára.
máj. 15
16:41
Ahogy mi megéltük: „Annál a kis papírdarabkánál nagyobb kincsem nem lehetett volna” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 34. részben Szűcs Miklós repít minket vissza 1983-ba, amikor a magyar jégkorong-válogatott feljutott a B-csoportba a Budapest Sportcsarnokban.
máj. 15
16:51
Férfi kézi: „Úgy álltam be, hogy nekem sem ember, sem Isten nem fog gólt lőni” (She)
Sterbik Árpád visszavonulása után ígéretes kapustrióval vág neki a következő szezonnak a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, a bakonyiak utolsó BL-meccsét végigvédő Székely Márton szerint a final four ismét alapkövetelmény.
máj. 15
16:57
NB II: három játékos távozik a Nyíregyháza Spartacustól (She)
Három játékosra nem számít a jövőben a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, Forgács Dávid, Szekszárdi Tamás és Pejovics Danilo is távozik a szabolcsiaktól – tudtuk meg a klub honlapjáról.
máj. 15
17:03
Kajak-kenu: a müncheni multisport Eb része lesz a 2022-es kontinensviadal (She)
A gyorsasági kajak-kenu is bekerült a 2022-es, müncheni multisport Európa-bajnokság programjába, amelyben így most már hat sportág szerepel – adta hírül az insidethegames.biz portál.
máj. 15
17:09
Tenisz: júliusban sem rendez tornát sem az Atp, sem a WTA (She)
Július végéig meghosszabbította a koronavírus-járvány miatt elrendelt versenyszünetet a férfi teniszezők viadalait szervező ATP, illetve a női tornák rendezője, a WTA.
máj. 15
17:27
Októberben lehet futam a Hungaroringen (Behaviour)
A kamion Eb-sorozatot nyolc helyett hat hétvégére rövidítették a szervezők, ennek egyik állomása lesz október 17-18-án a magyarországi.
máj. 15
17:39
Férfi kézi: 117-szeres lengyel válogatott Tatabányán (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Tatabánya bejelentette hatodik érkezőjét a következő idény előtt: a 117-szeres lengyel válogatott hálóőr, Piotr Wyszomirski csatlakozik Matics Vladan együtteséhez – áll a klub Facebook-oldalán.
máj. 15
17:45
Mol Fehérvár: 1.5 millió forint gyűlt össze a klub e-foci gáláján (She)
A Mol Fehérvár FC május 7-től eFoci-gálát szervezett, amelyen az első keret négy játékosa is részt vett, a klub a FIFA 20-ban megszerzett minden gól után a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatta, összesen 1.5 millió forinttal.
máj. 15
17:57
Megvan, meddig jegelik még a teniszbajnokságokat (Infostart)
Július végéig meghosszabbította a koronavírus-járvány miatt elrendelt versenyszünetet a férfi teniszezők viadalait szervező ATP, illetve a női tornák rendezője, a WTA.
máj. 15
18:03
Gyász: emlékmérkőzés Ladinszky Attila tiszteletére (She)
Öregfiúk-válogatott–Vasas-öregfiúk mérkőzéssel emlékeznek szeptemberben a csütörtökön elhunyt Ladinszky Attilára, mondta el a Nemzeti Sportnak prof. dr. Genzwein Ferenc, a Testnevelési Egyetem kancellárja, a Vasas tiszteletbeli elnöke, korábbi vezetőedzője, Ladinszky Attila jó barátja.
máj. 15
18:06
Forma-1: tolódhat a Magyar Nagydíj, zárt kapus futamok lesznek (SzMo)
Lesz helyszín, ahol két futamot is rendeznek, összesen 19-et sikerülhet bepasszírozni az öt hónapos versenynaptárba.
máj. 15
18:21
Ausztriából olvasott be a vezetőknek a Vidi bajnoka (Ripost)
Hadzic szerint több tiszteletet érdemelt volna három sikeres szezon után. Ausztriában várja az ajánlatokat.
máj. 15
18:27
Lang Ádám csapata máris bejutott a Bajnokok Ligája selejtezőjébe (Infostart)
A Ciprusi Labdarúgó-szövetség (CFA) pénteken úgy döntött, hogy a hátralévő mérkőzések nélkül befejezettnek nyilvánítja a 2019–2020-as labdarúgó-idényt. A döntést a Ciprusi Labdarúgó-szövetség 22 tagú igazgatótanácsa hozta, csupán ketten voksoltak a folytatására.
máj. 15
18:27
Csupasport: teljes és rajtra kész a nyolcfős sztárváltó (She)
Lubics Szilvia kezdi, Dombi Tibor pedig a tervek szerint jó fél nappal később befejezi a Csupasport virtuális sztárváltóját, de köztük is nagyszerű sportemberek futnak.
máj. 15
18:33
Indul a BuLi – szombaton feltámad a német futball! (She)
Szombaton két hónap után folytatódik Németországban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, és ismét útjára indul a labda a másodosztályban is. A topligák közül a Bundesliga az első, amely újraindul a koronavírus-járvány lecsengésének előszelében. Esélyek, döntések, szabályok – összefoglaltuk az elmúlt két hónap legfontosabb eseményeit.
máj. 15
18:35
amikor Zidane csodagólja eldöntötte a BL-döntőt (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal napra pontosan 18 évvel tekerjük vissza az idő kerekét, és a futballtörténelem egyik legszebb gólját elevenítjük fel.
máj. 15
19:15
Átigazolási piac: Szoboszlai egy sztárokkal teli 100-as listán (She)
A tekintélyes futballmagazin, az angol World Soccer összeállított egy névsort a nemzetközi átigazolási piac pillanatnyilag legkeresettebb labdarúgóiról – a 100-as listán egy magyar játékos neve szerepel: a más hasonló rangsorokban is fel-felbukkanó Szoboszlai Dominik.
máj. 15
19:21
Eldőlt három Forma-1-es futam sorsa (Infostart)
A Forma-1-es Belga Nagydíjat meg lehet rendezni, méghozzá az eredeti időpontban, míg Silverstone-ban két futamra is sor kerülhet az idei szezonban.
máj. 15
19:21
Mls: az amerikai bajnokság Disneylandben folytatódhat (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) vezetői mind a huszonhat csapatot az orlandói élményparkba költöztetnék, ahová még a családtagok sem tehetnék be a lábukat.
máj. 15
19:27
Kép: új családtagot mutatott be Hosszú Katinka (She)
Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszó a Facebook-oldalán (is) felköszöntette barátját, Mátét, továbbá követőinek bemutatta a család új tagját, Zeuszt.
máj. 15
19:33
Attila már nincs... – Thury Gábor írása Ladinszky Attiláról (She)
Az egykori kiváló labdarúgót, Ladinszky Attilát április 20-án szállították a Szent János Kórházba, az intenzív osztályra került. Később javult az állapota, de a teljes felépüléshez sürgős műtétre lett volna szüksége, ugyanakkor az operációt a szívelégtelensége miatt nem kockáztatták meg. A megerősödésére vártak, ám erre sajnos már nem kerülhet
máj. 15
19:39
Megvan a dátum, mehetnek a kamionosok is a Hungaroringre (Infostart)
Októberben pótolhatják a gyorsasági kamion Európa-bajnokság Hungaroringre tervezett, és a koronavírus-járvány miatt elhalasztott futamát.
máj. 15
20:09
Női kosárlabda: szűkebb kerettel megy tovább a Sopron (She)
Jelentős változásokon ment keresztül a női kosárlabda NB I-ben címvédő Sopron Basket együttese, amely a koronavírus-járvány okozta helyzet miatt a következő idényre „feláldozta kerete mélységét” annak érdekében, hogy ütőképes csapata maradjon.
máj. 15
20:15
Válogatott: nyár elején lehet hivatalos a bolgár–magyar új időpontja (She)
Nyár elején kaphat hivatalos dátumot az őszre tervezett Bulgária–Magyarország Európa-bajnoki pótselejtező – mondta Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. A sportvezető – aki egyúttal az Európai Labdarúgó-szövetség az új versenynaptár kidolgozásáért is felelős versenyeztetési bizottságának vezetője – ho

Keresés