2020. május 16. szombat

máj. 16
14:39
FFT-könyvklub: Varga Zoli disszidál (She)
Védőbeszéd Varga Zoltán mellett, vagy inkább vádirat mindenki ellen, aki nem Varga Zoli...
máj. 16
14:51
F1: a szingapúri szervezők kizárták a zárt kapus futamot (She)
A szingapúri Formula–1-es futam szervezői kizárták annak a lehetőségét, hogy nézők nélküli versenyt tudjanak rendezni az eredetileg tervezett, szeptember 20-i időpontban.
máj. 16
14:57
Dopping: a Wada újabb manipulált orosz mintákat talált (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) május elején további négy olyan orosz doppingmintára bukkant, amelyet manipuláltak a moszkvai laboratóriumban.
máj. 16
15:21
Újabb orosz doppingmintákkal van gond (Infostart)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) május elején további négy olyan orosz doppingmintára bukkant, amelyet manipuláltak a moszkvai laboratóriumban.
máj. 16
15:27
Elképesztő helyzeteket hagyott ki a Leipzig, nem is tudott nyerni (She)
Nem tudta legyőzni odahaza Gulácsi Péter és Willi Orbán Lipcséje a Sallai Rolanddal felálló Freiburgot a Bundesliga 26. fordulójában, a mérkőzés 1–1-re végződött.
máj. 16
15:29
Kiütés a Revierderbyn, a Dortmund a Bayern után eredt! (She)
A Borussia Dortmund 4–0-ra kiütötte legnagyobb régi riválisát, a Schalke 04 csapatát a német labdarúgó Bundesliga 26., „újrakezdő” körében. A BVB végig magabiztosan irányított a rangadón, Raphaël Guerreiro két gólt szerzett, Erling Haaland és Thorgan Hazard is betalált. Az RB Leipzig meglepetésre pontokat veszített a Freiburg ellen, így a forduló e
máj. 16
15:39
Ligue 1: négy klub tornával hangolna a következő idényre (She)
Nyáron a francia élvonalban szereplő négy labdarúgóklub, köztük a Paris Saint-Germain, katari tornán hangolna a következő szezonra.
máj. 16
15:45
Németország: visszatért a foci, a 4. percben jött a kiállítás (She)
Mint azt garantáltan minden futballkedvelő tudja, ez a hétvége attól különleges, hogy Németországban végre újra láthatunk meccseket! Sőt, a másodosztályban már le is ment néhány találkozó…
máj. 16
15:47
Televízió: hétfőn a négy Puskás-gólt hozó BEK-döntő az M4 Sporton (She)
Hétfőn 19.15-től a napra pontosan 60 évvel korábban megrendezett Real Madrid–Eintracht Frankfurt BEK-döntőt tűzi műsorára az M4 Sport. Puskás Ferenc négy gólt is szerzett a találkozón.
máj. 16
15:57
F1: a McLaren nem gondolkozott Vettel szerződtetésén (She)
A McLaren ügyvezető igazgatóját, Zak Brownt egyáltalán nem érte váratlanul Carlos Sainz Jr. távozása, s elmondása szerint sosem számoltak Sebastian Vettel szerződtetésével, aki a legfrissebb hírek szerint a Mercedeshez igazolna. Brown azonban ezt nem látja reális opciónak, míg David Coulthard úgy véli, a német gárda hibát követne el a négyszer
máj. 16
16:15
naná, hogy Haalandé az első gól a visszatérés után (She)
Ki más, mint Erling Haaland? Hosszú szünet után visszatért végre a koronavírus-járvány miatti szünetből a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga), Haaland pedig megszerezte a folytatás utáni első gólt a Dortmundnak a Schalke elleni bajnokin! A találatnál csak a gólöröm volt különlegesebb…
máj. 16
16:24
Megcsalás és verekedés, vallott az alkoholista focilegenda (Ripost)
Paul Gascoigne, az angolok focilegendája nem tesz lakatot a szájára.
máj. 16
16:27
Ahogy mi megéltük: „Fater mondta, a végén úgyis a németek nyernek. Fogadtunk” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 35. részben Borbély László idézi fel az 1999-es labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét.
máj. 16
16:51
Ezért áll külügyi pályára a világbajnok Gór-Nagy Miklós (Infostart)
New Yorkban lesz külgazdasági attasé, magyar cégek exportpiacra jutását igyekszik segíteni.
máj. 16
16:57
Man. City: jelentős fizetésemeléssel marasztalják Gabriel Jesust (She)
Jelentősen megemelt fizetéssel ajánlott új szerződést a Manchester City futballcsapata Gabriel Jesusnak – a The Sun értesülése szerint.
máj. 16
17:21
Bátorságversenyre kényszerülhet a Forma-1 (Infostart)
Vámosi Péter szakíró szerint az egyes futamházigazdákat egyelőre szabályok akadályozzák, de a rivális sorozatok nyomása igen nagy.
máj. 16
17:33
Bundesliga: a Dortmund kiütötte a Schalkét, a Leipzig nem bírt Sallaiékkal (She)
A Borussia Dortmund  hazai pályán 4–0-ra kiütötte a Schalkét a Ruhr-vidék első számú derbijén a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójának rangadóján, a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet utáni első játéknapon. Gulácsi Péter együttese, az RB Leipzig nem bírt a Sallai Rolanddal felálló Freiburggal, míg Bruno Labbadia vezetőedző e
máj. 16
17:39
Nfl: ártatlanságukat bizonyítanák a rablással vádolt játékosok (She)
Ügyvédeik bejelentése szerint ártatlan a profi amerikaifutball-ligában (NFL) játszó DeAndre Baker és Quinton Dunbar, akiket fegyveres rablás miatt köröz a floridai rendőrség.
máj. 16
17:39
Ügyvédeik szerint ártatlanok a fegyveres rablás miatt körözött amerikai focisták (Behaviour)
A rendőrök korábbi tájékoztatása szerint több szemtanú is állította, hogy a két futballista és társaik egy kerti partin kifosztották a vendégeket, több ezer dollárt, illetve karórákat és egyéb értéktárgyakat zsákmányoltak, majd luxusautóikon elhagyták a helyszínt.
máj. 16
17:51
Kiüteséses dortmundi siker, döntetlen a magyar derbin (Infostart)
Nem meglepő, hogy ki szerezte az újrainduló Bundesliga első gólját.
máj. 16
17:54
Kórházba került a volt válogatott focista (BorsOnline)
Aggasztó hírek érkeznek a 86-szoros exválogatott angol focista, Kenny Sansom egészs�
máj. 16
17:57
a nagymamáját szidták, Haaland nem akárhogy válaszolt (She)
Még ha nehéz is elfogadni, van előnye is annak, hogy egyelőre nincsenek nézők a stadionokban: például az, hogy mindent hallunk, ami a pályán történik. Mint például most, a 4–0-s hazai sikerrel végződő Dortmund–Schalke bajnokin a Bundesligában…
máj. 16
18:12
Gulácsiék nem bírtak Sallaiékkal, kiütéses győzelmet aratott a Dortmund az újrakezdéskor (Behaviour)
Az első gólt szerző Erling Haaland 12. tétmérkőzésén a 13. alkalommal volt eredményes új csapatában.
máj. 16
18:15
szurkolók sehol, de így is sikerült eltalálni valakit a Leipzig meccsén (She)
Természetesen az 1–1-re végződő RB Leipzig–Freiburg német bajnokin sem tartózkodhattak nézők a stadionban, a futballisták azonban így is megoldották, hogy valaki fejfájással menjen haza. Az egyik kapu mögötti kamerát tartó úriember ugyanis a lehető legrosszabb helyen állt, mikor Ademola Lookman lövése elég csúnyán lecsúszott…
máj. 16
18:27
Dortmund: nem számít a zárt kapu, ugyanúgy a „Sárga Fal” előtt ünnepeltek (She)
Ha győztes mérkőzés, akkor a Borussia Dortmund játékosai híres szurkolótáboruk, a „Sárga Fal” előtt és annak tagjaival együtt ünnepelnek – igaz ez akkor is, ha a meccset történetesen zárt kapuk mögött rendezik, és a déli lelátón egy lélek sem foglal helyet. Erling Haalandék a Schalke 4–0-s elverése után ugyanúgy odamentek megünnepelni a sikert a Sü
máj. 16
18:29
Bundesliga: Frankfurt–Mönchengladbach – élőben az NSO-n! (She)
Eintracht Frankfurt–Borussia Mönchengladbach találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 16
18:30
Gulácsi Péternek gólt sarkaztak a magyar rangadón (Ripost)
Két hónap szünet után folytatódott a német labdarúgó-bajnokság.
máj. 16
18:31
Bundesliga: üres lelátók, távolságtartás, könyökpacsi (She)
Szombat délután öt meccsel indult újra a Bundesliga. A futball szerelmesei két hónap után világszerte ismét élőben láthatták az egyik topliga mérkőzéseit, potyogtak is a gólok, de a szurkolók nélkül és a koronavírus folyamatos fenyegetése mellett még minden más volt, mint ahogy megszoktuk. Tekintse meg az AFP legjobb képeiből készült galériánkat a
máj. 16
18:33
Anglia: kórházban ápolják a 86-szoros válogatott labdarúgót (She)
Kórházban ápolják Kenny Sansomot, 86-szoros angol válogatott labdarúgót.
máj. 16
18:35
Felkészülés: a Honvéd legyőzte a Dvtk-t, iksz Újpesten (She)
A Honvéd hazai pályán 3–1-re legyőzte a DVTK-t, az Újpest – szintén pályaválasztóként – 2–2-es döntetlent játszott az NB II-ből feljutó MTK-val a labdarúgó NB I folytatására készülő csapatok szombat délutáni felkészülési mérkőzésein.
máj. 16
18:36
A súlyos beteg Miki: 50 kilométert tekerek a sorstársaimért! (BorsOnline)
Nagy fába vágta a fejszéjét egy súlyos beteg fiatal fiú. Katona Miklós Patrik elhatározta, hogy 50 kilométert teker szobakerékpáron jótékony célból, ha már a koronavírus nem engedte, hogy mentorával a szabadban róhassák a távokat.
máj. 16
18:39
Csupasport: kamerával a Himalájában, Erőss Zsolt után (She)
Lavinabalesete után a 2010-es Cso-Oju-expedíción tért vissza a Himalájába Erőss Zsolt, Kollmann András pedig vele tartott és filmet forgatott róla. A Csupasportnak elmesélte, hogyan emlékszik vissza a tíz évvel ezelőtt történtekre.
máj. 16
19:03
Vezér nélkül nem megy! 50 évvel ezelőtt kikaptunk a svédektől (She)
A marseille-i kudarcot követően 1970-ben Hoffer József lett futballválogatottunk szövetségi kapitánya. A jugoszlávok elleni idegenbeli 2:2-t követően a Népstadionban 2:0-ra legyőztük Lengyelországot. Május 16-án ismét idehaza, a vb-résztvevő Svédország 2:1-re legyőzte a mieinket. „Kikaptunk, de lesz jó csapatunk!” A Népsport címlapja a meccs másnap
máj. 16
19:15
Felkészülés: Nikolics döntött, a Fehérvár legyőzte a ZTE-t (She)
Nikolics Nemanja góljával a Mol Fehérvár 1–0-ra győzött a ZTE vendégeként a két NB I-es labdarúgócsapat szombat kora esti felkészülési mérkőzésén.
máj. 16
19:33
Orgiát tartott, majd egy liftben szexelt a karanténból kiszökő sztársportoló (Ripost)
Az sem érdekelte, hogy veszélybe sodorja a karrierjét. Egyszerűen képtelen volt tovább türtőztetni magát.
máj. 16
19:36
Mbappé még nem megy a Real Madridba (ATV)
Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain klasszis labdarúgója ezen a nyáron még nem lesz a Real Madrid játékosa, az AS spanyol sportlap értesülése szerint.
máj. 16
19:51
Koronavírus: tüdőgyulladással kezelik a Schalke volt szélsőjét (She)
Elkapta a koronavírust, és tüdőgyulladással házi karanténban tartózkodik Jefferson Farfán, a Lokomotiv Moszkva perui labdarúgója – írja a sports.ru.
máj. 16
19:53
Tokió 2020: a Who főigazgatója szerint nem lesz egyszerű (She)
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője úgy véli, a pandémia után nem lesz egyszerű biztonságos világméretű összejövetelt rendezni jövőre a tokiói nyári játékokon.
máj. 16
20:03
Psg: Mbappé még egy idényt Párizsban tölt (She)
Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain klasszisa ezen a nyáron még nem lesz a Real Madrid játékosa, az AS spanyol sportlap értesülése szerint.
máj. 16
20:09
Jégkorong: visszavonul a csehek világbajnok hokisa (She)
Bejelentette a visszavonulását Ales Hemsky, a csehek világbajnok jégkorongozója, aki tizenöt szezont játszott az észak-amerikai profi ligában (NHL).
máj. 16
20:33
Bundesliga: a Gladbach legyőzte a Frankfurtot és dobogós (She)
A Borussia Mönchengladbach hét perc után már két góllal vezetett, végül 3–1-re nyert az Eintracht Frankfurt otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26., a koronavírus miatti leállást követő első fordulójában.
máj. 16
20:45
Inter: Lukaku több honfitársát is Milánóba csábítja (She)
Olasz lapértesülés szerint Romelu Lukaku több, az idény végeztével egyaránt szabadon igazolhatóvá váló honfitársát is megkereste, hogy nyáron szegődjön az Internazionale labdarúgócsapatának szolgálatába.
máj. 16
21:15
Real Madrid: Kroos még három évet szeretne a spanyol klubnál (She)
Toni Kroos még három évig a Real Madridban akar futballozni.
máj. 16
21:21
ez hogy maradt ki?! Megvan az idény kihagyott ziccere a Bundesligában! (She)
Ordító helyzetet hagyott ki Jonas Hofmann, a Borussia Mönchengladbach középpályása az Eintracht Frankfurttal szemben megnyert Bundesliga-mérkőzésen. A találkozó hajrájában, a 84. percben jártunk, amikor – már 3–1-es állásnál – a kapus kijátszása után három Gladbach-játékos vezethette rá a labdát Martin Hintereggerre, a hazaiak középhátvédjére, Hofm
máj. 16
21:51
Ligue 1: hosszabbított 42 éves ászával a Montpellier (She)
A Ligue 1-ben, a francia labdarúgás élvonalában szereplő Montpellier szerződést hosszabbított 42 esztendős brazil hátvédjével, a csapatkapitányi tisztet is betöltő Vitorino Hiltonnal.
máj. 16
22:03
Svédország: elköltöztetnék Ibrahimovic megrongált szobrát (She)
Malmö városa arra készül, hogy áthelyezi Zlatan Ibrahimovic szobrát, melyet vandálok többször megrongáltak.
máj. 16
22:42
Válságos az állapota az alkoholizmussal küzdő világsztárnak (Ripost)
Kórházban ápolják az angol labdarúgó-válogatott egykori kiváló védőjét.
máj. 16
23:27
Darts: Andersonnál megjavult a net, meg is nyerte a csoportját (She)
Sikerült orvosolnia internetproblémáit, így mégis vállalta a szereplést, és ha már benevezett a versenyre, akkor meg is nyerte a csoportját a kétszeres világbajnok Gary Anderson a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron.
máj. 16
23:57
Vasárnapi sportműsor: tévében a Bayern és a Ferencváros is (She)
Több mint két hónap után folytatódik a német Bundesliga küzdelemsorozata. A 26. forduló slágerprogramja a Ruhr-vidéki derbi, vagyis a Dortmund–Schalke összecsapás volt, Gulácsi Péter Leipzigje pedig Sallai Roland Freiburgjával meccselt szombaton, míg a vasárnapi programban Szalai Ádám és a Mainz a Kölnhöz látogat. Az NB I-es mezőny jelentős része s

Keresés