2020. május 26. kedd

máj. 26
19:12
Jégkorong: az Omszknál a kanadai edző keres a legjobban (She)
Az orosz bázisú nemzetközi jégkorongbajnokságban, a KHL-ben szereplő Avangard Omszknál a kanadai vezetőedző minden játékosánál többet keres a Szport Ekszpressz anyaga szerint.
máj. 26
19:30
Kimmich elképesztően okos gólt rúgott a Dortmundnak (She)
Nagyszerű góllal szerzett vezetést Joshua Kimmich a Bayern Münchennek a Borussia Dortmund elleni német bajnoki mérkőzésen az első félidő végén. A vendégek 25 esztendős futballistája a tizenhatos előterében, kissé jobbra kapott labdát, ám ahelyett, hogy erőből próbálta volna meg bevenni Roman Bürki kapuját, finom mozdulattal átemelte őt. Hiába nyújt
máj. 26
19:36
La Liga: az Espanyol és a Leganés ingyenbérleteket kínál (She)
Ingyenbérletet kínál a következő szezonra a mostani idényre érvényes belépővel rendelkező szurkolóinak a spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Espanyol és Leganés.
máj. 26
19:48
Marseille: Villas-Boas szerződést hosszabbíthat (She)
Többéves szerződéshosszabbítást kínál vezetőedzőjének, André Villas-Boasnak az Olympique Marseille labdarúgóklub.
máj. 26
20:00
Csupasport: az öt legnépszerűbb személyi edző (She)
Elkészítette a legnépszerűbb személyi edzőket felvonultató legújabb listáját az Origym. A brit fitneszóriás célja, hogy az emberek kövessék a hírességek interneten megosztott tanácsait.
máj. 26
20:00
Szomorú hírt kapott Kobe Bryant családja (Ripost)
A koronavírus-járvány átírta az idei terveket, elhalasztanak egy nagy eseményt.
máj. 26
20:06
Magyar Kupa: a címvédőt kiütő Mezőkövesd az első döntős (She)
A címvédő Mol Fehérvár FC az idegenbeli 1–1 után odahaza 2–2-t játszott a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében a  Mezőkövesddel, így a vendégek jutottak be a sorozat fináléjába – történelmük során először!
máj. 26
20:18
foci és távolságtartás együtt? A németek megoldották (She)
Járványhelyzet ide, távolságtartás oda, a futballcsapatoknak egyre jobban hiányzik a labdarúgás. A német élvonalban már újraindult a játék, ám az amatőr Kreisligában (ami a német futballrendszer piramisának nyolcadik szintjén áll) az előírások lehető legmagasabb szintű betartásával próbáltak futballozni egy meglehetősen furcsa ötlet segítségével. H
máj. 26
20:30
Bundesliga: Frankfurt–Freiburg élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójának keddi játéknapján az Eintracht Frankfurt a Sallai Rolanddal a kezdőjében felálló Freiburgot fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a m
máj. 26
20:36
Bundesliga: csúcsrangadót nyert a Bayern Dortmundban (She)
Hét pontra növelte előnyét a német labdarúgó Bundesligában a Bayern München, miután a Signal Iduna Parkban 1–0-ra legyőzte legnagyobb riválisát, a Borussia Dortmundot a 28. forduló csúcsmérkőzésén.
máj. 26
20:42
Bundesliga 2.: tapad az élmezőnyre a Darmstadt (She)
Újabb győzelmével tovább tapad az élmezőnyre a Darmstadt a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.
máj. 26
20:54
Tizenegyesekkel jutott a Magyar Kupa döntőjébe a Honvéd (She)
A Budapest Honvéd jutott a Magyar Kupa döntőjébe, miután az első mérkőzés után a visszavágón sem tudtak gólt rúgni a csapatok sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban. A tizenegyeseknél a Honvéd célzott jobban, és léphet pályára a Mezőkövesd ellen a döntőben, szintén a Puskás Arénában.
máj. 26
21:36
NB I: pótolta a licenckérelemmel kapcsolatos hiányosságot a ZTE (She)
A ZTE „minden tekintetben megfelel az NB I-es induláshoz szükséges követelményeknek” – írja a zalaegerszegi labdarúgócsapat hivatalos honlapja, reagálva a Magyar Labdarúgó-szövetség által múlt héten nyilvánosságra hozott licenclistára.
máj. 26
21:42
NB II-es felkészülés: a Szolnok most legyőzte a Nyíregyházát (She)
Hat napon belül kétszer találkozott egymással két NB II-es labdarúgócsapat, a Szolnok és a Nyíregyháza „kétkapus edzésen”, vagyis gyakorlatilag felkészülési mérkőzésen. Az első meccset a múlt héten a Szpari, a mait, a keddit viszont a Szolnok nyerte meg – számolt be róla a szabolcsi klub honlapja.
máj. 26
21:44
Fifa: szexuális zaklatás miatt felfüggesztették a haiti szövetség elnökét (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kilencven napra felfüggesztette Yves Jean-Bartot, a haiti szövetség elnökét, aki ellen vizsgálatot indítottak, mert állítólag szexuálisan zaklatott női játékosokat a közép-amerikai ország válogatottjának edzőközpontjában.
máj. 26
21:48
Atlétika: „Leginkább a motiváció szenvedett csorbát” (She)
Szabó Dezső, az MTK atlétikaedzője szerint nem várható nagy visszaesés azoknál a sportolóknál, akik rendesen végezték a kiszabott gyakorlatokat a karantén alatt.
máj. 26
21:54
Boksz: június közepén újraindul az élet Oroszországban (She)
A jövő hónap közepétől újraindul a bokszélet Moszkvában – jelentette be az orosz sportági szövetség főtitkára, Umar Kremljov.
máj. 26
22:30
Bundesliga: hatgólos döntetlen Sallaival, kiütötték a Bayert (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójában Sallai Rolanddal a soraiban 3–3-as döntetlent játszott a Freiburg az Eintracht Frankfurttal. Hazai pályán ütötte ki a Wolfsburg a Bayer Leverkusent, botlott a Borussia Mönchengladbach is.
máj. 26
22:36
MK: Volt ünneplés az öltözőben, de csak öt percig (She)
Tovább íródik a Mezőkövesd Zsóry sikertörténete, hiszen a klub fennállása során először bejutott a Magyar Kupa döntőjébe. A Mol Fehérvár elleni, 2–2-re végződő visszavágó után a bravúros védéseket bemutató Szappanos Péterrel beszélgettünk videochaten.
máj. 26
22:38
Szappanos Péter – Volt ünneplés az öltözőben, de csak öt percig (She)
.
máj. 26
22:42
Mit kíván a magyar hoki? – Szűcs András publicisztikája (She)
Az idén minden fura, március 15-ét sem ünnepelhettük meg rendesen: jogos kérdés volna tehát, hogy mit kíván a magyar nemzet, pontosabban a magyar jé...
máj. 26
22:44
Túl a közhelyeken – Malonyai Péter jegyzete (She)
Most, hogy a körülmények enyhén szólva is rendkívüliek, különösen feljogosítva érzem magam arra, hogy mellőzzem az ilyenkor szokásos közhelyeket. T...
máj. 26
23:24
Szerdai sportműsor: jön a 228. derbi az Újpest és az Ftc között (She)
Szerdán fővárosi derbi a labdarúgó NB I-ben: 20 órától Újpest–Ferencváros élőben az NSO-n! A német Bundesligában Gulácsi Péter és az RB Leipzig a Herthát fogadja. Pályán lesz még a Schalke és a Mainz is.
máj. 26
23:36
Szerdai sportműsor: jön a 228. derbi az Újpest és az Ftc között (She)
Szerdán fővárosi derbi a labdarúgó NB I-ben: 20 órától Újpest–Ferencváros élőben az NSO-n! A német Bundesligában Gulácsi Péter és az RB Leipzig a Herthát fogadja. Pályán lesz még a Schalke és a Mainz is.

Keresés