2020. május 3. vasárnap

máj. 3
15:39
Tinilánnyal szexelt kocsijában az NFL-sztár (BorsOnline)
Telvin Smith a gyanú szerint egy vagy két kiskorúval szexelt az autójában, akiknek pénzt is fizetett szolgáltatásaikért.
máj. 3
16:03
Kosárlabda: „Be akarom fejezni az idényt” – Hanga Ádám (She)
A pluszedzésekkel is készülő kosárlabdázó, Hanga Ádám elmondta, szeretné befejezni a szezont, hogy lássa, meddig juthat klubcsapata, a spanyol Barcelona.
máj. 3
16:15
F1: Ecclestone legalább nyolc idei futammal számol (She)
A sportágat évtizedeken keresztül irányító Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc Formula–1-es futamot meg lehet rendezni.
máj. 3
16:33
Barcelona: ha Neymar nem jön, Sancho a B-terv – sajtóhír (She)
Ha az FC Barcelona nem tudja ezen a nyáron visszahozni a Paris Saint-Germaintől a brazil Neymart, sajtóértesülések alapján a spanyol futballbajnoki címvédőnél életbe lép a B-terv, azaz Jadon Sancho megszerzése.
máj. 3
16:35
Tenisz: aukciót indított az egyik legcsinosabb teniszező – randi a tét! (She)
Ki randizna a világ egyik legcsinosabb teniszezőjével, Genie Bouchard-ral? Most úgy tűnik, van rá esély. Igaz, jócskán a zsebébe kell nyúlnia annak, aki élni szeretne ezzel a lehetőséggel.
máj. 3
16:45
Portré az örök győztesről, Floyd Mayweatherről (She)
Öt különböző súlycsoport profi világbajnoka, a 2010-es évek legjobban kereső sportolója és hibátlan mérlegű karrier hordozója. Ő Floyd Mayweather, minden idők egyik legjobb ökölvívója, aki boksztudásán kívül pénzszórásáról ismert leginkább, pedig korántsem volt egyszerű dolga, hogy felérjen a csúcsra. A Képes Sport portréja.
máj. 3
17:09
Hertha: Petry szerint ezért nem reális az NB I-ből a Bundesligába szerződni (She)
Ha minden jól alakul, két hét múlva újraindul az élet a német labdarúgó Bundesligában. A 18 csapatos bajnokságban 13. helyezett Hertha BSC idei harmadik edzőjével készül a szezonzárásra; Petry Zsolt kapusedző a Digi Sport híradójának azt mondta: szerinte Bruno Labbadiával újra elindulhat felfelé a csapat.
máj. 3
17:21
F1: Sainzra cserélné Vettelt a Ferrari – sajtóhír (She)
A 2020-as idény még el sem indult, és leghamarabb júliusban csaphat össze először a mezőny, ám így is hangos a nemzetközi sajtó az átigazolási hírektől. Nemrég az egyik Formula–1-es kommentátor borzolta a kedélyeket Sebastian Vettel jövőjéről szóló teóriájával.
máj. 3
17:24
Tilos a közös zuhanyzás – Szigorú szabályokkal indulnak újra a focisták edzései (BorsOnline)
Másfél hónap után hétfőn újra csapat­edzést tartanak az NB I-es futballklubok. Ám a játékosoknak és a szakmai stábnak szigorú előírások szerint kell dolgozniuk a következő hetekben.
máj. 3
17:27
PL: az anyagi mellett a jogi következményektől is tart a Palace elnöke (She)
Steve Parish, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Crystal Palace elnöke jogi következményektől tart, amennyiben nem fejeződik be az idény.
máj. 3
17:39
Erősport: Juhász Péter zsinórban harmadszor lett magyar bajnok (She)
A favorit Juhász Péter sikerét hozta a HSMA erős emberek egyéni országos bajnoksága. A 26 éves mádi tűzoltó hat számból négyben bizonyult a legjobbnak, így kétség sem fért a sikeréhez. A nézők nélkül, zárt kapuk mögött megtartott verseny egyúttal a Prémium Liga második állomása is volt a 2020-as versenyszezonban.
máj. 3
17:57
Röplabda: befejezte a világ egyik legjobb liberója, Serginho (She)
Befejezi sportolói pályafutását a röplabdázó Sérgio Dutra dos Santos, a világ egyik legjobb liberójátékosa.
máj. 3
18:06
Gyárfás neve is előkerült az Európai Úszó Szövetség új korrupciós botrányában (444.hu)
Kiszivárgott dokumentumok kerültek az olasz és a svájci ügyészséghez.
máj. 3
18:21
NB II: „Nem mindenáron akarom folytatni” – Torghelle még nem tudja, mit hoz a jövő (She)
Torghelle Sándor, a Vasas labdarúgócsapatának 42-szeres válogatott csatára volt az M4 Sporton futó Góóól!2 című műsor legfrissebb online adásának vendége. A 37 éves támadó az idény végén lejáró szerződéséről, valamint pályafutása folytatásáról és esetleges befejezéséről is beszélt Molnár Mátyáséknak.
máj. 3
18:27
Ahogy mi megéltük: „Autogram? Majd később. Előbb egy közös kép!” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 22. részben ismét olvasói történetet osztunk meg, Tisza Gábor a londoni olimpiára kalauzol el minket, a kajak-kenusok sikereinek helyszínére, ahol még egy közös fotó is készült egyik kedvencével, Storcz Botonddal.
máj. 3
18:39
Cselgáncs: az vb-ezüstérmes Tóth Krisztián megkönnyebbült (She)
Tóth Krisztián világbajnoki és Európa-bajnoki ezüstérmes cselgáncsozó tartott attól, hogy törlik tokiói olimpiát, amelyet végül egy évvel, jövő nyárra halasztottak.
máj. 3
18:42
Évtizedes titkot lepleztek le a fociban, ezért volt balhé a vébédöntőn (Ripost)
A hírhedt fejes előtt az olaszok védője Zidane nővérét emlegette.
máj. 3
18:51
Misztikus mezszámok: 15 – csak elegánsan tessék! (She)
Ki ne akart volna a grundon azonosulni a kedvencével? Mezszín, mezszám és név – ma ezek a kötelező alapok. Amikor az angol szövetség 1939-ben kötelezte a csapatokat a mezek számozására (először Angliában 1924-ben tűntek fel számok a játékosok hátán), illetve épp 70 évvel ezelőtt, 1950-ben először volt mezszám a világbajnokságon, elengedte a köv
máj. 3
19:33
Hollandia: Ronald Koeman szívproblémákkal kórházba került (She)
Ronald Koemant szívproblémákkal kórházba kellett szállítani – számolt be a holland De Telegraaf. A hírt a holland válogatott szövetségi kapitányának felesége is megerősítette.
máj. 3
19:51
FFT-filmklub: Király Gábor, a kapus – a Király-film (She)
Király Gábor igazi népmesei hős. A szombathelyi kissrác a Rohonci útról egészen a Kristály Palotáig jutott úgy, hogy közben meghódította Európa talán két legrangosabb bajnokságát.
máj. 3
19:53
amikor De Jong brutálisan mellbe talpalta Xabi Alonsót (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal egy emlékezetes  szabálytalanságot vettünk elő: amikor a 2010-es labdarúgó-világbajnokság döntőjében Nigel de Jong mellbe talpalta Xabi Alonsót – és nem állították ki ér
máj. 3
19:55
Atlétika: holtverseny az első helyen a rúdugrók kerti versenyén (She)
A svéd Armand Duplantis és a francia Renaud Lavillenie holtversenyben lett első a rúdugrók kerti versenyén vasárnap, míg az amerikai Sam Kendricks harmadikként zárt.
máj. 3
19:57
F1: az eddigi utolsó Holland Nagydíjon nyert utoljára Niki Lauda (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. Azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük. Online sorozatunkban a húsz legjobbat vesszük sorra, ám ezúttal kivételt teszünk. Ma lenne a versenynaptárba visszatérő Holland Nagydíj
máj. 3
20:09
Ajánló: hegyek, ahol a legtöbben halnak meg (She)
A NASA statisztikái alapján összeállítható egy tízes lista, amely arányosan megmutatja, a világon melyik tíz nyolcezres hegyen veszíti életét a legtöbb hegymászó.
máj. 3
20:15
Fenerbahce: Szerhij Rebrov is az edzőjelöltek között? (She)
Már két napja tartja képernyőn a pletykát egy török sportportál: a Fotospor állítása szerint a rossz passzban lévő Fenerbahce edzőkeresgélése során más nevek mellett felbukkant a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzőjéé, Szerhij Rebrové is.
máj. 3
20:24
Egészségesen hal meg – viccelődött a vívóválogatott gyúrója (BorsOnline)
A Fradi-futballisták egykori gyúrója, Bodnár József igazán törődik a saját egészségével is. A jelenleg vívóválogatottunknál gyógymasszőrként és terapeutaként dolgozó szakember kontrollvizsgálatra látogatott a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára.
máj. 3
20:33
E-sport: Albon és Leclerc nagy csatáját hozta a virtuális F1-es GP (She)
Alexander Albon nyert a Formula–1 e-sport virtuális nagydíjsorozatának negyedik versenyén, mögötte George Russell és Charles Leclerc végzett az első hármasban. Az interlagosi pálya vonalvezetésén rendezett esemény ezúttal is látványos csatákat és sok balesetet hozott.
máj. 3
20:39
Sakk: Carlsen diadalmaskodott az online tornán (She)
A világbajnok Magnus Carlsen nyerte a saját maga által létrehozott online sakktorna vasárnapi döntőjét.
máj. 3
21:00
A franciák új hőse Ribéry, aki magángépen szállíttatta haza barátja koronavírusos édesanyját (SzMo)
Néhány napja még gúnyolódtak a focistán, most fordult a kocka.
máj. 3
21:03
Ahogy mi megéltük: „Autogram? Majd később. Előbb egy közös kép!” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 22. részben ismét olvasói történetet osztunk meg, Tisza Gábor a londoni olimpiára kalauzol el minket, a kajak-kenusok sikereinek helyszínére, ahol még egy közös fotó is készült egyik kedvencével, Storcz Botonddal.
máj. 3
21:57
Bundesliga: 18 csapatból 14-nél zökkenőmentes volt a kötelező tesztelés (She)
Vasárnap is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt. Az MTI összeállítása.
máj. 3
22:09
Belgium: Bölöni helyett Storck? A sportigazgató válaszolt (She)
Bár a belga sajtóban többször találgattak arról, hogy Bölöni László helyett Bernd Storck lesz-e a Royal Antwerp labdarúgócsapatának vezetőedzője, a klub sportigazgatója szerint ez nem fog megtörténni.
máj. 3
22:12
Megszakadt Leclerc győzelmi sorozata a virtuális F1-es versenyben (Behaviour)
A verseny ismét rengeteg küzdelmet, nagy párbajokat, temérdek előzést és több "balesetet" hozott.
máj. 3
22:27
Juve: a sportigazgató elárulta, valóban tárgyalnak a Barcával (She)
Fabio Paratici, a Juventus sportigazgatója megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint a torinói labdarúgóklub tárgyalásokat folytat az FC Barcelonával Miralem Pjanic és Arthur Melo elcserélése ügyében. Az olasz egyesület elöljárója a Gianluigi Buffonnal, Giorgio Chiellinivel és Paulo Dybalával zajló szerződéshosszabbítási tárgyalások
máj. 3
22:57
Vignjevicsnek vannak aggodalmai; Vas Márton új poszton (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
máj. 3
23:39
Darts: újabb nem európai továbbjutó, egymás után a második (She)
Damon Heta nyerte meg a dartssport első számú szervezetének otthoni dartstornája, a PDC Home Tour  17. csoportját, ezzel bejutott a verseny második szakaszába, a legjobb 32 közé.
máj. 3
23:57
Tornadorkó van? – Vincze András publicisztikája (She)
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy régi világ és benne a régi Magyarország. Nem könnyű hely, annyira tán boldog sem, mint amennyire ma mon...
máj. 3
23:59
Tágra zárt kapuk – Deák Zsigmond jegyzete (She)
Viszonylag egyértelműnek tűnnek az illetékes államtitkár asszony szavai a magyarországi sport újjáéled(ez)ése kapcsán, amelyeket távirati irod...

Keresés