2020. május 3. vasárnap

máj. 3
0:03
Micsoda szerencse! Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait, többen is milliomosok lettek (Blikk)
Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait!
máj. 3
0:03
Hosszú Katinka vicces kedvében edzett (168 Óra Online)
"Jól ment a verseny a nagy mezőnyben. Közeledik az olimpia, lehet még csiszolni a mozdulatokon"
máj. 3
0:03
Kína letiltotta a silány koronateszteket, de a magyar kormány addigra bevásárolt ilyenekből (444.hu)
A mentősök most is olyan teszteket használnak, amiknek az exportját Kína egy hónapra felfüggesztette. A héten enyhítettek a szabályokon, és egy videó szerint a magyar állam is talált megbízható forrást.
máj. 3
0:06
A Fidesz üzent Karácsony Gergelynek (Infostart)
A Fidesz felszólítja Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy tegyen meg mindent a Pesti úti idősotthon lakóinak védelmében - közölte a kormánypárt kommunikációs igazgatója.
máj. 3
0:06
Politikai nyilatkozatot fogadott el a Ház a népképviseleti rendszer 1990-es visszaállításáról (Hírstart)
Politikai nyilatkozatot fogadott el szombati ünnepi ülésén az Országgyűlés Magyarország népképviseleti rendszerének 30 évvel ezelőtti visszaállításáról.
máj. 3
0:07
Indul az élet vidéken: ezek az enyhítések várhatók az országban (Blikk)
A kormány rendelkezéseinek megfelelően Budapesten és Pest megyén kívül egyre több intézmény hoz olyan szabályokat, amelyek a koronavírus-járvány előtti időszaknak megfelelő működés felé közelítenek. A fővárosban és környékén ugyanakkor még a védekezés van a középpontban.
máj. 3
0:07
Kovács Zoltán reagált a német közszolgálati csatorna műsorára, amiben Hannibalként ábrázolták Orbánt (168 Óra Online)
A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton azt javasolta a német ZDF szerkesztőségének: "ha legközelebb szörnyeket kívánnak bemutatni, nézzenek szét saját országukban, akad(t) jó pár...".
máj. 3
0:10
MSZP: történelemhamisító nyilatkozatot fogadott el a Ház (Infostart)
Az "igazi köztársaság" hiányáról beszélt a parlament MSZP-s alelnöke Budapesten, Göncz Árpád volt köztársasági elnök szobránál abból az alkalomból, hogy 30 éve alakult meg a rendszerváltás utáni első Országgyűlés.
máj. 3
0:11
Telitalálat az e heti Luxoron: valaki több mint hétmillióval lett gazdagabb (Blikk)
Kihúzták a Luxor nyerőszámait, egy valaki nagyon örülhet.
máj. 3
0:12
Kína letiltotta a silány koronateszteket, de a magyar kormány addigra bevásárolt ilyenekből (Hírstart)
A mentősök most is olyan teszteket használnak, amiknek az exportját Kína egy hónapra felfüggesztette. A héten enyhítettek a szabályokon, és egy videó szerint a magyar állam is talált megbízható forrást.
máj. 3
0:14
Kovács Zoltán üzent a ZDF-nek (Infostart)
A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton azt javasolta a német ZDF szerkesztőségének: "ha legközelebb szörnyeket kívánnak bemutatni, nézzenek szét saját országukban, akad(t) jó pár...".
máj. 3
0:15
Lehet, hogy mégsem lesz amerikai mentőcsomag? (Blikk)
Az Fehér Ház gazdasági tanácsadója szerint gyorsabban beindulhat a világgazdaság, mint azt gondolták, ezért lehetséges, hogy nem lesz szükség az amerikai mentőcsomag kiküldésére. A terv nagy támogatást nyújtott volna a rászoruló települések és államok számára.
máj. 3
0:18
Állatkert, szentmise - így indul meg az élet vidéken (Infostart)
A kormány rendelkezéseinek megfelelően Budapesten és Pest megyén kívül egyre több intézmény hoz olyan szabályokat, amelyek a koronavírus-járvány előtti időszaknak megfelelő működés felé közelítenek. A fővárosban és környékén ugyanakkor még a védekezés van a középpontban.
máj. 3
0:22
A Dunába zuhant egy tinédzser Budapesten (Infostart)
A 18 éves fiú megcsúszott a Rákóczi híd korlátján.
máj. 3
0:30
Karácsonynak is akadt ma ideje Gönczöt méltatni, Áder Jánost „elnökfélének” nevezte (Hírstart)
A köztársaság kilenc évvel ezelőtt váratlanul eltűnt a hazánk nevéből - ébredt rá Karácsony Gergely.
máj. 3
0:48
Itt a lista! Ezek a települések vesznek részt az országos koronavírus-felmérésben (Hírstart)
Május 1-től közel 18 ezer fő bevonásával országos vizsgálatsorozat indul hazánk négy orvosokat képző egyeteme. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd A Semmelweis Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, valamint a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közreműködésével induló, csaknem 500 településen élőket érintő repre
máj. 3
2:48
Dél-Pesti Centrumkórház főigazgatója: Most kezdődnek meg a remdesivir klinikai vizsgálatai (Hírstart)
Ma reggelre újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 2942 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - számolt be az operatív törzs a szombati tájékoztatón. Elhunyt újabb 12 krónikus beteg. Ezzel 335 főre emelkedett az elhunytak száma, 625-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 1008 k
máj. 3
2:54
Csoda történt a magyar nővel, akit egy lezuhanó faág bénított le (Hírstart)
Eszterre három évvel ezelőtt rázuhant egy sokmázsás faág a viharban, napokig feküdt életveszélyben.
máj. 3
2:58
Az orvosok is sokkot kaptak: élő férget műtöttek ki a nő agyából (Hírstart)
A nő szűnni nem akaró fejfájással ment orvoshoz.
máj. 3
4:09
Több mint hetven éve nem sikerült túlszárnyalni a Mágnás Miska rekordját: közel tízmillióan nézték meg a moziban (Blikk)
Minden idők legnépszerűbb magyar filmje a Mágnás Miska, az 1948-ban készült és 1949. február 10-én bemutatott fekete-fehér, magyar zenés vígjátékot közel tízmillióan nézték meg a mozikban, ezt a rekordot azóta sem sikerült túlszárnyalni egyetlen produkciónak sem.
máj. 3
4:12
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei (GazdaságPortál)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 8 (nyolc) 47 (negyvenhét) 50 (ötven) 87 (nyolcvanhét) 89 (nyolcvankilenc) Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 10 darab, nyereményük egyenként 4.328.840 forint; 3 találatos sz
máj. 3
4:48
„Persze, hogy izgulok!” – érettségizők a Mandinernek (Hírstart)
Van, aki szerint jó, hogy túl lesznek rajta, van, aki úgy gondolja, el kellett volna halasztani, de mindannyian izgulnak miatta. Érettségire készülő diákokat kérdeztünk arról, mit gondolnak a koronavírus-járvány miatt rendhagyó körülmények között megtartott vizsgákról.
máj. 3
5:09
Összefogott egy alapítvány: most az Sma-s Noelnek gyűjtenek pénzt a világ legdrágább gyógyszerére (Blikk)
A gerincvelői izomsorvadásban, avagy SMA-ban szenvedő Zente (2) és Levente (2) után a kilenc hónapos Ölyüs Noelnek gyűjt a világ legdrágább gyógyszerére a CsodaCsoport Alapítvány. Az erdélyi magyar kisfiút tavaly novemberben diagnosztizálták az SMA I-es típusával, szülei azóta minden követ megmozgatnak, hogy gyermekük a jövőben teljes értékű életet
máj. 3
5:42
5 trükk, hogy ne őrülj meg édesanyaként a karanténban! (Ez a lényeg)
Csak lélegezz! Ki-be, ki-be. Tudjuk, hogy nem könnyű. Sőt, borzasztó nehéz anyaként, nőként, feleségként, háziasszonyként helyt állni, most meg még a koronavírus okozta karantén is a nyakadon van.
máj. 3
5:45
„Nem kell nékem semmi” – munkás galerik a kádári Magyarországon (24.hu)
A magyarországi szocializmus egyik visszatérő szereplője volt az úgynevezett galeribűnözés. A közkeletű feltételezéseken és sztereotípiákon túllépve megkerestük a valódi oszlopait a második világháború után sok esetben árván maradt fiatalok deviáns viselkedésének.
máj. 3
6:06
Nagy galibát okozott az ámokfutó autós (Infostart)
Szeged legforgalmasabb útján kezdett driftelni egy mercedeses.
máj. 3
6:18
Így lett világhírű két magyar mémgyáros (ATV)
Elképesztő mennyiségű mém lepte el a netet az elmúlt hetekben. A Heti Napló egy mémgyártó pár lakásán járt. A pécsi fiatalok az elmúlt hetekben taroltak a neten filmes mémjeikkel, amelyek sosem készültek volna el, ha nincs a vírus és a karantén.
máj. 3
6:27
Legjobban az ölelés hiányzik járvány idején (Ripost)
A Ripost arról kérdezte olvasóit, mi hiányzik nekik a legjobban a koronavírus-járvány idején. Legtöbben a tágabb családjukat és a velük való fizikai közelséget, az ölelést, a puszikat hiányolják. Anyák napján még fájóbban vágyunk a szerető érintésre.
máj. 3
6:29
Szörnyű szövődmény a plasztika után, összenőttek a modell műmellei (Ripost)
A műtét után sokáig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben. Majd jött a fordulat!
máj. 3
6:51
Zivatar: 9 megyére kiadták a veszélyjelzést (24.hu)
Nem nyugszik meg időjárás, újabb hidegfront jön erős szél kíséretében.
máj. 3
6:54
Mindannyian vizsgázunk (ATV)
Idén csak írásbeli érettségik lesznek, melyek a szokott módon május 4-én kezdődnek. Az érettségik lebonyolítását óriási bizonytalanság övezte mindenhol, Európa-szerte eltérő döntések születtek ez ügyben, a magyar döntést sokan vitatják. A Hetek cikke.
máj. 3
7:06
Ennyire számolta fel a kormány a parlamentet: ötnapos plenáris ülés jön (888.hu)
Egy hír a külföldi huhogóknak, akik szerint az Orbán-kormány Magyarországon beszüntette a parlamentáris demokráciát: az Országgyűlés holnaptól ötnapos plenáris üléssorozatot tart.
máj. 3
7:06
Az Ötöslottó nyerőszámai a 18. héten (Pénzcentrum)
Kihúzták az Ötöslottó 2020/18. heti nyerőszámait, a sorsolást ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 19. héten 350 millió forintért izgulhatnak majd a játékosok. Az...
máj. 3
7:06
Ötnapos üléssel folytatja munkáját a parlament (Igényes férfi)
A házelnök napirendi javaslata alapján az ülés hétfőn 13 órakor a tűzoltóság napjára történő emlékezéssel kezdődik, amit napirend előtti felszólalások követnek.
máj. 3
7:24
Sokan szegték meg a hatósági házi karantént pénteken (Hírstart)
Május elsején 59 szabályszegés volt, ennek több mint fele Bács-Kiskun megyében.
máj. 3
7:26
Távolról sem felejtünk: a veszélyhelyzet dacára is köszöntjük édesanyáinkat (Hírstart)
A május első vasárnapjával elérkeztünk az év egyik legkülönlegesebb ünnepéhez, amikor szeretete jelképeként számos ember nyújt át virágot és apró ajándékot édesanyjának.
máj. 3
7:28
Szigorú biztonsági intézkedésekre lehet számítani az érettségi során (Hírstart)
A járvány dacára az érintett diákok 97 százaléka érettségizni akar.
máj. 3
7:36
2998-ra nőtt a fertőzöttek száma, öt idős beteg halt meg (ATV)
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 2998 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 5 idős, krónikus beteg. Ezzel 340 főre emelkedett az elhunytak száma, 629-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból- írja koronavirus.gov.hu.
máj. 3
7:42
Hétfőtől újra sportolhatunk (Igényes férfi)
Hétfőtől lépnek hatályba a sportrendezvényekkel és edzésekkel kapcsolatos intézkedések.
máj. 3
7:48
2998 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 5 idős krónikus beteg (888.hu)
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 2998 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg.
máj. 3
7:48
Idén a fesztiváloknak is lőttek a járvány miatt (Ez a lényeg)
Gyakorlatilag március eleje óta ment a találgatás a fesztiválszervezők, fesztiválozók körében, hogy lesz-e idén bármi. Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón megadta a választ.
máj. 3
7:54
Drasztikusan változott a légi forgalom (Infostart)
Látványos videót tett közzé az elmúlt napon Magyarország és a régió repülési szokásainak változásáról a légi közlekedés biztonságát szabályozó Eurocontrol.
máj. 3
7:54
2998 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 5 idős krónikus beteg (Hírstart)
Továbbra is a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. Ezért a védekezés most kezdődő második szakaszában
máj. 3
7:56
Kövér László: Porlik a demokráciába vetett közbizalom (Hírstart)
Napról napra porlik, amortizálódik a demokrácia intézményrendszerébe vetett közbizalom a világban.
máj. 3
8:00
Heti abszurd: Egy a bit (Alternatív Energia)
A Fidesz és a magyar választópolgárok viszonya leginkább egy szado-mazo kapcsolat bonyolultságával írható le.
máj. 3
8:01
Kövér László szerint a demokratikus intézményrendszer teljes tönkretételének határán vagyunk (444.hu)
Jó reggelt!
máj. 3
8:01
Videóval köszönti az édesanyákat a kormány (Igényes férfi)
Magyarország Kormánya osztott meg egy videót Facebook oldalán, amelyben az édesanyákat köszönti anyák napja alkalmából.
máj. 3
8:02
2998-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma, 5 idős beteg meghalt (Alternatív Energia)
Ezzel 340 főre emelkedett az elhunytak száma.
máj. 3
8:09
Újabb 5 krónikus beteg hunyt el (Igényes férfi)
2998 főre nőtt a beazonosított betegek száma.
máj. 3
8:09
Fogjunk össze a kicsi Noelért! Gyűjtést szerveztnek az SMA-s kisfiúnak a világ legdrágább gyógyszerére (Propeller)
Több civil szervezet is gyűjt a kisfiú számára, közülük többen korábban az SMA-s Zentét is segítették. A gerincvelői izomsorvadásban, avagy SMA-ban szenvedő Zente (2) és Levente (2) után a kilenc hónapos Ölyüs Noelnek gyűjt a világ legdrágább gyógyszerére a CsodaCsoport Alapítvány. Az erdélyi magyar kisfiút tavaly novemberben diagnosztizálták az S

Keresés