2022. január 13. csütörtök

jan. 13
4:18
A felnőttfilm forgatása hátborzongató fordulatot vesz (Mafab)
Az X című horrorfilm előzetesében baljós forudlatot vesz egy felnőttfilm forgatása.
jan. 13
7:18
Elszégyellte magát az esküvői fotók láttán, ezért lefogyott 38 kilót egy angol menyasszony (SzMo)
109 kilogramm volt a súlya, amikor az oltár elé sétált. Évekig gyorséttermi ételeken, fagyin és nassolnivalókon élt, a lagzi után viszont életmódot váltott.
jan. 13
11:48
Batman: Szigorú volt a magyar Korhatár Bizottság (Mafab)
Alig néhány hónap múlva érkezik a Matt Reeves rendezésében készülő Batman, amely úgy tűnik, már a megjelenés előtt sokaknak csalódást okozhat.
jan. 13
12:42
Nő lesz az új Zorro (Mafab)
Azt hitted, a női szellemirtók és a női James Bond ötlete a legdurvább? Na akkor kapaszkodj meg a parókádban: készül az új Zorro mozi és bizony a hetyke bajusz helyét rúzs veszi á.
jan. 13
14:06
Jön a Különösen veszélyes bűnözők 2-3, de ez nem minden! (Mafab)
Hatalmasat ment a Netflix a tavalyi évben megjelent Különösen veszélyes bűnözőkkel, amelynek sikere után talán nem is volt kérdés, hogy folytatást kapjon a produkció.
jan. 13
17:18
Like Arrows: The Art of Parenting: Nyílegyenesen (Mafab)
Itt egy újabb remek hitről szóló film, és meg is lepődtem, hogy még senki nem véleményezte. Én azt gondolom, hogy az ilyen filmek jók és kellenek a társadalomnak, hiszen a mai világunkban, ahol annyi meg annyi dolog történik, talán egy biztos pont lehet az életünkben a család és a szeretet. Én ezeket emelném ki a filmből, hiszen a hit is fontos , d
jan. 13
18:06
Bacurau: Attól, hogy senki nem ért meg téged, még nem leszel művész (Mafab)
Szintén HBO GO-kínálat Szerintem jobb lenne, ha komolyabban ellenőriznék, hogy miket tesznek fel, mert ez valami borzalom. Alapból nem illik fikázni az olyan filmeket, amik nem Hollywood-szintű helyekről jönnek, de ez a film egy élvezhetetlen, unalmas, értelmetlen b*romság. Őszintén szólva nehéz hosszan értekezni erről a filmről, de igazából meg se
jan. 13
19:00
10 sztár, akikre ma már senki sem kíváncsi (Mafab)
Egykor ők voltak napjaink legnagyobb színészei, mára már azonban a háttérbe szorultak Hollywoodban. Ezúttal tíz olyan sztárt gyűjtöttünk össze, akiknek karrierje szebb napokat is látott.
jan. 13
19:36
Több mint 800 gyereket nemzett egy tejesember DNS-tesztek szerint Kaliforniában (SzMo)
Randall a hihetetlen felfedezés után egy helyi lapnak azt nyilatkozta: idáig abban a hitben élt, hogy steril, de alig várja, hogy találkozzon az összes gyerekével.
jan. 13
19:54
Turbózombi, véruszkár: Számozott folytatásként egyáltalán nem ezt vártam (Mafab)
Pár napja végre valahára sikerült megtekintenem az 1984-es C.H.U.D. című horrorfilmet (amit már hosszú éveken keresztül kutattam). Nem azt mondom, hogy egy világmegváltó horrorfilm volt, de egy tisztességes B kategóriás horrornak simán elment (főleg azok számára, aki kedvelik a 80-as évek horrorfelhozatalát). Az öt évre rá készült C.H.U.D. II. - Bu
jan. 13
21:24
Jake Gyllenhaallal jön Guy Ritchie háborús filmje, és ez még nem minden! (Mafab)
Jake Gyllenhaaltól már megszokhattuk, hogy szinte bármilyen műfajban és bármilyen szerepben megállja a helyét. Legyen az egy dráma két cowboyról, a Marvel moziverzum egy szelet vagy akár egy videojáték moziadaptációja. A thrillerek és a katasztrófafilmek sem állnak messze a színésztől, most pedig belekóstol a háborús filmek világába is.
jan. 13
23:00
Zölden izzó tűzgömb húzott el Magyarország felett csütörtök délután (SzMo)
Több videó is készült a látványos égi jelenségről.

Keresés