2022. január 20. csütörtök

jan. 20
4:12
A legjobb horror sorozatok, amiket Most streamelhetsz (Netflix, HBO, Apple TV+) (Mafab)
Új közönségkedvenc sorozat debütált a napokban a Netflix kínálatában. A 81-es számú archívum egy igencsak baljós hangulatú thriller, amely a találta kazettás műfaj legjobb elemeit igyekszik összegyúrni magában. A sztori persze kissé sablonos, de így is rendben van az egész. Egy könyvtáros azt a munkát kapja, hogy sérült videoszalagokat állítson hel
jan. 20
8:24
Berobbant A Gyűrűk Ura-sorozat előzetese, megvan a cím is! (Mafab)
Az Amazon Prime-nál értenek ahhoz, miként kell felborzolni a kedélyeket. Idén ősszel érkezik ugyanis A Gyűrűk ura-sorozat, amely hivatalos címet és egy kis ízelítőt is kapott.
jan. 20
8:30
Powerball lottó január 19-i nyerőszámok és nyeremények (Fortuna Web)
Powerball lottó január 19-i nyerőszámok és nyeremények
jan. 20
9:06
Jön a Szemtől szemben 2, de nem biztos, hogy úgy, ahogy számítanál rá (Mafab)
A ’90-es évek derekán készült egy film, ami villámgyorsan belopta magát a rajongók szívébe és mára a legnagyobb kultfilmek táborát erősíti. Ez volt a Szemtől szemben, amelyben Al Pacino és Robert De Niro mellett olyan sztárok tűntek fel, mint Val Kilmer, Natalie Portman vagy Jon Voight.
jan. 20
12:24
Eufória: A nyers szexjelenet nem maradt reakció nélkül (Mafab)
Az Eufória az HBO talán legellentmondásosabb sorozata, amely gyakorlatilag mindegyik epizódjával ezernyi vitatémát szolgáltat a rajongóknak és a kritikusoknak. A sorozat nem finomkodik, amikor nyers erőszakról vagy épp szexről van szó. Most az éppen futó második évad egy alig néhány másodperces jelenete adja az aktuális beszédtémát.
jan. 20
12:36
Egy hónappal a 113. születésnapja előtt halt meg a világ legidősebb férfija (SzMo)
A spanyol Saturnino de la Fuente García mindössze négy hónapig lehetett hivatalosan világrekorder.
jan. 20
15:48
Kiszivárgott fotón Tom Cruise Marveles szuperhőse? (kép) (Mafab)
Figyelem, alábbi cikkünk nagyon durva spoilert tartalmazhat az MCU-val kapcsolatban.
jan. 20
17:00
Sikerült a világrekord a 19 éves Zara Rutherfordnak, ő lett a legfiatalabb nő, aki körberepülte a Földet (SzMo)
Szibériában -35 Celsius-fokos hideggel, Indonéziában 32 fokos meleggel kellett megküzdenie, de akadályozta útján erős köd, erdőtüzek füstje és egy tájfun is.
jan. 20
18:18
Ez a Bosszúállók-elmélet mindent felülír (Mafab)
Még négy évvel a megjelenése után is bőven szolgáltat beszédtémát a Bosszúállók: Végtelen háború. Ez volt a Marvel moziverzum első tíz évét lezáró nagy háború felvezetője, amelyben számos az egész univerzumra kiható esemény zajlott le. Többek közt ugyebár a Thanos féle csettintés is, amivel az ismert univerzum minden élőlényének fele az enyészeté l
jan. 20
20:00
A foci mindenkié: A foci által nyújtott öröm (Mafab)
Soha nem gondoltam volna, hogy egy fociról szóló film, pláne egy sorozat, 5 csillagot kap tőlem. Sem a sorozatok, sem a sport nézése nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé. De az utóbbi években olyan mini- vagy midisorozatok érkeztek, amik mellett nem lehet elmenni. A foci mindenkié - The English Game - bemutatja azt az utat, amit a foci, mint
jan. 20
20:30
60 ezer védett madárnak készített odút egy 80 éves angol férfi 13 év alatt (SzMo)
Korán nyugdíjba vonult, és bár először hobbinak indult a barkácsolás, mára már szinte teljes munkaidőben épít otthont a fészkelőhelyüket elvesztő madaraknak.
jan. 20
20:48
TOP10 Magyarország: Megvan, melyik volt a legnézettebb film itthon 2021-ben! (Mafab)
A Filmforgalmazók Egyesülte nyilvánosságra hozta a 2021-es összesített mozis bevételeket és nézőszámokat. De vajon volt meglepetés.
jan. 20
21:42
Álmában beszélt arról, hogy bűncselekményt követett el, férje meghallotta és feljelentette (SzMo)
A brit nő egy ideje már gyanús volt a férjének, mégis megdöbbent, amikor rájött, mit tett a felesége.
jan. 20
22:00
Évekig bújtatott egy család egy ukrán hadifoglyot Jersey szigetén, aki megszökött a náci fogságból a 2. világháború idején (SzMo)
A férfit a brit Anne Frankként emlegetik, ugyanis naplót is írt azokról az évekről, amikor a befogadó családjánál rejtőzködött.
jan. 20
22:48
„Biztos megcsal”, „ennél jobbat érdemel” - írják a trollok a duci nőnek, akinek a férje segít lefogyni (SzMo)
Az amerikai nő rengeteg bántó, negatív kommentet kap az alakja és sportos, jóképű férje miatt. De ezek sem állítják meg abban, hogy elérje a célját.

Keresés